Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βέβαια, μόλις μάθαμε τι θα έκανε η ΑΕΚ αν με ένσταση έπαιρνε αυτή πρωτάθλημα το 2008. Μιλάμε για μεγάλη κωλοτούμπα.

Στην φαντασία σας έτσι;Για το τι θα έκανε η ΑΕΚ αν ήταν να πάρει πρωτάθλημα έχεις την απάντηση την χρονιά του Βάλνερ.H AEK την χρονιά του Βάλνερ δεν κατέθεσε 2 ενστάσεις.Μια με την Κέρκυρα που έφερε 0-0 που είχε μπει παίχτης τιμωρημένος με κόκκινη από προηγούμενο αγώνα και άλλη μια με τον Αστέρα 2-2 που είχε μπεί παίχτης που είχε συμπληρωμένες κίτρινες νομίζω.Και φυσικά έπαιξε και εκείνη με αντίπαλο τον Βάλνερ.Και τις δύο φορές όχι εν αγνοία της καθώς βγήκε ανακοίνωση για τους λόγους που δεν θα κάνει ένσταση.Μπορείς να το ψάξεις.Σαν ανταμοιβή εισέπραξε ένσταση του Ολυμπιακού για παίχτη που του έχει βγει κανονικά δελτίο,δεν είναι τιμωρημένος και απλά υπήρχε μεθόδευση να αφήσουν την καλαμαριά να τον χρησιμοποιήσει για να την ρίξουν στο τέλος.

Καμία σχέση δεν έχει το πρωτάθλημα με αυτό που έγινε σήμερα.Η ΑΕΚ ούτε σε champions league μπαίνει με την ένσταση,ούτε καν σίγουρα στα προκριματικά του champions league καθώς μπορεί να χάσει από τον ΠΑΟ.Η ένσταση έγινε καθαρά και μόνο για να μπει στη θέση του ο Μπέος και να του κοπεί λίγος αέρας.Ίσως και να αναγκαστεί να φύγει από το ποδόσφαιρο.Και ο Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή μπήκε μέσα.Για όλα τα υπόλοιπα δεν βρίσκαν κάτι να τον βάλουν μέσα.

Από εκεί και πέρα ΝΑΙ η ΑΕΚ δεν είναι ο καλοθελητής απέναντί της να κάνει ο καθένας ότι του γουστάρει και να την αντιμετωπίζει λες και είναι ομάδίτσα περαστική ο ΜΠΕΟΣ.Ο ποιός;Ο Μπέος.Η μεγαλύτερη λέρα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο μαζί με τον Ψωμιάδη.Δηλαδή άμα το συνεχίζαμε κιάλλο σε λίγο θα βάζανε οι αντίπαλοι επίτηδες παράνομα παίχτες γιατί θα ξέραν ότι δεν θα γίνει τίποτα.Όπως είπε κάποιος και πιο πάνω.Αυτό ήταν δουλειά της ΕΠΟ και όχι της ΑΕΚ να κάνει ένσταση στους αγώνες.Δηλαδή όταν σου βάζουν παίχτη με κόκκινη να παίζει μέσα είναι στο χέρι σου να κάνεις ένσταση ή όχι;Δεν είναι βλακεία αυτό;O ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν το είχε κάνει και την επόμενη μέρα πήγε από εκεί που ήρθε;Στην Ελλάδα πρέπει να κάνει ένσταση η κάθε ΠΑΕ;O Μπέος τι δουλειά έχει στους αγωνιστικούς χώρους;Ο Ψωμιάδης τι δουλειά έχει;Νταβατζιλίκι και επιτρέπεται;Μπαίνει όποιος θέλει με μπράβους και απειλεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν το έκανε για το συμφέρον της.Εδώ θα είσαι και θα δεις ότι δεν θα γίνει δεκτή αν κερδίσει τον Παναθηναικό.Για να κόψει τον αέρα του Μπέου το έκανε.

Δεν το έκανε για το συμφέρον της.Εδώ θα είσαι και θα δεις ότι δεν θα γίνει δεκτή αν κερδίσει τον Παναθηναικό.Για να κόψει τον αέρα του Μπέου το έκανε.

Αν η Αεκ κερδίσει την ένσταση η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Αεκ 11,Παναθηναϊκός 10.Παοκ 9,Ολυμπιακός Βόλου 3.Με μία ισοπαλία δηλαδή η Αεκ βγαίνει πρώτη(Ακόμα και αν κερδίσει ο Παοκ).Αν λοιπόν τσιμπήσει 5-6-7-8 μύρια ευρώ και δεν θέλει το συμφέρον της μπορεί να τα δωρίσει όλα στον ερασιτέχνη και στην Καε.

Φυσικά και το έκανε για το συμφέρον της και φυσικά πρόκειται για κωλοτούμπα μετά το μελάνι που χύθηκε για την ανηθικότητα του Ολυμπιακού στην υπόθεση Βάλνερ.

Δεν γίνεται να κάνουμε το μαύρο άσπρο ανάλογα με την περίπτωση. Η ΑΕΚ κάνει ακριβώς αυτό που είχε κάνει ο Ολυμπιακός, έχοντας να κερδίσει λιγότερα και έχοντας λιγότερες πιθανότητες να το πετύχει. Και μάλιστα την χρονιά που προσπαθεί στο μπάσκετ να κρατηθεί στην κατηγορία με ακόμα χειρότερα τερτίπια.

Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να ωραιοποιήσεις τα γεγονότα με το να θυμηθείς περιπτώσεις που θα μπορούσες να είχες κάνεις ένσταση και δεν έκανες.

Ή είσαι "ανήθικος" όσο και ο Ολυμπιακός ή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Διάλεξε.

Η μόνη διαφορά με αυτό του Ολυμπιακού είναι ότι ο Ολυμπιακός κυνηγούσε πρωτάθλημα και η ΑΕΚ 2η θέση πλέι οφ. Ο απώτερος σκοπός όμως είναι ο ίδιος (CL). Και οι 2 ομάδες γι' αυτό το πήγαν στα χαρτιά, από τη μία ο ΟΣΦΠ ήθελε απευθείας έξοδο πιο πολύ από ένα ακόμα πρωτάθλημα ρουτίνας και η ΑΕΚ να βγει τώρα προκριματικά (και πάρει 5 εκατομμυριάκια απο την πιθανή συμμετοχή στα play-offs του CL).

Γούστο και μαγκιά του καθενός να διεκδικεί αυτά που ο νόμος του επιτρέπει, αλλά η κίτρινη υποκρισία ορισμένων έχει τυλίξει τη βαθμολογία των πλεϋ-οφ σε χάρτινη συσκευασία και η αξιοπρέπειά τους έχει ήδη πέσει στην Α2.

Κι αν κάποιοι λένε ότι πολύ απλά κάνεις ακριβώς αυτό που έγινε και που κατηγορούσες επί Βαλνερ, ε, κάνε και μια ένσταση και σε αυτούς.

Φυσικά και το έκανε για το συμφέρον της και φυσικά πρόκειται για κωλοτούμπα μετά το μελάνι που χύθηκε για την ανηθικότητα του Ολυμπιακού στην υπόθεση Βάλνερ.

Δεν γίνεται να κάνουμε το μαύρο άσπρο ανάλογα με την περίπτωση. Η ΑΕΚ κάνει ακριβώς αυτό που είχε κάνει ο Ολυμπιακός, έχοντας να κερδίσει λιγότερα και έχοντας λιγότερες πιθανότητες να το πετύχει. Και μάλιστα την χρονιά που προσπαθεί στο μπάσκετ να κρατηθεί στην κατηγορία με ακόμα χειρότερα τερτίπια.

Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να ωραιοποιήσεις τα γεγονότα με το να θυμηθείς περιπτώσεις που θα μπορούσες να είχες κάνεις ένσταση και δεν έκανες.

Ή είσαι "ανήθικος" όσο και ο Ολυμπιακός ή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Διάλεξε.

Έχετε φάει πολύ άσχημη προπαγάνδα όμως.Συγνώμη κιόλας.Στο μπάσκετ φίλε είδες τι έγινε με τον Ηλυσιακό ή έτσι τα λες;Όταν ξεκινήσει ο Μπέος να μιλάει για την ομάδα σας απαξιωτικά αφήστε τον να το κάνει εσείς και να μπουκάρει στο γήπεδο με το έτσι θέλω.

Αν η Αεκ κερδίσει την ένσταση η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Αεκ 11,Παναθηναϊκός 10.Παοκ 9,Ολυμπιακός Βόλου 3.Με μία ισοπαλία δηλαδή η Αεκ βγαίνει πρώτη(Ακόμα και αν κερδίσει ο Παοκ).Αν λοιπόν τσιμπήσει 5-6-7-8 μύρια ευρώ και δεν θέλει το συμφέρον της μπορεί να τα δωρίσει όλα στον ερασιτέχνη και στην Καε.

Αν κερδίσει την ένσταση η ΑΕΚ η Βαθμολογία θα παραμείνει ως έχει μόνο που ΑΕΚ και ΠΑΟ θα πάρουν από +3 βαθμούς λόγω μηδενισμού του Βόλου.

Άσε μας ρε Νίκο να πούμε με την περήφανη ΑΕΚ του αληταρά - κωλοτούμπα Αδαμίδη. Που μου έβγαλε μέχρι και μνημόνιο κατά της βίας και πρότεινε μέχρι και αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη, ενώ είχε προηγηθεί το σκηνικό με το ξύλο στον Μπάγιεβιτς και ακολούθησαν τα αίσχη του τελικού κυπέλλου που έγιναν γαργάρα από τα ΜΜΕ. Δηλαδή αν δεν έχει δει κάποιος τα 2 ματς, θα νομίζει ότι στο Φάληρο έγινε παγκόσμιος πόλεμος...

Επίσης το ότι θα μηδενιστεί ο Βόλος και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ δεν προκύπτει από πουθενά. Η πλάκα εδώ είναι ότι είναι τέτοιο το μίσος σας για τον Μπέο, που προτιμάτε να ξεφτιλιστείτε με την ένσταση μετά τα μεγάλα λόγια που ξεστομίσατε το 2008 και έκτοτε πορεύεστε με αυτό το γεγονός.

Μία χαρά ένσταση θα έκανε η ΑΕΚ αν με αυτήν έπαιρνε πρωτάθλημα. Οι υποθέσεις που αναφέρεις ήταν πολύ πιο αμφίβολες από την υπόθεση Βάλνερ νομικά και το πιθανότερο ήταν και να ξεφτιλιζόσουν με την ένσταση και να την έχανες, όπως κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί και τώρα.

Στην τελική μου είναι συμπαθέστερο το λαϊκό - γραφικό λαμόγιο, παρά το άλλο το κουστουμάτο, το χαρτογιακάδικο.

Έτσι γίνεται όταν μηδενίζετε μια ομάδα.Όλα της τα παιχνίδια κατοχυρώνονται στους αντιπάλους.Ούτε εγώ τον πάω τον Αδαμίδη αλλά είναι η πρώτη φορά που έκανε το σωστό.

Αν σου είναι συμπαθέστατο ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια στην Ελλάδα δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.Να το κοιτάξεις.Τουλάχιστον το συμπαθέστατο για εσένα θηλαστικό ας τα κάνει σε άλλους.

Μια χαρά ΔΕΝ έκανε 2 ενστάσεις όχι μια την χρονιά που πήρατε το πρωτάθλημα με τον Βάλνερ.Και αυτό ήταν λάθος του Ντέμη για εμένα γιατί παίζαν οι άλλοι με παίχτη που είχε κόκκινη κάρτα.Υπερβολικός καλοθελισμός όταν ο αντίπαλος κάνει ένσταση για αντίπαλο που είχε κανονικά δελτίο έπαιζε τόσο καιρό κανονικά και μπήκε αλλαγή στο 85.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Πολύ σωστός για μια ακόμη φορά ο Ξενάκης που είναι μέσα στα πράγματα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/324838.html

Συμφωνώ σε όλα και για τους Supporters και μάλλον κάτι θα ξέρει και για την ένσταση.Αν δεν χάσουμε από τον Παναθηναικό και το μεσημέρι της Πέμπτης πάρουμε πίσω την έφεση θα το βουλώσουν και μερικά παπαγαλάκια.Η ΑΕΚ θα έχει πετύχει αυτό που ήθελε όμως.

Στην τελική μου είναι συμπαθέστερο το λαϊκό - γραφικό λαμόγιο, παρά το άλλο το κουστουμάτο, το χαρτογιακάδικο.

Κλασικός Ολυμπιακός. Φαντάζομαι και ο Ψωμιάδης θα σου είναι το ίδιο συμπαθής. Αλλά τι να πεις όταν έχεις για πρόεδρο ομάδας Κοσκωτά-Κόκκαλη-Μαρινάκη. Σου αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Κλασικός Ολυμπιακός. Φαντάζομαι και ο Ψωμιάδης θα σου είναι το ίδιο συμπαθής. Αλλά τι να πεις όταν έχεις για πρόεδρο ομάδας Κοσκωτά-Κόκκαλη-Μαρινάκη. Σου αρέσουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ακριβώς. Γουστάρω να είναι όπως φαίνεται για να ξέρω με τι έχω να κάνω και όχι να φαίνεται κύριος με γραβάτες και κουστούμια και να είναι 2 φορές χειρότερος. Παραμύθια από κουστουμάτους δεν γουστάρω.

Τι να σου πω.Αφού σε ενοχλούν τα παραμύθια από τους κοστουμάτους και δεν σε ενοχλούν τα παραμύθια συνδυαζόμενα με καραγκιοζιλίκια από λαμόγια κιόλας.Γιαυτό έχουμε ότι έχουμε γιατί το λαμόγιο βασιλεύει.Θα ηρωποιήσουμε σε λίγο και τους μαφιόζους.

Τι να σου πω.Αφού σε ενοχλούν τα παραμύθια από τους κοστουμάτους και δεν σε ενοχλούν τα παραμύθια συνδυαζόμενα με καραγκιοζιλίκια από λαμόγια κιόλας.Γιαυτό έχουμε ότι έχουμε γιατί το λαμόγιο βασιλεύει.Θα ηρωποιήσουμε σε λίγο και τους μαφιόζους.

Πες μου για πιο λόγο κάθεσαι και σκας.... βλέπεις οτι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση...

Υποστηρίζει ο άλλος και γουστάρει τον Μαριδάκη και τον Μπέο... Φαντάσου που φτάσαμε, για κάτι τέτοια εγώ χαίρομαι που είμαι ΑΕΚ!!!

Προσκυνάνε τον Μαρινάκη το λαμόγιο και τον Μπέο τα φιλαράκια....

Πες μου για πιο λόγο κάθεσαι και σκας.... βλέπεις οτι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση...

Υποστηρίζει ο άλλος και γουστάρει τον Μαριδάκη και τον Μπέο... Φαντάσου που φτάσαμε, για κάτι τέτοια εγώ χαίρομαι που είμαι ΑΕΚ!!!

Προσκυνάνε τον Μαρινάκη το λαμόγιο και τον Μπέο τα φιλαράκια....

Δε σου λέει ότι τους αγαπάει, απλά ότι αν πρέπει να διαλέξει μεταξύ λαμόγιων και κρυφολαμόγιων (γιατί μόνο τέτοιοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο) προτιμάει τους πρώτους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...