Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα βρήκε με Μπέλεκ!

Αν πιστεψουμε αυτο εδω τοτε πηρατε λαβρακι ....

0 συμμετοχες 0 γκολ ..

Μετα απο πολυ σκαουτινγκ τον ανακαλυψανε..

Μιλαμε φετος θα δουμε ωραιες μεταγραφες ...

Και δε το λεω για σας μονο .

Ακομα κι ο Ολυμπιακος που ας πουμε εχει χρημα δειτε τι παιρνει ..

Κατι Φεισα που εχει παιξει 2 παιχνιδια ολο το χρονο ...frown.png

Καλα μη πω για τον Παο που προσπαθει να βρει δανεικους μεσω του Πορτογαλου μπας και σωσει την κατασταση ...

Χειροτερα κι απο σας ειναι ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλημερα παιδια..

alexis333 το λινκ του wiki δεν ειναι ενημερωμενο.

Performance data for season 10/11

13 παιχνιδια 7 γκολ. η αεκ προσπαθει να τον παρει δανεικο για 1 χρονο.. και δεν ηθελε και πολυ σκαουτινγκ, απο οταν επαιζε στον πανθρακικο τον ειδαμε..

Σχετικα με τον Φεισα δεν νομιζω να τον εχεις παρακολουθησει, το παιχτακι εβγαζε ματια μεχρι που εμαθε την ρηξη. ο χρονος θα δειξει.

καλημερα παιδια..

alexis333 το λινκ του wiki δεν ειναι ενημερωμενο.

Performance data for season 10/11

13 παιχνιδια 7 γκολ. η αεκ προσπαθει να τον παρει δανεικο για 1 χρονο.. και δεν ηθελε και πολυ σκαουτινγκ, απο οταν επαιζε στον πανθρακικο τον ειδαμε..

Σχετικα με τον Φεισα δεν νομιζω να τον εχεις παρακολουθησει, το παιχτακι εβγαζε ματια μεχρι που εμαθε την ρηξη. ο χρονος θα δειξει.

wikipedia suckzzz

Προφανως και τον ειδαμε στον Πανθρακικο αλλα ο Χιμενεθ δεν ηταν εδω οταν επαιζε στον Πανθρακικο ...

Απλα του τον προτειναν και συμφωνησε ...

απο λογια λεει ο καθενας οτι θελει.

οι αγωνες πρεπει να παιζονται στο γηπεδο. 3 χρονια το λεγατε και μεσα σε ενα μηνα κανατε δυο κωλοτουμπες σε μπασκετ και ποδοσφαιρο που θα ζηλευε και ο Γκρεγκ Λουγκανης.

Ναι στο γήπεδο πρέπει να παίζονται.Γιαυτό έγινε και η ένσταση στο μπάσκετ.Δυστυχώς όμως για εσένα και τις δύο φορές το δίκαιο μας στα χαρτιά πάτωσε.

Για άλλους λόγους ίσως να είναι καλύτερο να πέσει η ΑΕΚ στο μπάσκετ.Για αγωνιστικούς λόγους όχι.Εγώ θα ντρεπόμουν να σωζόμουν με στημένους αγώνες στις τελευταίες αγωνιστικές.

Πάμε ρε Χατζηχρήστο ΘΕΕ!!!!!! Έλα και στην ΠΑΕ προεδράρα μου να μας βγάλεις απο την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε, έλα να μας ρίξεις Β εθνική να εξυγιανθούμε!!!!!!!!!

Α ας πάει να βγάλει ΑΦΜ ο άνθρωπος, εγώ που είμαι 23 έχω βγάλει εδώ και 5 χρόνια... Που ξέρεις μπορεί να χρειαστεί να βρεί δουλειά για πρώτη φορά στην ζωή του.

Ε πεντακάθαρη δεν παίζει να είναι.Το ότι πρώην παίχτες της ΑΕΚ μετά τους αγώνες κοιτούσαν δελτία και πότε περπατούσαν πότε τρέχαν στους αγώνες είναι πολύ γνωστό.Μένει να επιβεβαιωθεί κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...