tasoskont Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Έπειτα τι ισχυρισμός είναι αυτός των σκληροπυρηνικών ΑΕΚτζήδων ότι έλα μωρέ τριάρα έφαγε ο Ατρόμητος τι θέλει και μιλά? Μα αν αγαπητοί μου δεν κατακυρονώταν το οφσάιντ γκολ του Λυμπερόπουλου ποιός μου λέει εμένα ότι θα ήταν ίδια η εξέλιξη του αγώνα? αν δεν μετραγε το οφσαιτ γκολ θα εληγε 0-0 το ματς γιατι πολυ απλα ο ατρομητος δεν μπορουσε να βαλει γκολ και αν τα παρατησε που δεν το εκανε μετα το οφσαιτ προβλημα του.ειπαμε σε τελικο πρεπει να βαλεις γκολ οπως και να εχει ας εβαζε γκολ η ας ισοφαριζε τοθλαχιστον και μετα μαζι σου το πηραμε αδικα. καλα οκ. και απαντας οτι δεν ξερω τι ειναι το οφσαιντ με υπονοια οτι ο Λυμπε δεν ειναι εκτεθιμενος. κατα τα αλλα παραδεχεσαι το οριακο. ρε ουτε γαυροι δεν τα λενε αυτα. παραδεχτειτε οτι ο Λυμπε εχε ξεχαστει και οτι ο εποπτης ηταν για τον π0υτσο δεν ειναι κακο να δεχομαστε την ευνοια της ομαδας μας που και που μου κατακυρωσε γκολ οφσαιτ οριακο και δεν μου εδωσε πεναλντι τετοια ευνοια δεν εχω ξαναδει.
tasoskont Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ποιο πεναλντυ; ε βεβαια αφου διαβαζουμε οτι μας συμφερει ποιο πεναλντι. http://www.dailymotion.com/video/xiht6q_krathma-oliveira-ston-della_sport#from=embediframe
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 10 σελίδες τώρα, είναι οφσάιντ, δεν είναι, είναι λίγο, είναι πολύ, είναι μέτριο χωρίς... Τι σημασία έχει; Είναι οφσάιντ ο Λύμπε, ξεκάθαρα. Καθόρισε η συγκεκριμένη φάση την έκβαση του αγώνα; Imho, όχι. Πολύ περισσότερο την καθόρισαν οι νταήδες της εξέδρας, παρά το λάθος του επόπτη. Άξιζε η ΑΕΚ το κύπελλο; Για όσους πιστεύουν πως στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ναι. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε το άξιζε ο Ατρόμητος πάντως. Άρα ορθώς η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος σήμερα; Όχι. Αυτός ο αγώνας δε θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ. Απλά - ελεύθερα - συναρπαστικά.
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ε βεβαια αφου διαβαζουμε οτι μας συμφερει ποιο πεναλντι. http://www.dailymotion.com/video/xiht6q_krathma-oliveira-ston-della_sport#from=embediframe και γιατι ακριβως με συμφερει να μην παρει η Αεκ το κυπελο. επισης εκανες λαθος στο βιντεο. ποσταρες ενα που δειχνει εναν αμυντικο να κραταει ενα επιθετικο εκτος διεκδικησης μπαλας, που γινεται περιπου 100 φορες σε καθε αγωνα. βιντεο με πεναλντυ δεν εχει;
tasoskont Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 και γιατι ακριβως με συμφερει να μην παρει η Αεκ το κυπελο. επισης εκανες λαθος στο βιντεο. ποσταρες ενα που δειχνει εναν αμυντικο να κραταει ενα επιθετικο εκτος διεκδικησης μπαλας, που γινεται περιπου 100 φορες σε καθε αγωνα. βιντεο με πεναλντυ δεν εχει; σε συμφερει εννονω οτι κοιτας μονο την μια πλευρα που αδικηθηκε οχι και τις δυο. καλα τετοια φαση 100 φορες σε καθε αγωνα δεν γινεται γιατι αμα γινοταν θα ειχαμε 90 πεναλντι δεν ειναι εκτος διεκδικησης τον κραταει και δεν το αφηνει να παρει θεση για κεφαλια και δεν ειναι απλο κρατημα ειναι παρατεταμενο κρατημα.
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 καλα τετοια φαση 100 φορες σε καθε αγωνα δεν γινεται γιατι αμα γινοταν θα ειχαμε 90 πεναλντι προφανως και αν δινοντουσαν τετοια πεναλντυ θα ειχαμε 90 πεναλντυ σε καθε αγωνα.
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 προφανως και αν δινοντουσαν τετοια πεναλντυ θα ειχαμε 90 πεναλντυ σε καθε αγωνα. Αν δινόντουσαν (όπως θα έπρεπε imho) δε θα έπαιζαν ελληνορωμαϊκή σε κάθε κόρνερ ε.
nikos21aek Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 http://www.aek365.gr/a-118602/h-aek-htan-kai-einai-basilissa.htm Ανακοίνωση απάντηση της original-διοίκησης μπάσκετ προς Ηλυσιακό!Όταν λέω εγώ ότι τις επιστολές του Αδαμίδη τις συντάσσει ο Χατζηχρήστος κάτι ξέρω!Μόνο που εδώ ξέρεις ποιοί την γράψανε και δεν σου φαίνεται περίεργο.
tasoskont Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 συγχαρητηρια για τα παιδια που παιζουν για την φανελα και μονο http://www.sport24.gr/Sports/Handball/mpakaoukas_xairomaste_gia_thn_aek.855538.html
alexis333 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Τι εχασε ο Καφες ? Αδειο τερμα ρε , χτυπα τη λιγο να κανεις το 1-2 ... Ελεος.
nikos21aek Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 χαχαχα.Που να έχει κουράγιο ο γέροντας στο 90 να το κάνει.Άμα παίζεις με σέντερ φορ τον Μπάχα που δεν μπορεί ούτε να ρευτεί τι περιμένεις;
traganeus Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 χαχαχα.Που να έχει κουράγιο ο γέροντας στο 90 να το κάνει.Άμα παίζεις με σέντερ φορ τον Μπάχα που δεν μπορεί ούτε να ρευτεί τι περιμένεις; Ενώ ο παιχταράς ο Μπλάνκο που όπου δεί τέρμα σκοράρει είναι καλύτερος......
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γιατί τον είπα άχρηστο;Ή ότι δεν έκανε μαλακία ο Μπλάνκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις