Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγνώστου ταυτότητας επίδοξος σωτήρας

http://www.sport-fm.gr/article/518760

Ελεος.

Μετα τις 45μερες θα πει οτι δε τη θελω και αλλο ενα παραμυθακι θα παει στο καλο...

Και δε θα μαθουμε και ποτε ποιος ηταν πισω απο ολο αυτο.

Θυμιζει Τσακα - Πριγκηπα η κατασταση.

Δημοσ.

Χμμμμ... "Γαύροι αδέλφια, μαζί θα το σηκώσουμε μέσα στα φιλαδέλφεια"???

Μπα, καθαρό φαίνεται

Χιούμορ έχουμε δεν έχει πεί κανένας το αντίθετο.

Αυτά του Τσιάρτα επι Τίγρη θα εννοεί μάλλον. Και τα πιο παλιά.

Ναι ότι πείτε.Μήπως είχε στήσει και η Λάρισα το πρωτάθλημα που πήρε;Σοβαρευτείτε πραγματικά.Άμα μπορούσε να στήνει και πρωταθλήματα η ΑΕΚ δεν θα ήταν ΑΕΚ.

Δημοσ.

Καλο το επιχειρημα σου.

Ναι μια χαρά είναι το επιχείρημά μου.Εδώ δεν πήρε πρωτάθλημα με Ψωμιάδη η ΑΕΚ.Πήρε πιο πρίν που έπαιζε μόνος του ο Νεστορίδης ή την εποχή Μπάγεβιτς-Μαύρου που έφευγαν με 6άρες οι άλλοι δύο από την Φιλαδέλφεια;Ή μήπως το 90 που κυκλοφορούσαν εισιτήρια στην μαύρη αγορά για να δούν την ΑΕΚ ακόμη και οπαδοί άλλων ομάδων;Πραγματικά δηλαδή όποιος είχε δεί έστω και λίγο εκείνη την ομάδα δεν γίνεται να ξεστομίζει τέτοια πράγματα.

Πάρτε λίγο δείτε μπας και καταλάβετε τι λέτε.Τελικός Τσάμπιονς λίγκ Μίλαν-Άγιαξ εκείνη τη χρονιά.Και η Μίλαν πρωταθλήτρια ευρωπής την προηγούμενη χρονιά.

http://www.youtube.com/watch?v=71NqFun4AOc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PhdIHBOrNRg

http://www.youtube.com/watch?v=t693S7H35Y0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=LLKBwxHt0V8&feature=related

Δημοσ.

Ισοπαλίες και ήττες έβαλες; :cry:

Μάλλον θέλω να πω ότι έπαιζε στα ίσα τον Άγιαξ μέσα στην Ολλανδία την χρονιά που το πήρε.Και την Μίλαν.(πρωταθλήτρια Ευρώπης 4-0 την Μπάρτσα του Στόιτσκοφ και του Ρομάριο την προηγούμενη χρονιά στον τελικό και φιναλίστ εκείνη τη χρονιά).

Δημοσ.

Μάλλον θέλει να πεί οτι δεν τρώγαμε 7άρες στην Ευρώπη.......

ειναι ιεροσυλια να μιλας για την αεκ του 94-98 την μπαλα που επαιξε τοτε η αεκ ακομα δεν την εχει παιξει ελληνικη ομαδα.ακομα και αν ειχε ευνοια σε καποια ματς πραμα που δεν το θυμαμαι χαρη στον γιδοπουλο τοτε ,ειχε τετοια ομαδα η αεκ και επαιζε τετοια μπαλα που δεν μπορουσε να πει κανεις τιποτα.αυτα για τις 7αρες αστα γι αλλους που βγαιναν εξω και το σκατο επεφτε στην καλτσα.αν δεν ξερεις ψαξε να δεις αγωνες και ασε τις 7αρες

Δημοσ.

ειναι ιεροσυλια να μιλας για την αεκ του 94-98 την μπαλα που επαιξε τοτε η αεκ ακομα δεν την εχει παιξει ελληνικη ομαδα.ακομα και αν ειχε ευνοια σε καποια ματς πραμα που δεν το θυμαμαι χαρη στον γιδοπουλο τοτε ,ειχε τετοια ομαδα η αεκ και επαιζε τετοια μπαλα που δεν μπορουσε να πει κανεις τιποτα.αυτα για τις 7αρες αστα γι αλλους που βγαιναν εξω και το σκατο επεφτε στην καλτσα.αν δεν ξερεις ψαξε να δεις αγωνες και ασε τις 7αρες

Νομίζω οτι μπερδεύτηκες.....

Εννοούσα οτι όταν πηγαίναμε Ευρώπη δεν κάναμε κάτι τέτοια.....

Δημοσ.

Το '96 το '97 και '98 τι μπάλα έπαιξε η αεκ? Μάλλον αναφέρεσαι στην ομάδα '91-'94, σωστά?

Δυο πραγματάκια θέλω να πω..

1. Το ματς με τον γαύρο στη φιλαδέλφεια, ναι, ήταν καραστημένο. Όχι από ρέφερι και τέτοια. Μεταξύ σας. Και να πω την αλήθεια μου, πρώτη φορά άκουσα αυτό να αμφισβητείται. Όποιος είναι κοντά στα τριάντα, το έχει δει το ματς και ξέρει. Οι μικρότεροι προφανώς έχουν ακούσει από τις δικούς τους τις ιστορίες που λένε όλοι. Με την μαγκιά μας, μπαλάρα κτλ...

2. Γενικά στο θέμα με τα στησίματα, καταλαβαίνω τη δυσκολία κάποιων (του νίκου εν προκειμένω) να αποδεχτούν ότι η ομάδα τους ήλεγχε κάποτε τις αποφάσεις. Και το καταλαβαίνω γιατί τα τελευταία 15-16 χρόνια έχουμε δει απίστευτα πράγματα που αδυνατεί κάποιος να τα συγκρίνει με προηγούμενες καταστάσεις. Σίγουρα λοιπόν δεν είναι το ίδιο αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν έγιναν ποτέ.

Ούτε το "άμα μπορούσε η ΑΕΚ να στήνει πρωταθλήματα...." είναι λογικό. Με το ίδιο σκεπτικό θα σου πω το χιλιοειπωμένο. 1979 αναλαμβάνει ο βαρδινογιάννης και ελέγχει επο-επαε-διαιτησία και καμιά δεκαριά ομάδες ακόμα. Έτσι δεν μας έχουνε πει? Γιατί δεν πήρα καμιά 20αριά πρωταθλήματα?

Τέλος πάντων, να μην πλατυάζω. Γενικά και σε σύγκριση με όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει ο γαύρος, ναι, οι άλλοι φαίνονται αθώοι. Αλλά μην ξεχνάμε και τα δικά μας...

Δημοσ.

Με το ίδιο σκεπτικό θα σου πω το χιλιοειπωμένο. 1979 αναλαμβάνει ο βαρδινογιάννης και ελέγχει επο-επαε-διαιτησία και καμιά δεκαριά ομάδες ακόμα. Έτσι δεν μας έχουνε πει? Γιατί δεν πήρα καμιά 20αριά πρωταθλήματα

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω ντέλο το παρόν thread.Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι οτι τα χρήματα του κυπέλλου πρωταθλητριών δεν συγκρίνονται με τα χρήματα του champions League.Βασική επιδίωξη του Βαρδινογιάννη λοιπόν δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό αλλά η μη κατάκτηση πρωταθλημάτων για τον Ολυμπιακό.Ας πάρει οποιοσδήποτε άλλος πρωτάθλημα εκτός από τον Ολυμπιακό.(Μεγάλη υπόθεση τα εξασφαλισμένα φράγκα απο τοCh.L σε σχέση με τα ψίχουλα του κυπέλλου πρωταθλητριών)

Και μιας και είμαστε και σε κιτρινόμαυρο thread να αναφέρω τον Χρυσοβιτσιάνο (με τιμωρία την αφαίρεση βαθμών απο το επόμενο πρωτάθλημα)να αναφέρω διακοπή αγώνα στο 84' με υπαιτιότητα οπαδών της Αεκ και επανάληψη ολόκληρου του αγώνα στην Ρόδο, να υπενθυμίσω τα φώτα τα οποία έσβησαν μιας και η Αεκ έπρεπε να κερδίσει.(ο Μελισσανίδης έσβησε τα φώτα στο γήπεδο για να μη χάσουμε by Στέλιος Μανωλάς).

Και για να καταλήξω.Απίστευτες βρωμιές έχει κάνει ο δικός μας ο Σώκρατες αλλά καλό είναι να μην θεωρούμε πως όλοι οι υπόλοιποι είναι πεντακάθαροι και αμόλυντοι.

Δημοσ.

Το '96 το '97 και '98 τι μπάλα έπαιξε η αεκ? Μάλλον αναφέρεσαι στην ομάδα '91-'94, σωστά?

ναι σωστα δικο μου λαθος 91-94 ηθελα να πω.σαφως και η αεκ δεν ειναι παρθενα μαρια επι εποχης μελισανιδη γιδοπουλου οι διαιτητες καναν ντουμπεκη αλλα ξαναλεω ειχε τετοια ομαδα η αεκ που δεν μπορουσε ν απει κανεις τιποτα και φυσικα δεν συγκρινεται με αυτα που εκανε ο θειος που το πηρε μονοπωλιο το παρσκηνιο για μια δεκατια.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω ντέλο το παρόν thread.Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι οτι τα χρήματα του κυπέλλου πρωταθλητριών δεν συγκρίνονται με τα χρήματα του champions League.Βασική επιδίωξη του Βαρδινογιάννη λοιπόν δεν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό αλλά η μη κατάκτηση πρωταθλημάτων για τον Ολυμπιακό.Ας πάρει οποιοσδήποτε άλλος πρωτάθλημα εκτός από τον Ολυμπιακό.(Μεγάλη υπόθεση τα εξασφαλισμένα φράγκα απο τοCh.L σε σχέση με τα ψίχουλα του κυπέλλου πρωταθλητριών)

Και μιας και είμαστε και σε κιτρινόμαυρο thread να αναφέρω τον Χρυσοβιτσιάνο (με τιμωρία την αφαίρεση βαθμών απο το επόμενο πρωτάθλημα)να αναφέρω διακοπή αγώνα στο 84' με υπαιτιότητα οπαδών της Αεκ και επανάληψη ολόκληρου του αγώνα στην Ρόδο, να υπενθυμίσω τα φώτα τα οποία έσβησαν μιας και η Αεκ έπρεπε να κερδίσει.(ο Μελισσανίδης έσβησε τα φώτα στο γήπεδο για να μη χάσουμε by Στέλιος Μανωλάς).

Και για να καταλήξω.Απίστευτες βρωμιές έχει κάνει ο δικός μας ο Σώκρατες αλλά καλό είναι να μην θεωρούμε πως όλοι οι υπόλοιποι είναι πεντακάθαροι και αμόλυντοι.

Σα να μου λες τώρα ότι ο βαρδινογιάννης έβαλε τον κοσκωτά να κλέψει λεφτά και να τα ρίξει στον ολυμπιακό?

Τέλος πάντων, χωρίς να αποκλείω να τον ένοιαζε και αυτό που λες, το θεωρώ λίγο πρόχειρη απάντηση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό ελέγχει κάποιος τα πάντα και η προσπάθεια του στρέφεται στον να χάνει ο αντίπαλος και όχι να νικάει ο ίδιος. Και καλά αυτό να γίνει 1-2-3 χρόνια.. Μετά? Γιατί να κάθεται να τον βρίζουν αντί να εκμεταλλευτεί τη δύναμή του και να είναι όλοι -οι δικοί του- χαρούμενοι?

Τέλος πάντων, αυτό ήθελα κι εγώ να τονίσω. Πως παρότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τα σύγχρονα, όλοι οι μεγάλοι έχουν κάνει τα δικά τους και όλοι έχουν προσπαθήσει να έχουν δικά τους τα κέντρα αποφάσεων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...