gamanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σαφώς και ένας παίκτης μπορεί να είναι μακροχρόνια κερδισμένος και σαφώς η γκανιοτα δεν εξασφαλίζει τον μπουκ, γι' αυτό το λόγο έχει όριο πονταρισματος, άρνηση επαγγελματιών παιχτων και αναίτια διαγραφή παιχτων. Ο μπουκ δεν έχει κανένα πρόβλημα να πληρωνει τον benign και τον καθενα όσο υπάρχουν αυτοί που παίζουν σκορ 4-2 που καθυστερεί στον κωδικό 133 για τέσσερις εβδομάδες όταν η απόδοση είναι 1,35. Αυτό σημαίνει δεν μας νοιάζει η γκανιοτα, το μαγαζί στο τέλος της ημέρας θα έχει τρελλα κέρδη , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ δεν θα πληρωθω η θα εξακολουθησω να πληρωνωμαι ΑΝ παίζω σωστά, διορθώνω τα λάθη μου και δεν ξεφευγω .
patrickdrd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μωρε εγω ξερω ο πινων μεθα κ ο παιζων χανει κ ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες, για να περνα η ωρα
benign Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 μωρε εγω ξερω ο υπερβολικα πινων μεθα κ ο κακως και με εξη παιζων χανει κ ολα τα υπολοιπα ειναι τριχες κατσαρες, για να περνα η ωρα Fixed. Και ο Einstein που ηταν και μαθηματικος ειπε το πασιγνωστο : ''ολα ειναι σχετικα''. Λοιπον στο προκειμενο.Πανω που ειχα φτιαξει ενα καλο review μου την κανει ο κυριος Μακης Λεβ πραγματοποιωντας σημαντικες αλλαγες στην ομαδα του μερικες ωρες πριν την εναρξη του αγωνα. Χωρίς Γκόμεζ, Μίλερ και Ποντόλσκι οι Γερμανοί ! http://www.sport-fm.gr/article/561418 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ» φαίνεται πως κατέληξε στον επιθετικό της Λάτσιο, ο οποίος μετρά 63 γκολ (δεύτερος πίσω μόνο από τον Γκερντ Μίλερ) σε 119 συμμετοχές με το εθνόσημο, αντί του φορ της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος είχε πετύχει τρία γκολ στους αγώνες της πρώτης φάσης και για να ξεκουράσει τον Σούπερ Μάριο αλλά και να δώσει χρόνο στον Κλόζε. Από εκεί και πέρα, ρεπορτάζ από την Γερμανία, μετέδωσαν ότι ο Λεβ σκέφτεται θα χρησιμοποιήσει επίσης τους Ρόις και Σούρλε στα άκρα. Και όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο θα μείνει ο Ποντόλσκι και ο Μίλερ. Έτσι, και ταχύτητα στα άκρα θα δώσει αλλά και πλάτος στο παιχνίδι, αφού και οι δύο, είναι περισσότερο ακραίοι από αυτούς που χρησιμοποιούσε. Παρόλα αυτά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μέχρι τώρα, ούτε μία φορά, ούτε καν σε φιλικό, δεν έχει χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη επιθετική γραμμή μαζί ο Λεβ. Κατα την ταπεινη μου γνωμη,εκτος και αν ειναι αλλο ενα mind game που κανουν μερικες φορες οι αντιπαλοι,αυτο δειχνει οτι ο προπονητης της Γερμανιας υπολογιζει πολυ την εθνικη μας και αποφασισε αυτες τις αλλαγες.Επισης δειχνει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης και δεν υποτιμα τους αντιπαλους του γιατι βλεποντας σημερα σε video ολους τους αγωνες της Γερμανιας στο Euro το κεντρο της αμυνας της ειχε σοβαρο προβλημα και ηταν αργο και πιο πολυ ο Μιλλερ.Αν δειτε τις φασεις,αφησαν πολλες καλες ευκαιριες για κεφαλιες που απλα δεν μπορεσαν να αξιοποιησουν οι αντιπαλοι τους μεχρι τωρα.Ισως ξερει οτι ειμαστε καλοι στα στημενα και πολλοι παικτες μας σκοραρουν απο αυτα. Επισης δινοντας ταχυτητα στα ακρα με τις αλλαγες του,θα κανει πιο επικινδυνες πλαγιοκοπησεις ελπιζοντας να μας την κανει οπως την πατησαμε αλα Τσεχια απο τα ακρα στη αρχη εκεινου του παιχνιδιου γιατι απο οτι ειδα στους αγωνες της Γερμανιας ηταν οντως λιγο αργοι οι παικτες που αποφασισε να αλλαξει. Επειδη αυτους τους παικτες δεν τους ξερω ,δεν μπορω σιγουρα να προτεινω σημειο,οχι τουλαχιστον για μεγαλο ποσο.Αλλα αν η ομαδα μας παιξει προσεκτικα οπως στον αγωνα με την Ρωσια και δεν δεχτουμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο,πιστευω οτι το γηπεδο θα βαρυνει για τους Γερμανους που εχουν μεν ταχυτητα,δυναμη και σταθεροτητα αλλα ειναι κακοι στις τριπλες και συχνα σε επιθεσεις κοντα στην αμυνα τους η σε επικινδυνα στημενα πελαγωνουν λιγο.Γενικα ειναι μια πολυ καλη σταθερη ομαδα και πιο πολυ κερδιζει επειδη δεν κανει πολλα λαθη παρα γιατι εχει τους μεγαλους παικτες,παντα κατα την γνωμη μου. Για να τελειωσω υπαρχει λοιπον αυτος ο παραγοντας,η αλλαγη των 3 παικτων,που ειναι σημαντικος και δεν μπορω να αποφασισω πιο σιγουρα αλλα ετσι κι αλλιως ειμασταν το outsider.Επειδη ομως συνεχιζω να θεωρω οτι το 11 στο διπλο ειναι αδικο προς την εθνικη μας οπως το 5 του αγωνα με την Ρωσια που το ρεζιλεψαμε,θα προτεινω ενα μικρο ποσο fun bet στο διπλο της εθνικης. Καλη τυχη σε ολους.
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Λοιπον καποιες διορθωσεις διευκρινησεις μιας και βλεπω bayern και γερμανικο ποδοσφαιρο. Κλοζε διαφορετικης φυσης επιθετικος απο το γκομεζ δεν θα κυνηγησει καθε φαση αλλα μπορει να ελιχθει, και ο Λεβ το ξερει οτι ο γερμανο-ισπανος δεν θα βρει χωρους ευκολα. Οποτε προτιμα καποιον που εχει ευκολια κινησης. Καλο θα ηταν να κοψουμε ολες τις πασες προς αυτον. Ροις, μεγαλη προσοχη στον Ροις ενας παικτης που ειναι ταχυτατος παταει περιοχη και μπορει να δημιουργησει μεγαλο προβλημα με τα τελειωματα του η τις πλαγιοκοπησεις. Το καλο ειναι οτι δεξι μπακ θα παιξει ο Μποατενγκ οποτε δεν νομιζω να δουμε overlap, επισης ο Σαμαρας οσο μπορει πρεπει να ταλαιπωρησει τον ψηλο μποατενγκ αλλα δεν ειναι και ευκολο(τα πηγε περιφημα απεναντι στον ροναλντο). Αριστερα μεγαλη προσοχη σε αυτον που θα καλυπτει τον λαμ, ειναι ενα μικρος διαολος. Σουρλε δεν εχω δει πολυ αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι πιο γρηγορος απο ποντολσκι. Φανταζομαι πως θελει να κυριαρχησει μεσω των πλαγιοκοπησεων και να μην περιμενει να περασει την μπαλα απο το κεντρο οπως δοκιμασαν οι ρωσσοι. Το αμυντικο κεντρικο διδυμο Χουμελς μπαστουμπερ ειναι αργο αλλα δεν πρεπει να υποτιμηθει. Οι γερμανοι διατηρουν καλη αποσταση μεταξυ των γραμμων και αλληλοκαλυπτουν χωρους συνεχως. Επισης το passing game τους ωρες ωρες θυμιζει εθνικη ισπανιας και γινονται εκνευριστικοι... Αδυναμια εχουν στα στημμενα. Πρεπει να το εκμεταλλευτουμε. Δεν ξερω τι θα παιξω κατι για το γαμωτο της εθνικης σιγουρα θα δω και το πως θα παει το παιχνιδι. Καλα κερδη σε ολους σας. http://www.sport-fm.gr/article/561436 Εμα τωρα μου τα αλλαζει ολα..
imperium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 X2 Ελλαδα και εβαλα καταλαθος τον Γκεκα πρωτο σκορερ
Anubis13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 X2 θα παιξω αλλα απο 26 που ειχε πριν 2 ωρες εγινε 21
greekboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 ελεγα πως δεν θα το ακουμπησω σημερα αλλα δεν αντεξα... χ/2 και παμε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ :-D
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Φιλος μου εβαλε 800 € στο διπλο της Ελλαδας με αποδοση 10. Του ειπα να επαιζε μόνο 400€ μιας και ετσι θα εχανε μόνο 400€ και οχι 800€. Μα δεν γινεται να πιστευει κανείς στο διπλο της Ελλαδας. Ναι ποδοσφαιρο ειναι και εχει μια πιθανοτητα να βγει διαφορη του μηδενος. Αλλά η τωρινη Γερμανια δεν ειναι ουτε Γαλλια του 2004, ουτε Πορτογαλια του 2004, ουτε Ρωσσια του 2012. Οποτε ΟΚ ποδοσφαιρο ειναι και υπαρχει πιθανοτητα αλλά ειναι τοσο μικρη που δεν γινεται να πονταρεις λεφτα. Για το Χ2 διπλη ευκαιρια πόσο δινει? Δε θα θελα αυτή τη στιγμή να είμαι στη θέση του.
Porg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Για αύριο σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ τη προσφορά των 25Ε της bet365 παίζοντας 25Ε πριν τον αγώνα στο over 0.5 και στο live να ποντάρω το 0-0 Στην ουσία θα κυνηγήσω το 0-0 που δεν έχει έρθει ακόμη στη διοργάνωση, αν κάτσει θα πάρω 100Ε καθαρά, αν όχι θα κεράσουν καφέ
benign Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ενας πολυ δυσκολος αγωνας σημερα με δυο πολυ ποιοτικες ομαδες που ομως δεν πειθουν σε αποτελεσματικοτητα σε αυτο το Euro. Η μεν Γαλλια ενω μεχρι το τριτο παιχνιδι της ειχε κανει 2 καλα παιχνιδια στο τριτο εφαγε 2 απο την αποκλεισμενη Σουηδια ενω η Ισπανια αν εξαιρεσουμε τον αγωνα με την Ιρλανδια που την συνετριψε αλλα υπηρχε μεγαλη διαφορα κλασης δεν δειχνει πειστικη. Στον πρωτο αγωνα με μια μετρια μεχρι στιγμης Ιταλια δεχτηκε πρωτη γκολ και αρκεστηκε στην ισοπαλια ενω καταφερε να κερδισει την μαχητικοτατη Κροατια μολις στο 88' . Οσο και να το σκεφτηκα ειναι ενα ματς γριφος.Μπορει να ερθει under μπορει να ερθει οριακα over δηλαδη 2-1 η 1-2 ,μπορει να ερθει 0-0 και να πανε σε εξτρα χρονο ,δυστυχως ειναι τετοια τα τεχνικα χαρακτηριστικα των ομαδων που ολα τα αποτελεσματα ειναι ανοιχτα. Εν τω μεταξυ απο το πρωι η αποδοση του ασσου της Ισπανιας εχει ανεβει απο 1,70 στα 1,83 ενω οι αποδοσεις για το Χ και το διπλο εχουν μεινει περιπου ιδιες. Το μονο κριτηριο που θα με κανει να πονταρω ενα μετριο ποσο ειναι οτι θεωρω την αποδοση 5.00 του διπλου της Γαλλιας πως δεν αντανακλα τις δυνατοτητες των δυο ομαδων για τους λογους που εξηγησα,επομενως θα παιξω το διπλο υπερ της Γαλλιας σε μια εξαιρετικη αποδοση. Καλη τυχη.
MJBulls23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δε θα θελα αυτή τη στιγμή να είμαι στη θέση του. Ναι το πηρε πολυ βαρια για αυτο και πονταρε 200 ευρω στην Ισπανια σημερα. Η αληθεια ειναι οτι η ισοπαλια ειχε πολυ καλη αποδοση σημερα και δεν κατανοω τον λογο. Μαλλον διοτι εχουν(οι μπουκς) μεγαλη εκτιμηση στην Ισπανια και δικαιως βεβαια. Αλλά σαν mini value bet το Χ αξιζε να το παιξεις.....
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Υστερα απο ενα εκπληκτικο σερι απο την αρχη του Euro εχω 2 αποτυχιες στην σειρα,αλλα λογω σωστης κρισης το ποσο με την Ελλαδα ηταν οπως ειχα γραψει fun bet του 10αρικου και για σημερα ηταν μετριο ποσο και αυτο επειδη οπως εγραψα ηταν πολυ δυσκολο να καταληξω καπου. Τελος παντων η σωστη αντιληψη σε γλυτωνει απο χασουρα. Παντως μου εκανε εντυπωση οτι και οι δυο ομαδες απο το 75 περιπου και μετα σερνονταν στον αγωνιστικο χωρο και κυριως οι Γαλλοι. Θα δουμε για αυριο αν θα παιξω γιατι ουτε οι αλλες δυο ομαδες εμπνεουν εμπιστοσυνη για κατι συγκεκριμενο προς το παρον.Πολυ πιθανο να παω πασο,παντα ετσι πρεπει να κανει καποιος αν για αντικειμενικους η προσωπικους λογους δεν μπορει να διαβασει ενα αγωνα. Αλλοι losers του κερατα οι Γαλλοι με επιθετικους του κ***υ ενω καποτε ειχαν τετοιους. http://www.youtube.com/watch?v=mhfVo2rJHpc
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ηταν πιο συνετος ο ασσος του 1.80 σημερα. εγω παντως απεφυγα το παιχνιδι.
benign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ηταν πιο συνετος ο ασσος του 1.80 σημερα. εγω παντως απεφυγα το παιχνιδι. Καλα εκανες ηταν δυσκολο. Ολα συνετα μου φαινονταν σε αυτον τον αγωνα.Αν θυμασαι τον αγωνα της Ισπανιας με τη Κροατια τους ειχαν παιξει καλα οι δευτεροι και οι Ισπανοι εβαλαν το γκολ στο 88' οποτε η Γαλλια που υποτιθεται ειναι καπως καλυτερη απο Κροατια και εχει παικτες ολκης,περιμενει κανεις οτι μπορει να κανει αν οχι το διπλο τουλαχιστον το Χ.Μια πληρως απογοητευτικη αποδοση απο τους Γαλλους που δεν ειχαν επιθετικο σε φορμα σε αυτη την διοργανωση. Για να ξαναβρουν παικταρα σαν τον Τρεζεκε θα περασουν πολλα χρονια.Ειδες γκολαρα με την Ριβερ Πλειτ στα 34 του?Φανταστικο γκολ!
Anubis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aν το σημερινο ηταν δυσκολο το αυριανο ειναι φωτια. για καποιο λογο βλεπω ιταλια. Νομιζω οτι τα παιχνιδια της 3ης αγωνιστικης παρασυρουν κοσμο. Ναι οι κροατες επαιξαν καλα αλλα με την μιση ευκαιρια οι ισπανοι(βαριοντουσαν?) κανουν το γκολ και μετα γυρνανε στο εκνευριστικο τεμπο που δεν μπορεις να φτιαξεις παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις