Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πορτογαλια καλυτερη, η ισπανια μπορει απο το πουθενα να κατσει το μπαλακι λετε να το ληξουμε χ και αυτο?

Πιο κινητικη ειναι η Πορτογαλια γιατι ειναι πιο ξεκουραστοι απο τους Ισπανους 2 μερες νομιζω?Δεν ειναι καλυτεροι απλα ειναι πιο δραστηριοι και μαχητικοι.

Δεν ξερω για το Χ ειναι αμφιβολο , προσωπικα νομιζω για αυτον τον αγωνα δεν αξιζει το live.Πολυ απροβλεπτος.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα κανει πεναλτυ ο ραμος να πεξουμε την πορτογαλια? :mrgreen:

για σημερα ειχα παιξει πλατανια ασσο και πορτογαλια +0,5,+1 και σκεφτομαι να βαλω την πορτογαλια στο 2 στα πεναλτυ...την εχω να το παρει κιολασ και το σκεφτομαι να την εμπιστευτω μεχρι τελος... :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα παρα το μεγαλο προγραμμα στο τεννις, υπαρχουν πολλα μεγαλα φαβορι και λιγα αμφιρροπα παιχνιδια. Τα αμφιρροπα παιχνιδια θα κριθουν σημερα περισσοτερο στη ψυχικη ετοιμοτητα των παιχτων παρα τις ικανοτητες τους στο γρασιδι.. Και επειδη δεν ξερω ποιος θα ειναι ψυχολογκα πιο ετοιμος, δεν θα ασχοληθω με αυτα τα παιχνιδια. Θα ασχοληθω αντιθετα με το παιχνιδι Dimitrov G. (Bul) - Baghdatis M. (Cyp).

Ο Βουλγαρος που εχει χαρακτηριστει και ως ο νεος Federer, συνεχιζει να εντυπωσιαζει με τις εμφανισεις του μεσα στο 2012, και δειχνει πολυ καλο αγωνιστικο προσωπο, ενω το παιχνιδι του βελτιωνεται αγωνα-με-αγωνα.. Στον πρωτο γυρο ο Dimitrov αντυμετωπισε τον Big server Anderson K. (Rsa) και επικρατησε σε ενα πολυ δυσκολο αγωνα με 3-1 set.

Απο την αλλη πλευρα ο Κυπριος ερχεται με πολυ πιο ευκολο εργο απο τον πρωτο γυρο, καθως ξεπερασε με 3-0 σετ τον Montanes A. (Esp). Ο Baghdatis, ειναι φανερο οτι ακομα ψαχνει το καλο αγωνιστικο του προσωπο και στο χορτο θα προσπαθησει γιατι κατι καλο, καθως θελει να υπερασπιστει και την περσυνη του πορεια μεχρι τον τριτο γυρο του Wimbledon.

H παραδοση ειναι 1-0 υπερ του Βουλγαρου, αλλα με την αναμετρηση να ηταν στο χωμα. Πιστευω πως ο Κυπριος για ακομα μια φορα σε ενα δυσκολο παιχνιδι δεν θα βρει τον καλο του ευατο και θα φυγει με σκυμμενο το κεφαλι. Επισης ο Baghdatis δεν εχει και την καλυτερη φυσικη κατασταση, για αυτο αναμενο να κουραστει γρηγορα, απο τα δυνατα χτυπηματα του Βουλγαρου στις γωνιες. Τελος αφου ο Βουλγαρος εδειξε οτι μπορει να τα καταφερει απεναντι στο δυνατο service του Anderson K. πιστευω θα τα καταφερει και με το σχετικα πιο ευκολο του Baghdatis.

Η αναμετρηση γινεται στο Court 12 και το προγραμμα αρχιζει στις 13:30 Fernando Verdasco (ESP)[17] v Grega Zemlja (SLO), ενω θα ακολουθησουν τα παιχνιδια Mirjana Lucic (CRO) v Marion Bartoli (FRA)[9], και Grigor Dimitrov (BUL) v Marcos Baghdatis (CYP)

Περιμενουμε να ξεκινησει περιπου στις 18:00GR

10/10 Dimitrov G. (Bul) to win Betfair 1.57

Επεξ/σία από geortsaki
Δημοσ.

Χτες καλουτσικο κερδος γιατι ηλθε το Spain to win in penalties με αποδοση 11.00 και κερδισα ενα κατοσταρικο απο αυτο,ενω ειχα παιξει 50 ευρω στο διπλο της Ισπανιας. :-D

Λοιπον σημερα θα σας εκπληξω γιατι εχω διαμορφωμενη γνωμη απο χτες για τον σημερινο ημιτελικο.

Οι Ιταλοι εχουν μεγαλη εμπειρια ,παθος και ποιοτητα αλλα και ποιος δεν αγαπαει τον ευγενεστατο και αρχοντανθρωπο του ποδοσφαιρου Αντρεα Πιρλο?Επισης παντα η αγαπημενη μου ξενη εθνικη ομαδα απο 8 χρονων ηταν η Ιταλια και ετσι μου ειναι δυσκολο ψυχολογικα που θα στοιχηματισω εναντια τους.

Αλλα 3 ειναι οι λογοι με λιγα λογια.Σωματικα οι Ιταλοι εχουν ξεκουραστει 2 μερες λιγοτερο και εχουν παιξει τον κουραστικο αγωνα με την Αγγλια με την παραταση.Δευτερο ο Μπαλοτελι θελει γερες φαπες για την ακατανομαστη αστοχια του που εχει καταδικασει την ομαδα του σε λιγα γκολ και εχει χασει πληθος καλων ευκαιριων,Τριτο οι Γερμανοι ειναι πιο ξεκουραστοι,εχουν ευκολα γκολ και ειναι και πιο σωματωδεις οποτε θεωρω οτι θα φτιαξουν πολλες και καλες ευκαιριες.Και ειναι πολυ καλοι στο τελειωμα των φασεων.

Προτεινω την Γερμανια ασιατικο χαντικαπ -1 ,που σημαινει οτι πρεπει να κερδισει με 2 γκολ διαφορα για να κερδισουμε,με αποδοση αυτην την στιγμη 2,675.

Σημερα παρα το μεγαλο προγραμμα στο τεννις, υπαρχουν πολλα μεγαλα φαβορι και λιγα αμφιρροπα παιχνιδια. Τα αμφιρροπα παιχνιδια θα κριθουν σημερα περισσοτερο στη ψυχικη ετοιμοτητα των παιχτων παρα τις ικανοτητες τους στο γρασιδι.. Και επειδη δεν ξερω ποιος θα ειναι ψυχολογκα πιο ετοιμος, δεν θα ασχοληθω με αυτα τα παιχνιδια. Θα ασχοληθω αντιθετα με το παιχνιδι Dimitrov G. (Bul) - Baghdatis M. (Cyp).

Ο Βουλγαρος που εχει χαρακτηριστει και ως ο νεος Federer, συνεχιζει να εντυπωσιαζει με τις εμφανισεις του μεσα στο 2012, και δειχνει πολυ καλο αγωνιστικο προσωπο, ενω το παιχνιδι του βελτιωνεται αγωνα-με-αγωνα.. Στον πρωτο γυρο ο Dimitrov αντυπετωπισε τον Big server Anderson K. (Rsa) και επικρατησε σε ενα πολυ δυσκολο αγωνα με 3-1 set.

Απο την αλλη πλευρα ο Κυπριος ερχεται με πολυ πιο ευκολο αργγο απο τον πρωτο γυρο, καθως ξεπερασε με 3-0 σετ τον Montanes A. (Esp). Ο Baghdatis, ειναι φανερο οπτι ακομα ψαχνει το καλο αγωνιστικο του προσωπο και στο χορτο θα προσπαθησει γιατι κατι καλο, καθως θελει να υπερασπιστει και την περσυνη του πορεια μεχρι τον τριτο γυρο του Wimbledon.

H παραδοση ειναι 1-0 υπερ του Βουλγαρου, αλλα με την αναμετρηση να ηταν στο χωμα. Πιστευω πως ο Κυπριος για ακομα μια φορα σε ενα δυσκολο παιχνιδι δεν θα βρει τον καλο του ευατ και θα φυγει με σκυμμενο το κεφαλι. Επισης ο Baghdatis δεν εχει και την καλυτερη φυσικη κατασταση, για αυτο αναμενο να κουραστει γρηγορα, απο τα δυνατα χτυπηματα του Βουλγαρου στις γωνιες. Τελος αφου ο Βουλγαρος εδειξε οτι μπορει να τα καταφερει απεναντι στο δυνατο service του Anderson K. πιστευω θα τα καταφερει και με το σχετικα πιο ευκολο του Baghdatis.

Η αναμετρηση γινεται στο Court 12και το προγραμμα αρχιζει στις 13:30 Fernando Verdasco (ESP)[17] v Grega Zemlja (SLO), ενω θα ακολουθησουν τα παιχνιδια Mirjana Lucic (CRO) v Marion Bartoli (FRA)[9], και Grigor Dimitrov (BUL) v Marcos Baghdatis (CYP)

Περιμενουμε να ξεκινησει περιπου στις 18:00GR

10/10 Dimitrov G. (Bul) to win Betfair 1.57

Πολυ ωραια αναλυση.

Να σε ρωτησω ποια απο αυτες τις αποδοσεις και περιπτωσεις σου φαινονται καλες γιατι το 1,57 και στον Bet365 που παιζω εγω 1,44 ειναι μικρες αποδοσεις?

post-73690-0-79596100-1340871076_thumb.png

Δημοσ.

2 γκολ διαφορα. Αυτο μου ειναι καπως περιεργο. Δεν ξερω, πιστευω οτι η μονη ομαδα που μπορει να κηδεψει τους γερμανους ειναι η ιταλια. Δεν ξερω φοβαμαι ακομα και τον ασσο σημερα αλλα αυτα που λες ισχυουν.

Δημοσ.

2 γκολ διαφορα. Αυτο μου ειναι καπως περιεργο. Δεν ξερω, πιστευω οτι η μονη ομαδα που μπορει να κηδεψει τους γερμανους ειναι η ιταλια. Δεν ξερω φοβαμαι ακομα και τον ασσο σημερα αλλα αυτα που λες ισχυουν.

Αν δεν τους συντριψουν σημερα οι Γερμανοι που ειναι ξεκουραστοι και σε φορμα δεν θα τους νικησουν ποτε.Προσωπικα,αν και δεν μου αρεσει ψυχολογικα,περιμενω συντριβη των Ιταλων και δεν θα μου προκαλουσε εκπληξη και σκορ 3-0,4-1 η και παραπανω.

Εξαλλου μην ξεχνας οτι δεν μπορεσαν να βαλουν ενα γκολ κατα της Αγγλιας ενω ελεγχαν απολυτα το παιχνιδι,ενω επρεπε να ριξουν τουλαχιστον 2 και επισης ειναι αμφιβολος ο Τσελινι που ειναι σημαντικη ελλειψη.Αλλα ακομη και να παιξει,μου αρεσει πολυ το -1 και θα τα ριξω χοντρα εδω και οτι γινει.Αν το πιστευεις πρεπει να το ρισκαρεις.:devil:

Δημοσ.

Πολυ ωραια αναλυση.

Να σε ρωτησω ποια απο αυτες τις αποδοσεις και περιπτωσεις σου φαινονται καλες γιατι το 1,57 και στον Bet365 που παιζω εγω 1,44 ειναι μικρες αποδοσεις?

Ευχαριστω. Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μπει λιγο δυνατα ο Κυπριος και να παλεψει το πτωτο σετ, εγω λεω οτι δεν θατο παρει αλλα καλυτερα να μην ρισκαρουμε με Dimitrov to win 1st set and WIN match Ή με Dimitrov to win 3-0..

Εγω θα εδινα 9,5/10 Grigor Dimitrov -4 games, 2.00.

Παρα πολυ καλο γιατι οι δυναμεις για τον Κυπριο ειναι εξαιρετικα περιορισμενες, ακομα και να παρει set (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ) πιστευω θα καλυφθει ευκολα το handicap, καθως θα χασει set με μεγαλη διαφορα (πχ 6-2)..

Δημοσ.

Ευχαριστω. Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να μπει λιγο δυνατα ο Κυπριος και να παλεψει το πτωτο σετ, εγω λεω οτι δεν θατο παρει αλλα καλυτερα να μην ρισκαρουμε με Dimitrov to win 1st set and WIN match Ή με Dimitrov to win 3-0..

Εγω θα εδινα 9,5/10 Grigor Dimitrov -4 games, 2.00.

Παρα πολυ καλο γιατι οι δυναμεις για τον Κυπριο ειναι εξαιρετικα περιορισμενες, ακομα και να παρει set (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ) πιστευω θα καλυφθει ευκολα το handicap, καθως θα χασει set με μεγαλη διαφορα (πχ 6-2)..

Ευχαριστω πολυ.:-D

Να ρωτησω κατι πως μπορει να βγει η ισοπαλια στα games που εχουν αποδοση 11.00 ?Αν φτασουν σε tie break?

Δημοσ.

οχι ρε, τι δουλεια εχει το tie break;

Τι εννοουν Πατρικ? Α, σορρυ καταλαβα τωρα,αν ο Βουλγαρος κερδισει μεχρι 4 σετ μονο θεωρειται ισοπαλια.:rolleyes: Εμ,τωρα αρχισα να πινω καφε.Πρεπει να κερδισει με τουλαχιστον 5 διαφορα για να ερθει ασσος.

post-73690-0-15936900-1340875537_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.:-D

Να ρωτησω κατι πως μπορει να βγει η ισοπαλια στα games που εχουν αποδοση 11.00 ?Αν φτασουν σε tie break?

Αν η διαφορα των games ειναι ακριβως 4, τοτε επιβεβαιωνεται η 11,00 αποδοση.. Πχ Αν ερθει σκορ 6-4,7-6,7-6.

Για να βγει το Grigor Dimitrov -4 games, 2.00 η διαφορα των games θα πρεπει να ειναι 5 υπερ του Βουλαγρου ή περισσοτερα..

Δημοσ.

Αν η διαφορα των games ειναι ακριβως 4, τοτε επιβεβαιωνεται η 11,00 αποδοση..

Thanks,τωρα το επιασα,με ειχε παρει ο υπνος γιατι ειμουν ντεκαφεινε.:lol:

Πατρικαρε τι λες για την επιλογη μου στον ημιτελικο?Σου αρεσει η την θεωρεις μεγαλο ρισκο?

Δημοσ.

δεν λεω τπτ, γιατι κυκλοφορουν κατσικοποδαροι εδω μεσα,

δεν εχανα ουτε σημειο στο τενις κι απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω εχω 0/4,

σημερα που θα κανω το 2/2 θα σας πω μετα τι επαιξα :mrgreen:

Δημοσ.

δεν λεω τπτ, γιατι κυκλοφορουν κατσικοποδαροι εδω μεσα,

δεν εχανα ουτε σημειο στο τενις κι απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω εχω 0/4,

σημερα που θα κανω το 2/2 θα σας πω μετα τι επαιξα :mrgreen:

Σε καταλαβαινω,μου εχει συμβει και μενα.:devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...