nikos21aek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τι να σου πω ρε φίλε.Κάτσε εσύ να βγαίνεις δεύτερος-τρίτος παίζεις δεν παίζεις μπάλα για όλη σου τη ζωή και να σε κοροιδεύουνε κιόλας.Κάτσε να βλέπεις 100000 δικογραφία για στημένα και τον μόνιμο ευνοημένο να μην τιμωρείται ούτε με μισό βαθμό.Δεν με απασχολεί καθόλου.Ο ΑΕΚτζής κουράστηκε.Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι εταιρία.Η εταιρία είναι χρεοκοπημένη και χρειάζεται χρήματα.Ενδιαφέρεται μια πολυεθνική με διαφορά ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί ποτέ στην ιστορία όλων των Ελληνικών ομάδων.Οι ιδιοκτήτες της ομάδας πρέπει να δεχτούν την πρόταση.Η ΑΕΚ Ελληνική θα είναι και δεν πρόκεται να αλλάξει ποτέ αυτό.Άλλο ΑΕΚ άλλο ΠΑΕ ΑΕΚ.Την περηφάνια μας την κρατάμε στα υπόλοιπα 10 τμήματα που διαπρέπουν μέχρι στιγμής με πρώτο και καλύτερο το μπάσκετ.Στο ποδόσφαιρο τόσο σάπιο που είναι χρειάζεται ΔΝΤ μπας και αλλάξει τίποτα.Ας αφήσουμε και ένα τμήμα να μην έχει την ίδια κατάληξη επειδή είμαστε ξεροκέφαλοι και μαζόχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όποιος έχει κουραστεί να είναι 2ος 3ος και θέλει πρωταθλήματα, όπως είπε και μια ψυχή, ας γίνει ολυμπιακος/παναθηναϊκός. ΤΕΛΟΣ!!! ΑΕΚ δεν έγινες για τα πρωταθλήματα, έγινες είτε επειδή ήταν ο μπαμπάς/μαμα/θείος/αδερφός..... είτε για την "ιστορία-ιδέα-φιλοσοφία" που έχει η ΑΕΚ. Αν είσαι στην πρώτη κατηγορία λογικό είναι να θέλεις τους Τούρκους. Άν είσαι στην 2η νομίζω οτι δεν χρειάζονται σχόλια. Είμαι εναντίον σε μια ενδεχόμενη πώληση σε Τούρκους ακόμα και στο οτι έγινε κουβέντα μαζί τους. Γενικά ΔΕΝ θέλω καμία εταιρεία κολοσσό να έρθει στην ομάδα, γιατι δεν αρμόζει στην "κουλτούρα" της ΑΕΚ. Καλύτερα Δ εθνική παρά εταιρεία κολοσσό απο όπου και να είναι, ακόμα και Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εεε..τότες όπως τα λες δεν πρέπει να δίνουμε ούτε φιλικά με τούρκικες ομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όποιος έχει κουραστεί να είναι 2ος 3ος και θέλει πρωταθλήματα, όπως είπε και μια ψυχή, ας γίνει ολυμπιακος/παναθηναϊκός. ΤΕΛΟΣ!!! ΑΕΚ δεν έγινες για τα πρωταθλήματα, έγινες είτε επειδή ήταν ο μπαμπάς/μαμα/θείος/αδερφός..... είτε για την "ιστορία-ιδέα-φιλοσοφία" που έχει η ΑΕΚ. Αν είσαι στην πρώτη κατηγορία λογικό είναι να θέλεις τους Τούρκους. Άν είσαι στην 2η νομίζω οτι δεν χρειάζονται σχόλια. Είμαι εναντίον σε μια ενδεχόμενη πώληση σε Τούρκους ακόμα και στο οτι έγινε κουβέντα μαζί τους. Γενικά ΔΕΝ θέλω καμία εταιρεία κολοσσό να έρθει στην ομάδα, γιατι δεν αρμόζει στην "κουλτούρα" της ΑΕΚ. Καλύτερα Δ εθνική παρά εταιρεία κολοσσό απο όπου και να είναι, ακόμα και Ελλάδα. Εσύ μάλλον πρέπει να γίνεις Πανιώνιος.Άμα δεν έχεις κουραστεί κάτσε να ξαναβάζουν τους Καλόπουλους να σε κλέβουν και να σε γλεντάνε και να κοκορεύονται κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εσύ μάλλον πρέπει να γίνεις Πανιώνιος.Άμα δεν έχεις κουραστεί κάτσε να ξαναβάζουν τους Καλόπουλους να σε κλέβουν και να σε γλεντάνε και να κοκορεύονται κιόλας. Ας πάρω πρωτάθλημα σε 10 χρόνια, θα το πάρω όμως με την αξία μου ρε φίλε. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό και ειδικά αν είσαι με ένα FIAT κόντρα σε Ferrari και Porshe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Νικο τα χεις κανει λιγο αχταρμα. Τι θελω να πω. Απο κει που μιλαμε για Τουρκους ιδιοκτητες σε συλλογο προσφυγων, μας πας στα πρωταθληματα, τις καρπαζιες κλπ και καπακια στους Καλοπουλους. Πραγματα ασυναρτητα μεταξυ τους. Σωστα ειπωθηκε παραπανω πως αν επιλεγετε την ομαδα που θα υποστηριξετε με βαση το ποσο ανταγωνιστικη θα ειναι και αν θα διεκδικει πρωταθλημα (στην Σουπερλιγκα, laugh), μπορειτε να γινεται γαυροι, Παναθηναικοι. Δεν βλεπω το λογο δηλαδη να επιμενετε σε εναν τριτο συλλογο οταν υπαρχουν 2 πολυ πιο "ειδικευμενοι" στο θεμα αυτο. Αρα καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις για ποιους λογους εισαι ΑΕΚ? Οχι σε εμενα, στον ιδιο σου τον εαυτο. Οπως και να χει δε δεχομαι φιλαθλο καμιας ομαδας (οχι μονο της ΑΕΚ) να ξεπουλαει την ιστορια της ενω υποτιθεται οτι την υποστηριζει, προκειμενου να απολαυσει στη δικη του συντομης διαρκειας ζωης (μπρος στου συλλογου) πολλες δοξες και πολλα πρωταθληματα. Το παν σε ενα συλλογο ειναι να κρατα οσο γινεται την ταυτοτητα σου. Κι επειδη αυτο δε γινεται, τουλαχιστον ας κρατα ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Και εν προκειμενω μιλαμε για τα προσχηματα και μονο, που και αυτα βλεπω οτι δεχεσαι να εξαφανιστουν, απλα για να δεις ενα ματσο ξενους να σηκωνουν το ελληνικο πρωταθλημα (το ποιο?) και να μπορεις να κανεις καφενιακη καζουρα στους γαυρους και τους βαζελους και να σου περασει "η καψα" του "θελω τιτλους". Και το ερωτημα ειναι. Συγκρινεται μια (η και 21 αμα θες) κουπες στην Σουπερλιγκα του Μαριδακη, του Τζιγκερ, του Καλοπουλου, του Πιλαβιου, του Μπεου, του Ψωμιαδη και των υπολοιπων, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ? Να θυσιαστει η ιστορια και η ταυτοτητα για να σηκωσεις κι εσυ κουπες μεσα σε αυτο το συνωθυλευμα? Για Σουπερλιγκα μιλαμε φιλε, δεν μιλαμε για Πρεμιερ Λιγκ. Κι ολα αυτα για να μην αισθανεσαι μειονεκτικα (καρπαζοεισπρακτορας) απεναντι στα υπολοιπα προβατα, aka γαυρους, βαζελους και λοιπους ουγκ Ελληνες φιλαθλους που το μονο που βλεπουν μπροστα τους ειναι κουπες κι ας ειναι και απο σκ@τ@? Σκεψου το μονο λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Νικο τα χεις κανει λιγο αχταρμα. Τι θελω να πω. Απο κει που μιλαμε για Τουρκους ιδιοκτητες σε συλλογο προσφυγων, μας πας στα πρωταθληματα, τις καρπαζιες κλπ και καπακια στους Καλοπουλους. Πραγματα ασυναρτητα μεταξυ τους. Σωστα ειπωθηκε παραπανω πως αν επιλεγετε την ομαδα που θα υποστηριξετε με βαση το ποσο ανταγωνιστικη θα ειναι και αν θα διεκδικει πρωταθλημα (στην Σουπερλιγκα, laugh), μπορειτε να γινεται γαυροι, Παναθηναικοι. Δεν βλεπω το λογο δηλαδη να επιμενετε σε εναν τριτο συλλογο οταν υπαρχουν 2 πολυ πιο "ειδικευμενοι" στο θεμα αυτο. Αρα καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις για ποιους λογους εισαι ΑΕΚ? Οχι σε εμενα, στον ιδιο σου τον εαυτο. Οπως και να χει δε δεχομαι φιλαθλο καμιας ομαδας (οχι μονο της ΑΕΚ) να ξεπουλαει την ιστορια της ενω υποτιθεται οτι την υποστηριζει, προκειμενου να απολαυσει στη δικη του συντομης διαρκειας ζωης (μπρος στου συλλογου) πολλες δοξες και πολλα πρωταθληματα. Το παν σε ενα συλλογο ειναι να κρατα οσο γινεται την ταυτοτητα σου. Κι επειδη αυτο δε γινεται, τουλαχιστον ας κρατα ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Και εν προκειμενω μιλαμε για τα προσχηματα και μονο, που και αυτα βλεπω οτι δεχεσαι να εξαφανιστουν, απλα για να δεις ενα ματσο ξενους να σηκωνουν το ελληνικο πρωταθλημα (το ποιο?) και να μπορεις να κανεις καφενιακη καζουρα στους γαυρους και τους βαζελους και να σου περασει "η καψα" του "θελω τιτλους". Και το ερωτημα ειναι. Συγκρινεται μια (η και 21 αμα θες) κουπες στην Σουπερλιγκα του Μαριδακη, του Τζιγκερ, του Καλοπουλου, του Πιλαβιου, του Μπεου, του Ψωμιαδη και των υπολοιπων, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ? Να θυσιαστει η ιστορια και η ταυτοτητα για να σηκωσεις κι εσυ κουπες μεσα σε αυτο το συνωθυλευμα? Για Σουπερλιγκα μιλαμε φιλε, δεν μιλαμε για Πρεμιερ Λιγκ. Κι ολα αυτα για να μην αισθανεσαι μειονεκτικα (καρπαζοεισπρακτορας) απεναντι στα υπολοιπα προβατα, aka γαυρους, βαζελους και λοιπους ουγκ Ελληνες φιλαθλους που το μονο που βλεπουν μπροστα τους ειναι κουπες κι ας ειναι και απο σκ@τ@? Σκεψου το μονο λιγο. Σωστότατος!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Νικο τα χεις κανει λιγο αχταρμα. Τι θελω να πω. Απο κει που μιλαμε για Τουρκους ιδιοκτητες σε συλλογο προσφυγων, μας πας στα πρωταθληματα, τις καρπαζιες κλπ και καπακια στους Καλοπουλους. Πραγματα ασυναρτητα μεταξυ τους. Σωστα ειπωθηκε παραπανω πως αν επιλεγετε την ομαδα που θα υποστηριξετε με βαση το ποσο ανταγωνιστικη θα ειναι και αν θα διεκδικει πρωταθλημα (στην Σουπερλιγκα, laugh), μπορειτε να γινεται γαυροι, Παναθηναικοι. Δεν βλεπω το λογο δηλαδη να επιμενετε σε εναν τριτο συλλογο οταν υπαρχουν 2 πολυ πιο "ειδικευμενοι" στο θεμα αυτο. Αρα καλο θα ηταν να ξεκαθαρισεις για ποιους λογους εισαι ΑΕΚ? Οχι σε εμενα, στον ιδιο σου τον εαυτο. Οπως και να χει δε δεχομαι φιλαθλο καμιας ομαδας (οχι μονο της ΑΕΚ) να ξεπουλαει την ιστορια της ενω υποτιθεται οτι την υποστηριζει, προκειμενου να απολαυσει στη δικη του συντομης διαρκειας ζωης (μπρος στου συλλογου) πολλες δοξες και πολλα πρωταθληματα. Το παν σε ενα συλλογο ειναι να κρατα οσο γινεται την ταυτοτητα σου. Κι επειδη αυτο δε γινεται, τουλαχιστον ας κρατα ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Και εν προκειμενω μιλαμε για τα προσχηματα και μονο, που και αυτα βλεπω οτι δεχεσαι να εξαφανιστουν, απλα για να δεις ενα ματσο ξενους να σηκωνουν το ελληνικο πρωταθλημα και να μπορεις να κανεις καφενιακη καζουρα στους γαυρους και τους βαζελους. Τι ασυνάρτητα είναι;Καθόλου ασυνάρτητα δεν είναι.Πιστεύεις ότι αν υπήρχε ένας τόσο ισχυρός ιδιοκτήτης σε μια ομάδα να τολμούσε κανένας να βάλει Καλοπουλους και να σου παίρνει το πρωτάθλημα επειδή κέρδισε 10 βουτιές-πέναλτι στο 90φεύγα σε 10 παιχνίδια από τα 30 της σεζόν;Τι ειδικευμένοι και κουραφέξαλα μου λες; Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 1996-1997 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 1998-1999 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2001-2002 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2002-2003 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2004-2005 3η στο τρίποντο από την κορυφή ΑΕΚ(Καραισκάκη) Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2005-2006 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2006-2007 2η ΑΕΚ Α΄ Εθνική ποδοσφαίρου ανδρών 2007-2008 2η ΑΕΚ Για πιο πρίν δεν μιλάω γιατί ήταν η μεγάλη ΑΕΚ του 90 που και πάλι διεκδηκούσε και έπαιρνε τα πρωταθλήματα.Αλλά επειδή από το 96 που άρχισε το Κοκκαλιστάν μέχρι το 2008 που σκόρπισε η ΑΕΚ μετά το χάρτινο η ΑΕΚ διεκδικούσε τις 8/12 φορές το πρωτάθλημα και εβγαινε δεύτερη μπορείς και μόνος σου να καταλάβεις πόσα πρωταθλήματα έχασε η ΑΕΚ από τους Καλόπουλους και τους Σπάθες και τους Μπάκες.Μάλλον ασχολείσαι με ποδόσφαιρο από το 2008 και μετά για να νομίζεις ότι υπάρχει πιο ειδικός στο να διεκδικεί πρωτάθλημα από την ΑΕΚ.Ρώτα τους γαύρους μέχρι το 2008 σε ποιό παιχνίδι παίρναν το πρωτάθλημα να σου πούνε.Η μόνιμη δευτέρη τα τελευταία 15 χρόνια είναι.Όταν λοιπόν από αυτά τα 8 που διεκδικούσε η ΑΕΚ το ένα το έχασε στα χαρτιά,τα 3 σε ισσοβαθμίες και τα υπόλοιπα 4 ή για 1-2 πόντους ή με υπέρτατες σφαγές και μακροβούτια στο 93' και έχεις να δείς πρωτάθλημα από όταν ήσουν παιδάκι έλα να μου πείς εσύ άμα αξίζει σε αυτό το πρωτάθλημα να έρθει ένας αγάς να μην τολμάει να κουνηθεί κανένας και να τον αδικήσει.Απορώ και με εσάς.Μια ζωή τρίτοι και τώρα δεύτεροι που έχει σκορπίσει η ΑΕΚ και δεν καταλαβαίνεται ότι αν δεν έρθει ένας βούρδουλας δεν πρόκειται να στρώσει τίποτα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Και εσάς σας έχουν κλέψει πρωταθλήματα.Είναι δυνατόν να μην έχετε αηδιάσει δηλαδή; Επίσης ρώτα τους γαύρους από ποιά ομάδα πήραν προπονητή και παίχτες για να την αποδυναμώσουν όταν ξεκίνησε η παράγκα και επίσης ρώτα τους και ποιό γήπεδο ήταν στα σχέδια για τους Ολυμπιακούς αγώνες να γίνει και αφού γκρεμίστηκε το παλιό,τελευταία στιγμή έπεσε λάδι από τον Σωκο και αντί να γίνει εκείνο έγινε το Καραισκάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μόνο όταν αλλάξουν ομάδα φίλαθλοι της ΑΕΚ με τέτοιες απόψεις θα πάει μπροστά η ομάδα. Ειλικρινά μόνο γαύροι μπορούν να το κάνουν αυτό νικο. Να αρχίσεις να την λες στον άλλον που βγήκαμε 2οι και χάσαμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, επειδή σου είπε πραγματικά αλήθειες!!!! Οι υγιείς φίλαθλοι μπορούν να κρίνουν και να επιβεβαιώσουν οτι αρκετές χρονιές ο ολυμπιακός το πήρε με εξωαγωνιστικούς τρόπους, οι περισσότεροι γαύροι είναι απλά ΟΥΓΚ και να στην πούνε μόνο για τα πρωταθλήματα και τις 6άρες. Αν κάθεσαι και τους πέρνεις στα σοβαρά και στεναχωριέσαι επειδή στην είπαν οι ούγκ και επειδή η ομάδα σου δεν παίρνει πρωταθλήματα με το τσουβάλι άστο..... Είχαμε πρόεδρο και ομαδάρα να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά φίλαθλοι σαν εσένα τον έδιωξαν νικόλα. Τσέκαρε την υπογραφή μου και δες πόσο χάλια ομάδα είχαμε. Τέτοια ομάδα, με νέους και με τρομερές εμφανίσεις στο C.L δεν παίζει να ξανακάνουμε και με τον κόσμο τόσο συσπειρωμένο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μόνο όταν αλλάξουν ομάδα φίλαθλοι της ΑΕΚ με τέτοιες απόψεις θα πάει μπροστά η ομάδα. Ειλικρινά μόνο γαύροι μπορούν να το κάνουν αυτό νικο. Να αρχίσεις να την λες στον άλλον που βγήκαμε 2οι και χάσαμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, επειδή σου είπε πραγματικά αλήθειες!!!! Οι υγιείς φίλαθλοι μπορούν να κρίνουν και να επιβεβαιώσουν οτι αρκετές χρονιές ο ολυμπιακός το πήρε με εξωαγωνιστικούς τρόπους, οι περισσότεροι γαύροι είναι απλά ΟΥΓΚ και να στην πούνε μόνο για τα πρωταθλήματα και τις 6άρες. Αν κάθεσαι και τους πέρνεις στα σοβαρά και στεναχωριέσαι επειδή στην είπαν οι ούγκ και επειδή η ομάδα σου δεν παίρνει πρωταθλήματα με το τσουβάλι άστο..... Είχαμε πρόεδρο και ομαδάρα να πάρουμε πρωτάθλημα αλλά φίλαθλοι σαν εσένα τον έδιωξαν νικόλα. Τσέκαρε την υπογραφή μου και δες πόσο χάλια ομάδα είχαμε. Τέτοια ομάδα, με νέους και με τρομερές εμφανίσεις στο C.L δεν παίζει να ξανακάνουμε και με τον κόσμο τόσο συσπειρωμένο.... Ρε κοροιδεύεις τώρα;Από αυτά που έγραψα κατάλαβες ότι είπα ότι δεν είχαμε ομάδα;Απλά δεν θυμάσαι ότι παλιότερα είχαμε και πολύ καλύτερες ομάδες.Εσύ έχεις κολλήσει στο 2004.Νομίζεις ότι ήταν η καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών.Μανωλάς-Σαβέφσκι-Κασάπης-Μπορμπόκης-Ζήκος-Ζαγοράκης-Ντέμης-Τσιάρτας-Κωστής-Μπατίστα και δεν συμμαζεύεται.Και το πρωτάθλημα το σήκωνε ο Ανατολάκης. http://www.youtube.com/watch?v=GFLMdzaZPdY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει Νίκο, θα έρθουν οι Τούρκοι να επενδύσουν στο χρεωκοπημένο Ελλαδιστάν, θα φτιάξουν μια νέα Μπαρτσελόνα και θα πάρετε 10 πρωταθλήματα στη σειρά. Απο τα λεγόμενα σου μάλλον κάτι τέτοιο περιμένεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μανωλάς-Σαβέφσκι-Κασάπης-Μπορμπόκης-Ζήκος-Ζαγοράκης-Ντέμης-Τσιάρτας-Κωστής-Μπατίστα και δεν συμμαζεύεται.Και το πρωτάθλημα το σήκωνε ο Ανατολάκης. Λοιπόν, νομίζω οτι ούτε τότε είχαμε τα πολλά εκατομμύρια αλλα είχαμε παίχτες που γούσταραν να παίζουν για την ΑΕΚ. (για τον Μανωλά δεν ξέρω...) Το θέμα είναι ρε συ νίκο να είσαι περήφανος για την ομάδα σου. Εγώ ήμουν και είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί πολύ απλά ο σκεπτόμενος φίλαθλος μπορεί να καταλάβει αν έχεις καλή ομάδα και μπορεί να αναγνωρίσει το γεγονός οτι παίζεις μπαλάρα και χωρίς να πάρεις το πρωτάθλημα. Να ξέρεις οτι υπάρχουν και πολλοί γαύροι που ντρέπονται για το πως παίρνει η ομάδα τους τα πρωταθλήματα... Αλλα οι περισσότεροι δεν το κάνουν, βλέπε τώρα που φέρανε τον γέρο πίσω μπας και πάρουν κανα σφύριγμα. Εγώ δεν θέλω να είναι η ΑΕΚ σαν μια περίοδο παλιά που το είχε στημένα τα πρωταθλήματα, τότε που ο γαύρος δεν κατέβηκε στον τελικό πρωταθλήματος...... http://www.youtube.com/watch?v=n5JLKz_eFeM Μερικά σχόλια.... Καλά ρε φίλε τι βίντεο πήγες κ'έφτιαξες;; Παναθηναϊκός είμαι και μου σηκωθήκαν όλες οι τρίχες τις κεφαλής μου. Μέχρι και πού άρχισα να ψάχνωμαι μήπως και είμαι ΑΕΚ τελικά. Τι να πώ; Συγχαρητήρια για το βίντεο και καλή πορεία στο πρωτάθλημα. eliasmanos 1 week ago αρειανος ειμαι και τον μονο λαο που σεβομαι ειναι της αεκ,δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα,οπως και μεις τα μπαοκια ειναι πιο πολλα αλλα.................αρης και δεν ειμαι καλα akshark69 6 days ago file eimai panathinaikos to video einai apisteuto me apisteutes perigrafes pou sou sikonoun tin trixa kagkelo kuriolektika pou katantisame pleon....... Xalandrian 3 months ago Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μήπως είσαι γαύρος και δεν το ξέρεις;Τι χαζομάρες λες;Άμα έστησε η ΑΕΚ πρωτάθλημα εγώ είναι ο ξάδερφος του Κόκκαλη.Η ΑΕΚ τα πρωταθλήματα που έχει πάρει είναι πρωταθλήματα του Νεστορίδη,του Παπαιωάννου,του Μαύρου και του Μπάγεβιτς και του Τσιάρτα.Ο Νεστορίδης από όσα έχω ακούσει από ΑΕΚτζήδες και μη πρέπει να ήταν κάτι σαν τον Έλληνα Μέσι.Πρίν τον Νεστορίδη η ΑΕΚ είχε 0 πρωταθλήματα.Ο Μαύρος και ο Παπαιωάννου είναι οι πρώτοι σκόρερ όλων των εποχών.Ο Μπάγεβιτς είναι σαν να φέρνεις τον Σούκερ στα 23 του στην Ελλάδα.Ρώτα παλιότερους να σου πούνε για εκείνες τις περιόδους και αυτούς τους παίχτες και άμα έστηναν τίποτα.Ότι χαζομάρα λένε κάθεσε και την ακούς και την πιστεύεις κιόλας;Και ποιός σου είπε ότι δεν είμαι περήφανος για την ομάδα μου.Ούτε καν θέλω ακριβές μεταγραφές και χλίδες.Να σταματήσει η ΑΕΚ να είναι καρπαζοεισπράκτορας θέλω και να βγεί από την μιζέρια.Ο άλλος είναι Παναθηναικός και σου λέει ότι είναι η ομάδα του πιο ειδική στο να διεκδικεί πρωταθλήματα και συμφωνείς κιόλας.Τόσο κάτω σε έχει κάνει η μιζέρια σου να ρίξεις την ΑΕΚ. Για να ανακεφαλαιώσω λίγο γιατί έχεις μπερδευτεί.Στόχος της ΑΕΚ κάθε χρόνο ακόμη και όταν έχει τόσο φτωχό ρόστερ όσο φέτος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα.Το ότι έχει 11 πρωταθλήματα αντί για 16 που θα έπρεπε να έχει,το ότι δεν έχει γήπεδο και το ότι είναι χρεοκοπημένη ως τα μπούνια είναι έργο αντιπαλων κυρίως και Μάκαρου με μοναδικό σκοπό να έχει και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ την κατάληξη της μπασκετικής.Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ 2004 έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα.Οπότε μάθτε τουλάχιστον ότι πριν το 2004 η ΑΕΚ και πρωτάθλημα διεκδικούσε και την καλύτερη μπάλα έπαιζε και αυτό που έχετε δεί από το 2004 και μετά δεν είναι ΑΕΚ.Η ΑΕΚ δεν είναι ούτε μπέρμπερι ούτε εμπορικά ούτε χλίδες ούτε Φοίβος.Ούτε ρόστερ να το βλέπεις και να σε πιάνει η ψυχή σου.Η ΑΕΚ είναι ταχύτητα,τεχνική,ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκόλ. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CE%B9_%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%81_%CE%91%CE%84_%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δείξε μας πως είναι να είσαι ΑΕΚ!!! Μάλλον εσύ είσαι Ολυμπιακός, γιατί μόνο τα πρωταθλήματα σε νοιάζουν και να βγαίνεις και να λές τόσα πρωταθλήματα έχω και ιστορίες.... Για το στημένο που λες, δεν ξέρω να σου πω με την σιγουριά που δείχνεις εσύ οτι ήταν στάνταρ στημένο, αλλα με λίγο ψάξιμο που είχα κάνει τότε ψιλοβρόμαγε η δουλειά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μήπως είσαι γαύρος και δεν το ξέρεις;Τι χαζομάρες λες;Άμα έστησε η ΑΕΚ πρωτάθλημα εγώ είναι ο ξάδερφος του Κόκκαλη.Η ΑΕΚ τα πρωταθλήματα που έχει πάρει είναι πρωταθλήματα του Νεστορίδη,του Παπαιωάννου,του Μαύρου και του Μπάγεβιτς και του Τσιάρτα. Αυτά του Τσιάρτα επι Τίγρη θα εννοεί μάλλον. Και τα πιο παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις