Andy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Λοιπον μερικοι ειναι σχετοι απο μπαλα.Χτες οι Κροατες επαιξαν με τους Ισπανους καλυτερα απο οποιαδηποτε φορα της Γερμανιας σε αυτην την διοργανωση. Και χαρη στον Αγιο Κασιγιας δεν νικησαν.Επαιξαν την Ισπανια που ειναι η πιο ολοκληρωμενη ομαδα στα ισια και τους αξιζουν συγχαρητηρια.Ασχετα αν ειναι κωλοφατσες. και υπουλοι...μετρησα 3-4 χτυπηματα του σερνα εκτος φασης
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 και υπουλοι...μετρησα 3-4 χτυπηματα του σερνα εκτος φασης Καλα κανει ειναι μαχητης. Αμα δεν παρεις και λιγο τον αερα του αντιπαλου με μερικες καλοζυγισμενες αγκωνιες θα παρει θαρρος.Ο παικτης πρεπει να ειναι και λιγο μαφια. Εχεις δει Andy Ουρουγουαη,Παραγουαη σε Μουντιαλ?Ξυλο και των γονεων και ακομη και η Αργεντινη και η Βραζιλια τους κανουν αιτηση για να βαλουν γκολ. Που ειπαμε παιζει ο Σερνα ο παικταρας?Τωρα το ειδα Σαχταρ.Πολυ καλος αμυντικος χωρις πλακα,μαμει και δερνει.
Andy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλα κανει ειναι μαχητης. Αμα δεν παρεις και λιγο τον αερα του αντιπαλου με μερικες καλοζυγισμενες αγκωνιες θα παρει θαρρος.Ο παικτης πρεπει να ειναι και λιγο μαφια. μου τν εσπασε απιστευτα..κιτρινη εφαγε στο 45 ο τυπος!!! για σημερα τι βλεπεις?εγω το οβερ της αγγλιας καλοβλεπω λιγο ουρουγουαη εχω δει!!αυτοι ειναι λατινοαμερικανοι..δεν μετρανε!!
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μου τν εσπασε απιστευτα..κιτρινη εφαγε στο 45 ο τυπος!!! για σημερα τι βλεπεις?εγω το οβερ της αγγλιας καλοβλεπω λιγο ουρουγουαη εχω δει!!αυτοι ειναι λατινοαμερικανοι..δεν μετρανε!! Μια χωρα 4 εκατομμυριων και παντα διακρινονται,θυμασαι φανταζομαι στο προηγουμενο Μουντιαλ ποσο καλα πηγαν. Για σημερα σαν πρωτες σκεψεις ,αλλα οχι τελικες τις οποιες θα σας πω αρκετα αργοτερα,προφανως μου αρεσει ο ασσος της Αγγλιας κυριως λογω της επιστροφης του Ρουνει και στον αγωνα με την Γαλλια δεν με νοιαζει η αποδοση του διπλου ειναι πολυ μικρη.Τα goal και over 2.5 φανταζουν καλυτερα γιατι λογικα οι Σουηδοι δεν εχουν τιποτε να χασουν και θα παιξουν απελευθερωμενα. Αλλα παντα ψαχνω με δυο συνισταμενες.Πρωτα η ασφαλεια και μετα η αποδοση και τα δυο μαζι να μου δινουν μια αξιοπρεπη λυση.Δεν βιαζομαι καθολου και μισω τον παρορμητισμο στο στοιχημα. Για να πω και την τελικη μου αποψη για την Γερμανια προφανως ειναι μια πολη καλη και οργανωμενη ομαδα.Αν εξαιρεσεις τον Γκομεζ και τον Κεντιρα ομως οι υπολοιποι παικτες της ειναι πoλυ soft.Πρεπει να εισαι και λιγο αλητης ,δυναμικος,τσαμπουκας και μαχητικος.Παλια ,πριν μερικες δεκαετιες,τα ειχαν αυτα τα χαρακτηριστικα οι Γερμανοι. Ειχαν παιδια που επαιζαν με τρομερο παθος σαν Ελληνες να το πω ετσι. Οπως ο Oliver Bierhoff, που ειχε πει το θα κερδισουμε επειδη ειμαστε Γερμανοι.Και το εκανε πραξη.Οπως επισης ο Stefan Effenberg.Μιλαμε για τρομερους παικτες αλλα και μαχητες,προσωπικοτητες που τωρα δεν υπαρχουν σε αυτην την Γερμανια και για αυτο αλλωστε δεν εχει κατορθωσει τιποτε εδω και 20 χρονια. Οποτε ναι,μπορει να φτασει μεχρι τελικο,αλλα πολυ δυσκολα θα το παρει.Ειναι απλα μια πολυ καλη ομαδα,δεν ειναι υπερομαδα,παιζεται και νικιεται και το 11 ειναι ελλειψη σεβασμου προς την Εθνικη μας ειδικα μετα την νικη της με την Ρωσια που η αμυντικη μας γραμμη ηταν Σινικο τειχος δεν περναγε ουτε πορδη.
Andy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μια χωρα 4 εκατομμυριων και παντα διακρινονται,θυμασαι φανταζομαι στο προηγουμενο Μουντιαλ ποσο καλα πηγαν. Για σημερα σαν πρωτες σκεψεις ,αλλα οχι τελικες τις οποιες θα σας πω αρκετα αργοτερα,προφανως μου αρεσει ο ασσος της Αγγλιας κυριως λογω της επιστροφης του Ρουνει και στον αγωνα με την Γαλλια δεν με νοιαζει η αποδοση του ασσου ειναι πολυ μικρη.Τα goal και over 2.5 φανταζουν καλυτερα γιατι λογικα οι Σουηδοι δεν εχουν τιποτε να χασουν και θα παιξουν απελευθερωμενα. Αλλα παντα ψαχνω με δυο συνισταμενες.Πρωτα η ασφαλεια και μετα η αποδοση και τα δυο μαζι να μου δινουν μια αξιοπρεπη λυση.Δεν βιαζομαι καθολου και μισω τον παρορμητισμο στο στοιχημα. στο προηγουμενο μουντιαλ ειχαν και απο εναν ηγετη σε καθε γραμμη..αμυνα ο λουγκανο,επιθεση ο καβανι και στο κεντρο γκαργκανο.. να μην πω για σουαρες,φουσιλε και λοιπους.. το θεμα ειναι οτι βρηκαν ρυθμο οι αγγλοι και ο καρολ παιζει καλα..θα εινια κριμα να βγει..
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 επειδη ακουω διαφορα πραγματα περι "μεροκαματου' απο το στοιχημα και βλεπω σκεψεις του τα τυπου "επιασα 5 στοιχηματα στη σειρα και εγινα επαγγελματιας" ή "ειστε ασχετοι απο μπαλα ακουστε εμενα,τον σχετικο"..ενα εχω να πω οτι για να εισαι κερδισμενος απο το στοιχημα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος και οταν λεω πολυ εννοω πολυ..γιαυτο πατηστε γερα στη γη γιατι δεν αργουν τα χαστουκια της διακυμανσης.. εγω παιζω στοιχημα για πλακα ενοειτε και προσπαθω να βγαλω κανα κερδος απο κανα μπονους.. σορρυ για αυτα που λεω αλλα μιας και ασχολουμε με πολλες μορφες τζογου απο μικρος και τα εχω ψαξει αρκετα,μου πεφτουν τα μαλλια οταν ακουω κατι τετοια.. οσο για την ισπανια απο το λιγο λοιπον που ξερω απο μπαλα βλεπω οτι δεν τραβαει..πιστευω οτι τους λειπει η διψα πλεον και ειναι κουρασμενοι ομαδα, σε τετοιες διοργανωσεις μετραει πολυ ποσο θελεις να κερδισεις..
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 επειδη ακουω διαφορα πραγματα περι "μεροκαματου' απο το στοιχημα και βλεπω σκεψεις του τα τυπου "επιασα 5 στοιχηματα στη σειρα και εγινα επαγγελματιας" ή "ειστε ασχετοι απο μπαλα ακουστε εμενα,τον σχετικο"..ενα εχω να πω οτι για να εισαι κερδισμενος απο το στοιχημα πρεπει να εισαι πολυ ψαγμενος και οταν λεω πολυ εννοω πολυ..γιαυτο πατηστε γερα στη γη γιατι δεν αργουν τα χαστουκια της διακυμανσης.. εγω παιζω στοιχημα για πλακα ενοειτε και προσπαθω να βγαλω κανα κερδος απο κανα μπονους.. σορρυ για αυτα που λεω αλλα μιας και ασχολουμε με πολλες μορφες τζογου απο μικρος και τα εχω ψαξει αρκετα,μου πεφτουν τα μαλλια οταν ακουω κατι τετοια.. οσο για την ισπανια απο το λιγο λοιπον που ξερω απο μπαλα βλεπω οτι δεν τραβαει..πιστευω οτι τους λειπει η διψα πλεον και ειναι κουρασμενοι ομαδα, σε τετοιες διοργανωσεις μετραει πολυ ποσο θελεις να κερδισεις.. Φιλε εσυ ειπες οτι ειμαι εκτος πραγματικοτητας,αποψη σου αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πιο κερδισμενος απο σενα απο οτι εχω διαβασει.Επειδη δεν συνηθιζω να αφηνω αγενεις ανθρωπους οπως εσυ λοιπον που θεωρουν διαφορετικες αποψεις ως μη πραγματικες,χωρις απαντηση,σου μιλησα με επιχειρηματα για την θεση σου προς την Γερμανια και τις αποδοσεις με εμας. Επειδη επισης ειδα οτι θεωρεις την Αγγλια φαβορι,μαλλον δεν εισαι ψαγμενος οπως λες οτι πρεπει να ειναι καποιος και καλα κανεις και παιζεις στοιχημα για πλακα γιατι αν παιξεις σοβαρα θα καταστραφεις.Μαλλον με μαυρα γυαλια βλεπεις ποδοσφαιρο και δεν προσεξες οτι γλυτωσαν την ξεφτιλα απο τους Σουηδους απο τυχη ,την στιγμη που η Σουηδια ειναι απλως μια μαχητικη καλη ομαδα και ενω η Αγγλια ηταν φαβορι,βρεθηκε δυο φορες πισω στο σκορ και κερδισε απο καθαρη κωλοφαρδια. Η Αγγλια σε ενα πραγμα ειναι συνεπης.Οτι δεν εχει παει ουτε σε ημιτελικο εδω και 20 χρονια και αυτην την στιγμη ειναι μια ομαδα μετρια,με καποιες καλες εξαρσεις,με προπονητη ενος μηνα καινουργιο,οποτε κανεις σοβαρος παικτης δεν μπορει να την θεωρει φαβορι,μονο outsider. Τελος επειδη ξερει να διαβαζει ο κοσμος,δεν ειπα εγω οτι ειμαι ο σουπερ ειδικος και ακολουθηστε με,καθε αλλο.Απλα ειμαι καλος παικτης,υπαρχουν εχω γραψει κι αλλοι στο νημα.Σχετικα με το μεροκαματο, πρωτα πρωτα δεν μιλησα εγω για μεροκαματο,παλι κανουν πουλακια τα ματια σου και δευτερο επειδη ειναι δυσκολο αντικειμενικα ,η επειδη εσυ δεν μπορεις,δεν σημαινει οτι αλλοι δεν μπορουν να βγαλουν ενα καλο ποσο μηνιαια,που δεν μεταφραζεται σε μεροκαματο αλλα αυτο που λεει η φραση ενα μικρο καλο ποσο. Αν λοιπον θελεις να αντιπαρατεθεις μαθε να το κανεις με εντιμο τροπο και με επιχειρηματα ,χωρις διαστρεβλωσεις και προπαντος με σεβασμο στην αντιθετη αποψη.
MJBulls23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Φιλε εσυ ειπες οτι ειμαι εκτος πραγματικοτητας,αποψη σου αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πιο κερδισμενος απο σενα απο οτι εχω διαβασει.Επειδη δεν συνηθιζω να αφηνω αγενεις ανθρωπους οπως εσυ λοιπον που θεωρουν διαφορετικες αποψεις ως μη πραγματικες,χωρις απαντηση,σου μιλησα με επιχειρηματα για την θεση σου προς την Γερμανια και τις αποδοσεις με εμας. Σε αυτο διαφωνω. Δεν ειδα κανενα επιχειρημα, μόνο το οτι εσυ την θεωρεις υπερτιμημενη.... Η Αγγλια σε ενα πραγμα ειναι συνεπης.Οτι δεν εχει παει ουτε σε ημιτελικο εδω και 20 χρονια Και αυτον τον ωραιο ημιτελικο με την Γερμανια, που ειδα το 1996 μεσα στην Αγγλια κιολας, τι ηταν? και δευτερο επειδη ειναι δυσκολο αντικειμενικα ,η επειδη εσυ δεν μπορεις,δεν σημαινει οτι αλλοι δεν μπορουν να βγαλουν ενα καλο ποσο μηνιαια,που δεν μεταφραζεται σε μεροκαματο αλλα αυτο που λεει η φραση ενα μικρο καλο ποσο. Βασικα δεν μπορουν. Καλα λεει.
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Σε αυτο διαφωνω. Δεν ειδα κανενα επιχειρημα, μόνο το οτι εσυ την θεωρεις υπερτιμημενη.... Μαλλον δεν προλαβες να διαβασεις.Δυο μεγαλα posts εγραψα για ξαναψαξε. Και αυτον τον ωραιο ημιτελικο με την Γερμανια, που ειδα το 1996 μεσα στην Αγγλια κιολας, τι ηταν? Ενταξει οχι 20 χρονια αλλα 16, οχι Γιαννης ,Γιαννακης.Το γεγονος παραμενει οτι αυτη η ομαδα μαζι με την Ολλανδια ειναι οι αιωνιοι αναξιοι εραστες των τροπαιων και οι οπαδοι τους ακομη το παραδεχονται.
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 η αληθεια ειναι οτι ο benign ειναι λιγο μια χαρα παιδι (κι αξιο παλικαρι... κ κουμαρτζης), αλλα ειναι κ λιγο ψωνιο
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Βασικα δεν μπορουν. Καλα λεει. Εγραψα οτι ειναι οντως δυσκολο.Αλλα οτι γινεται,εχω γνωστους που μπορουν για να μην περιαυτολογω. η αληθεια ειναι οτι ο benign ειναι λιγο μια χαρα παιδι (κι αξιο παλικαρι... κ κουμαρτζης), αλλα ειναι κ λιγο ψωνιο Ναι ειμαι λιγο ψωνιο αλλα οχι προκλητικος ουτε ποτε προσεβαλα καποιον που εχει αλλη εκτιμηση για μια ομαδα λεγοντας οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας και μετα τραγελαφικα να βαφτιζω την Αγγλια φαβορι.Και η υπομονη εχει τα ορια της. Τεσπα ,το αφηνω εδω εκτος και αν ξαναπροκληθω.
MJBulls23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Εγραψα οτι ειναι οντως δυσκολο.Αλλα οτι γινεται,εχω γνωστους που μπορουν για να μην περιαυτολογω. Παιζοντας απεναντι σε εταιριες με γκανιοτα το να βγαζουν ενα μετριο ή καλο μηνιατικο σταθερα για ενα μεγαλο χορνικο διαστημα(πχ 2 χρονια) δεν μπορει κανείς. Ή για την ακριβεια το 0.00001% των παικτων ειναι αρκετα τυχερο+ικανο ωστε να μπορει. Η γκανιοτα δεν νικιεται. Παιζοντας στα ανταλλακτηρια δηλαδη εναντιον αλλων παικτων και αρα με μηδενικη γκανιοτα, μπορουν. Και εγω μπορουσα πριν αρκετα χρονια στα 90ς. Δεν ειναι ανεφικτο. Ουτε καν. Αλλά να προσπαθεις να νικησεις την γκανιοτα ειναι σε βαθος χρονου σχεδον αδυνατο.
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω για μηνιατικο,εγω δεν μιλησα για μηνιατικο αλλα για μηνιαιο ποσο. Καθε μηνα βγαζω κερδος απο 200-300 ευρω μεχρι και 1200 max.Και παιζω κατα 90% μονα αποδεκτα.Το κανω αυτο εδω και 4 χρονια.Παιζω στοιχημα απο το 2000 αλλα τοτε επαιζα μικροποσα για διασκεδαση.Σοβαρευτηκα και προσπαθω να το δω πιο εμπεριστατωμενα εδω και 4 χρονια. Αλλα το τι κανω εγω και ο καθε παικτης ειναι δικη μας δουλεια που δεν αφορα τους αλλους.Εδω το νημα εχει σαν θεμα να λεμε γνωμες για το στοιχημα και τιποτε αλλο.Οι προσωπικες προσβολες τιμωρουνται απο τους κανονισμους του site με αναφορα.
MJBulls23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 και χτες μετα την εμφανιση της ισπανιας εριξα κιαλλο χρημα στο να το σηκωσουν μια εκτων γαλλια και αγγλια.. Και στο μουντιαλ 2010 η Ισπανια ξεκινησε με ηττα, το τελευταιο ματς με την Χιλη το πηρε δυσκολα με 2-1 και τελικα το πηρε με το ιδιο ακριβως σκορ στα 4 τελευταια παιχνιδια. Στους 16, στα προημιτελικα, στα ημιτελικα και στον τελικο. Με το "φτωχο" 1-0!
patrickdrd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το οβερ της γαλλιας γιατι κοντραρεται ετσι; μεχρι κ ο οπαπακας το ανεβασε απο 1.65 σε 1.75 ειδαμε κ χθες τα "σιγουρα" κ καραφορτωμενα οβερ που πληρωναν ψιχουλα, κανενα δεν ηρθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις