Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά η kappa βγάζει τρομερά σχέδια...αν θυμάστε και οι φανέλες μας τη δεκαετία του '90(με το δικέφαλο) ήταν της kappa και παίζει να ήταν ότι καλύτερο έχει φορέσει ποτέ ομάδα...

νομίζω ότι ήταν Basic και όχι kappa

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Basic ήταν αυτές με το σήμα στη μισή φανέλα.Μετά με kappa συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο.Και δεν νομίζω να άλλαζε μέχρι τώρα το μοτίβο με οποιαδήποτε εταιρία και αν ήμασταν αν δεν είχε απαγορευτεί να μπαίνει σχέδιο στις φανέλες για να φαίνονται οι χορηγοί.

93-94.jpg

98-99.jpg

Αυτές είναι οι δύο αγαπημένες μου εμένα.Αλλά ποιοτικά καλύτερες από τις nike καμμία.Οπότε και αυτή την έχω ψηλά.Γενικά η puma που φοράμε τα τελευταία ~10 χρόνια είναι mapex από όλες τις απόψεις.:-D

2002-04.jpg

2000-01.jpg

Δημοσ.

κι αυτήεδω γαμούσε. αλλα δυστυχως τετοιου τυπου φανελες δεν θα ξαναδουμε ποτε.

Η αγαπημένη μου! Μακάρι να μπορούσα να βρώ να αγοράσω μια, αλλα όποιος θα έχει τέτοια θα κόψει κώλο.

Δημοσ.

παρατηρώντας την αεκ στα τελευταία ματς και δεδομένο το σήριαλ παραμονής του,όντας ντεμέκ παικτάρα, εγώ θα τα είχε με αυτό το μανωλάκο αν ήμουν αεκτσης.

Ετσι απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Μια χαρά ήμασταν και σήμερα.Τόνους βελτίωσης από τότε που έφυγε ο Χιμένεθ.Τουλάχιστον τώρα και όταν χάνουμε υπάρχουμε στο γήπεδο.Και το πέναλτι τραβηγμένο ήταν και τετ α τετ χάσαμε και δοκάρι είχαμε.Με λίγη τύχη και προσοχή μπορούσαμε κάτι καλύτερο αλλά η αλήθεια είναι πως δεν απασχολεί και κανέναν το Europa στην ΑΕΚ.Και καλά έκανε ο Κωστένογλου και ξεκούρασε παίχτες.ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ στο 93'!!:-D

Δημοσ.

Από την αρχή της χρονιάς την παίζω over.Ήμουν 6/6 μέχρι να φύγει ο Χιμένεθ.Μας μάμησε με το γαύρο ο Κωστέ και μάλλον θα την σβήσω αλλά είπα να παίξω ένα τελευταίο over 3,5 με λοκομοτίβ λόγω απουσιών.Δεν παίζω κόντρα.Ότι θα βάλει πολλά γκόλ πιστεύω.:-D

Δημοσ.

Από την αρχή της χρονιάς την παίζω over.Ήμουν 6/6 μέχρι να φύγει ο Χιμένεθ.Μας μάμησε με το γαύρο ο Κωστέ και μάλλον θα την σβήσω αλλά είπα να παίξω ένα τελευταίο over 3,5 με λοκομοτίβ λόγω απουσιών.Δεν παίζω κόντρα.Ότι θα βάλει πολλά γκόλ πιστεύω.:-D

Λεγε τα αυτα να βγαλουμε κανα ψιλο.. :P

Δημοσ.

Εγώ έριξα 10 ευρώ στο over 3,5

To μόνο που φοβάμαι είναι ο Κωστένογλου.Αν και πιστέυω πως με τόσες ελλείψεις το έχουμε το 3μπαλο λόγο ρόστερ.Άντε να δούμε.

Τα λέω.:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...