Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις τον Νινη τον ειδατε ?Παιζει η τσουλαει?Δεν ειδα τους πρωτους δυο αγωνες της Εθνικης λογω δουλειας.

Ενα 45λεπτο επαιξε με Πολωνους και βγηκε αλλαγη, και αν θυμαμαι καλα επαιξα ξανα με Ρωσους για κανα 10λεπτο-20λεπτο...

Δεν ηταν καλος για μενα, καλως βγηκε στο 1ο παιχνιδι...

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι εμαθα οτι ειναι μια σκεψη του Σαντος να βαλει τον Νινη στην θεση του Καραγκουνη.Για να πουμε την αληθεια με τους Ρωσους και τον Καραγκουνη μεσα ηταν σαν να παιζαμε με 10 παικτες,οποιοσδηποτε απο τον παγκο θα ηταν καλυτερος,ασχετα αν ο γερο Καρα εβαλε το γκολ.Ηταν τυχερος,οποιοσδηποτε μεσος μας να ειχε την τυχη του θα το εχωνε.

Ειναι μεγαλη τυχη για μας που θα λειπει απο τον αγωνα.

Τα λεμε αργοτερα παιδες.:-D

Δημοσ.

:mad: Aμα ειχες τον Αβραμη τωρα, θα εβαζες Κ.Παπαδοπουλου στο κεντρο μπροστα απο τους αμυντικους, για μενα δεν κανει να ξεκινησει ο Νινης, πρεπει να φορτωσει το κεντρο να κλεισουμε οσο ειναι αυτο δυνατο τους Γερμανους...

Γιατι αμα παιξει ο Νινης οπως το 1ο παιχνιδι παλι με 10 θα παιζουμε :D

Δημοσ.

Δεν ξερω ακομη αλλα ενα ειναι σιγουρο.Το 11 δεν υπαρχει,ουτε καν το 5 δεν υπαρχει.Ειναι υπερτιμημενη η Γερμανια.Εγω τα πραγματικα odds αν παιξουμε καλα στην αμυνα τα βαζω 1,85 3,20 3,50.

η γερμανια δεν ειναι καθολου υπερτημημενη,ειναι "ομαδα" και ξερει να παιρνει αυτο που θελει..

η γερμανια δεν ειναι ρωσια,νομιζεις αμα φαει γκολ η γερμανια θα τραβαει σουτ απο το κεντρο??η θα γυροφερνει την μπαλα ανουσια??ή νομιζεις οτι ο σαμαρας θα τους περναει δυο δυο τους αμυντικους??

δεν ξερω αν το 11 ειναι υπερβολικο αλλα τα odds που δινεις εσυ ειναι εκτος πραγματικοτητας..

και εγω πιστευω στην ελλαδα..αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι..

εγω σημερα θα παιξω αγγλια και γαλλια(και βλεπω την γαλλια να το παιρνει με πανω απο 1 γκολ)

και χτες μετα την εμφανιση της ισπανιας εριξα κιαλλο χρημα στο να το σηκωσουν μια εκτων γαλλια και αγγλια..

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον optimus. Πιο πολυ περπαταει ο κατσουρανης σε αυτο το euro παρα ο καραγκουνης. Επειδη δεν παιζουμε 4-2-3-1 αλλα 4-3-3 δεν βλεπω με καλο ματι τον νινη

Επισης ειναι φανερο οτι ο τραυματισμος τον εχει επηρεασει αρκετα.

Δημοσ.

Δεν ξερω ακομη αλλα ενα ειναι σιγουρο.Το 11 δεν υπαρχει,ουτε καν το 5 δεν υπαρχει.Ειναι υπερτιμημενη η Γερμανια.Εγω τα πραγματικα odds αν παιξουμε καλα στην αμυνα τα βαζω 1,85 3,20 3,50.

δεν ξερω αν το 11 ειναι υπερβολικο αλλα τα odds που δινεις εσυ ειναι εκτος πραγματικοτητας..

και εγω πιστευω στην ελλαδα..αλλα ας ειμαστε και λιγο προσγειωμενοι..

Ποσες πιθανοτητες(επι τοις 100 πχ) δινεις στην Ελλαδα να νικησει εσυ και ποσες για να νικησει η Γερμανια? Οχι για να περασουν, αλλά για να νικησουν τον αγωνα εννοω.

Η Γερμανια καθολου υπερτιμημενη δεν ειναι κατα την γνωμη μου. Παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο εως τωρα, ειναι ομαδα με ολη την σημασια της λεξης και μόνο η Ισπανια (και βεβαια ο κακος της δαιμονας Ιταλια) μπορει να την κοντραρει.

Ο Νινης εως τωρα ειναι για τα πανηγυρια. Με Πολωνια ηταν κακιστος, ενω με Ρωσσια μπηκε για να τρεξει υποτιθεται και να πιεσει και να κρατησει μπαλα και προσπαθησε να το κανει αλλά και παλι αποτυχημενα τελειως....

Δημοσ.

Ποσες πιθανοτητες(επι τοις 100 πχ) δινεις στην Ελλαδα να νικησει εσυ και ποσες για να νικησει η Γερμανια? Οχι για να περασουν, αλλά για να νικησουν τον αγωνα εννοω.

Η Γερμανια καθολου υπερτιμημενη δεν ειναι κατα την γνωμη μου. Παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο εως τωρα, ειναι ομαδα με ολη την σημασια της λεξης και μόνο η Ισπανια (και βεβαια ο κακος της δαιμονας Ιταλια) μπορει να την κοντραρει.

Ο Νινης εως τωρα ειναι για τα πανηγυρια. Με Πολωνια ηταν κακιστος, ενω με Ρωσσια μπηκε για να τρεξει υποτιθεται και να πιεσει και να κρατησει μπαλα και προσπαθησε να το κανει αλλά και παλι αποτυχημενα τελειως....

για τον αγωνα δινω ενα 10% στην Ελλαδα να κερδισει, ενα 20% στο Χ και ενα 70% στην Γερμανια,

Δημοσ.

Εριξα τελικα ενα για fun για Παρασκευη και μαλλον με αυτο θα μεινω... Μπορει να ριξω και κατι για προκριση Ελλαδας :P

Ηδη εριξα Χ/Χ/Χ/2 , δηλαδη να περασει Ελλαδα στα πεναλτυ με αποδοση 35.00 :shock: :P

Δημοσ.

δωσε 1.85 γερμανια να βαλω το σπιτι μου, εισαι; :mrgreen:

Βαζω στοιχημα οτι και το 2004 οταν παιζαμε τις Γαλλια,Τσεχια, κ.τ.λ. τα ιδια ελεγες.Μηπως εβαλες και στον αγωνα με την Ρωσια πριν λιγες μερες κανενα εξοχικο στην νικη των Ruski? :devil:

Ο καθενας την γνωμη του.Προσωπικα η τωρινη ομαδα μας ειναι καλυτερη του 2004 και οι Γερμανοι ειναι γατακια.Θα το δουμε την Παρασκευη και δεν μιλαω με εμπαθεια ετσι το βλεπω.

Να μιλαγαμε για Ισπανια ,ενταξει την σεβομαι απεριοριστα.Μετα μου αρεσει η Πορτογαλια ειδικα,μετα την προχτεσινη της εμφανιση.Αλλα κοντος ψαλμος αλληλουλια που θα ελεγε και ο Andreas2. :devil:

Δημοσ.

Βαζω στοιχημα οτι και το 2004 οταν παιζαμε τις Γαλλια,Τσεχια, κ.τ.λ. τα ιδια ελεγες.Μηπως εβαλες και στον αγωνα με την Ρωσια πριν λιγες μερες κανενα εξοχικο στην νικη των Ruski? :devil:

μπα, εβαλα κοντα μισο μηνιατικο στην νικη των ρωσων με την πολωνια,

οποτε μαζευτηκα μετα :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

γιατι τι εχουν να φοβηθουν απο τους ισπανους??

ειναι απο τις καλυτερες ομαδες του euro σε σχεση με την Ιταλια

Δημοσ.

Λοιπον μερικοι ειναι σχετοι απο μπαλα.Χτες οι Κροατες επαιξαν με τους Ισπανους καλυτερα απο οποιαδηποτε φορα της Γερμανιας σε αυτην την διοργανωση.

Και χαρη στον Αγιο Κασιγιας δεν νικησαν.Επαιξαν την Ισπανια που ειναι η πιο ολοκληρωμενη ομαδα στα ισια και τους αξιζουν συγχαρητηρια.Ασχετα αν ειναι κωλοφατσες.:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...