traganeus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δε σου λέει ότι τους αγαπάει, απλά ότι αν πρέπει να διαλέξει μεταξύ λαμόγιων και κρυφολαμόγιων (γιατί μόνο τέτοιοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο) προτιμάει τους πρώτους. Εμένα μου φαίνεται παράλογο στο μυαλό μου να υποστηρίζεις ένα λαμόγιο... Είμαι περίεργος εγώ. *Δεν υποστηρίζω Αδαμίδη για κανένα λόγο όπως και τον Δημητριάδη. Είμαι με την φιλοσοφία του Ντέμη, που ούτε μπράβους είχε, ούτε τραμπουκισμούς είχε, ούτε κολλητιλίκια με τους οργανωμένους/hooligans είχε. και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράφω γιατί δεν πιστεύω οτι θα τα διαβάσει και κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Άνετα τώρα που θα χάσουμε, θα κάνουν την ένσταση δεκτή έτσι για να έχουν να την λένε στην ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 γιατι υπηρχε περιπτωση να κερδισετε σημερα?? απ τις πιο γελοιες-στημμενες αγωνιστικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 γιατι υπηρχε περιπτωση να κερδισετε σημερα?? απ τις πιο γελοιες-στημμενες αγωνιστικες.. Όχι για το Χ είχαμε μερικές πιθανότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 γιατι υπηρχε περιπτωση να κερδισετε σημερα?? απ τις πιο γελοιες-στημμενες αγωνιστικες.. Ναι ε? Για πες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ανακούφιση που έχασε η ΑΕΚ. Δεν θα ήθελα με τίποτα να πάρουμε αποτέλεσμα σήμερα και μετά την είσοδο στα προκριματικά του CL στα χαρτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το στήνετε που το στήνετε, τουλάχιστον κάντε το με στύλ. Αφήνει έξω βασικούς παίκτες και βάζει στην αποστολή κάτι άσχετους, με έφεση να εκρεμεί κιόλας. Που να καιγόταν για το μάτς τι θα έκανε... Εκτός αποστολής Μανωλάς και Ντιόπ, πρώτη συμμετοχή Ντρπιτς ή όπως αλλιώς λέγεται, μέσα Κλωναρίδης και Νικώλτσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Χιμένεθ και του χρόνου! Καλο νεο αυτο ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το στήνετε που το στήνετε, τουλάχιστον κάντε το με στύλ. Αφήνει έξω βασικούς παίκτες και βάζει στην αποστολή κάτι άσχετους, με έφεση να εκρεμεί κιόλας. Που να καιγόταν για το μάτς τι θα έκανε... Εκτός αποστολής Μανωλάς και Ντιόπ, πρώτη συμμετοχή Ντρπιτς ή όπως αλλιώς λέγεται, μέσα Κλωναρίδης και Νικώλτσης. Αφού δεν φάγαμε 4-6 γκόλ και σήμερα καλά είναι.Να ναι καλά ο Μανόλο.Δεν έχουν το θεό τους τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για μισό, ο Ντιόπ δεν είχε δύο κίτρινες; Αν όχι αδικαιολόγητο για μένα να μείνει εκτός αποστολής, ακόμα κι αν υποθέσουμε πως δεν έπαιξαν για το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για μισό, ο Ντιόπ δεν είχε δύο κίτρινες; Αν όχι αδικαιολόγητο για μένα να μείνει εκτός αποστολής, ακόμα κι αν υποθέσουμε πως δεν έπαιξαν για το αποτέλεσμα O μανολο είπε οτι ήταν στον κρεβάτι ο Ντιόπ. Μπορεί και να έσκασε το παλικάρι ρε παιδιά τόσα παιχνίδια έπαιξε συνεχόμενα και ήταν απο τους καλύτερους κάθε φορά. Είναι απο τους παίχτες που θέλω να μείνει 100% μαζί με Δέλλα και Λύμπε. Πιστεύω ο Μανόλο θα κάνει καλή δουλειά στις μεταγραφές? και θα φέρει και κανα καλό δανεικό, όχι σαν το Ματέος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και μετά θα πάρουμε πρωτάθλημα. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και μετά θα πάρουμε πρωτάθλημα. :lol: Κοίτα το να περιμένει κάποιος απο την ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα ειδικά αυτή την χρονική περίοδο, μόνο τραγικό μπορεί να θεωρηθεί. Στόχος είναι να βγούμε 2οι στα play off του χρόνου και να διεκδικήσουμε την έξοδο στο C.L όπως και φέτος. Αλλα του χρόνου θα είναι πιο δ΄θσκολο να μπούμε στα play off πιστεύω. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα και με τους Supporters, εγώ ήδη έχω μαζέψει τα 70 απο τα 200 που χρειάζεται, τον άλλο μήνα πιστεύω θα μου μείνουν και άλλα και θα τα δώσω και ας μην έχω να πάρω καινούργιο τζινάκι. Αν κάτσει και καμια δουλίτσα το καλοκαίρι θα δώσω και ένα δεύτερο 200ευρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 η αεκ εκανε ΕΝΣΤΑΣΗ η αεκ ΕΧΑΣΕ την ΕΝΣΤΑΣΗ Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα και με τους Supporters, εγώ ήδη έχω μαζέψει τα 70 απο τα 200 που χρειάζεται, τον άλλο μήνα πιστεύω θα μου μείνουν και άλλα και θα τα δώσω και ας μην έχω να πάρω καινούργιο τζινάκι. Αν κάτσει και καμια δουλίτσα το καλοκαίρι θα δώσω και ένα δεύτερο 200ευρο. τρεχα δωστους τα να τα φανε και αλλοι μια ωρα αρχιτερα να ξεμπερδευουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δηλαδή θεωρείς και εσύ οτι ο Μπέος πήγε να πάθει εγκεφαλικό γιαυτό μπήκε μέσα σπάζοντας την πόρτα ε? Τί να πώ.... Εγώ θα τα δώσω και ας μου τα φάνε, δεν θα είμαι ενας απο αυτούς που κάθονται στον καναπέ και το μόνο που κάνουν είναι να κατακρίνουν και να έχουν γνόμη για τα ΠΑΝΤΑ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις