optimus_crime Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ρε παιδια η ολλανδια γινεται να περασει τον ομιλο της?και εαν ναι πως? Να νικησει η Γερμανια τους Δανους και η Ολλανδια με 2 γκολ και πανω τους Πορτογαλους
Andy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Να νικησει η Γερμανια τους Δανους και η Ολλανδια με 2 γκολ και πανω τους Πορτογαλους χμμ.ωραια!
optimus_crime Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 χμμ.ωραια! Μακαρι να περασουν γιατι αν οχι, πεταγω 3 κουπονια ηδη
Andy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μακαρι να περασουν γιατι αν οχι, πεταγω 3 κουπονια ηδη κ εγω αμα περασουν μαζι με γερμανους λογικα κλεινω ενα δελτιο..
optimus_crime Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 κ εγω αμα περασουν μαζι με γερμανους λογικα κλεινω ενα δελτιο.. Αυριο θα παω μονο σε Γερμανια, θελουν να κανουν το 3χ3 απο οτι καταλαβα, δεν αστειευονται αυτοι... Ολλανδια δεν θα αγγιξω, θα αφησω τα τρεχον δελτια να κυλησουν,,,
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπον πασο για τον αγωνα της εθνικης μας γιατι ειμαστε απροβλεπτοι μπορουμε και τα 3 αποτελεσματα,οποτε δεν ρισκαρω χρηματα. Για τον αλλο αγωνα θα παιξω καποιο ειδος χαντικαπ ασσου την Τσεχια υπο την προυποθεση οτι θα παιξει ο Ροσικι που ειναι αμφιβολος.Αν δεν παιξει,πασο και εκει.Μερικες φορες για να διατηρεις το κερδος σου πρεπει απλα να απεχεις. +4 τα λεπτά των καθυστερήσεων @3,25 Αν θα παιξω ,δεν θα παω κατω απο 50 ευρω,οποτε να παιξω σοβαρο ποσο για στατιστικο,οσο εξυπνο και λογικο και πολυ πιθανο και να ειναι,δεν θελω τετοιο ρισκο.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 τελικα στο ελλαδα ρωσσια πηγα με το συναισθημα και επαιξα ελλαδαρα..με λιγα ομως.. και στο αλλο πολωνια επειδη μου αρεσαν η πολωνοι περισσοτερο σαν ομαδα,και εχουν διαιτησια και εδρα μαζι τους..ευκολα ή δυσκολα θα περασουν.. επειδη δεν εχω ιντερνετ στο υπολοιπο της μερας και επειδη αποδειχτηκα γουρλης: καλη επιτυχια ελλαδαρα!!!!!
Dropsreef Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν θα παιξω ,δεν θα παω κατω απο 50 ευρω,οποτε να παιξω σοβαρο ποσο για στατιστικο,οσο εξυπνο και λογικο και πολυ πιθανο και να ειναι,δεν θελω τετοιο ρισκο. Μπα ένα 20αρικο max στο συγκεκριμένο στατιστικό (δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα πως το συγκεκριμένο ματσάκι θα είναι αμφίρροπο και με την διαιτητική εύνοια των Πολωνών θα σηκωθεί το ταμπελάκι για κανένα πεντάλεπτο) και 10€ στο προκλητικό πεντάρι της Ελλάδας
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μπα ένα 20αρικο max στο συγκεκριμένο στατιστικό (δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα πως το συγκεκριμένο ματσάκι θα είναι αμφίρροπο και με την διαιτητική εύνοια των Πολωνών θα σηκωθεί το ταμπελάκι για κανένα πεντάλεπτο) και 10€ στο προκλητικό πεντάρι της Ελλάδας Τωρα που το ξαναδιαβαζω εχεις δικιο.
Anubis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω επιπλεον γκολ αγωνα under 4.5 κερδιζει μεχρι 4 συνολικα γκολ σωστα?
Andy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Να ρωτησω επιπλεον γκολ αγωνα under 4.5 κερδιζει μεχρι 4 συνολικα γκολ σωστα? ναι
explorer21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Λοιπόν εγώ σήμερα έπαιξα κάτι ημίχρονα τελικά που μου έχουν μπει στο μυαλό από χθες,Χ/2 τους Πολωνούς και 2/Χ εμάς και αν κάτσουν σας κερνάω μπύρες και οτι άλλο θέλετε..
geortsaki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για εμενα επιλογη ειναι το διπλο της Πολωνιας, εκτοα οτι μπορουν να το παρουν αγωνιστηκα, μπορει να εχει και διαιτησια.. Με την ελλαδα δεν θα μπλεξω για να το παρακολουθιησω ανετα.. Καλη επιτυχια στην εθνικη!!
Dropsreef Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τωρα που το ξαναδιαβαζω εχεις δικιο. Θα δείξει φίλτατε benign.Καθαρά τζογαδόρικο στοίχημα το σημερινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις