traganeus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Α και κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Άν είδε κανείς τις δηλώσεις του Μπουγαΐδη μετά το παιχνίδι, το παλικάρι θα πάει μπροστά αν συνεχίσει να έχει το ίδιο μυαλό. Για όσους δεν είδαν, με λίγα λόγια είπε οτι κατα την ταπεινή του άποψη, μιας και δεν μπορεί να έχει καμια σοβαρή άποψη, είναι μόλις 18 χρονών, αλλα πίστευε οτι άξιζε κάτι παραπάνω η ΑΕΚ. Εγώ θέλω να κρατήσω αυτό που είπε οτι τι άποψη να έχω εγώ που είμαι 18. Και να την συγκρίνω με την συμπεριφορά του Μανωλά... Μόνο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Άγγελος στην ΑΕΚ; Ολη η αλήθεια για Αναστασιάδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 O Χιμένεθ μένει γιατί δεν παίζουν ψιλά για την αποζημίωση.Μα για να μείνει δεν θα αμείβεται βάση συμβολαίου κοντά στο ένα εκατομμύριο ; Όσο για τον Αδαμίδη ναι οι επιλογές του είναι τραγικές ναι έχει διαλύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλα ο Χιμένεθ μπορείτε να μου πείτε τί ακριβώς έχει προσφέρει στην Αεκ ? Ποια είναι η φιλοσοφία του ποιο είναι το πλάνο του τί είνα αυτό που τον χαρακτηρίζει.Ακόμη και ο Σούλης ο Παπαδόπουλος τον θυμάμαι στην Προοδευτική να έχει στο μυαλό του το ταμπούρι και σε συνδυασμό με τον αγωνιστικό χώρο του Κορυδαλλού να προσπαθεί να τσιμπήσει κανέναν βαθμό. ποια φιλοσοφια και πλανο ο χιμενεθ ηρθες περιση βρηκε αλλουνου ομαδα το παλεψε οσο μπορουσε και φετος ο αλλος του διαλυσε την περσινη ομαδα την εκανε ανω κατω με τις μεταγραφες και φτου και απο την αρχη.εχεις και ολους τους ελληναραδες-μυρωδιαδες-προπονηταραδες να κραζουνε απο τα φιλικα κιολας λες και τα ξερουνε ολα που να βρει ησυχια και στηριγμα να δουλεψει ο ανθρωπος.ο προπονητης για να δειξει εργο να βγαλει φιλοσοφια θελει τουλαχιστον μια τριετια με στηριξη απο ολους.βλεπε σαντος με αεκ και ειδικα με παοκ την ομαδες και την φιλοσοφια εβγαλε.στον παο πηγε και με τα πρωτα στραβα αποτελεσματα πουλο ασχετος και ο σαντος . υγ εγω λεω να παρουμε κωστενογλου και αναστασιαδη μαζι ο ενας θα κανει τα ευχελαια και ο αλλος θα μοιραζει σταυρουδακια πριν τον αγωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν φταίει ο Χιμένεθ που δουλεύει με ρόστερ Β' Εθνικής. Ήξερε σε τι ομάδα ήρθε. Μόνο ο Βάργκας ξεχωρίζει μέσα στο συνοθύλευμα της ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Α και κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Άν είδε κανείς τις δηλώσεις του Μπουγαΐδη μετά το παιχνίδι, το παλικάρι θα πάει μπροστά αν συνεχίσει να έχει το ίδιο μυαλό. Για όσους δεν είδαν, με λίγα λόγια είπε οτι κατα την ταπεινή του άποψη, μιας και δεν μπορεί να έχει καμια σοβαρή άποψη, είναι μόλις 18 χρονών, αλλα πίστευε οτι άξιζε κάτι παραπάνω η ΑΕΚ. Εγώ θέλω να κρατήσω αυτό που είπε οτι τι άποψη να έχω εγώ που είμαι 18. Και να την συγκρίνω με την συμπεριφορά του Μανωλά... Μόνο αυτό. Τις ειδα κ εγω τις δηλωσεις. Σιγουρα το παιδι φανηκε πολυ ταπεινο και προσγειωμενο. Αυτο που ελεγε ομως συνεχεια οτι επαιξαν καλα δεν ισχυει και τοσο. Σχεδον σ ολο το β αμυνα παιζατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τις ειδα κ εγω τις δηλωσεις. Σιγουρα το παιδι φανηκε πολυ ταπεινο και προσγειωμενο. Αυτο που ελεγε ομως συνεχεια οτι επαιξαν καλα δεν ισχυει και τοσο. Σχεδον σ ολο το β αμυνα παιζατε Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, απο την κόκκινη και μετά πέσαμε... Ειδικά όταν έκανε τα μαγικά του ο Χιμένεθ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 http://www.aek365.gr/a-147019/oute-ton-ntolezai-den-mporesan.htm ελα μωρη προεδραρα ουτε ελευθερο παιχτη δεν μπορεις να παρεις θα ειμαστε πληρεις μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερα να μην μπορούμε.Από το να μαζέψουμε άλλα 10 παλτά και μετά να κοιτάμε πως να τα διώξουμε καλύτερα να μην πάρουμε κανέναν.Έλεος ρε με τους παίχτες του Βόλου.5οι με διαιτησία και ντόπα τερμάτισαν πέρυσι.Δεν είναι και παίχτες από την Μπάρτσα.Καθίστε να δούμε πως θα πάνε φέτος χωρίς ντόπα πρώτον και δεύτερον από που και ως που έγιναν και οι τελευταίοι του Βόλου κελεπούρια;Καλύτερα να φέρουν τον Οικονόμου που είναι σε θέση που πονάμε.Και τον Καραλή που είναι και αυτός με προοπτικές και Έλληνας και καλό παιδί.Θα μπορεί να κάνει και λίγο υπομονή στις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Αυτος ο Χιμενεθ τελικα ειναι ανεκδοτο.. Ειναι δυνατον να βγαζεις τον Λεοναρντο???? Και τον Ισλανδο ππυ τον ειχε να παιζει? Εγω μεχρι και σεντερ μπακ τον ειδα καποια στιγμη Το θεμα ειναι οτι κ αυρος που ακουγεται γι αντικαταστατης ειναι για τα πανηγυρια.. Margarita ο Χιμενεθ είναι καλύτερος από τον γίγαντα Ερνέστο.Απλά ο δικός μας δεν έχει τα παλτά της ΑΕΚ. Episis δεν έχω παρακολουθήσει ακόμη την Αεκ αλλα νομίζω ο koouts βασίζεται στην εμπειρία του Ισλανδού αντί του Λεονάρντο ο οποιος είναι.. soft.Τελοσπάντων τόσο kskos είναι ο ξανθός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερα να μην μπορούμε.Από το να μαζέψουμε άλλα 10 παλτά και μετά να κοιτάμε πως να τα διώξουμε καλύτερα να μην πάρουμε κανέναν.Έλεος ρε με τους παίχτες του Βόλου.5οι με διαιτησία και ντόπα τερμάτισαν πέρυσι.Δεν είναι και παίχτες από την Μπάρτσα.Καθίστε να δούμε πως θα πάνε φέτος χωρίς ντόπα πρώτον και δεύτερον από που και ως που έγιναν και οι τελευταίοι του Βόλου κελεπούρια;Καλύτερα να φέρουν τον Οικονόμου που είναι σε θέση που πονάμε.Και τον Καραλή που είναι και αυτός με προοπτικές και Έλληνας και καλό παιδί.Θα μπορεί να κάνει και λίγο υπομονή στις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. καλυτερα ντολεζαι η κανα αλλο παλτο του βολλου παρα τον δελλα που δεν στριβει ουτε με αιτηση,ο δελλας φετος δεν κανει για βασικος αλλα για να μπαινει μετα το 70 το ιδιο και ο λυμπε.ο δελλας ειναι κινουμενη τρυπα στην αμυνα φετος.καλυτερα να φερει καποιον τουλαχιστον να μπορει να τρεξει και να στριψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ο Δέλλας είναι πολύ καλύτερος από τους μισούς αμυντικούς του πρωταθλήματος αλλά είναι αδυύντον να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια.Είδαμε και τους Νασούτιδες πως περάσαν και αν ακουμπήσαν.Δεν χρειάζετε να δούμε και τους αναπληρωματικούς χειρότερων ομάδων. #fact Αν θέλουν να πάρουν αμυντικό ας πάρουν κάποιον που έχει κάποιες προοπτικές.Τι Ντολεζάι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ο δελλας ηταν αυτο που λες ,τωρα μπορει να παιξει ποιοτικα το πολυ 30 λεπτα.η αεκ εχει να πληρωσει τους παιχτες ουτε εγω ξερω ποσους μηνες βαλε οτι χρωσταει λεφτα στο οακα στο δημοσιο και γενικα χρωσταει οπου ακουμπαει λες να εχει λεφτα να παρει καποιον με προοπτικεςη πιστευεις αυτος που εχει προοπτικες θα ερθει στην αεκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iSDchuWA1WE&feature=share Σαν σήμερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 μην τα βαζεις αυτα εδω, ουτε με κοκα δεν θα μπορουμε να δουμε το σημερινο ματς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλύτερα να βάλω αυτό σε λούπα για 90 λεπτά παρα να δώ την ΑΕΚ σε οποιδήποτε αγώνα φέτος. Πολύ κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις