Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ουτε εγω θα ημουνα περηφανος αμα δεν το αξιζε η αεκ αλλα με βαση τις ομαδες που απεκλεισε και το τελικο σκορ του κυπελλου δεν χωραει αμφισβήτηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θεμα δεν ειναι αν το αξιζε ή οχι, το θεμα ειναι οτι το πηρε ατιμα.

και μια χαρα χωραει αμφισβητηση οταν υπηρξε ματς που δεν θα εληγε αν δεν εβαζε γκολ η αεκ.

με εναν τελικο που δεν επρεπε να αρχισει, να τελειωσει και με το πρωτο γκολ καταφανεστατο οφσαιντ.

με προκρισεις που ηρθαν απο στραβοκλωτσιες και κοσμο στο αεροδρομιο να υποδεχονται την αποστολη που απεκλεισε το μεγαθηριο του παοκ.

εχετε μικρυνει πολυ. και αποψεις σαν του Τασου σας κανουν κουτσικους. καλος προπονητης αυτος που εφαγε 6 απο τον οσφπ. επιτυχημενος προπονητης αυτος που του εκατσε ενα κυπελλο ελλαδας.

εγω αλλη Αεκ θυμαμαι.

δεν ειναι προβλημα μου ουτε αν επρεπε να αρχισει το ματσ ουτε αν δεν εβαζε γκολ η αεκ δεν θα τελειωνε το ματς δεν με ενδιαφερουν αυτα ας ασχοληθουν οι αρμοδιοι εμενα με νοιαζει τι γινεται στο γηπεδο και στο γηπεδο υπηρχε μια ομαδα η αλλη δεν εκανε ουτε φαση και γιαυτο εφαγε 3 ουτε καν το διεκδικησε.ξεχασα ο ατρομητος και η μπαρτσα μπορουν να κανουν το 3-0 3-3 σε 5 λεπτα απλα μπηκανε μεσα οι καραγκιοζηδες και δωσανε πατημα στους δωνηδες και πικραμενους για αστειοτητες.οι στραβοκλωτσιες μπορει να γινουν σε ενα παιχνιδι σε παιχνιδια μεσα εξω δεν υπαρχουν αυτα οποιοσ δεν μπορει παει σπιτι του.ενταξει και εγω αλλη αεκ ηξερα και αλλο παο ηξερα και αλλο ολυμπιακο ηξερα και αλλη ελλαδα ηξερα θα ζουμε με τα φαντασματα τωρα η θα κοιταξουμε ρεαλιστικα τι γινεται τωρα και με τα τωρινα δεδομενα τι μπορει να κανει η ομαδα.και ο μουρινιο εφαγε 5 απο την μπαρτσα κακος προπονητης????τα κριτηρια σου για ποιος ειναι καλος προπονητης ειναι οποιος δεν τρωει 6 απο τον γαυρο???εσενα μπορει να ειναι στοχος σου να κερδισεις τον γαυρο και μετα τελειωνει η χρονια αλλα σοβαρες ομαδες εχουν στοχο το κυπελλο η το πρωταθλημα.

tasoskont μην το κουραζουμε. δεν επρεπε να χεις περασει τον Παναθηναικο, δεν επρεπε να μετρησει το 1-0 του Λυμπεροπουλου. απο κει και περα ποσες φασεις εκανε ο Ατρομητος στα @@ μου.

στοχος δικος μου σαν Παναθηναικος ειναι να παρω καθαρα το πρωταθλημα.

στοχος δικος σου σαν αεκακι * ειναι να παρεις ενα τσιγκινο κυπελλο και ας φας και 6 απο το γαυρο.

εχουμε αλλες προτεραιότητες τι να κανουμε.

*(αυτο παει μονο για σενα, οχι για τους οπαδους της Αεκ)

Θυμάμαι όταν πήρατε το ντάμπλ το 2010 παίζοντας με τον ... κανένα,πολλοί φίλαθλοι του παο,μάλλον όλος ο λαός του ήταν βέβαιος για την πράσινη δυναστεία και θυμάμαι πολλούς ακόμη που είχαν την σιγουριά και την επιθυμία να γίνει με βοήθεια από την διαιτησία.Εκεί την πατήσατε εσείς.Φτιάχνατε βάσεις ώστε να σας βοηθήσει το κύκλωμα της Επο αλλα λησμονήσατε να φτιάξετε ΟΜΑΔΑ.Και ακόμη θα περιμένετε.

Το άστει είναι ότι ΟΤΑΝ είστε παντελώς αδύνατοι στο κύκλωμα τότε και μονο τότε απαιτείται δικαιοσύνη.

απαντηση δεν πηρα.

σου λεω οτι εγω προσωπικα θελω να παιρνω καθαρα το πρωταθλημα και συ μου λες τους πολλους που θυμασαι και οτι δεν φτιαξαμε ομαδα.

tasoskont μην το κουραζουμε. δεν επρεπε να χεις περασει τον Παναθηναικο, δεν επρεπε να μετρησει το 1-0 του Λυμπεροπουλου. απο κει και περα ποσες φασεις εκανε ο Ατρομητος στα @@ μου.

στοχος δικος μου σαν Παναθηναικος ειναι να παρω καθαρα το πρωταθλημα.

στοχος δικος σου σαν αεκακι * ειναι να παρεις ενα τσιγκινο κυπελλο και ας φας και 6 απο το γαυρο.

εχουμε αλλες προτεραιότητες τι να κανουμε.

*(αυτο παει μονο για σενα, οχι για τους οπαδους της Αεκ)

στα λογια δεν παιζεις μπαλα αν δεν επρεπε να περασω να επαιζες μπαλα να περναγες.και εσυ πολλα δεν επρεπε εχεις κανει σε βαρος μου αλλα ετσι ειναι η μπαλα κατι που απο τα λεγομενα σου δεν κατεχεις γιατι με τα "αν" δεν παιζεται το ποδοσφαιρο.βεβαια και ειναι στα @@ σου ποσες φασεις εκανε ο ατρομητος αφου σου χαλαει την καραμελα που πιπιλας για πνιγεις το πονο σου απο περιση.μετα στοχος του παναθηναικου ειναι να παιρνει ολους του εγχωριους τιτλους(σαν μεγαλη ομαδα θεωρειται.ουτε τους στοχουε της ομαδας σου δεν ξερεις :-( )το καθαρα το βαζουμε στην ακρη.στοχος δικος σου με βαση τα λεγομενα σου ειναι να νικας τον ολυμπιακο.στοχος της αεκ θεωρητικα ειναι παλι κυπελλο πρωταθλημα.απλα εσυ βλεπεις την μπαλα με τα αν και ονειρευεσαι στοχους και αραβες ενω εγω δεν ειμαι ονειροπολος αλλα ρεαλιστης και δεν εχω στοχο χρονιας να μην χασω απο τον γαυρο.

σε αυτο το συνοθυλευμα δεν μπορω να απαντησω, αφ' ενος δεν βγαζει νοημα, αφ'ετερου δεν διαβαζεις ποτε τι λεω.

ο χιμενεθ που τοσο αγαπας εφυγε, ξεπερασε το. μενει ο ισλανδος τουριστας για τον οποιον εχει δηλωσει:

καλα, τα λεμε τελος του πρωταθληματος

μεχρι στιγμης εχουμε 1 γκολ σε 8 επισημα ματς. καλα παμε

καλα εκανε και εφυγε(και ας προτιμουσα να μεινει) με την ομαδα και την διοικηση που εχουμε ο κωστενογλου μας αξιζει αν το αμαξι ειναι σαπιο δεν σου φταιει ο οδηγος που δεν βγαινει πρωτος και εμεις πλεων εχουμε τον οδηγο που μας αξιζει.για τον ισλανδο επιμενω στο θα τα πουμε στο τελος.

Δεν υπάρχει € ούτε για τα νερά της προπόνησης.

Απλά προσεύχομαι να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου, να αναλάβει ο Χατζατζάρης και τελικά να μην γίνεται τπτ και να πέσουμε Δ!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...