Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εμενα ας μου εξηγησει καποιος πως φτασαμε εδω που φτασαμε??????μηδεν μπαλα...μηδεν γκολ...μηδεν πασες.... θα θελα να ξερα ο κωστης,ο μαλαδενης,ο μανωλας,ο ατματσιδης,ο κασαπης,ο σαμπα, τι γνωμη εχουν για την καποτε μεγαλη αεκ......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν μετά από αυτή την εμφάνιση με ρόμβο και τον Κοντοέ πίσω αντί του Γεωργέα και όλους τους παίχτες στη σωστή θέση πάει την Κυριακή στην τούμπα και κατεβάσει 4-3-3 με Γεωργέα,Γκούντιονσεν δεξί εξτρέμ,Λύμπε αριστερό εξτρέμ,εκτός τον Βάργκας και Κωνσταντόπουλο μέσα και γυρίσει με καμιά 4άρα συγυρισμένη τι θα πείς εσύ;

Θέλω απάντηση σε αυτό που είχα πεί την Πέμπτη από τους φαν του Χιμένεθ.Πάλι τα έκανε τα μαγικά του ο επιστήμονας.3 αλλαγές στο 2ο ημίχρονο.Πότε θα σταματήσει τις εμονές του ρε θεέ μου.Δηλαδή και ο Αλέφας ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ τον αράπη πάγκο δεν θα τον άφηνε σήμερα μετά από το παιχνίδι της Ξάνθης.Μπήκε μέσα και ένιωσε και ο ΠΑΟΚ ότι υπάρχει ΑΕΚ μπορστά.Για να ξεκουραστεί;ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;O Λύμπε δηλαδή να μην ξεκουραστεί και να ξεκουραστεί το τανκ το μαύρο;Είναι σοβαρός;

Πολύ κακή εμφάνιση σήμερα.Θα μπορούσαμε να μην έχουμε χάσει αν δεν πειραματιζόταν ο επικίνδυνος πάλι.Αλλά έτσι πως έκατσε δικαιότατο το αποτέλεσμα.Στα θετικά σήμερα είναι η παρουσία του Βάργκας.Το παλικάρι τρέχει όχι για 2 αλλά για 4 στο κέντρο.Θα φτιάξει πολύ δυνατό κέντρο η ΑΕΚ με αυτόν και τον Μάκο.Αλλά χρειάζεται και ένα δημιουργικό χαφ μπροστά τους.Γνώμη μου είναι πως μπορεί να παίξει εκεί ο Λεονάρντο,ο Γκερέιρο ή ο Κάρλος.(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ όχι και οι 3 μαζί).Στην επίθεση και εκεί αν καθιερωθεί ο Μπέλεκ με τον Γκούντι καλά θα πάμε.Θέλουν χρόνο,δεν είναι πολύ καιρό μαζί οι παίχτες.Η μόνη μεγάλη πληγή της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η άμυνα.Δεν ξέρω τι θα γίνει εκεί πίσω αλλά με αυτή την κατάσταση που υπάρχει παίχτε άφοβα την ΑΕΚ οβερ.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Ο ένας πιο τραγικός από τον άλλον.Ο Γεωργέας δεν μπορεί άλλο.Ο Δέλλας είναι πολύ βαρύς ο Μανωλάς πολύ άπειρος και οι δύο μαζί δεν βγάζουν τη χρονιά.Ο Καράμπελας είναι ο Καράμπελας.Τι να πω.Μακάρι να πάρουμε τον Οικονόμου που λένε και να αρχίσει να παίζει και ο Κοντοές.Χειρότερα από αυτό που είμαστε τώρα δεν παίζει να πάει και τουλάχιστον τα παλικάρια κάποια στιγμή θα στρώσουν.Έχουν μέλλον.Ο Γεωργέας και ο Καράμπελας τι μέλλον έχουν;

εδω δεν εχουμε αμυνα μπαζει απο παντου ο χιμενεθ σε πειραξε εσενα, τωρα περιμενε βαζει σορτσακι και αθλητικα και μπαινει να μαρκαρει.ο δελλας δεν μπορει αλλο το παλικαρι η αμυνα τρωει γκολ με οποιο τροπο μπορει να φανταστει κανεις.δεν εχουμε την ομαδα να βαζουμε παντα περισσο τερα απο οσα τρωμε οποτε αν δεν γινει κατι στην αμυνα εχουμε ν αδουμε πολλα ακομα

εδω δεν εχουμε αμυνα μπαζει απο παντου ο χιμενεθ σε πειραξε εσενα, τωρα περιμενε βαζει σορτσακι και αθλητικα και μπαινει να μαρκαρει.ο δελλας δεν μπορει αλλο το παλικαρι η αμυνα τρωει γκολ με οποιο τροπο μπορει να φανταστει κανεις.δεν εχουμε την ομαδα να βαζουμε παντα περισσο τερα απο οσα τρωμε οποτε αν δεν γινει κατι στην αμυνα εχουμε ν αδουμε πολλα ακομα

Ρε φίλε έστω ότι δεν φταίει το αποτυχιμένεθ σύστημα που έχει εμμονή ο επικίνδυνος και κάθε φορά που το κατεβάζει γράφει το κοντέρ.Δεκτό.Έστω ότι φταίνε οι παίχτες.Δεκτό.Ο Χιμένεθ δεν ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι αμυντικογεννής προπονητής ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ;Δηλαδή μια ομάδα με Νταμπίζα,Πάντο και τέτοιους MVP αν δουλέψει άμυνα θα τρώει δύσκολα γκόλ.Αυτό το πράγμα της φετινής ΑΕΚ γιατί το δικαιολογείς δεν μπορώ να καταλάβω!Και άντε πίσω έχεις τα χάλια σου.Γιατί πρέπει να κατεβάζει την ομάδα έτσι ώστε να έχεις τα χάλια σου και μπροστά;Τέλος πάντων.Από τον ΠΑΟΚ στην τούμπα χάσαμε.Μικρό το κακό.Μέσα στο πρόγραμμα είναι μια τέτοια ήττα αλλά πραγματικά κάποιος πρέπει να τον ξυπνίσει ή να τον απολύσει όσο είναι καιρός.

Λεονάρντο:

«Το σύστημα δεν φταίει. Παίξαμε με τη Ντιναμό, με την Άντερλεχτ και τον Εργοτέλη, το ίδιο σύστημα. Στην Ξάνθη αγωνιστήκαμε με ρόμβο. Ο προπονητής έχει ένα σύστημα μέσα στο μυαλό του και εμείς πρέπει να κάνουμε τι δουλειά μας στο γήπεδο. Δεν την κάναμε απόψε και γι' αυτό χάσαμε»

:-D :-D

Ωραία τα λέει αλλά έιναι καλό παιδί και δεν θέλει να τον κράξει.Ελεύθερη μετάφραση:"Παίξαμε με Ντιναμό,με Άντερλεχτ,με Εργοτέλη και σήμερα με το ίδιο σύστημα και στα 3 παιχνίδια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ,και στην Ξάνθη παίξαμε ρόμβο αναγκαστικά και σταθήκαμε μια χαρά.Ο προπονητής είναι κολλημένος σε ένα σύστημα στο οποίο εμείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε.Με τις υγειές σας μάλλον αυτό το έργο θα το δείτε πολλές φορές φέτος μέχρι να φύγει."

Τρελή βεντούζα!!!!! Ωραίος ο ΠΑΟΚ και μπράβο του πέρα για πέρα......Αν νομίζετε ότι τα 6 πέρσι στο Καραΐσκάκη ήταν πολλά, φοβάμαι ότι φέτος το κοντέρ θα γράψει πολλά πολλά περισσότερα.

Με τον Χιμένεθ ανακαλύπτουμε συνέχεια ότι έχει και πιο χαμηλά. Και είναι τέτοιος καραγκιόζης που αν δεν έχει φύγει μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα υποστηρίξω για πρώτη φορά στην ζωή μου το γαύρο μπας και πάρει το πούλο.

Δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε ομάδα ναι αλλά ο προπονητής είναι ΜΥΡΩΔΙΑΣ και επικίνδυνος. Άντε γεια ρε!!!!!!!!!

ρε παιδια τι να κανουμε....σημερα ημασταν ατυχοι.....ελειπε ο γκεντσογλου!!!! γι αυτο και η 3αρα....... :-D :-D

η αλλη πλακα ποια ειναι??ομαδες που δεν εχουν λεφτα πολλες....ομαδα ομως που δεν εχει λεφτα να διωξει τον προπονητη της, (για να αποφυγει να κανει νεο συμβολαιο σε αλλον), δεν εχω ξαναδει..

nikos21aek έχεις κάνει grande κολοτούμπα για τον χιμένεθ βλέπω.... Πριν κάτι μήνες τον έκανες 2ο Μουρίνιο.....

Ναι όταν είχε έρθει ήμουν και εγώ αισιόδοξος.Μετά από τόσο καιρό και βλέποντας τι κάνει με αρκετή σιγουριά μπορώ να πω ότι έχει εμμονές σε ένα συγκεκριμένο σύστημα για το οποίο δεν έχει τους παίχτες η ΑΕΚ και δεν φρόντισε να φέρει και παίχτες για να το παίξει.Επίσης έχω δεί σίγουρα ότι δεν ανεβάζει την αξία του ρόστερ αλλά τους απαξιώνει όσο δεν πάει.Σήμερα έβαλε τον Γεωργέα τραυματία,αναγκάστηκε να τον βγάλει και έβαλε δεξί μπακ τον Μάκο.Πες μου τι ψυχολογία μπορεί να έχει αυτή τη στιγμή ο πολύ καλός στην Ξάνθη Κοντοές που προτιμήθηκε ένας τραυματίας αντί αυτού και για αλλαγή δεν τον έβαλε και έβαλε τον Μάκο να παίζει εκεί.Και πότε θα ψηθεί ο παίχτης αυτός αν δεν παίζει ούτε όταν δεν υπάρχει άλλος.

εγώ πιστεύω οτι και προπονητή να αλλάξουμε πάλι σφαλιάρες θα τρώμε. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. Αν πουλήσουν τους παίχτες σε αυτή την petit chateau και κάνει κουμάντο πλέον αυτή για μεταγραφές και πωλήσεις θα γίνουμε Καλαμαριά. ΑΝΕΤΑ!!!

Μακάρι να μην τα βρούνε και να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου, αν υπάρχει ενας που φταίει αυτή την στιγμή είναι ο Αδαμίδης!!!

Ροστερ χαμηλου επιπεδου ...

Ειναι δυσκολο εργο να παιξει μπαλα αυτη η ΑΕΚ με οποιονδηποτε προπονητη στον παγκο...

Δεξι και αριστερο μπακ ανυπαρκτο...

Κοντοες αξιζει ευκαιριες ...

Δεξι κι αριστερο χαφ παλι δεν υπαρχει...

Γκουντιονσεν βαρυς οπως και ο Λυμπε...Αν ειναι και οι δυο μεσα ειναι αστα να πανε ...

Πλακιτσα εκανε ο ΠΑΟΚ .....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...