Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυστραλους αμερικανους αραβες οτι θες εχουμε ακουσει, εγω το κοβω να ναι τσακοιστορια (απο αυτες που φτιαχνει ο τσακας) ας δουμε στην γενικη συνελευση τι θα πει ο χιωτης γιατι μονο αυτος και ο παππας εβαλν λεφτα στην ΑΕΚ

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αλλά τέτοιοι βλάκες είμαστε και θα τους διώξουμε.Σαν να πήγαινε η Αθηνά Ονάση στην Τουρκία να αγοράσει ομάδα και να μην την αφήνανε επειδή είναι Ελληνίδα.Μόνο εδώ παίζει να τους διώξουμε και αυτούς.

Δηλαδή είσαι υπερ του τουρκικού ενδιαφέροντος; Εδώ εγώ που δεν είμαι ΑΕΚ δε θέλω να τη δω σε τουρκικά χέρια.

Και η παρομοίωση με την Αθηνά είναι άτοπη από τη στιγμή που εκείνοι δεν υπέστησαν διωγμούς και πογκρόμ.

Δημοσ.

Δηλαδή είσαι υπερ του τουρκικού ενδιαφέροντος; Εδώ εγώ που δεν είμαι ΑΕΚ δε θέλω να τη δω σε τουρκικά χέρια.

Και η παρομοίωση με την Αθηνά είναι άτοπη από τη στιγμή που εκείνοι δεν υπέστησαν διωγμούς και πογκρόμ.

Τι δεν υπέστησαν;Οι Έλληνες στη Μικρά Ασία τι κάνανε εκεί;Ελλάδα ήταν;H μικρασιατική καταστροφή για τους Ελληνες ήταν ημέρα πένθους και για τους Τούρκους ήταν ημέρα απελευθέρωσης.Αν είμασταν στη θέση τους σίγουρα θα είχαμε και παρέλαση εκείνη την μέρα.

Εγώ λοιπόν επειδή είμαι ΑΕΚ και επειδή η ΑΕΚ είναι εταιρία(χρεοκοπημένη) και με τους χριστιανορθόδοξους την είδαμε την εταιρία πως έχει καταντήσει και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι οι πολυεθνικές δεν έχουν χώρες και θρησκείες παρά μόνο θεό και πατρίδα το χρήμα είμαι υπέρ.Η εταιρία που θέλει την ΑΕΚ έχει και τα Καρφούρ στην Ελλάδα.Δεν είδα κανένα μποικοτάζ εκεί πέρα.Ή μήπως τα κεφάλαια του Κόκκαλη και του κάθε Κόκκαλη προέρχονται από την Ελλάδα;Η μήπως οι αγαπούλες που περάσανε είχανε πιο καθαρά λεφτά;Ή μήπως άμα ερχόταν κανένας άραβας ή κανένας κινέζος θα είχε διαφορά;Απλά πρέπει να την δούμε λίγο Κολοκοτρόνηδες εμείς επειδή είναι Τούρκοι.Λες και δεν αγοράζουν οι Τούρκοι αβέρτα Ελληνικές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια.Μέχρι και στην τηλεόραση Τούρκικες παραγωγές παίζονται.Και κάνουν και 55% τηλεθέαση.Ούτως ή άλλως οι αντίπαλοι είτε Τούρκοι είτε Έλληνες είτε Γερμανοί την έχουν την ομάδα,Τούρκους θα μας λένε.Αυτό έλλειπε τώρα σε τέτοιο χάλι που είναι η Ελλάδα να διώχνουμε επενδύσεις από Τουρκία,Γερμανία,Ιταλία επειδή μας είχαν κάνει πόλεμο.

Φαντάζομαι τύπο που μόλις έχει γυρίσει από το Τούρκικο σούπερ μάρκετ,βγαίνει από το Γερμανικό του αυτοκίνητο,βάζει να δεί στην TV το Τούρκικο σίριαλ και ξαφνικά βλέπει έκτακτο δελτίο ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥΡΚΟΙ!Αντίδραση:"Ξεφτύλες.Σαν δεν ντρέπονται λίγο.Οτιδήποτε άλλο εκτός από Τούρκους.Δεν σέβονται τίποτα."

Ε αη σιχτήρ δηλαδή.3500 εισιτήρια κόβει η ομάδα.Άμα νοιάζεται τόσος κόσμος τόσο πολύ ας γέμιζε το γήπεδο και ας έδιωχνε τις διοικήσεις που κατάστρεψαν την ομάδα τόσα χρόνια.Τώρα θυμήθηκαν όσοι έχουν να πάνε στο γήπεδο 4 χρόνια ότι είναι ξεφτυλίκι να μας πάρουν Τούρκοι.Άμα γίνουμε ζητιάνοι όπως στο μπάσκετ να ζητιανεύουμε για να έχουμε θέρμανση στο γήπεδο ΜΟΝΟ τις ώρες αγώνα και να έχουν τα ντούζ ζεστό νερό και παίζουμε Β εθνική με 500 άτομα στο γήπεδο δεν είναι ξεφτίλα;

ο Έλληνας "εγκέφαλος" της Sabanci Group

Επιτέλους να πάει η ομάδα σε κάποιον που το επιθετό του τελειώνει σε γλου.Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός για την ιστορία της ομάδας από τα απίθανα λαμόγια που έχουν περάσει κατα καιρούς.

Δημοσ.

αυτη τη ρατσιστικη προς τους ξενους επενδυτες αντιμετωπιση τη βγαζεις και προς αλλες φυλες;

android.png

Δημοσ.

Δεν είμαι ρατσιστής ούτε εθνικόφρων και δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους σαν λαό.

Ίσα - ίσα πριν μήνες που πήγα στη γείτονα χώρα τους βρήκα εξυπηρετικότατους και ευγενικούς. Με την ηγεσία τους έχω θέμα.

Ο Β. Αρναούτογλου αναλύει το σκεπτικό που λέω.

Δημοσ.

μα δεν θελει ο ερντογαν να παρει την Παε. μια ιδιωτικη εταιρια ειναι, κομματι του λαου που δεν σε ενοχλει; γιατι δε θες να την παρει;

android.png

Δημοσ.

Νομίζω ότι αντικρούει στην ιδεολογία της ΑΕΚ. Στον Παναθηναϊκό πχ δεν έχω πρόβλημα, όπως και δεν έχω πρόβλημα με τους Άραβες (αν υπάρχουν).

Από την άλλη θα πει κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και στο σύγχρονο οικονομικό σύστημα δεν υπάρχουν ιδεολογίες οπότε εκεί πάω πάσο.

Δημοσ.

Δεν είμαι ρατσιστής ούτε εθνικόφρων και δεν έχω πρόβλημα με τους Τούρκους σαν λαό.

Ίσα - ίσα πριν μήνες που πήγα στη γείτονα χώρα τους βρήκα εξυπηρετικότατους και ευγενικούς. Με την ηγεσία τους έχω θέμα.

Ο Β. Αρναούτογλου αναλύει το σκεπτικό που λέω.

Μπράβο του.Ας βρεί αυτός τρόπο να πληρωθούν οι παίχτες και οι υπάλληλοι με ρομαντισμό και μαζί του.Ποιά ιδεολογία της ΑΕΚ;Η ΑΕΚ το Γενάρη πάει για χρεοκοπία και Δ εθνική αν δεν βρεθεί επενδυτής.Για αυτό πάνε 3500 κόσμος πλέον στο γήπεδο;Επειδή έχουν ιδεολογία;Για δήθεν ιδεολογίες μπορούμε να μιλάμε 1000 ώρες.Ας είχε 40000 κόσμο το γήπεδο βρέξει χιονίσει είτε 1η είτε 10η και θα μπορούσα να τα ασπαστώ και εγώ όλα αυτά.Από τη στιγμή που πάνε 3500 κόσμος πάει να πεί ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν γυρίσει την πλάτη.Ε σε όσους από αυτούς τους πειράζει τόσο πολύ που θα πάρει την ομάδα Τούρκικη εταιρία ας συνεχίζουν να έχουν την πλάτη τους γυριστή.Οι υπόλοιποι που της γύρισαν την πλάτη εξαιτίας των προβλημάτων,του φτωχού ρόστερ κτλ κτλ σίγουρα θα ξαναγυρίσουν στο γήπεδο αν κάποιος βρεθεί να επενδύσει στην ομάδα.

Δημοσ.

Μπράβο του.Ας βρεί αυτός τρόπο να πληρωθούν οι παίχτες και οι υπάλληλοι με ρομαντισμό και μαζί του.Ποιά ιδεολογία της ΑΕΚ;Η ΑΕΚ το Γενάρη πάει για χρεοκοπία και Δ εθνική αν δεν βρεθεί επενδυτής.Για αυτό πάνε 3500 κόσμος πλέον στο γήπεδο;Επειδή έχουν ιδεολογία;Για δήθεν ιδεολογίες μπορούμε να μιλάμε 1000 ώρες.Ας είχε 40000 κόσμο το γήπεδο βρέξει χιονίσει είτε 1η είτε 10η και θα μπορούσα να τα ασπαστώ και εγώ όλα αυτά.Από τη στιγμή που πάνε 3500 κόσμος πάει να πεί ότι όλοι οι υπόλοιποι έχουν γυρίσει την πλάτη.Ε σε όσους από αυτούς τους πειράζει τόσο πολύ που θα πάρει την ομάδα Τούρκικη εταιρία ας συνεχίζουν να έχουν την πλάτη τους γυριστή.Οι υπόλοιποι που της γύρισαν την πλάτη εξαιτίας των προβλημάτων,του φτωχού ρόστερ κτλ κτλ σίγουρα θα ξαναγυρίσουν στο γήπεδο αν κάποιος βρεθεί να επενδύσει στην ομάδα.

aferi niko cok guzel :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ντάξει διέψευσε η εταιρεία!!!

Δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να ήθελε η συγκεκριμένη να πάρει την ΑΕΚ. Κόλπα του δικηγοράκου είναι μπα και ψήσει καναν άλλο να βάλει λεφτά ή έστω να πεί οτι κάτι έκανε και οτι τελικά ο κόσμος φταίει που δεν έγινε το ντιλ

Δημοσ.

Παντως αν ημουν ΑΕΚ, και ολοκληρωνοταν ενα τετοιο deal, αυτονοητο οτι η θα αλλαζα ομαδα, η απλα δε θα ξαναυποστηριζα την "Αθλητικη Ενωση Instanbul". Καλυτερα χρεωκοπημενη παρα υγιης οικονομικα, με Τουρκικο ονομα και χωρις την ταυτοτητα της, εστω και τυπικα γιατι ουσιαστικα την εχει χασει προ πολλου και την ταυτοτητα της.

Aκομα και τωρα, ελπιζω να ισχυει οτι ειπε ο traganeus και να μην προχωρησει αλλο το θεμα.

Για τους προοδευτικους της υποθεσης που θα βγουν να μου πουν οτι ειμαι εθνικιστης, φασιστας, κολλημενος και μπλαμπλα, για να μην μπλεκουμε με σεντονακια και ιστοριες απανταω απο τωρα οτι δεν μου καιγεται κανενα καρφακι. Δικαιωμα του καθενος ανιστορητου η μη, απαιδευτου και καλοθρεμενου Ελληνα ~20ρη/30ρη/40ρη, να συνδυαζει την ημιμαθεια του, την αδιαφορια του για συμβολα, την δηθεν open-minded @ 2011's προοδευτικη του σκεψη με την αναγκη να μοστραρει οτι ειναι μπροστα απο μας τους παλιομοδιτες συντηριτικους. Αν ειχε ζησει λιγες γεννιες πιο πισω που καποιοι ζησαν αλλες καταστασεις, ισως να ειχε λιγη ιδεα για την ιστορικη εστω αξια αυτου του συλλογου. Και η ιστορια ειδικα οταν εχει να κανει με αιμα, βασανα, βιασμους κλπ δεν ανταλασσεται με χρημα, οσο προοδευτικος και να σαι.

Για τους πιο λογικους που απλα σκεφτονται οτι ειναι προτιμοτερο η ομαδα τους να περασει σε μια διοικηση οτι διοικηση και ναναι αυτη, απο το να καταληξει να διαλυθει η να παιζει ερασιτεχνικο, να υπενθυμισω οτι δεν κανει η κατηγορια (Α, Β, Γ, Δ) την ομαδα. Αλλα η ιδεα/ιδεολογια, ο κοσμος, οι ανθρωποι μεσα σε αυτην.

Εχουμε γινει ολοι δουλοι του χρηματος. Πουλαμε την ταυτοτητα μας για πενταροδεκαρες γιατι μαθαμε να στηριζομαστε πανω στο χρημα. Οπου υπαρχει χρημα γλυφουμε, παρακαλαμε και στηνουμε κωλο, η φιλοσοφια της συγχρονης εποχης. Ιστοριες, αξιοπρεπειες κλπ εχουν δευτευρευον ρολο. Για μερικους δεν υπαρχουν καν σαν ενοια.

YΓ. Φανταζομαι οτι μπρος στο να χρεωκοπησει η χωρα σας, ανετα θα πουλουσατε, με την ιδια παντα λογικη, τον Παρθενωνα στους Τουρκους, το μισο Αιγαιο και λιγη Θρακη, αν μας ταζανε ενα καλο χρηματικο ποσο, ικανο να μας/σας φερει ευημερια και καλο βιοτικο επιπεδο (οσους απομεινουμε να ζουμε στα εδαφη μας και να εχουμε την ταυτοτητα μας φυσικα).

Δημοσ.

Απαγορεύονται οι πωλήσεις σε Τούρκους,Γερμανούς,Ιταλούς έχουμε κανέναν άλλον;To μόνο που δεν έχεις καταλάβει είναι πως η Ελλάδα και οι Έλληνες μας τελείωσαν.

aferi niko cok guzel :lol: :lol: :lol:

Ιl iyi yoldaş olmak!Yaşasın Eysan!:-D

Δημοσ.

Απαγορεύονται οι πωλήσεις σε Τούρκους,Γερμανούς,Ιταλούς έχουμε κανέναν άλλον;

Επειδη το "απογορευεται" ειναι νομικος ορος, αν ρωτας σε αυτο το επιπεδο, προφανως δεν απαγορευεται.

Απο κει και περα.

Αν ερχοντουσαν Τουρκοι να παρουν τον ΠΑΟ για παραδειγμα, μπορει να μην μου πολυαρεσε αλλα θα ελεγα παει στο διαολο. Αλλο ΠΑΟ, αλλο ΑΕΚ τουλαχιστον ως προς τους Τουρκους (τωρα που το θυμηθηκα, εσεις δεν ειστε αυτοι που θυμωνετε οταν καποιοι καθυστερημενοι σας αποκαλουνε Τουρκους?).

Δεν ειναι το ιδιο πραγμα να στησεις αγαλμα του Κεμαλ Ατατουρκ σε εναν τουρκομαχαλα στην Θρακη, με το να τον στησεις διπλα σε ομαδικο νεκροταφειο Ελληνων κατατρεγμενων της Μικρας Ασιας, αντιλαμβανεσαι τι σου λεω?

Καποια πραγμα ειναι ιερα. Γιαυτο κι εσεις λεγεστε Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολης και οχι Αθλητικη Ενωση Instanbul. Aν δεν σας κοφτει η ονομασια, η ιστορια, η ταυτοτητα της ομαδας σας, ας κανουμε μια αντιστροφη συζητηση. Για ποιο λογο γινατε ΑΕΚ και ποιοι λογοι σας καθιστουν υπερηφανους (η μη) υποστηρικτες της ομαδας σας? Τι εχετε να πειτε για την ομαδα σας και για την ιστορια σας? Σας ενδιαφερει, η απλα σας νοιαζει αν τον Γενναρη θα εχετε λεφτα πληρωσετε το συμβολαιο του Γκουτγιονσεν και του Λεοναρντο?

To μόνο που δεν έχεις καταλάβει είναι πως η Ελλάδα και οι Έλληνες μας τελείωσαν.

Το οποιο ειναι μια καφενιακη ισοπεδωση/τσουβαλιασμα κλπ. Περαν αυτου και να συνεβαινε αυτο οπως το εννοεις, αποτελει δικαιολογια/απαντηση για να ξεπουλαμε ιστορια, σφαγες, αιμα, βασανα, προσφυγια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...