Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Σοβαρά πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος μη Ολυμπιακός στην Ελλάδα που να μην έχει συνδεδεμένο τον Ολυμπιακό με βρώμικες νίκες και πρωταθλήματα;Δεν υπάρχει πουθενά στη γη περίπτωση ο πολυπρωταθλητής να τυχαίνει τόση λίγη αναγνώριση των νικών του από τους αντιπάλους.Θες Γερμανία;(που όταν παίζει η Μπάγερν βαράει όλη η χώρα κλαρίνο)Θες Ισπανία;(που όλη η γη έχει υποκλιθεί στην Μπάρτσα)Θες Ιταλία;(που και ο τελευταίος χειροκρότησε την Ίντερ του Μουρίνιο)Θες Γαλλία;(Ποιός Γάλλος δεν παραδέχετε την Λυόν) Θες Πορτογαλία(που τους χειροκροτούσαν οι αντίπαλοι μετά τον τελικό);Όποια χώρα θέλεις πάρε.Παντού αυτός που παίρνει τα περισσότερα αναγνωρίζεται από τους αντιπάλους.Μην πάμε και μακριά.Και στο μπάσκετ κάτι ψιλό σε διαιτησία την έχει ο ΠΑΟ αλλά ο περισσότερος κόσμος τους παραδέχεται.Ακόμη και οι περισσότεροι Ολυμπιακοί.Άλλο τι γράφουν στα φόρουμ όταν μαλώνουν με τους βάζελους.Να στο πω και αλλιώς.Είστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που κερδίζοντας πρωταθλήματα έχετε καταφέρει αντί να κερδίζετε φιλάθλους να χάνετε.Από 3κάτι εκατομμύρια είστε 2,8 τώρα.Μέχρι του χρόνου μετά τα φετινά και μετά την Ευρωλίγκα μπορεί να είστε και δεύτερη ομάδα σε κόσμο.Σας έφτασε ο Παναθηναϊκός.Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη θέση σας θα είχε 4 εκατομμύρια.Οπότε μην λες για το τι περίμενες από ΑΕΚτζή.Η ΑΕΚ αυτή που ήταν είναι και αυτή που είναι θα παραμείνει.Μια ζωή αυτού του επιπέδου ήμασταν αγωνιστικά με κάποια ξεσπάσματα αγωνιστικά(Νεστορίδης,Μαύρος-Μπάγεβιτς,Τσιάρτας-Ντέμης) και ξέρουμε και πορευόμαστε.Ξέρουμε τι ακριβώς είναι η ΑΕΚ.Εσείς είστε που έχετε καταντήσει το ποδόσφαιρο τόσο σίχαμα που έτσι και δεν το πάρετε ένα χρόνο πρέπει να ζούμε όλοι οι υπόλοιποι την βρώμα 10 φορές χειρότερη μέχρι να πάρετε άλλα τόσα και προσπαθείτε να μειώσετε όσο περισσότερο όλους τους άλλους για να νιώσετε ωραία.Και δυστυχώς τόση βρώμα δεν την αντέχει και πάρα πολύς κόσμος πρώην Ολυμπιακός και αλλάζει ομάδα. Θες να μου αμφισβητήσεις ότι δεν είστε βρώμικοι ακόμη και φέτος που το πήρατε αγωνιστικά καλύτεροι; Ολυμπιακός Βόλου,Κέρκυρα,Αστέρας Τρίπολης,Καβάλα,Ξάνθη,Πανιώνιος,Ατρόμητος,Σέρρες,Λάρισα,Εργοτέλης.Έλα πες μου την αλήθεια.Πιστεύεις ότι με οποιονδήποτε από όλους αυτούς και αν παίζατε φέτος.Και με τα τσικό να παίζατε θα χάνατε βαθμούς αν έπρεπε να κερδίσετε;Αφού και εσείς το ξέρετε.Μην κοροϊδευόμαστε.ΠΑΟ,ΑΕΚ,Άρης,Ηρακλής,άντε βαριά και ο ΠΑΟΚ είναι μόνοι που παίζετε όλη τη χρονιά.Και τον ένα τον ρίξανε για να μείνει ο γαύρος της Τρίπολης και να ανέβει ο γαύρος του Αγρινίου.Καθόλου περίεργο δεν θα μου φανεί αν με κανένα σούπερ νόμο και κανένα παραθυράκι ανέβει και ο Λεβαδειακός αντί για τα Γιάννενα. Αερολογείς και παραληρείς ταυτόχρονα. Από που προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει λιγότερους φιλάθλους πλέον? Εδώ κάποια στιγμή βγήκε μία έρευνα που έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός εντός Ελλάδας έχει γύρω στα 4,5 με 5 μύρια οπαδούς αν θυμάμαι καλά και είχαν πέσει όλοι οι εξυπνάκηδες και αμφισβητούσαν. Πως προκύπτει ότι μας έφτασε ο ΠΑΟ σε οπαδούς? Αυτά είναι στο μυαλό σου αγαπητέ και καλά κάνεις και έχεις αυτή την αίσθηση, αλλά είναι αίσθηση και μόνο. Ο Ολυμπιακός δεν έγινε τα τελευταία χρόνια αντιπαθής στους αντιπάλους του. Ακόμα και τα πέτρινα χρόνια που είχαν γίνει του κόσμου οι λαμογιές και τα μαγειρέματα για να μην παίρνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα με πρωτεργάτες τα συνεταιράκια (u know what I mean) και με τις απίστευτες καταστάσεις (καπνογόνο Φιλαδέλφεια, φώτα Φιλαδέλφεια και τα σχετικά) ήταν αντιπαθής. Τότε που ο Ολυμπιακός είχε φέρει τα απίστευτα ονόματα και τον έκλεβαν μέχρι και στα παιχνίδια με τον Αθηναϊκό. Αυτά είχε να παλέψει ο Ολυμπιακός τότε, παραρτήματα + διαιτησία. Και έχω ακούσει μερικούς οπαδούς του ΠΑΟ να υποστηρίζουν ότι ο Βαρδινογιάννης ήταν καλύτερος δικτάτορας, επειδή είχε πάρει και η ΑΕΚ πρωταθλήματα επί κυριαρχίας του. Τη μοιρασιά τη λέμε καλοσύνη... Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα, μόνο ο Ολυμπιακός ανεβαίνει Τούμπα και καίγεται η μισή Ελλάδα, μόνο όπου παίζει ο Ολυμπιακός γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο από τους γηπεδούχους. Κάποιοι βολεύονται με το να συντηρούν τον μύθο του κακού Ολυμπιακού. Αν πχ μεθαύριο πάρουμε τον Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ θα είναι μόνο κατόπιν συμφωνίας κάτω από το τραπέζι, γιατί επικοινωνιακά το θέμα θα παιχτεί διαφορετικά, πάλι με πρωταγωνιστή τον κακό Ολυμπιακό που κλέβει τους παιχταράδες του ΠΑΟΚ. Χιλιοπαιγμένο έργο από την εποχή Κούδα, το οποίο όμως δεν συμβαίνει με καμία άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε την σαπίλα στην Ελλάδα, όπως θέλετε να πιστεύετε οι περισσότεροι, ο Ολυμπιακός βρήκε μία σάπια κατάσταση και την εκμεταλλεύτηκε, όπως έκανε προηγουμένως ο Καπετάνιος και ο Μελισσανίδης, όπως έκανε πέρυσι ο Πατέρας και συνεχίζει φέτος ο Μαρινάκης. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν ότι είδαμε και 5-6 παίχτες στην Ελλάδα που μέχρι τότε τους βλέπαμε στα χαρτάκια της Panini. Κόφτε λοιπόν το παραμύθι και τις καραμέλες για τον κακό Ολυμπιακό γιατί πλέον δεν έχει και δράκο. Και μιας και το ανέφερες φίλε Νίκο, το ελληνικό ποδόσφαιρο σε επίπεδο ΠΑΕ διοικείται από όρνεα τα οποία όπου μυρίζουν ψητό, εκεί γύρω κουρνιάζουν. Όταν η ΑΕΚ είναι διαλυμένη σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΑΟ θυμίζει έντονα σημάδια αεκοποίησης και μέχρι και ο Ζαγοράκης αναγκάζεται από ανάγκη να ψηφίσει Μαρινάκη, καταλαβαίνεις ακριβώς τι εννοώ. Ο μοναδικός ισχυρός του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή οικονομικά είναι o Μαρινάκης και είναι και διατεθιμένος να τα χώσει ενώ και διοικητικά προσφέρει μία σταθερότητα. Όταν ΠΑΟ - ΑΕΚ είναι πρωτίστως διοικητικά διαλυμένοι και δευτερευόντως αγωνιστικά, δεν χρειάζεται να σου πω με ποιον θα επιδιώξει να έχει καλές σχέσεις η οποιαδήποτε ομάδα της Super League. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αυτές οι έρευνες που λες είναι κατά φαντασίαν.Όλοι οι Ολυμπιακοί νομίζουν εσφαλμένα ότι είναι η μισή Ελλάδα.Το θέμα είναι στις επίσημες μετρήσεις της superleague ότι δεν είστε τόσοι.2,8 είστε εσείς και 2,7 είναι ο ΠΑΟ.Και η μόνη ομάδα που έχει πτωτική πορεία στον κόσμο είναι ο Ολυμπιακός.(Και η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια αλλά όχι τόσο πολύ-που κυρίως οφείλεται στο ότι είχε ανέβει πάρα πολύ επι Ντέμη και τώρα πέφτει σιγά σιγά).Για να γίνεται αυτό που λέτε θα πρέπει στην Ελλάδα να ασχολούνται 15 εκατομμύρια κόσμος με τα αθλητικά.Ε κομματάκι δύσκολο.Αν θέλετε να νομίζετε ότι είστε τόσοι δεν υπάρχει πρόβλημα.Γούστο σας και καπέλο σας.Εγώ πάντως περιμένω τις μετρήσεις του χρόνου και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από του χρόνου θα είστε δεύτερη ομάδα σε κόσμο.Ή τουλάχιστον θα φτάσει ο ΠΑΟ στο πολύ κοντά. Καραμέλα δεν είναι αυτά που λέμε.Τον Ολυμπιακό κανένας δεν τον παραδέχτηκε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια.Και είμαι από αυτούς που λένε ότι κάποια πρωταθλήματα τα αξίζατε.Αλλά ακόμη και αυτά με τον τρόπο που τα πήρατε δεν τα αναγνώρισε κανένας.Τον Μελισσανίδη και τον Καπετάνιο(τις ομάδες τους) οι μόνοι που τους αμφισβήτησαν είναι Ολυμπιακοί 15 χρόνια μετά γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πουν και προσπαθούν να αποδείξουν στον κόσμο ότι υπήρχαν και πιο βρώμικα.Όχι πιο βρώμικα δεν υπήρχαν.Το να λέει κάποιος ότι υπήρχε βρωμιά σε μια περίοδο που πήρε 6 πρωταθλήματα ο ΠΑΟ,5 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός,5 η ΑΕΚ,1 ο ΠΑΟΚ και 1 η Λάρισα και που οι Ελληνικές ομάδες ήταν δύναμη στην Ευρώπη είναι όσο αστείο δεν γίνεται.Και άντε και υπήρχε που να μην υπάρχει καθόλου είναι αδύνατο,να την συγκρίνει με περίοδο που παίρνει 16 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός,2 ο ΠΑΟ και οι Ελληνικές ομάδες κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε εκπρόσωπο στο ch l σε λίγα χρόνια ε αυτό και αν είναι αστείο.. Γιατί δηλαδή να έχει καλές σχέσεις με κάποιον η Α,Β,Γ ομάδα της Σούπερ λίγκ;Για να πάρει κανένα σφύριγμα παραπάνω;Έλα πες το πήγες να το πεις.Σε τέτοιο σημείο έχετε φτάσει το θέμα που νομίζετε ότι είναι και φυσιολογικό 10 ομάδες να σας ανοίγουν τα πόδια και να σκυλιάζουν στους αντιπάλους επειδή εσείς έχετε ισχυρό παράγοντα ικανό να μην βγαίνουν παραέξω τα χρέη που δημιουργεί.(Μην ανακαλύψετε και εσείς την Αμερική σαν τους Βάζελους μόνο.Αν πιστεύετε ότι βάζει λεφτά ο Μαρινάκης όπως πιστεύαν και οι άλλοι για Βγενόπουλους και Πατέρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε την σαπίλα στην Ελλάδα, όπως θέλετε να πιστεύετε οι περισσότεροι, ο Ολυμπιακός βρήκε μία σάπια κατάσταση και την εκμεταλλεύτηκε, όπως έκανε προηγουμένως ο Καπετάνιος και ο Μελισσανίδης, όπως έκανε πέρυσι ο Πατέρας και συνεχίζει φέτος ο Μαρινάκης. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό ήταν ότι είδαμε και 5-6 παίχτες στην Ελλάδα που μέχρι τότε τους βλέπαμε στα χαρτάκια της Panini. Κόφτε λοιπόν το παραμύθι και τις καραμέλες για τον κακό Ολυμπιακό γιατί πλέον δεν έχει και δράκο. Είμαι 22 και δεν έζησα κοσκοτάδες, χουντέμπλει κλπ, αλλά από τότε που θυμάμαι την μπάλα (τέλη δεκαετίας 90), ο Ολυμπιακός είναι η πιο μισητή και ταυτόχρονα η καλύτερη ομάδα. Υπήρξαν χρονιές που το πήρατε ΜΟΝΟ από διαιτησίες (Τσαγκαράκης, Δούρος κλπ), υπήρξαν χρονιές που είχατε μεν καλύτερη ομάδα, αλλά και πάλι έσπρωχνε η διαιτησία (Βάλνερ), υπήρξαν και χρονιές που το πήρατε δικαιότατα (Rivaldo) και κανείς δεν αντιλέγει γι'αυτό. Υπάρχουν 2 λόγοι για τους οποίους σας "μισεί" ΟΛΗ η Ελλάδα (από την Γαύδο μέχρι τα ρύζια). 1) Έχετε την καλύτερη ομάδα, είστε ο Θρύλος! Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον θρύλο για να λένε ότι "πάτησαν τον βασιλιά", και αυτό σας τιμάει! Εδώ εγώ χαζοχαίρομαι που ομάδες σαν την Λάρισα τον Αρη και τον Ηρακλή έχουν στόχο της χρονιάς να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον εσείς που είστε στόχο των "μεγάλων". 2) Είστε κλέφτες και απατεώνες μέσα και έξω από το γήπεδο και αυτό ξεσηκώνει τους πάντες. Τώρα δεν ξέρω αν στην Ελλάδα που ζούμε πρέπει να το κατακρίνω ή να το επιβραβεύσω γιατί one way or another είστε πάντα πρωταθλητές, αλλά σίγουρα με ενοχλεί να βλέπω ένα έργο και να ξέρω το τέλος του! Να σου πω και κάτι, και η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει που ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ μέχρι τον τελικό με το ζόρι !!! Παρόμοια φάση φαντάσου τον ολυμπιακό! Περί παιχταράδων κλπ, που αρπάζετε, αυτά νομίζω σταμάτησαν εδώ και 5-6 χρόνια.. Τότε απλά πατούσαατε στα πτώματα πεθαμένων οικονομικά ομάδων για να τους πάρετε τους παίκτες (Γεωργιάδης, Καφές, Οκκάς -στην ΑΕΚ-, και ποιον δεν πήρατε..), ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ξαναλέω, αλλά τους νταβατζήδες κανείς δεν τους γουστάρει.. Τώρα εσύ έχεις 3 επιλογές: 1) είσαι πρόβατο και θεωρείς ότι είσαι ολυμπιακάρα, η οποία γαμεί και δέρνει στο ελλ. ποδόσφαιρο μέσα από την σαπίλα και τα κάνει όλα άψογα και περίφημα και την αγαπάμε 2)είσαι μάγκας ολυμπιακός που γουστάρεις να κερδίζεις τίτλους, να δοξάζεσαι κλπ και να πα να γαμηθούμε -sorry- όλοι οι άλλοι 3)σιχτιρίζεις και λες, εγώ τέτοιους πούστηδες δεν υποστηρίζω και βλέπεις ευρώπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ρε μαγκες μια ζωη τα ιδια,ολοι τα εχουν με τον ολυμπιακο.αντι να κοιτατε τα χαλια σας που σε μερικα ματς ουτε για β εθνικη δεν ειστε παλι ο Ολυμπιακος.σας εχει γινει συνηθεια καθε φορα που χανετε. ετσι ΘΡΥΛΕ πονεσε τους κ αλλο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ρε μαγκες μια ζωη τα ιδια,ολοι τα εχουν με τον ολυμπιακο.αντι να κοιτατε τα χαλια σας που σε μερικα ματς ουτε για β εθνικη δεν ειστε παλι ο Ολυμπιακος.σας εχει γινει συνηθεια καθε φορα που χανετε. ετσι ΘΡΥΛΕ πονεσε τους κ αλλο...... Εσύ είσαι κατηγορία 2! Μαγκιά σου !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Από τη στιγμή που κάθονται όλοι οι άλλοι και δεν παίρνουν τις ομάδες τους από το πρωτάθλημα καλά κάνετε και τα λέτε αυτά.Δύο σκάνδαλα με κασέτες σε 15 χρόνια και τα δύο στα συρτάρια.Όλη η Ελλάδα τα άκουσε,όλη η Ελλάδα τα ξέρει.Τίποτα δεν έγινε.Δυστυχώς αυτοί είμαστε.Θα έπρεπε να μην συμμετείχαν οι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα αν δεν εκδικαζόταν πρώτα οι υποθέσεις των κασετών και του Μητρόπουλου και του Μπέου με αφαιρέσεις πρωταθλημάτων όπως έγινε στην Ιταλία.Αλλά που να γίνει κάτι τέτοιο;Οι Ιταλοί οι ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΙ το κάνανε.Εμείς φαντάσου πόσο πιο σάπιοι είμαστε.Μέχρι τότε θα νομίζετε ότι σας κάνουν και πόλεμο όλοι οι άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αυτές οι έρευνες που λες είναι κατά φαντασίαν.Όλοι οι Ολυμπιακοί νομίζουν εσφαλμένα ότι είναι η μισή Ελλάδα.Το θέμα είναι στις επίσημες μετρήσεις της superleague ότι δεν είστε τόσοι.2,8 είστε εσείς και 2,7 είναι ο ΠΑΟ.Και η μόνη ομάδα που έχει πτωτική πορεία στον κόσμο είναι ο Ολυμπιακός.(Και η ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια αλλά όχι τόσο πολύ-που κυρίως οφείλεται στο ότι είχε ανέβει πάρα πολύ επι Ντέμη και τώρα πέφτει σιγά σιγά).Για να γίνεται αυτό που λέτε θα πρέπει στην Ελλάδα να ασχολούνται 15 εκατομμύρια κόσμος με τα αθλητικά.Ε κομματάκι δύσκολο.Αν θέλετε να νομίζετε ότι είστε τόσοι δεν υπάρχει πρόβλημα.Γούστο σας και καπέλο σας.Εγώ πάντως περιμένω τις μετρήσεις του χρόνου και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι από του χρόνου θα είστε δεύτερη ομάδα σε κόσμο.Ή τουλάχιστον θα φτάσει ο ΠΑΟ στο πολύ κοντά. Καραμέλα δεν είναι αυτά που λέμε.Τον Ολυμπιακό κανένας δεν τον παραδέχτηκε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια.Και είμαι από αυτούς που λένε ότι κάποια πρωταθλήματα τα αξίζατε.Αλλά ακόμη και αυτά με τον τρόπο που τα πήρατε δεν τα αναγνώρισε κανένας.Τον Μελισσανίδη και τον Καπετάνιο(τις ομάδες τους) οι μόνοι που τους αμφισβήτησαν είναι Ολυμπιακοί 15 χρόνια μετά γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να πουν και προσπαθούν να αποδείξουν στον κόσμο ότι υπήρχαν και πιο βρώμικα.Όχι πιο βρώμικα δεν υπήρχαν.Το να λέει κάποιος ότι υπήρχε βρωμιά σε μια περίοδο που πήρε 6 πρωταθλήματα ο ΠΑΟ,5 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός,5 η ΑΕΚ,1 ο ΠΑΟΚ και 1 η Λάρισα και που οι Ελληνικές ομάδες ήταν δύναμη στην Ευρώπη είναι όσο αστείο δεν γίνεται.Και άντε και υπήρχε που να μην υπάρχει καθόλου είναι αδύνατο,να την συγκρίνει με περίοδο που παίρνει 16 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός,2 ο ΠΑΟ και οι Ελληνικές ομάδες κινδυνεύουν να μην έχουν ούτε εκπρόσωπο στο ch l σε λίγα χρόνια ε αυτό και αν είναι αστείο.. Γιατί δηλαδή να έχει καλές σχέσεις με κάποιον η Α,Β,Γ ομάδα της Σούπερ λίγκ;Για να πάρει κανένα σφύριγμα παραπάνω;Έλα πες το πήγες να το πεις.Σε τέτοιο σημείο έχετε φτάσει το θέμα που νομίζετε ότι είναι και φυσιολογικό 10 ομάδες να σας ανοίγουν τα πόδια και να σκυλιάζουν στους αντιπάλους επειδή εσείς έχετε ισχυρό παράγοντα ικανό να μην βγαίνουν παραέξω τα χρέη που δημιουργεί.(Μην ανακαλύψετε και εσείς την Αμερική σαν τους Βάζελους μόνο.Αν πιστεύετε ότι βάζει λεφτά ο Μαρινάκης όπως πιστεύαν και οι άλλοι για Βγενόπουλους και Πατέρες) Δεν είπα εγώ ότι είναι φυσιολογικό, σου επισήμανα πως λειτουργεί το πράγμα στο Ελλάδα. Ξέχασες άραγε τις σχέσεις που είχες κάποτε με τον Απόλλωνα Αθηνών? Μου λες ότι δεν αναγνώρισες κάποια πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ενώ όλη η Ελλάδα αναγνώρισε το πρωτάθλημα με το καπνογόνο της ΑΕΚ ή τα χουντιλίκια του ΠΑΟ? Σοβαρά μιλάμε? Άσε τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα στην άκρη, μιλάμε για δεκαετία 90 όπου έγιναν πράγματα και θαύματα για να μην σηκώσει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα. Η πλάκα βέβαια είναι ότι οι μισές και βάλε ομάδες εκείνης της δεκαετίας είτε έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, είτε παραπαίουν μεταξύ Β και Γ εθνικής. Αλλά είπαμε, ο κακός Ολυμπιακός έχει πηδήξει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα... Εγώ έγινα Ολυμπιακός γύρω στο 90, όταν ο Ολυμπιακός ήταν ΑΕΚάκι στην κυριολεξία. Διαλυμένος οικονομικά, διοικητικά, αγωνιστικά και σημειωτέον είχα και πατέρα βάζελο να μου τρελαίνει το κεφάλι. Δεν γίναμε Ολυμπιακός για τις κούπες και για τα παλαμάκια, γίναμε επειδή γουστάραμε αυτή την ομάδα κι ας μην ξέραμε τότε τι παρελθόν κουβαλάει (στα 9 σου δεν ασχολείσαι με το παρελθόν) και μάλιστα χωρίς να έχει η ομάδα καμία προοπτική για το μέλλον. Γίναμε Ολυμπιακός γιατί ήταν ο κατατρεγμένος του ελληνικού πρωταθλήματος τότε, είτε το αποδέχεστε, είτε όχι. Συνεπώς, εγώ καταλαβαίνω το μένος του we_will_rise που είναι 22 ενάντια στον Ολυμπιακό. Αυτό έμαθε από παιδί, αυτό του έμεινε. Όπως επίσης και τα πιτσιρίκια που δηλώνουν Ολυμπιακοί και έχουν γεννηθεί μετά το 90 δεν έχουν καμία σχέση με τους οπαδούς του Ολυμπιακού που είναι 30άρηδες και πάνω. Είναι πραγματικά άλλος κόσμος και δεν είναι μόνο το νεαρό της ηλικίας τους. Συμπεριφέρονται ακριβώς, όπως συμπεριφέρονται οι βάζελοι στο μπάσκετ, τίγκα στην έπαρση και στην ειρωνεία. @ we will rise Φίλε μου είσαι 22, το αναφέρω και παραπάνω. Δεν σε κακολογώ. Στα 12 πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός, στα 3-4 αν η διαιτησία ήταν στα ίσια, μπορεί και να τα έχανε. Έλα όμως που σε πολλά παιχνίδια ο αντίπαλος είχε την ευκαιρία και με διαιτησία να κερδίσει τον Ολυμπιακό αλλά έχανε. http://www.youtube.com/watch?v=CdB04mEnz1w Το πέναλτι στο 0.30 σε τελικό πρωταθλήματος ουσιαστικά είναι σκανδαλώδες. http://www.youtube.com/watch?v=BMi0nMyqYfU Ο Μπλάνκο ανοίγει το σκορ σε τελικό κυπέλλου από θέση offside. Πάλι το κατσαρόλι πήγε απέναντι. Αν μη τι άλλο Νικόλα, είναι από τους πιο παντελονάτους τίτλους της εικοσαετίας οι συγκεκριμένοι 2 και δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Erwdios αν είναι έτσι, πάσο από μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Εσύ είσαι κατηγορία 2! Μαγκιά σου !!! οχι φιλε ειμαι πρωταθλητης κ C.L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 οχι φιλε ειμαι πρωταθλητης κ C.L Και διηπειρωτικό σου εύχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Και διηπειρωτικό σου εύχομαι ευχαριστω τωρα χωρις μλκιες αφου λεει μπηκε ο Βολος για ευρωπη ποιος μενει απεξω?αεκ η παοκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ευχαριστω τωρα χωρις μλκιες αφου λεει μπηκε ο Βολος για ευρωπη ποιος μενει απεξω?αεκ η παοκ? Κανείς! Θα έμενε εκτός ευρώπης ο τελευταίος ΑΝ έβγαινε πρώτη η ΑΕΚ, για να μην γίνει αυτό, πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βόλο! Δηλαδή ο Βόλος για να βγει Ευρώπη σίγουρα, πρέπει να χάσει μέσα στην Τούμπα! Βάλτε τα σπίτια σας στον άσο του ΠΑΟΚ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ρε ερώδιε τι κατατρεγμένος λες;Γελάει ο κόσμος.Σοβαρέψου.Είχατε μια περίοδο χωρίς πρωταθλήματα.Εκείνη την περίοδο το πήρε και η Λάρισα,το πήρε και ο ΠΑΟΚ το πήρε και η ΑΕΚ.Αυτά δεν τα λέμε ούτε εμείς που μας κοροϊδεύετε κιόλας.Και τώρα αν έπαιρνε αυτά τα 3-4 που λες άλλη ομάδα μπορεί να είχατε και ξανά τέτοια περίοδο.Όλα είναι θέμα συγκυριών στην μπάλα.Τώρα για τις ευκαιρίες που είχαν οι άλλες ομάδες να πάρουν το πρωτάθλημα δόξα το θεό που υπάρχουν και αυτές οι νίκες για να τα πιστεύετε.Γιατί εγώ από το 90 και μετά την ΑΕΚ μέσα στον Ολυμπιακό τη θυμάμαι να παίρνει τις κίτρινες 2 2 και εσάς να μην κάνετε ούτε φάουλ.Και μια ζωή σε κάθε αγωνιστική κοιτούσαμε πόσα μούφα πέναλτι πήρε ο Ολυμπιακός.Μέχρι και οι παίχτες που παίζαν τα έχουν παραδεχτεί.Τώρα τι μου λες;Βάλε όποια ομάδα θέλεις πρωταθλήτρια(έμπειρη δηλαδή) απέναντι σε μια ομάδα διεκδικήτρια να παίξει έναν αγώνα όποιος κερδίσει το παίρνει.Και πες μου πόσα χρόνια σας το παίρνει ο ΠΑΟ στο μπάσκετ που είστε ανταγωνιστικοί.Το θέμα είναι ότι μέχρι να φτάσει εκείνο το παιχνίδι θα έπρεπε να είστε 10 βαθμούς πίσω. Κανείς! Θα έμενε εκτός ευρώπης ο τελευταίος ΑΝ έβγαινε πρώτη η ΑΕΚ, για να μην γίνει αυτό, πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Βόλο! Δηλαδή ο Βόλος για να βγει Ευρώπη σίγουρα, πρέπει να χάσει μέσα στην Τούμπα! Βάλτε τα σπίτια σας στον άσο του ΠΑΟΚ !!! Καλά μην βάλεις και το σπίτι σου.Όλος ο κόσμος το σπίτι του θα βάλει και ο Μπέος τέτοιες ευκαιρίες δεν τις χάνει.Λίγο προσοχή.Έχεις να κάνεις με τον άρχοντα του παράνομου στοιχήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ρε ερώδιε τι κατατρεγμένος λες;Γελάει ο κόσμος.Σοβαρέψου.Είχατε μια περίοδο χωρίς πρωταθλήματα.Εκείνη την περίοδο το πήρε και η Λάρισα,το πήρε και ο ΠΑΟΚ το πήρε και η ΑΕΚ.Αυτά δεν τα λέμε ούτε εμείς που μας κοροϊδεύετε κιόλας.Και τώρα αν έπαιρνε αυτά τα 3-4 που λες άλλη ομάδα μπορεί να είχατε και ξανά τέτοια περίοδο.Όλα είναι θέμα συγκυριών στην μπάλα.Τώρα για τις ευκαιρίες που είχαν οι άλλες ομάδες να πάρουν το πρωτάθλημα δόξα το θεό που υπάρχουν και αυτές οι νίκες για να τα πιστεύετε.Γιατί εγώ από το 90 και μετά την ΑΕΚ μέσα στον Ολυμπιακό τη θυμάμαι να παίρνει τις κίτρινες 2 2 και εσάς να μην κάνετε ούτε φάουλ.Και μια ζωή σε κάθε αγωνιστική κοιτούσαμε πόσα μούφα πέναλτι πήρε ο Ολυμπιακός.Μέχρι και οι παίχτες που παίζαν τα έχουν παραδεχτεί.Τώρα τι μου λες;Βάλε όποια ομάδα θέλεις πρωταθλήτρια(έμπειρη δηλαδή) απέναντι σε μια ομάδα διεκδικήτρια να παίξει έναν αγώνα όποιος κερδίσει το παίρνει.Και πες μου πόσα χρόνια σας το παίρνει ο ΠΑΟ στο μπάσκετ που είστε ανταγωνιστικοί.Το θέμα είναι ότι μέχρι να φτάσει εκείνο το παιχνίδι θα έπρεπε να είστε 10 βαθμούς πίσω. Νίκο, είσαι ετών... αν επιτρέπεται? Σου δείχνω 2 νίκες με τις οποίες πήρα 2 κούπες με κόντρα διαιτησία με αντίπαλο εσένα και μου λες για τις κίτρινες? Και φυσικά κοιτούσατε πόσα μούφα πέναλτι πήρε ο Ολυμπιακός, γι' αυτό τώρα σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε τα μούφα πέναλτι που παίρνετε εσείς με το Βόλο. Γιατί υπέρ σας είναι πέναλτι, κατά σας ή ενάντια στο συμφέρον σας, είναι αμφισβητούμενα και πέτσινα. Και επιπλέον μου λες μετά για έναν αγώνα που τον παίρνει πάντα ο πλέον έμπειρος κλπ. Και σου λέω ότι δεν είναι απλά ένας αγώνας, αλλά αγώνες που είχες διαιτητική εύνοια και πάλι έχασες. Η δε σύγκριση με τις μπασκετικές αναμετρήσεις είναι Uber Fail. Εκεί έχουμε μία έμπειρη ομάδα με προστασία από τη διαιτησία όταν και όπου τη χρειαστεί και εγώ σου ανέφερα παράδειγμα όπου η διαιτησία θα μπορούσε να έχει καθορίσει τίτλους εις βάρος της έμπειρης ομάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ρε με δουλεύεις;Σου είπα εγώ ότι ήταν πέναλτι με τον Βόλο;Ή ότι ήταν του Τσιάρτα το πέναλτι και το γκόλ του Μπλάνκο;To θέμα είναι ότι τέτοιες φάσεις 2-3 μπορείς να βρείς τη χρονιά σε όλες τις ομάδες.Και είναι και μπάλα.Θα γίνει και το λάθος σφύριγμα.Να παίρνατε εσείς όλα αυτά τα χρόνια 2-3 τέτοιες μόνο και τι στον κόσμο.Ένα γκόλ οφσάιντ του Μπλάνκο στην κίνηση κιόλας όχι στατικό το έχετε πάρει και το έχετε κάνει σημαία.Χαλαρώστε λίγο.25 είμαι.Λες και δεν έχεις δεί Ολυμπιακός-ΑΕΚ κάνεις.Που σφύριζαν τα φάουλ στην επαφή σε εσάς με κίτρινη κιόλας και εμείς για να πάρουμε φάουλ έπρεπε να είναι η φάση όσο πιο καραμπινάτη γίνεται.Εντάξει έτυχε και πήραμε ένα πέναλτι.ΟΚ.Θές να σου δείξω πόσα έχετε πάρει εσείς;Τι είχαν την ευκαιρία μου λες και πράσινα άλογα.Πέρυσι αν κρινόταν το πρωτάθλημα στο Ολυμπιακός-Παναθηναικός δηλαδή που ο Ολυμπιακός δεν βλεπόταν θα το έπαιρνε άξια.Και φέτος που δεν βλέπετε ο Παναθηναικός αν κρινόταν στο Παναθηναικός-Ολυμπιακός θα το έπαιρναν αυτοί.Ε ναι ρε φίλε.Αν κέρδιζε άλλους 13 βαθμούς από εδώ και από εκεί ο βάζελος αυτός θα το έπαιρνε.Και πέρυσι το έκτρωμα που λεγόταν Ολυμπιακός αν έπαιρνε άλλους 10 βαθμούς από εδώ και από εκεί στο ντέρμπι θα το έπαιρνε.Ένα παιχνίδι είναι το πρωτάθλημα;Ντέρμπι είναι.Κερδίζει και όποιος βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση.Ποδόσφαιρο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις