Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο και να θελω να κερδισει η εθνικη μας συναισθηματικα πιστευω οτι ενα απο πιο καλα στοιχηματα ειναι η Γερμανια να σκοραρει και στα δυο ημιχρονα με αποδοση 2.00 .Μου φαινεται εξαιρετικο.

Αλλο ενα καλο Mario Gomez to score any time and final score 4-0 αποδοση 16.00 ενω 5-0 αποδοση 36.00 πολυ ενδιαφερουσες περιπτωσεις.

Δημοσ.

Δελεαστική η απόδοση της Ελλάδας για αύριο όπως και το Χ2. Τρώγομαι να ποντάρω.

Φιλος μου εβαλε 800 € στο διπλο της Ελλαδας με αποδοση 10. :fear: Του ειπα να επαιζε μόνο 400€ μιας και ετσι θα εχανε μόνο 400€ και οχι 800€. :-D

Μα δεν γινεται να πιστευει κανείς στο διπλο της Ελλαδας. Ναι ποδοσφαιρο ειναι και εχει μια πιθανοτητα να βγει διαφορη του μηδενος. Αλλά η τωρινη Γερμανια δεν ειναι ουτε Γαλλια του 2004, ουτε Πορτογαλια του 2004, ουτε Ρωσσια του 2012. Οποτε ΟΚ ποδοσφαιρο ειναι και υπαρχει πιθανοτητα αλλά ειναι τοσο μικρη που δεν γινεται να πονταρεις λεφτα.

Για το Χ2 διπλη ευκαιρια πόσο δινει?

Δημοσ.

Για το Χ2 διπλη ευκαιρια πόσο δινει?

Δινει 3.20 δεν αξιζει.Ποσο μικρος ειναι ο φιλος σου?Δεν παει καλα παντως.

Αντε να βαλεις ενα 50αρικο το πολυ ετσι για την πλακα αλλα 800 ευρω ειναι παρανοικο.

Δημοσ.

Δινει 3.20 δεν αξιζει.Ποσο μικρος ειναι ο φιλος σου?Δεν παει καλα παντως.

Αντε να βαλεις ενα 50αρικο το πολυ ετσι για την πλακα αλλα 800 ευρω ειναι παρανοικο.

45ρης στην ηλικια μου. Οικονομικο προβλημα δεν εχει και εχει κατι τρελες εμπνευσεις που με εκνευριζουν γιατι βγαινουν καμια φορα. Σπανιως μεν αλλά οχι τοσο σπανια οσο επιβαλλεται απο τα στατιστικα/μαθηματικα. Συνολικα ειναι χαμενος και εχει μπει μεσα πολλα πολλα χρηματα αλλά ειναι τζογαδορος και δεν τον πολυνοιαζει.

Δημοσ.

45ρης στην ηλικια μου. Οικονομικο προβλημα δεν εχει και εχει κατι τρελες εμπνευσεις που με εκνευριζουν γιατι βγαινουν καμια φορα. Σπανιως μεν αλλά οχι τοσο σπανια οσο επιβαλλεται απο τα στατιστικα/μαθηματικα. Συνολικα ειναι χαμενος και εχει μπει μεσα πολλα πολλα χρηματα αλλά ειναι τζογαδορος και δεν τον πολυνοιαζει.

Αμα ειναι ευπορος και το ελεγχει και τα δεν υπαρχει κινδυνος να καταστραφει ενταξει ειναι κανει το κεφι του.

Τι σχεση εχουν τα στατιστικα με το στοιχημα στο ποδοσφαιρο?Ειναι καθαρα θεμα αντιληψης και μονο.Και παιζει και ο παραγοντας τυχη σε διαφορετικους βαθμους αναλογως τον αγωνα.

23 Χ ημιχρονο διπλο τελικο..Ενα 10 αυριο.

Αυτο εχει νοημα αν μπορεσει και προηγηθει η εθνικη αλλα εδω στους Ρωσους προηγηθηκαμε απο χοντρο λαθος στο 45.Οι Γερμανοι που ειναι προσεκτικοτεροι θα δεχτουν γκολ στο πρωτο ημιχρονο?

Εχω την εντυπωση,γιατι και εγω αν ειμουν Λεβ ετσι θα εκανα,οτι δεν θα ρισκαρουν πολυ οι Γερμανοι,θα μας παιξουν αναγνωριστικα και θα περιμενουν για το λαθος μας χωρις να εκτεθουν πολυ γιατι ξερουν οτι αν το χωσουμε απο κολοφαρδια πρωτοι,ισως δυσκολευτουν μετα να ισοφαριουν.

Δημοσ.

Ισως να το αλλαξανε.

Δεν ειμαι σιγουρος παντως αυριο ,οσο πλησιαζει η ωρα θα μου ερθει η εμπνευση ελπιζω.Να δουμε και ποιον θα βαλει στην θεση του Καρα γιατι ακουστηκε οτι μπορει να μπει Νινης και Σαλπι κορυφη της επιθεσης.

Νατος ο Λεβ : :devil:

Δεν πρόκειται να εκνευριστώ αν δεν νικάμε από νωρίς. Κάποιες φορές με ενοχλούν τα λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίζουμε κάποιο προκριματικό που ο αντίπαλός μας είναι ανοιχτός. Ίσως απέναντι στην Αγγλία να πετύχαμε σκορ αρκετά το 2010 και να ανοίξαμε την άμυνά τους. Στο Euro όλες οι ομάδες αμύνονται καλύτερα. Υπάρχουν καταστάσεις με δέκα παίκτες γύρω από την περιοχή που δεν μπορείς να παίξεις κάθετα. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Το ανοιχτό παιχνίδι που οι φίλαθλοι θαυμάζουν και τους αρέσει δύσκολα θα εμφανιστεί. Αυτό ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Οι Έλληνες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν και να παίξουν με αντεπιθέσεις. Θα είναι καλό να σκοράρουμε νωρίς».

Ειναι εξυπνος ανθρωπος.Σου λεει καλυτεροι ειμαστε,πιο δημιουργικοι,αργα η γρηγορα θα προηγηθουμε.Ας ειναι και στο δευτερο ημιχρονο.Και οταν μετα θα ανοιχτουν αναγκαστικα οι Ελληνες για να ισοφαρισουν θα σκοραρουμε και το δευτερο.

Δημοσ.

Τι σχεση εχουν τα στατιστικα με το στοιχημα στο ποδοσφαιρο?Ειναι καθαρα θεμα αντιληψης και μονο.

WHAT? :confused: :whistle: :shock: :fear:

Ισα ισα. Ειναι ΚΑΘΑΡΑ, ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ δεν γινεται, θεμα στατιστικων και μαθηματικων.

Η αντιληψη ειναι αχρηστη! Εαν υπεισερχεται η γκανιοτα σε ενα στοιχημα τοτε ΤΕΛΟΣ!

Η αντιληψη παει περιπατο. Μόνο η τυχη μετραει αν θα πιασεις, αντε και η αντιληψη 0.000001%, αν και στο τελος συνολικα θα νικησει η γκανιοτα, δηλαδη θα χασει ο παικτης!

Δημοσ.

WHAT? :confused: :whistle: :shock: :fear:

Ισα ισα. Ειναι ΚΑΘΑΡΑ, ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ δεν γινεται, θεμα στατιστικων και μαθηματικων.

Η αντιληψη ειναι αχρηστη! Εαν υπεισερχεται η γκανιοτα σε ενα στοιχημα τοτε ΤΕΛΟΣ!

Η αντιληψη παει περιπατο. Μόνο η τυχη μετραει αν θα πιασεις, αντε και η αντιληψη 0.000001%, αν και στο τελος συνολικα θα νικησει η γκανιοτα, δηλαδη θα χασει ο παικτης!

Το εντελως αντιθετο εφαρμοζω εγω.Ποδοσφαιρο παιζουν ανθρωποι ,οχι αριθμοι και αυτο που θα αποφασισει το αποτελεσμα και την σωστη προβλεψη και το κερδος ειναι η αποδοση τους.Επομενως οποιος εχει την σωστη αντιληψη του αγωνα εχει και την σωστη προβλεψη και το κερδος. Δεν με ενδιαφερει η γκανιοτα,ασε που σαν ορος μου θυμιζει Γαλλιδα πορνη,:devil: εγω θα παιξω με τον καλυτερο και ασφαλεστερο τροπο για μαξιμουμ κερδος ''διαβαζοντας'' τον αγωνα σωστα.Αν το καλυτερο και ασφαλεστερο ειναι το 1,50 θα παιξω 100 ευρω και θα κερδισω 50 ,ετσι απλα.Εξαλλου και αυτοι που ρυθμιζουν τις αποδοσεις ειναι ανθρωποι,οχι αριθμοι που πολλες φορες κανουν λαθος και αλλες φορες ειναι σχετικα σωστοι. Και σε αυτην την σχετικοτητα υπαρχει επισης κερδος.

Χωρις να το παρεις προσωπικα,οποιος παιζει με βαση στατιστικη στο ποδοσφαιρο ειναι εγκεφαλικα νεκρος και χασουρας του κερατα.Προκαλω τον οποιονδηποτε σε διαγωνισμο προβλεψεων σε καποιο πρωταθλημα που να ξερω.Αν αυτος παιζει μονο με βαση στατιστικης και εγω αντιληψης απλα θα τον συντριψω και το εχω ξανακανει πολλες φορες με γνωστους.

Τα στατιστικα εχουν ισχυ μονο σε παιχνιδια μηχανικα που δεν εχει σχεση η ανθρωπινη αξια.

Σου παραθετω την αναλυση μου του αγωνα σαν παραδειγμα τονιζοντας τους αξονες της ορθοτητας της προβλεψης μου,που δηλαδη στηριχτηκα για να προβλεψω με βαση την κριση και την αναλυση.

Πορτογαλια Ασιατικο χαντικαπ -0.5,-1. 1,950.

Η Τσεχια ειναι αξιολογη ομαδα οχι πολυ καλυτερη απο την Πολωνια,αλλα πιο εμπειρη και μαχητικη για αυτο και προκριθηκε.Στον αγωνα με την Πολωνια οι αντιπαλοι τους ειχαν την δυνατοτητα να σκοραρουν αρκετα γκολ αλλα υστερησαν στην τελικη προσπαθεια.Δεν εχουν την τεχνικη των Πορτογαλων που θεωρω οτι θα καταφερουν να σκοραρουν 2 με 3 γκολ.

Αμυντικα οι Τσεχοι ειναι μετριοι για αυτο και τους δημιουργησαν τοσες ευκαιριες οι Πολωνοι,τους εριξαν 4 οι Ρωσοι,και ακομη και εμεις μετα το 0-2 μειωσαμε σε 1-2 και σκοραραμε κανονικο γκολ ισοφαρισης χωρις να παιξουμε καλη μπαλα,που ακυρωθηκε.Απο ενα σημειο στο δευτερο ημιχρονο και μετα οι Τσεχοι ''καθισαν '' στο σκορ για να το κρατησουν αλλα δεν φανηκαν πειστικοι και η ανικανοτητα του εποπτη τους εδωσε την νικη 1-2.

Ειναι πληγωμενη ομαδα σε ολους τους τομεις.Λειπουν οι καλοι αμυντικοι,το κεντρο ειναι καλο αλλα ο Ροσισκι ειναι τραυματιας και οι επιθετικοι τους ειναι καλουτσικοι αλλα η καλη Πορτογαλικη αμυνα θα τους κρατησει ασφαιρους.Αντιθετα οι Πορτογαλοι ειναι πολυ ισχυροι και ταλαντουχοι σε ολους τους τομεις με παγκοσμιας κλασης παικτες και προσωπικα προβλεπω ανετη επικρατηση τους με τουλαχιστον 2 γκολ διαφορα.

Αυτη ειναι η γνωμη μου,καλη τυχη οτι και να παιξετε.

Η στατιστικη ειναι μονο για τα τυχερα παιχνιδια και εκει παλι ειναι αχρηστη,γιατι αν δεν ηταν,τοτε οσοι ειναι μαθηματικες διανοιες θα ηταν πλουσιοι.Απλα οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες για να βγει μια μεθοδος που να εγγυηθει κερδος.

Μην παρεξηγηθεις που καταδικαζω ετσι εντονα την στατιστικη,αλλα ξερω δυο περιπτωσεις γνωστων μου που καταστραφηκαν οικονομικα ακριβως επειδη σκεφτονταν ετσι.Παραμερησαν την ικανοτητα τους να σκεφτονται και βασιστηκαν σε στατιστικες,κυνηγωντας χειμερες.Και το εφαρμοζαν πιστα κιολας ,μιλαμε για καθαρη αυτοκτονια.Οταν το θυμαμαι αναστατωνομαι λιγο.:fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...