Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχας να συγχαρω τον mjbulls γιατι πραγματικα ειναι το μονο ατομο που καταλαβαινει και εχει ψαξει πως λειτουργουν τα τυχερα παιχνιδια εδω μεσα..γνωριζει απο στατικη και πιθανοτητες..απο το συνολο σχεδον εδω στο φορουμ αλλα και εξω απο το φορουμ ακουω οτι να νε..

bening θες να μου πεις λοιπον πως εσυ κανεις τοσο καλη δουλεια πριν τους αγωνες ωστε να θεωρεις οτι μπορεις να κερδισεις τους ειδικους που εχουν οι εταιριες για να βαζουν τις αποδοσεις και οχι απλα μπορεις να τους κερδισεις αλλα και τοσο ωστε να ξεπερνας την γκανιωτα που εχουν οι εταιριες..

πολυ θα ηθελα να πιστεψω πως η προετοιμασια σου πριν τους αγωνες ειναι κατι περισσοτερο απο το μιλαω σενα φορουμ,κοιταω λιγο στο ιντερνετ και σκεφτομαι με λογικες του τυπου "δεν ηρθαν πολλα under σε αυτο το euro αρα θα ερθει σημερα"..αλλα δεν νομιζω..

Εγραψα οτι ειναι οντως δυσκολο.Αλλα οτι γινεται,εχω γνωστους που μπορουν για να μην περιαυτολογω.

Ναι ειμαι λιγο ψωνιο αλλα οχι προκλητικος ουτε ποτε προσεβαλα καποιον που εχει αλλη εκτιμηση για μια ομαδα λεγοντας οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας και μετα τραγελαφικα να βαφτιζω την Αγγλια φαβορι.Και η υπομονη εχει τα ορια της.:mad:

Τεσπα ,το αφηνω εδω εκτος και αν ξαναπροκληθω.:devil:

λοιπον γελαω..(πραγματικα)..αυτο που λες αποδηκνυει οτι δεν ξερεις καν τον βασικοτερο κανονα του στοιχηματος..γιατι αν τον ηξερες δεν θα ελεγες αυτο που λες και θα μπορουσες να ξεχωρισεις "το παιζω κατι επειδη αξιζει" απο το "παιζω κατι επειδη πιστευω οτι ειναι φαβορι"..εγω λοιπον στην αποδοση που το βρηκα,στο 15 δηλαδη θεωρησα οτι αξιζει και το επαιξα..και σου ξαναηπενθυμιζω το επαιξα επειδη αξιζει οχι επειδη θεωρω οτι ειναι φαβορι..

Και στο μουντιαλ 2010 η Ισπανια ξεκινησε με ηττα, το τελευταιο ματς με την Χιλη το πηρε δυσκολα με 2-1 και τελικα το πηρε με το ιδιο ακριβως σκορ στα 4 τελευταια παιχνιδια. Στους 16, στα προημιτελικα, στα ημιτελικα και στον τελικο. Με το "φτωχο" 1-0!

ναι αλλα εγω στον αγωνα ειδα απαθεια απο τους ισπανους ,ηταν τοσο κοντα στον αποκλισμο και ηταν σαν να μην τους νοιαζει..αυτο εμενα μου δινει την εντυπωση πως οπως ειπα και πιο πριν τους λειπει η διψα..αλλα βλεπω και κουραση..

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωριστε τι εχω ριξει σημερα:

Γαλλια 2/2 κ' Αγγλια 1

Γαλλια πρωτος σκορερ Μπενζεμα και Αγγλια πρωτος ο Ρουνυ

Και οπως ειπε ο φιλος μου ο Andy, οι εμπνευσεις ειναι για να τις ακολουθας :D

dsc0002hsm.jpg

Την εχω πατησει οταν ειπα για πρωτο σκορερ Πιρλο στο ματς με την Κροατια αλλα δεν το παιξα τελικα, και εκατσε... :-(

Δημοσ.

Και οπως ειπε ο φιλος μου ο Andy, οι εμπνευσεις ειναι για να τις ακολουθας :D

dsc0002hsm.jpg

τι ονειρο ειδες;

:huh: :wacko: :confused: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

το μονο που επαιξα ειναι -1,-1.5 να νικησουν οι γαλλοι!!αντε και καλη μας τυχη!!allezzzzzzzz

Δημοσ.

τι ονειρο ειδες;

:huh: :wacko: :confused: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Χαχα, ετς για το γαμ**το! :mrgreen:

Θελω να βγουνε εξω με πεναλτυ, και το τελευταιο να το εκτελεσει ο Κ.Παπαδοπουλος γιατι αμα το ψαξετε οι γερμανοι δημοσιογραφοι συνεχεια του περνουνε συνεντευξη και το παιδι απλα δεν μασαει τα λογια του, υποστηριζει πως η Ελλαδα θα το παρει :D

Δημοσ.

Λοιπον παρολο που με γρουσουζεψε σημερα ο Αγγλοπαθης Ahigh_forvalue :P και μπορει να χασω

just joking :devil:

θα γραψω τις τελικες μου επιλογες για σημερα.

Σουηδια - Γαλλια

Ξκαθαρα το φαβορι ειναι η Γαλλια αλλα δεν μου αρεσει το 1,72 που δινει ο book μου.Ειναι αγωνας περιεργος.Αφενος οι Γαλλοι περνανε με ισοπαλια αφετερου οι Σουηδοι θα θελουν να γυρισουν σπιτι τους εστω με ενα βαθμο για την αξιοπρεπεια τους.Περιμενω τους Γαλλους καπως πιο χαλαρους και θα ρισκαρω.

First half goals Asian handicap Ο 1 2,075 Το στοιχημα μου κερδιζει αν μπουν 2 η περισσοτερα γκολ στο πρωτο ημιχρονο,αν μπει ενα γκολ μονο το ποσο μου επιστρεφεται και χανω μονο αν δεν μπει κανενα γκολ .

Αγγλια - Ουκρανια

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το over 2.5 εχει ψηλοτερη αποδοση απο το under.Η Αγγλια εχει μετρια αμυνα και το ιδιο και οι Ουκρανοι.Και οι δυο ομαδες θεωρω οτι θα επιδιωξουν την νικη οποτε θα παιξουν πιο ανοιχτα,οι Ουκρανοι δεν ειναι τοσο καλοι αμυντικα αλλα στο κεντρο και επιθετικα ειναι πολυ καλοι και δεν νομιζω οτι θα πεσουν χωρις να σκοραρουν καν μεσα στο γηπεδο τους.

Ειναι ασταθεις ομαδες αλλα θα επιλεξω το over 2.5, 2.00.

Δημοσ.

Ρισκο. Οι Γαλλοι εχουν τελειωσει 2 ημιχρονα με 0-0.

Σωστα,το ξερω αλλα αν ψαξεις θα δεις οτι οι τιμες που εχουν δωσει σημερα στην Bet365 δεν ειναι καλες,ουτε οι κανονικες ουτε οι χαντικαπ.Οποτε ειναι δυσκολα τα πραγματα σημερα.Πιθανολογω επειδη μεχρι στιγμης δεν ηταν πολυ δυσκολα τα αποτελεσματα για τους παικτες.

Δημοσ.

Ο ασσος της αγγλιας μου αρεσει αλλα δεν την εμπιστευομαι σαν ομαδα, ομως λογω επιστροφης ρουνει θα βαλω κατι στον ασσο. Στο αλλο θα δω. Δεν θα δειξει παραλληλα τα ματς να φανταστω σωστα?

Δημοσ.

Ο ασσος της αγγλιας μου αρεσει αλλα δεν την εμπιστευομαι σαν ομαδα, ομως λογω επιστροφης ρουνει θα βαλω κατι στον ασσο. Στο αλλο θα δω. Δεν θα δειξει παραλληλα τα ματς να φανταστω σωστα?

Εχουμε ακριβως την ιδια αποψη και εγω θεωρω οτι η Αγγλια ειναι πιο κοντα στην νικη αλλα δεν τους εμπιστευομαι καθολου.Ακομη και να ερθει ο Ρουνει περιμενω γενναια αντιδραση απο Ουκρανια και δεν σου κρυβω οτι θεωρω και το διπλο ακομη πιθανο.

Τα ματς δυστυχως δεν τα δειχνει παραλληλα και νομιζω ουτε στην Bet365 τα δειχνει ,που μερικες φορες εχει live feed.

Δημοσ.

περιεργο συλλογισμος αλλα δυσκολα ακομα μια ομαδα θα τερματισει με 0 βαθμους.. θα παω με το 1Χ των γαλλων οι οποιοι και να θελουν δεν μπορουν να μεινουν εξω (ελαχιστες πιθανοτητες να αποκλειστουν).. Για αυτο θα παω με το 1Χ των σουηδων..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...