Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσιιιιιιιιιι μωρεεεεεεεεεεεεεεεεε

Φαντάζομαι ότι αυτό μας νοιάζει όλους. Είμαστε χορτάτοι από euro(...), το μόνο που θέλουμε είναι τους γερμανούς!..

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα σημερινα.

Τσεχια-Πολωνια δινω προβαδισμα στην Τσεχια γιατι μεσα στον αγωνιστικο χωρο μου φανηκε πιο ωριμη και εχει ψημμενους παικτες που παιζουν σε καλες ομαδες και εχει και τον Ροσικι.Η Πολωνια το μονο που εχουν ειναι μπολικη διαιτιτικη ευνοια,το οποιο μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο,και ειναι τρεχαλατζηδες.Δεν μου αρεσουν καθολου σαν ομαδα και ευχομαι ολοψυχα να αποκλειστουν.(Με καλη διαθεση ξυπνησα πρωι,πρωι.:devil: ) Αυτο σαν πρωτη σκεψη.

Στον δικο μας αγωνα,διαβασα οτι δεν θα βαλει τον Χολεμπας και οτι η ομαδα θα ξεκινησει με : Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Η Ρωσσια ειναι καλη ομαδα αλλα οχι φοβητρο για ομαδα με σθεναρη αμυνα.Αν παιξουμε καλη αμυνα,που μπορουμε,η δικη τους αμυνα ειναι Ολλανδικη δηλαδη μετρια.Και με αντεπιθεσεις και με στημενα που ειμαστε αρκετα καλοι μπορουμε να τους νικησουμε.Για μενα το παιχνιδι ,αν παιξουμε καλα,θα ειναι εντελως αμφιρροπο και το 5 στον ασσο ειναι δωρο.

Αυτα σαν πρωτες σκεψεις για να πειτε και οι υπολοιποι τις γνωμες σας.

Θυμιζω την αναλυση του μαστερ του στοιχηματος benign.:mrgreen:

Drop καλοι οι Talking Heads που τους θυμηθηκες?:lol:

Δημοσ.

μεγαλη παιχτουρα τελικα ο benign,

οταν οι "μεγαλοι" τιπστερς γραφαν:

Δεν ξέρω πόσες αλλαγές θα κάνει ο Σάντος (λογικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει και Σηφάκης ξεκινάει στο τέρμα, καλά δεδομένα και τα δύο), ξέρω ένα πράγμα. Οτι η Ρωσία είναι (ΠΟΛΥ) καλύτερη ομάδα από εμάς. Αν χάνουν οι (πολύ) καλύτερες; Φυσικά και χάνουν. Αλλά γιά να συμβεί αυτό, πρέπει εσύ να πας οχι στο 100%, αλλά στο...120%. Και ΑΥΤΟ δεν το έχω δει. Ούτε στο...50% δεν έχουμε φτάσει. Αν σήμερα πάμε από το 50% στο 80%, θα πέσουμε δύσκολα μεν, αλλά θα πέσουμε. Πρέπει να πάμε στο 120%. Μπορούμε; Μάλλον όχι, αλλά ποτέ μην λες ποτέ...

Η Ρωσία δεν είναι ανίκητη, οι πολωνοί τους έπαιξαν πολύ έξυπνα και καλά (με την τοποθέτηση κόφτη-κολώνας ακριβώς μπροστά από σέντερ μπακ γιά να μην πάει ποτέ ο κεντρικός αμυντικός έξω από την περιοχή του (που τραβιέται ο φορ της Ρωσίας εν προκειμένω ο Κερζακόφ). Θυμίζω ότι το 2ο γκολ που μας έβαλαν οι τσέχοι, μπήκε έτσι. Ο Μπάρος τραβήχτηκε έξω, ο Κατσουράνης “τσίμπησε”, να η τρύπα, να η κάθετη, εύκολο γκολ. Αυτό οι ρώσοι το κάνουν...ψωμοτύρι. Και αν το φάμε σήμερα, θα φάμε και τρίμπαλο. Αυτά αμυντικά. Επιθετικά; Μην ξεχνάμε, θέλουμε νίκη και μόνο νίκη!!

Αντε και πίσω τους κρατάμε (ξέχασα να αναφέρω, σημαντικό ρόλο παίζει και η ταχύτητα και εδώ εμείς θυμίζουμε Fiat Panda, ενώ οι ρώσοι θυμίζουν BMW). Μπροστά τι κάνουμε; Ποιός στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό; Και πως; Αλυτος γρίφος...

Συνοψίζω: Επειδή οι γρίφοι είναι πολλοί, επειδή κανονικά το ματς ειναι ένα 0-3, επειδή όμως ...δεν πάει το χέρι, δεν παίζω τίποτα. Κάνω το σταυρό μου, να κάνουμε όλα τα απίθανα μαζί, να έχουμε ρέντα, να πέσουμε στην κακή μέρα των ρώσων και να περάσουμε. Θα είναι σαν θαύμα (βάση όσων έχουμε δει κι απο τις δύο ομάδες μέχρι σήμερα). Δεν θα κακίσω κανέναν αν παίξει χοντρά τη Ρωσία, δίκιο θα έχει. Απλά...δεν πάει το χέρι.

και:

Οπως ανέλυσα και στην εφημερίδα της Παρασκευής, εκτιμώ ότι Ρωσία και Πολωνία θα περάσουν απο τον όμιλο, με αυτή τη σειρά. Οι Τσέχοι δεν μου γέμισαν το μάτι, ότι έγραψα για αυτούς πριν απο το παιχνίδι με την Εθνική μας, τα ίδια πιστεύω και τώρα! Πρόκειται για τη χειρότερη Τσεχία των τελευταίων ετών και ότι ποιοτικό παίκτη διαθέτει, είναι κουρασμένος! Μην βλέπετε που η Εθνική μας, κατάφερε και έχασε. Η Πολωνία θα έχει αβάντα πιστεύω και έδειξε σοβαρότητα απέναντι στη Ρωσία (1-1). Οι Τσέχοι θα πληρώσουν που αμύνονται ψηλά και θα τερματίσουν τρίτοι στον όμιλο.

Σύνοψη... μονό αποδεκτό Πολωνία με μέτριο ποντάρισμα και δυάδα Πολωνία - Ρωσία με πιο χαλαρή διάθεση.

ο φοβερος κ τρομερος benign προβλεψε κ τα δυο αποτελεσματα (κι οχι μονο σημερα ε;)

με απολυτη επιτυχια, respect,

απο αυριο παιζουμε ολοι benign,

ελπιζω να προλαβουμε να παρουμε κανα φραγκο πριν...

μας το κανει συνδρομητικο :mad: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

μεγαλη παιχτουρα τελικα ο benign,

οταν οι "μεγαλοι" τιπστερς γραφαν:

και:

ο φοβερος κ τρομερος benign προβλεψε κ τα δυο αποτελεσματα (κι οχι μονο σημερα ε;)

με απολυτη επιτυχια, respect,

απο αυριο παιζουμε ολοι benign,

ελπιζω να προλαβουμε να παρουμε κανα φραγκο πριν...

μας το κανει συνδρομητικο :mad: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μην με αγχωνεις Πατρικαρε.:shock:

Θα τα μαμησουμε τα μπουκια.:devil:

Λοιπον παιδια χαιρετω,αυριο θα τα πουμε παλι.Συγνωμη κιολας για τους πανηγυρισμους ,ελπιζω να μην ενοχλησα αλλα ειμουν διπλα χαρουμενος για την εθνικη και την στοιχηματικη επιτυχια.:-)

Δημοσ.

Σημερα δεν ηθελα να παιξω πολλα και ετσι επαιξα συνδυασμους με μεγαλες αποδοσεις.

Επιασα τα παντα οσον αφορα την ελλαδα (νικη ελλαδας, ημιχρονο τελικο και ακριβες σκορ) και με κουβαδιασε η πολωνια (την ειχα στο χ ημιχρονο πολωνια τελικο και απλα τελικο πολωνια).

Παντως ειμαστε τυχεροι που ειμαστε Ελληνες και αποφυγαμε μεγαλο κουβα σημερα!!! Ολος ο στοιχηματικος κοσμος εχει κηδεια σημερα!!! Μιλαμε για μεγαλα ποσα. Η χαρα του book η σημερινη...

Αντε και παει να βγει αληθινο το ονειρο που ειδα. Ετσι γ@μ@νε αυτοι που σας χρωστανε στα μουτρα των γερμανων!!!

Μπα ένα 20αρικο max στο συγκεκριμένο στατιστικό (δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα πως το συγκεκριμένο ματσάκι θα είναι αμφίρροπο και με την διαιτητική εύνοια των Πολωνών θα σηκωθεί το ταμπελάκι για κανένα πεντάλεπτο) και 10€ στο προκλητικό πεντάρι της Ελλάδας

Τουλαχιστον επαιξα ενα 20αρικο αυτο που προτεινε ο Dropsreef για τις καθυστερησεις και πηραμε κατι σημερα.

Δημοσ.

Καλημερα στους παικτες του φορουμ.:-D

Ειδαμε χτες πως καποιοι μεγαλοι tipsters μαλλον ξεχνουν οτι υπαρχει και ο παραγοντας αμυνα στο ποδοσφαιρο για την επιτευξη της νικης.Και δυστυχως(ευτυχως για την εθνικη Ελλαδας)ειναι πιο ευκολο να καταστρεψεις το δημιουργικο παιχνιδι του αντιπαλου απο το να φτιαξεις αναλογο δικο σου.

Αλλα πολλες ομαδες εχουν βασιστει στην ολικη αμυνα για να κερδισουν τεραστιες ομαδες με το ενα γκολ και τα εχουν καταφερει.Αυτο που εγινε χτες μου θυμησε οταν ειμουν πιτσιρικας και εβλεπα στο Μουντιαλ του 1990 τον αγωνα Αργεντινη - Βραζιλια.Τοτε η Βραζιλια ηταν υπερομαδα ενω η Αργεντινη ετυχε σε μια απο τις σπανιες στιγμες της ποδοσφαιρικης της ιστοριας που δεν ειχε ουτε εναν πολυ αξιολογο παικτη εκτος απο τον Μαραντονα.

Απο την αρχη του αγωνα η Βραζιλια τους επαιζε στο μισο της περιοχης τους,μιλαμε ειχε βουλιαξει η περιοχη της Αργεντινης,ειχε γυρει το γηπεδο και τα σχετικα.Αν δειτε τον αγωνα στο Youtube θα γελατε μεχρι αυριο.Μιλαμε παιζει να μην περασε η Αργεντινη σε ολο τον αγωνα το μισο γηπεδο και καποια στιγμη γινεται αυτο:

http://www.youtube.com/watch?v=3X3p0_R0Y5E

Δημοσ.

Μεγαλε guru ασε τις σοφιστιες και δες τα μελλουμενα(οχι δεν μιλω για το εκλογικο αποτελεσμα εκτος αν θες να μας πεις κανα στοιχημα και για εκει) :P

Δημοσ.

Anubis τί έγινε τελικά με το διευθετημένο/ μη διευθετημένο στοίχημα ;

Στην bet365 είναι η αλήθεια πως δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο αν και πάντα όταν ποντάρω χτυπάω ένα "snapshot"

Δημοσ.

Anubis τί έγινε τελικά με το διευθετημένο/ μη διευθετημένο στοίχημα ;

ολα οκ παιδια. Με το support την βρηκαμε την ακρη. :-D

Mία παρατήρηση: Αυστραλιανό ποδοσφαιρο. του over το καγκελο μιλαμε οι ανθρωποι τι εστι αμυνα δεν ξερουν...απο 0-0 το ημιχρονο μπορει να ληξει 4-4

Δημοσ.

Μεγαλε guru ασε τις σοφιστιες και δες τα μελλουμενα(οχι δεν μιλω για το εκλογικο αποτελεσμα εκτος αν θες να μας πεις κανα στοιχημα και για εκει) :P

Δεν ειμαι guru ενας καλος παικτης ειμαι απλα ειμαι ψωνιο και πανηγυριζω και ''χτυπαει'' πιο πολυ.Αν διαβασεις πολλες σελιδες σε αυτο το νημα και ο Dropsreef και ο Πατρικαρος ειναι πολυ καλοι παικτες.Και οχι μονο.

Για τις εκλογες συμφωνα με ''πηγες'' που εχω θα κερδισει καποιος με 3-4% αλλα απαγορευεται απο τους κανονισμους του site να παω ποιος θα ειναι αυτος.Απλα φημες λενε οτι φοραει γυαλια.:devil:

Για τους αγωνες θα επανερθω μετα το μεσημεριανο φαγητο.Και αφου ψηφισω.Θα τα πουμε σε λιγες ωρες εξαλλου χρονος υπαρχει.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...