Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα, αμα πηγαινε κ σημερα ταμειο ο benign εγω θα πεταγα την οθονη απο το παραθυρο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

περα απο την πλακα, ειναι μπουρδελο/κουβας το euro, το ποδοσφαιρο κ το στοιχημα κατ επεκταση,

δεν ειδα το ματς της γαλλιας, αλλα μην εχει κανεις τπτ σιγουρο,

ειτε για αυτην ή για οποιαδηποτε αλλη ομαδα,

γιατι:

1) αλλα ματς στους ομιλους κι αλλο νοκ αουτ

2) μας εχει δειξει κατ επαναληψη το euro οτι ... "οι προηγουμενες αποδοσεις δεν εγγυωνται τις μελλοντικες", δλδ αν μια ομαδα παιξει πραγματικα σκ@ατα, μπορει στο επομενο ματς να μεταμορφωθει, βλ ρωσια, ελλαδα ακομα κλπ κλπ, παιζουν πολλα ρολο, πως θα μπεις στο γηπεδο, αν σου βγει το ματς κλπ, κ

ποιος σας λεει εσας ρε αλανια στην τελικη οτι τα γαλλακια δεν προτιμησαν να παιξουν με ισπανια; την περνανε κ πανε τελικο (δεν νομιζω να εχουν να φοβηθουν τσεχους ή πορτογαλους, σαφως), ενω αν βγαιναν πρωτοι ειχαν ιταλια πρωτα κ γερμανια μετα, καλυτερο ειναι αυτο;

τεσπα, καλα τα λετε για τα αγγλακια, αλλα σαμπως κ τι ειναι τα ιταλακια;

τπτ θηρια;

ολες πανω κατω οι ομαδες στο ιδιο καζανι βραζουν κ θα δειτε πολλα ματς να κρινονται στις λεπτομερεις απο δω κ περα, για αυτο ξεκολλατε με τα "δεν εχει τυχη η μια", "δεν εχει τυχη η αλλη κλπ", μην ακουω αηδιες, παρατασεις θα χουμε τωρα, πεναλτυ, ολα τα ματς (ή σχεδον) σε μια ζαρια θα πανε στην κυριολεξια, θα δειτε

και τελος, μεινετε μακρυα απο στοιχημα κ αηδιες για να μην χανετε λεφτα χωρις λογο, δεν αξιζει πονταρισμα στο euro

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν ειδε off side, ηταν κανονικο γκολ.Πες πως δεν ειδε το off side γιατι ηταν πολυ γρηγορη εναλλαγη το γκολ ομως πρεπει να εχει στραβομαρα να μην το δει η να υπαρχει δολος.

Καλα απο αποψη αποδοσης ουτε καν το συζητω οτι επρεπε να περασει η Ουκρανια που επαιξε ομορφο και δημιουργικο ποδοσφαιρο.

Ξεκινησα με 50 ευρω το Euro ετσι για την πλακα και ειμαι στα 700 ακομη και εγω θα χασω καποια στιγμη.Δεν ειχε ουτε καλες αποδοσεις σημερα ουτε καλες οαμδες επρεπε να απεχω αλλα ουτως η αλλως επαιξα μικρο ποσο.

Οντως απο εδω και μπρος οι προβλεψεις γινονται δυσκολοτερες.Θα δω αν και τι θα παιξω.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν ειδε off side, ηταν κανονικο γκολ.Πες πως δεν ειδε το off side γιατι ηταν πολυ γρηγορη εναλλαγη το γκολ ομως πρεπει να εχει στραβομαρα να μην το δει η να υπαρχει δολος.

Καλα απο αποψη αποδοσης ουτε καν το συζητω οτι επρεπε να περασει η Ουκρανια που επαιξε ομορφο και δημιουργικο ποδοσφαιρο.

Ξεκινησα με 50 ευρω το Euro ετσι για την πλακα και ειμαι στα 700 ακομη και εγω θα χασω καποια στιγμη.Δεν ειχε ουτε καλες αποδοσεις σημερα ουτε καλες οαμδες επρεπε να απεχω αλλα ουτως η αλλως επαιξα μικρο ποσο.

Οντως απο εδω και μπρος οι προβλεψεις γινονται δυσκολοτερες.Θα δω αν και τι θα παιξω.

εγω δεν θα παιξω κατι αλλο..δεν βγαινουν σημεια ευκολα και προτιμω απλα να περιμενω για πρωτους σκορερ του τουρνουα να πληρωθω!

Δημοσ.

εγω δεν θα παιξω κατι αλλο..δεν βγαινουν σημεια ευκολα και προτιμω απλα να περιμενω για πρωτους σκορερ του τουρνουα να πληρωθω!

Κατα την γνωμη μου,ειδικα τωρα που οπως ειπε ο Πατρικ θα παιζουν πιο προφυλακτικα οι ομαδες γιατι ειναι knock out παιχνιδια θα υπαρχουν under και καλα χαντικαπ.Ισως και αλλα στοιχηματα στατιστικου τυπου,οπως κορνερ,κιτρινες καρτες, και καποια στοιχεια που βγαινουν συχνα σε τετοια ματς.Θα δουμε,παντα υπαρχει κατι.

Δημοσ.

ριχτε 0-0 ρε που δεν εχει ερθει ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

Δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια τετοιο σκεπτικο για μενα Πατρικ σορρυ.Αν δεν δικαιολογειται απο τις ομαδες και τον τροπο παιξιματος τους σε μια διοργανωση δεν το παιζω ουτε σε 10 χρονια.Οποιος επαιζε Χ μεχρι στιγμης στο Euro εχει παει φυλακη η ειναι με valium.

Το μονο Χ που εχω παξει ηταν το πρωτο μου στοιχημα στο Euro Ελλαδα - Πολωνια.Το πενηνταρικο που ελεγα.Γενικα σπανια παιζω Χ.Δεν ειναι στην μεθοδο μου.Σε κανονικη σεζον πρωταθληματων παιζω κατα 80% εδρες.Ποτε διπλα,ποτε Χ.

Μετα ριχνω σε goal,no goal,χαντικαπ,over/under κατα κυριο λογο.

Προς το παρον για τον αγωνα με την Γερμανια ενδιαφερον ειναι το ειδικο στοιχημα Germany to score in both halves με αποδοση 2.00.

Δημοσ.

Ευτυχως που δεν αγγιξα τα παιχνιδια σημερα. ακομα και οι αγγλοι ειχαν το φαρδος με το μερος του. Προβλεπω τον χαμο του Under στα νοκ αουτ

Δημοσ.

με ξενερωσε ο κουβας ο σημερινος..μα 2-0?τραγικο

Βρωμαει λιγο αυτος ο αγωνας αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Εκτος απο αυτο που ειπε ο Πατρικ που εχει νοημα,οι Γαλλοι ηξεραν οτι και με ηττα περναγανε αρκει να μην κερδιζε η Ουκρανια,το στησιμο ευνοειται.Δεν μπορεις να εισαι σιγουρος βεβαια.

Ευτυχως που δεν αγγιξα τα παιχνιδια σημερα. ακομα και οι αγγλοι ειχαν το φαρδος με το μερος του. Προβλεπω τον χαμο του Under στα νοκ αουτ

Και την διαιτησια με το μερος τους.

Δημοσ.

αγγλια ομαδαρα,πρωτια στον ομιλο και τωρα τα γατακια οι ιταλοι..προτιμουσα την αγγλια με τους ισπανους αλλα τι να κανουμε..

ρε τους γαλλους..ελπιζω να λειτουργησει σαν χαστουκι το παιχνιδι αυτο να ξυπνησουνε..και ο καριμ ακομα να βρει δυχτια??ο ρουνευ εναν αγωνα επαιξε και το καρφωσε..

γκολαρα ο ιμπρα παντως..

τι εγινε bening κουβα??πωω χανουν και οι μεγαλοι παιχτες τελικα..κοιτα να δεις..

Δημοσ.

τι εγινε bening κουβα??πωω χανουν και οι μεγαλοι παιχτες τελικα..κοιτα να δεις..

Δεν ασχολουμαι με ασχετους.

Δημοσ.

αγγλια ομαδαρα,πρωτια στον ομιλο και τωρα τα γατακια οι ιταλοι..προτιμουσα την αγγλια με τους ισπανους αλλα τι να κανουμε..

ρε τους γαλλους..ελπιζω να λειτουργησει σαν χαστουκι το παιχνιδι αυτο να ξυπνησουνε..και ο καριμ ακομα να βρει δυχτια??ο ρουνευ εναν αγωνα επαιξε και το καρφωσε..

γκολαρα ο ιμπρα παντως..

ετσι οπως παιζουν οι γαλλοι δεν προκειται να βαλει ποτε γκολ..ειναι χιλιομετρα μακρυα απο τν περιοχη!!

Δημοσ.

Οπως ειπα, ισοδυναμο με αυτο που ανεφερε ο Benign δηλαδη το Asian Handicap του(οπως ανεφερε)

Αν θέλεις υπολόγισε τον αγώνα της Πορτογαλίας για το ίδιο bet:

bet365 @2.175

betfair 1-0 @8.2 0-1 @3.75 over 1.5 @3.25

Ποσά θα παίξεις σε κάθε ποντάρισμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...