Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Καλα ρε συ 4 λεπτα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα... Και στο ματς Ιταλια-Ισπανια καθε ενα τεταρτο αλλασε η κατοχη της μπαλας... Ειδικα τωρα πιστευω θα προσεξουν, μεχρι να παρει και ρυθμο το παιχνιδι... Αντε -Χ- HT χαχαχα..θα δειξει!!αν και επαιξα ενα 5 ευρω στο να βαλουν 3 γκολ οι γαλλοι επειδη μ εκανε μεγαλη εντυπωση η αμυνα των ουκρανων!!! θα πεταξει 2 ο μενεζ και αλλο ενα ο ριμπερι!στο δευτερο ημιχρονο βεβαιως βεβαιως!
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 χαχαχα..θα δειξει!!αν και επαιξα ενα 5 ευρω στο να βαλουν 3 γκολ οι γαλλοι επειδη μ εκανε μεγαλη εντυπωση η αμυνα των ουκρανων!!! θα πεταξει 2 ο μενεζ και αλλο ενα ο ριμπερι!στο δευτερο ημιχρονο βεβαιως βεβαιως! Ετσι 3 στο δευτερο Καλα και 1-1 να παν στα αποδυτηρια οκ ειναι, εκτος αν το παιξεις NoGoal ή τπτ τέτοιο...
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ετσι 3 στο δευτερο Καλα και 1-1 να παν στα αποδυτηρια οκ ειναι, εκτος αν το παιξεις NoGoal ή τπτ τέτοιο... μπαααααα
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 μπαααααα Οκ Παντως πολυ ζωηρο το παιχνιδι,,,, Ελπιζω να κοπασει γρηγορα ο ρυθμος..
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αστο μωρε του καημενου του μενεζ!!!οριακο ηταν Sent from my iPhone using Insomnia
optimus_crime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αστο μωρε του καημενου του μενεζ!!!οριακο ηταν Sent from my iPhone using Insomnia Αντε παω εξω να δω την μπαλα, ελπιζω μεχρι να φθασω να μην αλλαξει κατι... Στηριζουμε Σουηδια σημερα! Νικητρια διοργανωσης για fun την εχω... Αλλα και 1Χ σημερα Καλη επιτυχια οτι και αν παιξεται...
imperium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ωραιο γκολ αν και ηθελα Μπενζεμα να το βαλει πρωτος
imperium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ταμειο ηδη με το διπλο σε αλλο δελτιο το εχω μαζι με το διπλο της Αγγλιας
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 κοιτα τον μλακα!!τι τον βγαζεις εξω γαμω;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Σχετικα με τον επομενο αγωνα θα παω πασο γιατι ειναι ξυλοκοποι και οι δυο ομαδες και μπορει να γινει οτιδηποτε.Εντελως αλλοπροσαλο ζευγαρι,η Αγγλια εχει καινουργιο coach εκανε μια καλουτσικη εμφανιση στον πρωτο αγωνα αλλα δεν μου αρεσαν καποια πραγματα στην αποδοση της.Η Σουηδια ειναι μαχητικη ομαδα μπορει να κανει την ζημια και απο αποψη αξιας την δεδομενη στιγμη ειναι πολυ κοντα. Μπορει να παιξω ενα μικρο ποσο για χαβαλε αλλα δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου.
Andy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 τι βετ χασαμε:mad: ευτυχως πηρα κανα ψιλο απο το οβερ 1.5 που επαιξα στο ημιχρονο..για το επομενο ματς συμφωνω με bening.. το μονο που θα παιξω εινια να παρει καρτα ο Andreas Granqvist..ηταν αυτος που επαιζε αμυνα μαζι με μελμπεργκ στν προηγουμενο αγωνα και τρ θα παιξει σαν δεξι μπακ..λογικα θα εχει τον ασλει γιανκ απο εκει..ε και πιστευω θα την φαει μια καρτουλα
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 αντε ταμειο κατι ακουσα οτι πλακωθηκαν μεταξυ τους οι σουηδοι..καλο αυτο.. και αποδηχτηκε οτι ειμαι γουρλης τελικα..γιαυτο ευχομαι καλη τυχη σε οσους παιξανε αγγλια..
benign Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εχω προαισθηση για κοκκινη καρτα σε αυτον τον αγωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις