Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δηλαδή θεωρείς και εσύ οτι ο Μπέος πήγε να πάθει εγκεφαλικό γιαυτό μπήκε μέσα σπάζοντας την πόρτα ε? Τί να πώ.... Εγώ θα τα δώσω και ας μου τα φάνε, δεν θα είμαι ενας απο αυτούς που κάθονται στον καναπέ και το μόνο που κάνουν είναι να κατακρίνουν και να έχουν γνόμη για τα ΠΑΝΤΑ!!!! Να τα δώσεις σε κανέναν που δεν έχει να φάει, όχι για να κυκλοφορούν με Porsche τα κακομαθημένα της οποιασδήποτε ομάδας. Και μία ερώτησις: Τα αποδυτήρια θεωρούνται αγωνιστικός χώρος? Ρωτήστε τι άλλο θέλετε να μάθετε. Χαραμίζομαι σ' αυτή τη χώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δηλαδή θεωρείς και εσύ οτι ο Μπέος πήγε να πάθει εγκεφαλικό γιαυτό μπήκε μέσα σπάζοντας την πόρτα ε? Τί να πώ.... Εγώ θα τα δώσω και ας μου τα φάνε, δεν θα είμαι ενας απο αυτούς που κάθονται στον καναπέ και το μόνο που κάνουν είναι να κατακρίνουν και να έχουν γνόμη για τα ΠΑΝΤΑ!!!! ρε φιλε σοβαρεψου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξέρεις κάτι εγώ είμαι μαλάκας και θα τα δώσω έτσι? Η ομάδα όμως χρειάζεται κανα 5άρι εκατομμύρια. Οι μέτοχοι δεν βάζουν μια, αν δεν δώσουμε και εμείς θα έρθουν δύσκολοι καιροί. Και επειδή θέλω να έχω καθαρή την συνείδησή μου αν η ΑΕΚ πέσει κατηγορία, οτι έκανα αυτό που μπορούσα και είχα υποχρέωση σαν ΑΕΚΤΖΗΣ. Όταν γίνει λοιπόν αυτό, όσοι μπορούσατε να βοηθήσετε και δεν το κάνατε θα βγείτε να βρίζετε όλο τον κόσμο. Καταλάβετε οτι είμαστε στην ζητιανιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ουτε μια δραχμη στους λεφταδες/ιδιοκτητες που εχουν οι τσεπες τους καβουρια. αν δεν μπορουν να πληρωνουν τοτε να τα παρατησουν και να φυγουν. στο φιλοτιμο του καθε πικραμενου στοχευουν και εγω πιστευα οτι τοσο κοροιδα δε θα βρεθουνε αλλα να που εκανα λαθος. μη μου πεις κιολας οτι πιστευεις οτι η αεκ θα μαζεψει 5 εκατομμυρια απο τους φιλαθλους ε... απλα δες τα SMS που κοστιζουν, ποσο, 1,30 ευρω? τι μου λες εσυ τωρα για 200 κτλ. ανεκδοτο σκετο η ολη φαση. οτι προλαβουν να τσιμπησουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 To θέμα είναι φίλε μου οτι αν φύγουν, που φεύγουν οι μέτοχοι, δεν υπάρχει κάποιος να βάλει τα χρήματα. Οπότε η μόνη λύση αυτή είναι..... Τα sms το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν τπτ. Δεν δίνω ούτε τσίχλα στον αιώνιο τεμπέλη τον χατζατζάρη, να πέσουν όλα τα τμήματα στην τελευταία κατηγορία, όσο είναι αυτός εκεί δεν ασχολούμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 η μονη σωστη λυση ειναι η αεκ να πεσει Δ και να σβησουν τα χρεη - reboot φαση - και να βρεθει ενας προεδρος που να πληρωσει για να χτισει ομαδα και οχι για να πληρωνει τα χρεη αλλων! και αυτο με τα sms δεςτο σαν παραδειγμα. εδω δεν στελνουν ενα απλο sms 1,30ευρω, ποσοι νομιζεις θα σκασουν χοντρα φραγκα? σε τι περιοδο χρονου κιολας? ποιος θα διαχειριστει τα χρηματα?? ποσοι θα τσιμπησουν απο αυτα?? ο ερασιτεχνης θα παρει ποσοστο? δεν ειναι τοσο ευκολα οσο τα φανταζεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Έρανος είναι βασικά.Το λέει και στα προνόμια τέρμα κάτω με ψιλά γράμματα."Τα προνόμια ισχύουν για όσους καταθέσουν τα χρήματά τους μέχρι 30/6/11!!!" Την ημέρα που λήγει η προθεσμία για να πληρώσουμε.Παίζει να είναι το χοντρότερο δούλεμα που έχω δει από αυτή την διοίκηση.Και σίγουρα πολύ κακή αρχή για τους supporters.Καλά τόσοι λεφτάδες εκεί μέσα 500000 βάλανε όλα κιόλα και περιμένουν από τα 200€ να μαζευτούν 10 εκατομμύρια;Που τους βρήκαμε αυτούς;Εντωμεταξύ οι παίχτες το ξέρουν ότι θα πρέπει να γευματίζουν κάθε μέρα με φιλάθλους;Γιατί 50000 δεν θα μαζευτούν αλλά ένα 3000αρο κόσμος θα μαζευτεί.Αν έχει δικαίωμα να γευματίζουν όλοι αυτοί με τους παίχτες δεν πρόκειται να ξαναφάνε με τις οικογένειες τους οι άλλοι.χαχα Α nice.Το βγάλανε το γεύμα με τους παίχτες για την κατηγορία του 200€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 στην υγεια των κοροιδων η ολη φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Interactive… πρόεδρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Σαν πιο τοπικός,ακούγεται πως αυτος ο μπουγαϊδης που πηρατε απ'τον αρη ειναι πολυ καλο παικτάκι. Ε πως διάολο ο αρης και δη ο τσιώλης, τον άφησε να φύγει,ελεύθερο μάλιστα, για άλλη ομάδα; Χμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Γιατί είναι παιχτάκι όπως το είπες.Για την Β ομάδα τον πήρε η ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Γιατί είναι παιχτάκι όπως το είπες.Για την Β ομάδα τον πήρε η ΑΕΚ. ή για να τον βάλει βασικό στην προετοιμασία μπας και σκιαχτεί ο Μανωλάς και υπογράψει? ΥΓ. Δεν τον αφήσανε ελεύθερο έληγε το συμβόλαιό του και πρόλαβε η ΑΕΚ να τον πάρει, είχα ψαχτεί και άλλες ομάδες γιαυτόν. Δεν θα με χάλαγε δίπλα στον Δέλλα πάντως να μάθει απο τον Κολοσσό μερικά πραγματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το θεμα ειναι να ειναι καλος οντως ... Οχι να τον λενε νεο Δελλα και καλα επειδη εχει το υψος του ... Γιατι στην Ελλαδα αυτο κανουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι να παρουν την παιχτουρα τον Κοντοε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hal9001 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Θερμά συγχαρητήρια στο αεκ για τις μεταγραφές Κοντοέ και Σιαλμά! Το μόνο που μένει τώρα είναι να πάρει επίσης τους Σκούφαλη και Αραβίδη για να καταφέρει να φτιάξει την ομάδα που είχε ο Πανιώνιος το 2008! Καιρός είναι να αλλάξει και το όνομά της σε Πανιώνιος Β! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις