VAssassin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Το γεγονός ότι ο 4ος είδε τον Μάκο για κίτρινη δείχνει και ότι έπεσε προτίμηση στον παίχτη που θα πάρει την κόκκινη.Τίποτε παραπάνω.Έπρεπε να πάρουμε κόκκινη. Εγώ πάντως και ριπλέι που είδα νόμισα αρχικά ότι έσπρωξε ο Μάκος και μετά ακούω τον εκφωνητή που λέει ότι έσπρωξε ο Γεωργέας. Δεν ήταν εύκολο να καταλάβεις μες στην αναμπουμπούλα και τα πολλά νεύρα του Μάκου δεν βοηθούσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ποιά αναμπουμπούλα;Μπροστά στα μάτια του 4ου έγινε η φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ναι και ο Μάκος ήταν μαζί με το Γεωργέα και το Λίνο εκεί πέρα (δεν τη θυμάμαι και πολύ καλά τη φάση) και μετά έγινε χαμός και μπλέχτηκαν όλοι. Ο Μάκος πλήρωσε και τα νεύρα του ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 27’ Δεν υπάρχει περίπτωση για χέρι του Ντιόπ εδώ, καθώς βρίσκει την μπάλα με τον ώμο. Really? Δεν το ειδα. 30’ Ρήψη καπνογόνου στον αγωνιστικό χώρο, ο Σιδηρόπουλος όφειλε να διακόψει το ματς. Κυπελλο Ελλαδας 2010-2011: Οι ΑΕΚτσηδες δεν επιτρεπεται να μιλανε πλεον για διακοπη ματς. Ο,τι και να γινει! 36’ Πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει παράβαση, διότι ο Σάχα δεν βρίσκει ούτε την μπάλα αλλά ούτε τον Φωτάκη ο οποίος πέφτει θεαματικά για να εκβιάσει το πέναλτι, το οποίο και το κερδίζει Μαλιστα.... 70΄Αψιμαχία Λίνο-Μάκου. Ο Μάκος παίρνει λανθασμένα την δεύτερη κίτρινη. Αυτός που σπρώχνει τον Λίνο είναι ο Γεωργέας και δεν αντικρυζει αυτος την 2η κιτρινη καρτα δηλαδη κοκκινη και όχι ο Μάκος που πήρε την κόκκινη. Fixed. 92’ Αγκωνιά του Κοντρέρας εκτός φάσης στον Δέλλα η οποία επισύρει κίτρινη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ. Αγκωνια????? :lol: Καλα ωραια..... Μαλιστα..... :-( Και άλλα 20 φάουλ που έδωσε στον ΠΑΟΚ και δεν έδινε ούτε για πλάκα αντίστοιχα στην ΑΕΚ. Και άλλα 80 που εδωσε στην ΑΕΚ και δεν εδινε ουτε για πλακα αντιστοιχα στον ΠΑΟΚ. Στην αοριστολογια εισαστε και οι ΑΕΚτσηδες εξπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Όλα αυτά τα Quote που κάνεις είναι από την ανάλυση του Βασιλάκη.Δεν είναι δικά μας ούτε είναι από ΑΕΚτζή.Μόνο το τελευταίο είναι δικό μου.Αοριστολογία ρε φίλε.Σιγά μην κάτσουμε να σου φτιάξουμε και βίντεο.Όποιος είδε το ματς το κατάλαβε ότι έπαιζε ΠΑΟΚ ο διαιτητής.Εσύ προφανώς δεν το είδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Όλα αυτά τα Quote που κάνεις είναι από την ανάλυση του Βασιλάκη.Δεν είναι δικά μας ούτε είναι από ΑΕΚτζή.Μόνο το τελευταίο είναι δικό μου.Αοριστολογία ρε φίλε.Σιγά μην κάτσουμε να σου φτιάξουμε και βίντεο.Όποιος είδε το ματς το κατάλαβε ότι έπαιζε ΠΑΟΚ ο διαιτητής.Εσύ προφανώς δεν το είδες. Μα το θεμα ειναι οτι αυτο που λες δεν ισχυει και ισχυει το ακριβως αντιθετο! Οποιος ειδε το ματς καταλαβε οτι επαιζε λιγο ΑΕΚ ο διαιτητης. Εσυ προφανως δεν το ειδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Καθρευτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Kαλά τι κόκκινη έφαγε ο Γκαρσία; Κίτρινη παράγκα στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι δεν ήταν,κάνει θέατρο http://www.youtube.com/watch?v=Q7WD-Tw1I8A&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αγκωνια????? :lol: Καλα ωραια..... Μαλιστα..... :-( Και συζητάτε μαζί του ακόμα? Εδώ ο άλλος έσταζε από το αίμα και υπάρχει άνθρωπος που αμφισβητεί την αγκωνιά... Μάθετε μερικοί τους ρημαδοκανονισμούς και μετά μπείτε και γράψτε τα. Έχει δοθεί ρητή εντολή από την UEFA, όταν ο παίχτης σηκώνεται για κεφαλιά, προτείνοντας το χέρι, να τιμωρείται μέχρι και με κόκκινη. Δηλαδή αν τον πάρει σε καμιά καρωτίδα και τον αφήσει στον τόπο τι θα λέει μετά ο άλλος? Άσε, ξέρω: Ναι, αλλά εσείς, Ζε Ελίας, Αβραάμ, Καρεμπέ μπλα, μπλα μπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Erwdios, την είδες τη φάση; Όποτε ματώνει κάποιος σημαίνει ότι έφαγε αγκωνιά; Το χέρι το έβαλε για να τον κρατήσει απ' τον ώμο (κλασική φάση φάουλ στις διεκδικήσεις στον αέρα που στηρίζεσαι στον άλλο για να σηκωθείς ψηλότερα και να τον κρατήσεις κάτω), δεν είχε παρατεταμένο τον αγκώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ούτε φάουλ δεν έδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Erwdios, την είδες τη φάση; Όποτε ματώνει κάποιος σημαίνει ότι έφαγε αγκωνιά; Το χέρι το έβαλε για να τον κρατήσει απ' τον ώμο (κλασική φάση φάουλ στις διεκδικήσεις στον αέρα που στηρίζεσαι στον άλλο για να σηκωθείς ψηλότερα και να τον κρατήσεις κάτω), δεν είχε παρατεταμένο τον αγκώνα. Δεν έγραψα πουθενά Assasin ότι την έκανε εσκεμμένα. Ούτε το τάκλιν από πίσω προκαλεί εσκεμμένα τραυματισμό, αλλά δεν παύει να θεωρείται επικίνδυνο παίξιμο και τιμωρείται στην καλύτερη με κίτρινη. PS Εγώ με τον ΠΑΟΚ ήμουν, γιατί δεν θέλω να βγει η ΑΕΚ πρώτη ελέω Βόλου, αλλά τρελαίνομαι να διαβάζω άτομα που προσπαθούν να με πείσουν ότι αυτό που βλέπω δεν είναι ούτε άσπρο, ούτε μαύρο, αλλά ασπρόμαυρο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Καθρευτάκι. Με φ ρε δολοφόνε της ορθογραφίας και των ματιών μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτό που είπα εγώ και πριν, είναι ότι ίσως ήταν κάρτα (μέχρι κίτρινη κατά τη γνώμη μου) αλλά το να περιγράφεις τη φάση αυτή ως αγκωνιά παραπλανεί και αν δεν μάτωνε, δεν θα ασχολιόταν κανείς, ούτε καν ο Δέλλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Η πλάκα θα είναι να σφάξουν τον βάζελο την Κυριακή γιατί είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος να μην βγει η ΑΕΚ πρώτη.Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις μέσα είναι η ΑΕΚ μέχρι το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ενώ αν βγούν οι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πρώτοι τι θα γίνει; Θα περάσουν με τα χίλια ζόρια -αν περάσουν- τον πρώτο γύρο, και στα play-off stage θα συντριβούν απο τον τέταρτο της Αγγλίας/Ισπανίας/Ιταλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις