Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιανει και παραταση η οχι?

Οχι αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν υπαρχει υποψια παρατασης στον αγωνα.:devil:

Δημοσ.

Θα τους πατησουν οι Πορτογαλοι πιστευω.Εδω πατησαν τους πιο επικινδυνους Ολλανδους.

Ενταξει στο ποδοσφαιρο ολα γινονται αλλα αν φοβαται κανεις να ρισκαρει πρεπει να απεχει κατα την γνωμη μου.

Ουτως η αλλως το συγκεκριμενο στοιχημα που εβαλα καλυπτει και την περιπτωση να νικησουν οι Πορτογαλοι με ενα γκολ.Σε αυτην την περιπτωση κερδιζει το μισο μου ποσο και το αλλο μισο επιστρεφεται.Χανω μονο αν κερδισουν οι Τσεχοι η κανουν Χ.

Δημοσ.

Εγω γιατι πιστευω στο Χ πολυ? :fear:

Δεν μπορω να δω Πορτογαλια σημερα με τιποτα. Δεν ξερω γιατι. Πιθανοτατα γιατι δεν με εχει πεισει καθολου εως τωρα.

Δημοσ.

μολις πληρωθηκε ολη η ευρωπη... χ/2 ,2πλο ,πρωτο σκορερ ροναλντο, ροναλτο να σκοραρει...ολα σε ενα!

Και εγω το ιδιο, πρωτο σκορερ, αν και τον φοβηθηκα με τα 2 δοκαρια... :D Aντε σιγα σιγα ισως αρχισω να σε χονεβω λιγο ... :P

Δημοσ.

Χασανε πολλες ευκαιριες μεχρι και για 4 γκολ επιπλεον οι Πορτογαλοι.Πολυ νευρικοι στο τελειωμα των φασεων ,εκει με απογοητευσαν.Και στο τελος εκει που κανει το σουτ στα περιστερια ο αλλος ο λαλακας,οπουδηποτε πιο χαμηλα να το εστελνε θα εμπαινε μεσα.:mad:

Αξιοπρεπως επαιξαν οι Τσεχοι με πολυ ωραιο κοντρολ,καλες πασες και μαχητικα αλλα ειναι εντελως δικαιο το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Ενα μετριο κερδος σημερα αλλα ειμουν και ατυχος γιατι ο αγωνας ηταν για 0-4 αλλα για αυτο παιζω προσεκτικα με χαντικαπ,γιατι δεν αρκει να ''διαβαζεις'' τον αγωνα σωστα,χρειαζεται και η θεα τυχη.

Χασαμε το διπλο στο live που να παρει.. :mad:

Δεν καταλαβα τι λες.Δεν προλαβες να το πονταρεις εννοεις?

post-73690-0-46845800-1340311966_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...