optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 δεν παιζει ο μπαλοτελης!! Σιγουρο ειναι αυτο;
Andy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σιγουρο ειναι αυτο; http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/299703-ektos-o-mpaloteli δε νομιζω να τον βαλει..
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χαος παλι και σε αυτον τον ομιλο.Ποσα γκολ ευρος νικης θελει η Ιταλια για να προκριθει αν η Κροατια παρει ισοπαλια με 0-0 η 1-1 ?Ρωταω γιατι ακουσα οτι το 2-2 φερνει τους Ισπανους/Κροατες στην επομενη φαση ασχετα ποσα γκολ θα βαλουν οι Ιταλοι σε νικη.
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χαος παλι και σε αυτον τον ομιλο.Ποσα γκολ ευρος νικης θελει η Ιταλια για να προκριθει αν η Κροατια παρει ισοπαλια με 0-0 η 1-1 ?Ρωταω γιατι ακουσα οτι το 2-2 φερνει τους Ισπανους/Κροατες στην επομενη φαση ασχετα ποσα γκολ θα βαλουν οι Ιταλοι σε νικη. http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=27450&subid=2&pubid=129072297
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 με 1-1 οι ιταλοι θελουν τριμπαλο. Δεν συγκινουν οι αποδοσεις σημερα..
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 http://www.sentragoa...pubid=129072297 Ευχαριστω.Θα επανελθω σε λιγο.
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω.Θα επανελθω σε λιγο. Αντε να σε δουμε γιατι εχεις περαση...
Andy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 gtp τα σημερινα ματς..μονο κανας σκορερ αξιζει..και αν..
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ειλικρινα ειμαι εκπληκτος με τις αποδοσεις του book που παιζω (Bet365) για τον αγωνα της Κροατιας:Αυτο με απλα λογια σημαινει οτι θεωρουν τον αγωνα υποπτο.Ασε που εβαλαν την αποδοση του ακριβους σκορ 2-2 στο 8.00! Αυτο το σκορ σε νορμαλ αγωνες εχει απο 30.00 αποδοση και πανω.Τωρα τι να σημαινει αυτο,φυλανε τα βρακια τους γιατι το τουρνουα μεχρι τωρα ηταν ψιλοαξιοπρεπες για τους καλους παικτες με εξαιρεση τον βιασμο στις τσεπες του μεσου Ευρωπαιου παικτη και οχι μονο,απο την εθνικη μας που την εχουν κανει κορνιζα οι CEO τους και της στελνουν φιλακια για γουρι? Οι αποδοσεις ειναι :10 ,3.60 , 1,50 Η εχουν info οτι θα γινει μπινια και απλα περιμενουν να την πληρωσουν την νυφη οι ανυποπτοι παικτες ,μειωνοντας οσο γινεται τις δικες τους απωλειες βαζοντας και φραγμο στο μεγεθος του ποσου που μπορει να παιχτει στο 2-2?(Οπως μου ειπε ενας φιλος μου,συμπαικτης απο Σουηδια?) Ας κανουμε τους αθωους και ανυποπτους και ας παμε με την φορμα και την λογικη. Πρωτο στοιχημα . Ασιατικο χαντικαπ στα γκολ U 2.5,3 αποδοση 2,00. Κερδιζουμε αν μπουνε 0,1,2 γκολ. Αν μπουνε 3 το μισο ποσο θα μας επιστραφει και το αλλο μισο θα χαθει.Χανουμε ολο το ποσο αν μπουνε 4. Η Ισπανια θα παιξει για να κερδισει ωστε να ειναι ασφαλης γνωριζοντας οτι αν καταφερουν να ανοιξουν το σκορ και να πετυχουν νικη με πολλα γκολ οι Ιταλοι, τοτε αν γινει καμμια στραβη και προηγηθουν οι Κροατες και νικησουν ,αποκλειονται. Για να μην παθουν εμφραγματα θα επιδιωξουν να κερδισουν εκ του ασφαλους.Δεν ειναι η Ισπανια του Μουντιαλ και ειναι τρομερη ελλειψη ο Βιγια αλλα κατασκηνωνουν στο κεντρο και πνιγουν καθε αντιπαλο με το passing game τους με το ετσι θελω.Δεν βλεπω να εχουν την τεχνικη ικανοτητα οι Κροατες να σκοραρουν απεναντι τους.Το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι ισοπαλια η το πολυ νικη με ενα γκολ.Ακομη πιο πιθανο θεωρω την νικη των Ισπανων με ενα η το πολυ 2 γκολ γιατι και οι Κροατες θα ειναι σφιχτοι πισω,αν και αυτο θα αλλαξει αν προηγηθουν οι Ισπανοι και ειναι ακομη το σκορ στο 1-0 μεχρι το 70 ας πουμε μετα μπορει να δουμε πιο ανοιχτους τους Κροατες αλλα και παλι ειναι αδυνατο να διασπασουν τους Ισπανους κατα την γνωμη μου. Δευτερο στοιχημα. Ασιατικο χαντικαπ Ιταλια -1,1.5 αποδοση 2,00. Κερδιζουμε αν η Ιταλια κερδισει με 2 η περισσοτερα γκολ διαφορα.Αν κερδισει με ενα γκολ διαφορα το μισο ποσο μας επιστρεφεται και το αλλο μισο χανεται.Χανουμε ολο το ποσο αν γινει ισοπαλια η νικησει η Ιρλανδια. Οι Ιταλοι θελουν νικη με τουλαχιστον 2 γκολ διαφορα για να μην παθουν το εμφραγμα αλλα Κροατια.Οσο εισαι μπροστα με ενα γκολ μονο παιζεις ρωσικη ρουλετα με την προκριση σου.
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 γιατι δεν θεωρεις οτι οι ισπανοι θα καθαρισουν?
Andy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εχουν το τουπε οι ισπανοι..ειμαστε γαματοι..ειμαστε καλυτεροι απο ολους..κτλπ.. δεν νομιζω να μπουν καν στην διαδικασια να φερουν Χ
Ahigh_forvalue Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ειλικρινα ειμαι εκπληκτος με τις αποδοσεις του book που παιζω (Bet365) για τον αγωνα της Κροατιας: χτες ξερεις ποσο ειχαν?? 1(7.00) X(2,80) 2(1.80) και απο χτες το βραδυ αρχισε να πεφτει τρελα η ισπανια.. παντως χωρις πλακα το 11 της κροατιας ειναι υπερβολικο.. edit πηγε 10 τελικα ε?τωρα το ειδα..
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Το αποψινό είναι Χ από εδώ μέχρι την Ανδρομέδα. 50 ευρώ ακουμπάω και σε καλή μεριά.
benign Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 γιατι δεν θεωρεις οτι οι ισπανοι θα καθαρισουν? Δεν μπορουν να καθαρισουν κατα την γνωμη μου.Η Κροατια το παιζει καλα το τοπι και αυτη η Ισπανια χωρις τον Βιγια εδειξε καλη ομαδα αλλα οχι η ομαδαρα του Μουντιαλ.Που και τοτε οι περισσοτερες νικες τους ηταν με σκορ 1-0.Και στον τελικο το ιδιο.Νικανε παντα εκ του ασφαλους.
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγω σημερα τελικα, over2.5 Ισπανια και 1/1 Ιταλια και Ντι Ναταλε 1ο σκορερ σε 2ο δελτιο. Αυριο εχει καλα ματς... Πρωτη σκεψη Γαλλια και Αγγλια αυριο και τα 2 over2.5... Θα δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις