Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου πληρωθηκαμε απο Γαλλια ας ριξουμε και τιποτα στην Αγγλια.

Θα παιξω Αγγλια με ασιατικο χαντικαπ 0.0,-0.5 σε αποδοση 2,075

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να μην σε επηρεασω αλλα δεν την εμπιστευομαι καθολου την Αγγλια.Μιλαμε αν ευρισκα ενα 20αρικο στον δρομο Σουηδια θα το εριχνα.

Δημοσ.

Τσίμπησα το σκοράκι της Γαλλίας σήμερα ρέφαρα για τα καλά το χτεσινό σπάσιμο της Ισπανίας :-D

θα παίξω το ίδιο για Ρωσσία, Ιταλία και μάλλον Ισπανία (πιθανότερο), Γερμανία

Δημοσ.

E δεν με θελει. Λιγο πριν ριξω 10αρικο στην νικη της αγγλιας στο 2-2 @3.75 βαζουνε γκολ!

εγω πριν κανουν το φαουλ οι σουηδοι τους αγοραζω ενα 10αρικο να νικησουν στο 4!και πεταει το γκολ ο μελμπερκ..

αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα γινει καμια μλκια και εκανα κασ αουτ και αντι για 30 ευρω καθαρο κερδος εβγαλα 15!!

μολις εβαλε γκολ ο γουολκοτ πανηγυρισα σαν τρελος εννοειται!:-D

Δημοσ.

2 ταμειο σημερα!!!!

παρα πολυ ωραιο παιχνιδι..ο ιμπρα εκανε μλκς στον χαρτ..παρε τα αρχ.. μου τωρα!!

πολωνια αυριο??καλο διπλακι φαινεται..

την ελλαδα δεν την ακουμπαω..

Δημοσ.

2 ταμειο σημερα!!!!

παρα πολυ ωραιο παιχνιδι..ο ιμπρα εκανε μλκς στον χαρτ..παρε τα αρχ.. μου τωρα!!

πολωνια αυριο??καλο διπλακι φαινεται..

την ελλαδα δεν την ακουμπαω..

αμα δεν παιξει ο ροζιτσκι πολυ καλο

Δημοσ.

Σημερα ειχαμε γερο ταμειο για 2η συνεχομενη μερα. Χρειαστηκε και η τυχη βεβαια αλλα δεν γινεται να μας γ@μ@ει μονο!!! Αν εβγαινε και διπλο απο ημιχρονο η Γαλλια θα μιλουσα για κηδεια του book σημερα αλλα ας μην ειμαι και πλεονεκτης...

Για αυριο κατι προς Πολωνια σκεφτομαι αλλα κατα πασα πιθανοτητα με καποιου ειδους καλυψη στο Χ (μαλλον κανενα ασιατικο παλι). Πιο χαλαρα βεβαια θα παω αυριο με χαμηλοτερα πονταρισματα.

Ισως και να βαλω και κανενα ψιλο στην ελλαδα ετσι για το γαμωτο, αλλα και γιατι απο την αρχη εχω διαισθηση πως θα πεσουμε με τους Γερμανους στον επομενο γυρο. Το δα και ονειρο πως νικαμε τους Γερμαναραδες και γινεται πανικος απο το συνθημα ''ετσι γ@μ@νε αυτοι που σας χρωστανε''!!!

Δημοσ.

Εντελως κωλοφαρδη η Αγγγλια,χαλια αμυνα,υποπτο η ηλιθιο το 2ο γκολ που εφαγε ο τερματοφυλακας της Σουηδιας ,ποιος Χαλκιας ακομη χειροτερος,για το τριτο ενταξει τι να πουμε να παιξει joker γιατι εκανε ενα ενστικτωδες τακουνακι ,χωρις καν δυναμη και του περασε.

Για μενα η Αγγλια ειναι χειροτερη και απο μας,αν παιξουμε σοβαρα και δεν τρωμε 2 μεχρι το 10 λεπτο ,που μιας και δεν θα παιξει ο Χοσε που ειναι ντεφορμε,δεν προβλεπεται ευτυχως.Η Αγγλια σαν εθνικη ομαδα τελευταια φορα που επαιξε καλο ποδοσφαιρο ηταν στο Μουντιαλ του 1990.:lol: Δεν υπαρχει ομαδα εθνικη Αγγλιας.

Στα σημερινα.

Τσεχια-Πολωνια δινω προβαδισμα στην Τσεχια γιατι μεσα στον αγωνιστικο χωρο μου φανηκε πιο ωριμη και εχει ψημμενους παικτες που παιζουν σε καλες ομαδες και εχει και τον Ροσικι.Η Πολωνια το μονο που εχουν ειναι μπολικη διαιτιτικη ευνοια,το οποιο μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο,και ειναι τρεχαλατζηδες.Δεν μου αρεσουν καθολου σαν ομαδα και ευχομαι ολοψυχα να αποκλειστουν.(Με καλη διαθεση ξυπνησα πρωι,πρωι.:devil: ) Αυτο σαν πρωτη σκεψη.

Στον δικο μας αγωνα,διαβασα οτι δεν θα βαλει τον Χολεμπας και οτι η ομαδα θα ξεκινησει με : Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Η Ρωσσια ειναι καλη ομαδα αλλα οχι φοβητρο για ομαδα με σθεναρη αμυνα.Αν παιξουμε καλη αμυνα,που μπορουμε,η δικη τους αμυνα ειναι Ολλανδικη δηλαδη μετρια.Και με αντεπιθεσεις και με στημενα που ειμαστε αρκετα καλοι μπορουμε να τους νικησουμε.Για μενα το παιχνιδι ,αν παιξουμε καλα,θα ειναι εντελως αμφιρροπο και το 5 στον ασσο ειναι δωρο.

Αυτα σαν πρωτες σκεψεις για να πειτε και οι υπολοιποι τις γνωμες σας.

Δημοσ.

Τσεχια-Πολωνια δινω προβαδισμα στην Τσεχια γιατι μεσα στον αγωνιστικο χωρο μου φανηκε πιο ωριμη και εχει ψημμενους παικτες που παιζουν σε καλες ομαδες και εχει και τον Ροσικι.Η Πολωνια το μονο που εχουν ειναι μπολικη διαιτιτικη ευνοια,το οποιο μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο,και ειναι τρεχαλατζηδες.Δεν μου αρεσουν καθολου σαν ομαδα και ευχομαι ολοψυχα να αποκλειστουν.(Με καλη διαθεση ξυπνησα πρωι,πρωι.:devil: ) Αυτο σαν πρωτη σκεψη.

Να περασει Πολωνια, να περασει...

Εχω να περασει απο τον ομιλο Πολωνια-Ελλαδα απο την αρχη του Euro.. :D

Για σημερα μονο για χαβαλε bet αξιζει γιατι δεν ειναι και ματς τετοια... Θα ριξω για fun Χ/2 Πολωνια και 1/1 Ελλαδα... :P

Δημοσ.

Εντελως κωλοφαρδη η Αγγγλια,χαλια αμυνα,υποπτο η ηλιθιο το 2ο γκολ που εφαγε ο τερματοφυλακας της Σουηδιας ,ποιος Χαλκιας ακομη χειροτερος,για το τριτο ενταξει τι να πουμε να παιξει joker γιατι εκανε ενα ενστικτωδες τακουνακι ,χωρις καν δυναμη και του περασε.

Για μενα η Αγγλια ειναι χειροτερη και απο μας,αν παιξουμε σοβαρα και δεν τρωμε 2 μεχρι το 10 λεπτο ,που μιας και δεν θα παιξει ο Χοσε που ειναι ντεφορμε,δεν προβλεπεται ευτυχως.Η Αγγλια σαν εθνικη ομαδα τελευταια φορα που επαιξε καλο ποδοσφαιρο ηταν στο Μουντιαλ του 1990.:lol: Δεν υπαρχει ομαδα εθνικη Αγγλιας.

Στα σημερινα.

Στον δικο μας αγωνα,διαβασα οτι δεν θα βαλει τον Χολεμπας και οτι η ομαδα θα ξεκινησει με : Σηφάκης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Η Ρωσσια ειναι καλη ομαδα αλλα οχι φοβητρο για ομαδα με σθεναρη αμυνα.Αν παιξουμε καλη αμυνα,που μπορουμε,η δικη τους αμυνα ειναι Ολλανδικη δηλαδη μετρια.Και με αντεπιθεσεις και με στημενα που ειμαστε αρκετα καλοι μπορουμε να τους νικησουμε.Για μενα το παιχνιδι ,αν παιξουμε καλα,θα ειναι εντελως αμφιρροπο και το 5 στον ασσο ειναι δωρο.

Αυτα σαν πρωτες σκεψεις για να πειτε και οι υπολοιποι τις γνωμες σας.

ο τζαβελλας χειροτερος απο χολεμπας θα ειναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...