Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια η ολλανδια γινεται να περασει τον ομιλο της?και εαν ναι πως?

Να νικησει η Γερμανια τους Δανους και η Ολλανδια με 2 γκολ και πανω τους Πορτογαλους

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να νικησει η Γερμανια τους Δανους και η Ολλανδια με 2 γκολ και πανω τους Πορτογαλους

χμμ.ωραια!:mrgreen:

Δημοσ.

Μακαρι να περασουν γιατι αν οχι, πεταγω 3 κουπονια ηδη :-(

κ εγω αμα περασουν μαζι με γερμανους λογικα κλεινω ενα δελτιο..

Δημοσ.

κ εγω αμα περασουν μαζι με γερμανους λογικα κλεινω ενα δελτιο..

Αυριο θα παω μονο σε Γερμανια, θελουν να κανουν το 3χ3 απο οτι καταλαβα, δεν αστειευονται αυτοι...

Ολλανδια δεν θα αγγιξω, θα αφησω τα τρεχον δελτια να κυλησουν,,,

Δημοσ.

Λοιπον πασο για τον αγωνα της εθνικης μας γιατι ειμαστε απροβλεπτοι μπορουμε και τα 3 αποτελεσματα,οποτε δεν ρισκαρω χρηματα.

Για τον αλλο αγωνα θα παιξω καποιο ειδος χαντικαπ ασσου την Τσεχια υπο την προυποθεση οτι θα παιξει ο Ροσικι που ειναι αμφιβολος.Αν δεν παιξει,πασο και εκει.Μερικες φορες για να διατηρεις το κερδος σου πρεπει απλα να απεχεις.:-D

+4 τα λεπτά των καθυστερήσεων @3,25

Αν θα παιξω ,δεν θα παω κατω απο 50 ευρω,οποτε να παιξω σοβαρο ποσο για στατιστικο,οσο εξυπνο και λογικο και πολυ πιθανο και να ειναι,δεν θελω τετοιο ρισκο.:-D

Δημοσ.

τελικα στο ελλαδα ρωσσια πηγα με το συναισθημα και επαιξα ελλαδαρα..με λιγα ομως..

και στο αλλο πολωνια επειδη μου αρεσαν η πολωνοι περισσοτερο σαν ομαδα,και εχουν διαιτησια και εδρα μαζι τους..ευκολα ή δυσκολα θα περασουν..

επειδη δεν εχω ιντερνετ στο υπολοιπο της μερας και επειδη αποδειχτηκα γουρλης:

καλη επιτυχια ελλαδαρα!!!!! :)

Δημοσ.

Αν θα παιξω ,δεν θα παω κατω απο 50 ευρω,οποτε να παιξω σοβαρο ποσο για στατιστικο,οσο εξυπνο και λογικο και πολυ πιθανο και να ειναι,δεν θελω τετοιο ρισκο.:-D

Μπα ένα 20αρικο max στο συγκεκριμένο στατιστικό (δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα πως το συγκεκριμένο ματσάκι θα είναι αμφίρροπο και με την διαιτητική εύνοια των Πολωνών θα σηκωθεί το ταμπελάκι για κανένα πεντάλεπτο) και 10€ στο προκλητικό πεντάρι της Ελλάδας

Δημοσ.

Μπα ένα 20αρικο max στο συγκεκριμένο στατιστικό (δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί η ιδέα πως το συγκεκριμένο ματσάκι θα είναι αμφίρροπο και με την διαιτητική εύνοια των Πολωνών θα σηκωθεί το ταμπελάκι για κανένα πεντάλεπτο) και 10€ στο προκλητικό πεντάρι της Ελλάδας

Τωρα που το ξαναδιαβαζω εχεις δικιο.

Δημοσ.

Να ρωτησω επιπλεον γκολ αγωνα under 4.5 κερδιζει μεχρι 4 συνολικα γκολ σωστα?

ναι

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ σήμερα έπαιξα κάτι ημίχρονα τελικά που μου έχουν μπει στο μυαλό από χθες,Χ/2 τους Πολωνούς και 2/Χ εμάς και αν κάτσουν σας κερνάω μπύρες και οτι άλλο θέλετε..mrgreen.png

Δημοσ.

Για εμενα επιλογη ειναι το διπλο της Πολωνιας, εκτοα οτι μπορουν να το παρουν αγωνιστηκα, μπορει να εχει και διαιτησια..

Με την ελλαδα δεν θα μπλεξω για να το παρακολουθιησω ανετα..

Καλη επιτυχια στην εθνικη!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...