Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε μωρη εθνικη..κανε μας πλουσιους :mrgreen:

Πανω που ελεγα βγαλτoν εξω τον γερο! Τουλαχιστον θυμαται πως σουταρουν!

Καλα αν μεινει ασσος θα πινουν σαμπανιες οι book.:lol:

Ρε Anubis επαιξες ασσο?:shock:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αν μεινει ασσος θα πινουν σαμπανιες οι book.:lol:

Και εγω...Ηδη ποιασαμε τα κορνερ over στο ημιχρονο!

Δημοσ.

Εχουν παθει ξενοι παικτες εφραγματα καργα εν τω μεταξυ ετσι?Ξερω κοσμο που επαιξε χοντρα ποσα στο διπλο της Ρωσιας.:lol:

Δημοσ.

Οχι εγω ειπα στον πατερα μου να παιξει ενα 10ευρω επειδη ολος ο πλανητης θα ειχε παιξει ρωσια.

Fixed. :devil:

Δημοσ.

ωρα του κατσουρανη ειναι να βγει ομως...πολυ αρνητικος σε ολο το ημιχρονο...μακαρι να μεινει ο ασσος να περασει η ελλαδα να πληρωθειτε κιολας παιδια :mrgreen:

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ειχα ενα στοιχημα για αυριο στην bet365 και τωρα δεν το βλεπω..Εχω αρχισει και εκνευριζομαι..Μου λενε οτι δεν το βρισκουν ομως εχει βγει απο τα μη διευθετημενα..Νταξει δεν υπαρχει αυτο :X

Δημοσ.

Ρε παλικαρια ειχατε ποτε προβλημα με bet365? μου φαγανε ενα αυριανο στοιχημα δεν το βλεπω στγα μη διευθετημενα. Σας εχει τυχει ποτε αυτο? Εν τω μεταξυ μου λενε δεν μπορουν να κανουν τιποτα αν δεν τους πω τον κωδικο στοιχηματος...τα εχω παρει :mad:

Δημοσ.

Επιασα το 1-0 της Ελλαδας αλλα εχασα το αλλο παιχνιδι γαμω την Πολωνια μου μεσα.εχε χαρη που περασαμε.

Δημοσ.

Ρε παλικαρια ειχατε ποτε προβλημα με bet365?

Όχι ποτέ, κανένα.

Μήπως το έπαιξες σε άλλη εταιρία η κάνεις λάθος στην αναζήτηση;

Τα λεφτά λείπουν;

Δημοσ.

@benign: A εσυ εισαι χειροτερος απο εμενα!

@Porg: επαιξα 30 και 20 ευρω ειχα 34 ευρω κερδισα την ελλαδα στα κορνερ οποτε τα 30 εγιναν 55 και ειμαι στα 89. Εβλεπα το στοιχημα στα μη διευθετημενα αλλα τωρα(εδω και καμμια ωρα) δεν υπαρχει. Εχει εξαφανιστει. Μιλησα με το support και μου λενε δεν το βλεπουνε αλλα ξερω τι παιζω και τι βλεπω δεν ειμαι τρελος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...