Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Σαμαρας γιατι συνεχιζει για 3ο συνεχομενο παιχνιδι βασικος; Τοσο αναγκαιος ειναι στην τακτικη που λεν ολοι που εχει... Ελεος πια, βαλε Φετφα μεσα ρε, βαλε Νινη, ας παρουν και τα πιτσιρικια εμπειριες.

Ασε που 100% θα παιξουν καλυτερα απο αυτον... :mad:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακαρι να παιξουν Φετφατζιδης,Νινης και Σαλπιγγιδης μπροστα ,εγω ετσι θα εκανα.

Τωρα ο Χολεμπας ειναι ντεφορμε το παιδι και δεν εχει συνηθισει με τους συγκεκριμενους συμπαικτες δεν ειπα εγω οτι ειναι κακος παικτης.Εν τω μεταξυ και μονο για ψυχολογικους λογους δεν πρεπει να τον βαλει.Γιατι ειτε θα παθαινε φοβο η θα εκανε πολυ σκληρα φαουλ και θα μεναμε με 10.

Δημοσ.

Ο Σαμαρας γιατι συνεχιζει για 3ο συνεχομενο παιχνιδι βασικος; Τοσο αναγκαιος ειναι στην τακτικη που λεν ολοι που εχει... Ελεος πια, βαλε Φετφα μεσα ρε, βαλε Νινη, ας παρουν και τα πιτσιρικια εμπειριες.

Ασε που 100% θα παιξουν καλυτερα απο αυτον... :mad:

εγω μια φορα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζετε τον Σαμαρα μια χαρα παιζει ειναι ο μονος απο την εθνικη που μπορεινα κρατησει μπαλα,ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι και μπορει να κατευαζει της γιομες(επειδη μονο ετσι μπορουμε να παιξουμε) και επισης μπορει να κανει καποια ενεργεια απο το πουθενα..επισης εγω τον βλεπω οτι στο euro δινει το 100%..το μονο κακο ειναι οτι μπορει να κανει καποια επιπολεοτητα καμια φορα..

οσο για νινη..τον ειδαμε και στον πρωτο αγωνα,ο νινης παιζει σε κρισιμη θεση και δεν μπορει να παρει στις πλατες του τετοια παιχνιδια,και στο κατω κατω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν παιχτης..

τον φετφα απο την αλλη θα ηθελα να τον δω σαν αλλαγη να παιζει στο δευτερο ημηχρονο αν ειναι ισοπαλια το παιχνιδι..

αν παιξει ο σηφακης αντι χαλκια μας δινω διπλασιες με τριπλασιες πιθανοτητες να περασουμε.

Δημοσ.

εγω μια φορα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζετε τον Σαμαρα μια χαρα παιζει ειναι ο μονος απο την εθνικη που μπορεινα κρατησει μπαλα,ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι και μπορει να κατευαζει της γιομες(επειδη μονο ετσι μπορουμε να παιξουμε) και επισης μπορει να κανει καποια ενεργεια απο το πουθενα..επισης εγω τον βλεπω οτι στο euro δινει το 100%..το μονο κακο ειναι οτι μπορει να κανει καποια επιπολεοτητα καμια φορα..

οσο για νινη..τον ειδαμε και στον πρωτο αγωνα,ο νινης παιζει σε κρισιμη θεση και δεν μπορει να παρει στις πλατες του τετοια παιχνιδια,και στο κατω κατω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο σαν παιχτης..

τον φετφα απο την αλλη θα ηθελα να τον δω σαν αλλαγη να παιζει στο δευτερο ημηχρονο αν ειναι ισοπαλια το παιχνιδι..

αν παιξει ο σηφακης αντι χαλκια μας δινω διπλασιες με τριπλασιες πιθανοτητες να περασουμε.

Δεν θα προτιμουσες Νινη στη θεση του Καραγκουνη?

Δημοσ.

καλα και ο καρα μετριες προς κακες εμφανισεις εχει αλλα φοβαμαι τι θα δω απο τον νινη..

την προηγουμενη φορα ο νινης χαναμε και εκανε τακουνακια στο πουθενα..

παντως αν φανε πρωτο γκολ οι ρωσοι θα πελαγωσουν δεν εχουν αρχ.. να γυρισουν παιχνιδι αυτοι, και λαθος κατεμε δινονται σαν φαβορι..

απο την αλλη η Ελλαδα ειναι για μεγαλα παιχνιδια και σημερα ειναι ενα τετοιο..αρχιζω να το καλοσκεφτομαι το 5αρι..με δεδομενο οτι δεν παιζει και ο χαλκιας..

Δημοσ.

καλα και ο καρα μετριες προς κακες εμφανισεις εχει αλλα φοβαμαι τι θα δω απο τον νινη..

την προηγουμενη φορα ο νινης χαναμε και εκανε τακουνακια στο πουθενα..

παντως αν φανε πρωτο γκολ οι ρωσοι θα πελαγωσουν δεν εχουν αρχ.. να γυρισουν παιχνιδι αυτοι, και λαθος κατεμε δινονται σαν φαβορι..

απο την αλλη η Ελλαδα ειναι για μεγαλα παιχνιδια και σημερα ειναι ενα τετοιο..αρχιζω να το καλοσκεφτομαι το 5αρι..με δεδομενο οτι δεν παιζει και ο χαλκιας..

προτιμω καραγκουνη απο νινη..ο τυπος δινει ολο του το ειναι!!!ενω ο νινης αρχιζει τα τακουνακια!!τετοια παιχνιδια δεν θελουν νινηδες και σαμαραδες..θελουν παπαδοπουλο θελουν παπασταθοπουλο θελουν μανιατη θελουν καραγκουνη θελουν σαλπιγγιδη!!με λιγα λογια θελουν μαγκια..

μιας και που ειναι κ θρεντ γ στοιχημα χαζευα λιγο ιαπωνια και επαιξα μια 3δουλα με 2 οβερ 3.5 και ενα οβερ 2.5..για να δουμε!!:-D

Δημοσ.

παιδια η ελλαδα με νικη, και ισοπαλια το αλλο περναει πρωτη στον ομιλο??? στο bet365 δινει 151 αποδοση την ελλαδα να βγει πρωτη.. δυσκολο να γινει αλλα πιστευω ειναι πολυ καλη αποδοση..

Δημοσ.

παιδια η ελλαδα με νικη, και ισοπαλια το αλλο περναει πρωτη στον ομιλο??? στο bet365 δινει 151 αποδοση την ελλαδα να βγει πρωτη.. δυσκολο να γινει αλλα πιστευω ειναι πολυ καλη αποδοση..

πρεπει να κερδισουμε και με 3 γκολ διαφορα τους ρωσους..

δεν θελουμε να βγουμε πρωτοι ρε εγω ζω για να ακουσω αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=8mdzUXSoHwA

Δημοσ.

πρεπει να κερδισουμε και με 3 γκολ διαφορα τους ρωσους..

δεν θελουμε να βγουμε πρωτοι ρε εγω ζω για να ακουσω αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=8mdzUXSoHwA

Δεν ειναι με 2 γκολ διαφορα τους Ρωσους;

Νομιζω για 2 γκολ παμε πρωτοι και οχι με 3. :rolleyes:

3 Θελουμε, δικαιο εχεις :D

Οσο για τον Σαμαρα φιλε, γνωμη μου ειναι και πιστευω πως στα 2 προηγουμενα παιχνιδια δεν ηταν ο παικτης που συνηθισαμε να βλεπουμε... Αν εχει αυτος το ενα προς ενα , ο Φετφα τι εχει;

Δημοσ.

Στα σημερινα.

Τσεχια-Πολωνια δινω προβαδισμα στην Τσεχια γιατι μεσα στον αγωνιστικο χωρο μου φανηκε πιο ωριμη και εχει ψημμενους παικτες που παιζουν σε καλες ομαδες και εχει και τον Ροσικι.Η Πολωνια το μονο που εχουν ειναι μπολικη διαιτιτικη ευνοια,το οποιο μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο,και ειναι τρεχαλατζηδες.Δεν μου αρεσουν καθολου σαν ομαδα και ευχομαι ολοψυχα να αποκλειστουν.(Με καλη διαθεση ξυπνησα πρωι,πρωι.:devil: ) Αυτο σαν πρωτη σκεψη.

+4 τα λεπτά των καθυστερήσεων @3,25

Δημοσ.

Εγω οσο και αν προσπαθω να βρω κατι ωραιο δεν βρισκω, μονο κατι κουφα :mrgreen:

1) Να μπει γκολ 21-30 (αποδοση 6.50) x Πρωτο Σκορερ Σαλπι (αποδοση 8.00)

2) Ελλαδα 1/1 και Πολωνια Χ/2

3) Ελλαδα να σκοραρει πρωτη (αποδοση 3.20)

Αλλα δεν μπορεις με τιποτα να στηριξεις ολες αυτες τις αποδοσεις απο πουθενα... :fear:

Δημοσ.

Εγω προσωπικα σε κανεναν αγωνα δεν ειδα τον Σαμαρα να κανει κατι αξιολογο, τρεξιματα εχει μονο για 100μετρα και αυτα για ελαχιστο χρονο.. Δεν εχει καθολου διαρκεια στο παιχνιδι του.. Επισης θεωρω οτι στα προκριματικα θα εμπαινε (ανετα!!) στη λιστα με τους παιχτες που βοηθησαν λιγοτερο να περασουμε αναλογικα παντα με το χρονο συμμετοχης που ειχε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...