Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Έλα, εντάξει, δουλευόμαστε. Αυτοκτονείς με Ιωνικό, παίζουμε χαμένο πρωτάθλημα στα ίσια μέσα στο ΟΑΚΑ, σας δίνει ψεύτικο πέναλτι και μου λες ότι σε έναν αγώνα όλα γίνονται? Όλα γίνονται, όντως, αλλά γίνονται στα ίσια. Ας υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός το 2001-2002 είχε πάρει ένα σκασμό σφυρίγματα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και φτάνεις να παίζεις στον τελικό ουσιαστικά τον τίτλο με υπέρ σου διαιτησία. Ε, τι άλλη ευκαιρία θέλεις για να αποτελειώσεις τον ψευτοπρωταθλητή και καλά? Και μου αρέσει που βάζεις και στην εξίσωση το μπάσκετ, όπου ακριβώς συμβαίνει αυτό που λέω. Φέτος δηλαδή είμαι αήττητος στην Ελλάδα, έχω κερδίσει τον ΠΑΟ 3 φορές και έχω πάρει κύπελλο και μέσω του συστήματος των play off θα ξεκινήσουμε από το 0 πάλι χωρίς Νεστέροβιτς μάλιστα. Δηλαδή αν στον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ παίξω άθλια, χάνω πρωτάθλημα. Το έπιασες? Είναι δίκαιο? Όχι. Δεν παύει να είναι η πραγματικότητα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το ίδιο συμβαίνει και στο Μπάσκετ.Στην έδρα σου παίζεις με τον "ψευτοπρωταθλητή".Αν κάτσει και σου απομονώσει και κάποιος 3 4 σφυρίγματα υπέρ σου θα σου το βγάλει και ότι είχες ευνοϊκή διαιτησία.Εννοείται ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ αλλά σε τέτοια παιχνίδια ο έμπειρος έχει πλεονέκτημα.Και άλλο πρωτάθλημα,άλλο τελικός.Σε ένα ματς όλα γίνονται.Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε.Γιαυτό δεν παίζεται ένα ματς το πρωτάθλημα και κρατάει 30 αγώνες.Σπρώξε με και εμένα να μένω ισόβαθμος με τον πρώτο και καλύτερο μέχρι την 30η αγωνιστική και βάλε με να παίξω έναν αγώνα στην έδρα μου στο τέλος να δεις πόσες φορές θα κερδίσω.Με έναν αγώνα να πατσίσω για 29 που κέρδιζα με πέναλτι μούφα.Πφφφ χαλαρά πράγματα.Σαν το σκυλί θα ματώσω και θα κερδίσω.Που και ισόβαθμος να μην είμαι μπορεί να τον κερδίσω.Ένας αγώνας είναι ένας αγώνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το ίδιο συμβαίνει και στο Μπάσκετ.Στην έδρα σου παίζεις με τον "ψευτοπρωταθλητή".Αν κάτσει και σου απομονώσει και κάποιος 3 4 σφυρίγματα υπέρ σου θα σου το βγάλει και ότι είχες ευνοϊκή διαιτησία.Εννοείται ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ αλλά σε τέτοια παιχνίδια ο έμπειρος έχει πλεονέκτημα.Και άλλο πρωτάθλημα,άλλο τελικός.Σε ένα ματς όλα γίνονται.Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε.Γιαυτό δεν παίζεται ένα ματς το πρωτάθλημα και κρατάει 30 αγώνες.Σπρώξε με και εμένα να μένω ισόβαθμος με τον πρώτο και καλύτερο μέχρι την 30η αγωνιστική και βάλε με να παίξω έναν αγώνα στην έδρα μου στο τέλος. Δεν θα γίνει όμως, γιατί για να πάρω εγώ 3-4 σφυρίγματα θα πρέπει να έχουν σφυρίξει 10 στον ΠΑΟ και υπάρχουν και τρανά παραδείγματα. Δεν μιλάμε για τον πρωταθλητή που έχει απέναντι του και τη διαιτησία στο μπάσκετ, μιλάμε για τον πρωταθλητή που έχει υπέρ του τη διαιτησία, καμία σχέση δηλαδή με το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μπορεί να το πάρει στα χαρτιά η ΑΕΚ; Σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει τον αγώνα του Βόλου στα χαρτιά φέρεται να έχει η ΑΕΚ λόγω της εισόδου του τιμωρημένου Μπέου στα αποδυτήρια! Tι θα πράξει η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ; Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το ραδιόφωνο του "Novasport FM" και συγκεκριμένα οι Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος σε περίπτωση εισόδου τιμωρημένου στον αγωνιστικό χώρο η αντίπαλος ομάδα έχει δικαίωμα ένστασης προκειμένου να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι διάβασαν στον "αέρα" και το σχετικό άρθρο του ΚΑΠ. Επίσης, είναι αποδεδειγμένο ότι ο Μπέος ήταν στα αποδυτήρια αφού εκεί συνελήφθηκε μετά από εντολή του εισαγγελέα. Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα καταθέσει ένσταση και βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης θέσης της ΑΕΚ. http://www.sportdog.gr/article/31969/mporei-na-parei-sta-hartia-e-aek ΑΕΚ γερά, πάρτο στα χαρτιά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 oχι ρε δεν κανει τετοια η (ποδοσφαιρικη) Αεκ. μονο στο μπασκετ την σκαπουλαρε στα χαρτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εγώ θα ντρέπομαι αν το κάνει!!! Σε σημείο να μην ασχοληθώ του χρόνου.... Πάντως γνώμη μου είναι οτι αν θέλαμε να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να το κάνουμε όπως στο μπάσκετ. Και ο πρώτος στα play off και όποιος είναι ας το πάρει απο τους πρώτους 4-5 ας πούμε. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν σταματήσει ο πρώτος να πηγαίνει απευθείας C.L τα λεφτά είναι γλυκά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Έχει η ζωή γυρίσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 και να το παρει στα χαρτια, δεν θα βγει κανένας αεκτζης να πει: "αφου ειναι νομος!!!! γιατι να μην το κάνουμε??" σα μερικούς μερικούς... εξάλλου δεν νομίζω μετά από κάτι τέτοιο να νικήσουμε τον Βάζελο, γιατί συνήθως υπάρχει θεός... και θα ήταν καρμικά άδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Πάντως τα οι γαύροι περιμένουν στην γωνία μην γίνει η ένσταση να νομιμοποιήσουν και ηθικά το πρωτάθλημά τους. Αλλα δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Μπορεί σε εμάς να λένε οτι πήρατε στα χαρτιά αλλα ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος θα το θυμάται. Τα τελευταία 3 χρόνια η ΑΕΚ έχει κάνει τα στραβά μάτια για ένσταση 2 φορές.. Ε, τρίτη φορά θα πάει πολύ! 1η περιπτωση: με τον Φυτανίδη 2007-08 2η περίπτωση: φέτος με τον Βενέτη στο ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΕΚ ... 3η περίπτωση: η χθεσινή με τον Μπέο zizanio21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 και να το παρει στα χαρτια, δεν θα βγει κανένας αεκτζης να πει: "αφου ειναι νομος!!!! γιατι να μην το κάνουμε??" σα μερικούς μερικούς... εξάλλου δεν νομίζω μετά από κάτι τέτοιο να νικήσουμε τον Βάζελο, γιατί συνήθως υπάρχει θεός... και θα ήταν καρμικά άδικο Και τον ΠΑΟ να κερδίσεις, θα κάτσει να χάσει ο Βόλος και τέζα ο καμπούρης. Γι' αυτό και μόνο το λόγο δεν θα κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Αλλιώς αν ήταν τελευταία αγωνιστική και κρινόταν η έξοδος στο Τσου Λου από αυτό το αποτέλεσμα, σιγά μην άφηνε την ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Και τον ΠΑΟ να κερδίσεις, θα κάτσει να χάσει ο Βόλος και τέζα ο καμπούρης. Γι' αυτό και μόνο το λόγο δεν θα κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Αλλιώς αν ήταν τελευταία αγωνιστική και κρινόταν η έξοδος στο Τσου Λου από αυτό το αποτέλεσμα, σιγά μην άφηνε την ευκαιρία. Άμα πάρουμε τον χθεσινό αγώνα, πάμε στους 11 και ο παοκ εχει 9. Οπότε με νίκη βγαίνουμε πρώτοι και με ισοπαλία και νίκη του ΠΑΟΚ ισοβαθμούμε και νομίζω οτι βγαίνουμε πάλι πρώτοι, γιατι χτες και η ισοπαλία μας βόλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Πάντως τα οι γαύροι περιμένουν στην γωνία μην γίνει η ένσταση να νομιμοποιήσουν και ηθικά το πρωτάθλημά τους. Αλλα δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Μπορεί σε εμάς να λένε οτι πήρατε στα χαρτιά αλλα ο υπόλοιπος φίλαθλος κόσμος θα το θυμάται. Όπως θα θυμάται επίσης ότι η μπασκετική ΑΕΚ έμεινε στην Α1 με ένσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όπως θα θυμάται επίσης ότι η μπασκετική ΑΕΚ έμεινε στην Α1 με ένσταση. Δεν εχει μείνει ακόμα Α1 και προσωπικά απο την στιγμή που την ερασιτεχνική έχει ο χατζατζάρης παρακαλάω να πέσει 4η κατηγορία, να παίζουν σε ανοιχτά γήπεδα με άσφαλτο και χωρίς διχτάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Όπως θα θυμάται επίσης ότι η μπασκετική ΑΕΚ έμεινε στην Α1 με ένσταση. αν οντως γινει αυτο γιατι ακομα παιζεται και γινει και η ενσταση στο ποδοσφαιρο σαν αεκτζης θα το καταδικασω και θα ξενερωσω δεν θα ειμαι περηφανος σαν τον οπαδο του ολυμπιακου ουτε θα πανηγυρισω.οποτε μην περιμενετε στην γωνια και μην κανετε χαρες για να βγαλετε την ρετσινια απο πανω σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Άμα πάρουμε τον χθεσινό αγώνα, πάμε στους 11 και ο παοκ εχει 9. Οπότε με νίκη βγαίνουμε πρώτοι και με ισοπαλία και νίκη του ΠΑΟΚ ισοβαθμούμε και νομίζω οτι βγαίνουμε πάλι πρώτοι, γιατι χτες και η ισοπαλία μας βόλευε. το αυτό... για όποιον δεν ξέρει μαθηματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις