Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αυτό το οφσάιντ από την στιγμή που μπήκε μέχρι τώρα έχω βαρεθεί να το ακούω 4-5 μέτρα οφσάιντ επειδή δεν μπορεί ο Δώνης να καταλάβει ότι είναι κακός προπονητής..

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει ο χώρος γύρω από το Δωματιάκι, μετά την επίθεση που δέχτηκε το κλαμπ της Οριτζιναλ.

οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες και το θέμα είναι ότι κάηκαν αυτοκίνητα και περοσουσιακά στοιχεία κατοίκων της περιοχής. Το Δωματιάκι έχει υποστεί αρκετές ζημιές, το προστατευτικό ρολό που υπήρχε στην είσοδο έχει καταστραφεί, ενώ η κάμερα του φωτορεπόρτερ δεν μπόρεσε να καταγράψει τι έχει υποστεί μέσα το κλαμπ.

το πιο λυπηρό γεγονός είναι ότι ένας φίλαθλος της ΑΕΚ μαχαιρώθηκε και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

στο κλαμπ της Ορίτζιναλ επιτέθηκαν 10 οπλισμένοι με τα… κατάλληλα εργαλεία, έριξαν μολότοφ και προξένησαν υλικές ζημιές στο χώρο, ως εκδίκηση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο πριν τον τελικό, στο τριώροφο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η βία φέρνει βία και σύμφωνα με πληροφορίες ένας οπαδός της ΑΕΚ μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε βαριά στο νοσοκομείο. Πηγές αναφέρουν ότι πριν συμβεί το πέσιμο στο Δωματιάκι, 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν συγκεντρωμένοι στο κλαμπ, όπου πριν από δύο μέρες είχαν κάνει... ντου οι χούλιγκανς κιτρινόμαυρων αποχρώσεων.

http://www.sportdog.gr/article/27786/h-phernei

εσεις καθηστε να μετρατε ποσα μετρα οφφσαιντ ηταν το πρωτο γκολ

Δημοσ.

Ανακαλύψαμε την Αμερική.Και στον τελικό χάντμπολ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα έχουμε και νεκρούς.Το δίνω για στοίχημα σε όποιον θέλει.Αφού δεν μπορούν να πάρουν δύο μέτρα για να τελειώσει το θέμα αυτό τι να τους κάνουμε;Ας σκοτώνονται για να αποδείξουν ότι την έχουν πιο μεγάλη.Αφού τόσο μυαλό έχουν.Το θέμα είναι να φύγουν από τα γήπεδα για να μην διώχνουν όλους τους υπόλοιπους που είναι πολύ μα πολύ περισσότεροι.

Δημοσ.

Ανακαλύψαμε την Αμερική.Και στον τελικό χάντμπολ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα έχουμε και νεκρούς.Το δίνω για στοίχημα σε όποιον θέλει.Αφού δεν μπορούν να πάρουν δύο μέτρα για να τελειώσει το θέμα αυτό τι να τους κάνουμε;Ας σκοτώνονται για να αποδείξουν ότι την έχουν πιο μεγάλη.Αφού τόσο μυαλό έχουν.Το θέμα είναι να φύγουν από τα γήπεδα για να μην διώχνουν όλους τους υπόλοιπους που είναι πολύ μα πολύ περισσότεροι.

Ποτε ειναι αυτος ο τελικος?Που θα τον δειξει?Γουσταρω.Give me blood.Πανω που ειχα απογοητευτει φετος, ερχεσαι ξαφνικα και μου δινεις ελπιδα.

Δημοσ.

07/05 15:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Τώρα για κανάλι δεν ξέρω.Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν έρθει Παρτιζάνοι για ΠΑΟΚ και Λιβορνέζοι για την ΑΕΚ(οι οποίοι βρισκόταν και στον τελικό στο ποδόσφαιρο) για να "συμπαρασταθούν" και αυτοί στα αδερφά σωματεία.Αν δεν γίνει εκεί κάτι θα γίνει στον τελικό Κυπέλλου(πάλι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λογικά).14-15 Μαϊου το φάιναλ φορ.Το χάντμπολ το συντηρεί αποκλειστικά η ορίτζιναλ.Οπότε θα γίνει σίγουρα της κακομοίρας όπως και πέρυσι.

akk.jpg

Δημοσ.

Γιατί σώνει και καλά πέρυσι έπρεπε ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ και να ταλαιπωρηθούν χιλιάδες Αρειανοί να κατέβουν από Θεσσαλονίκη? Δεν μπορούσε να γίνει ας πούμε στο Πανθεσσαλικό? Ομοίως φέτος γιατί να γίνει πάλι στο ΟΑΚΑ? ας γινόταν τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη.

Έπειτα τι ισχυρισμός είναι αυτός των σκληροπυρηνικών ΑΕΚτζήδων ότι έλα μωρέ τριάρα έφαγε ο Ατρόμητος τι θέλει και μιλά? Μα αν αγαπητοί μου δεν κατακυρονώταν το οφσάιντ γκολ του Λυμπερόπουλου ποιός μου λέει εμένα ότι θα ήταν ίδια η εξέλιξη του αγώνα?

Έχουμε πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα ως χώρα το ποδόσφαιρο θα έμενε πίσω? Παραγράφηκε η υπόθεση των κασετών εντός ενός μηνός! Φτού σας ρεμάλια θα μας τρελάνετε εντελώς με τα καμώμωτά σας. Απελπισία σκέτη.Και εκκρεμούν και σαρανταένα ματς από την οθέφα που χρήζουν διερεύνησης ως στημένα! Δεν υπάρχει κράτος κύριοι. Είμαστε και με τη βούλα η τελευταία χώρα του κόσμου τη δεδομένη στιγμή. Και το κακό είναι πως δεν ιδρώνει κανένα αυτί.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουτμε είναι να πάμε σε μιά παραλία και να κοιτάμε τον ορίζοντα και να συλλογιστούμε πώς ξεπέσαμε έτσι σαν λαός. Αποκλείεται να είμαστε η συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων.

Δημοσ.

Και μετά λέει ο άλλος γιατί καθόμαστε και ασχολούμαστε με το οφσάιντ.Ε δεν ασχολούμαστε εμείς.Όλοι οι άλλοι ασχολούνται.Και όσες φωτογραφίες και να δούν,όπως και να τις κάνουμε τις παράλληλες εκεί αυτοί το χαβά τους.Άλλη φορά όταν παίζει η ΑΕΚ θα φέρνουνε μοιρογνωμόνια οι επόπτες.Αν ήταν τόσο οφσάιντ όσο λένε οι "αντικειμενικοί δημοσιογράφοι" για να γεμίζουν τις στήλες τους θα συμφωνούσα.Για οριακό οφσάιντ όμως όχι.Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.Χάλι μαύρο και έρχονται και χειρότερα.Μιας και βολεύουν τώρα τα έκτροπα για να μην ασχολείται ο κόσμος με τα υπόλοιπα θέματα.

Δημοσ.

εσυ ελεγες οτι δεν ηταν καν οφσαιντ.

τωρα λες για οριακο οφσαιντ.

μεχρι το σεπτεμβρη θα το δεις και το 1.5 μετρο που αραζε ο Λυμπεροπουλος

Δημοσ.

@Mika Γιατί είμαι κωλοτούμπας φίλε.

..

2ον.Και οφσάιντ να είναι οριακό είναι.Και ο κανονισμός λέει η αμφιβολία υπέρ του Δώνη νομίζω.

...Το πρώτο γκόλ πάντως μάτι δεν έβγαζε.Υπάρχει παίχτης του Ατρομήτου πίσω στο βάθος.Μόνο ο Δώνης και οι λοιποί κόμπλες(πχ σχολιαστές) το είδαν 2 μέτρα οφσάιντ και το είπαν τόσες φορές μέχρι να το πιστέψουμε.

..

Όχι ρε μαργαρίτα αλλά άλλο το να είναι λίγο μπορστά πάνω στη φάση και άλλο να είναι 2 μέτρα και καρά οφσάιντ που τα έχουμε ακούσει 5000 φορές σήμερα.Μπορεί και να ήταν.Και εγώ ότι ήταν πιστεύω αλλά δεν ήταν τόσο καρά που λέτε

....

Εγώ βλέπω τον διαιτητή εκτός θέσης και αν βάλεις τις ευθείες του γηπέδου αν είναι οφσάιντ είναι για λίγο.Τραγικά πράγματα δηλαδή να το λες και οφσάιντ 2 μέτρα κτλ..

Που οι περισσότεροι ότι μάλλον οφσάιντ οριακό ήταν λέμε.Ο παίχτης του Ατρομήτου είναι στην γραμμή του πλαγίου και ο Λύμπε στο πέναλτι.Δηλαδή πρέπει να έχεις μάτι αλφάδι για να το βλέπεις τόσο άνετα.Καλά για τον επόπτη δεν το συζητάω καν ότι τον Λύμπε λόγο θέσης τον βλέπει πολύ καλυμμένο.

...

Γιατί ήταν οριακό και λένε όλοι για 2 και 3 μέτρα οφσάιντ.Πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα να το πω αν ήταν.

...

...

Πως γίνεται πάντως αυτοί που εκτιμώ(ΑΕΚτζήδες και μη) όλοι να το είδαν δύσκολη φάση και οριακό.

Ε αυτό το οφσάιντ από την στιγμή που μπήκε μέχρι τώρα έχω βαρεθεί να το ακούω 4-5 μέτρα οφσάιντ επειδή δεν μπορεί ο Δώνης να καταλάβει ότι είναι κακός προπονητής..

Δημοσ.

OK βγάλε ένα screenshot την ώρα που κάνει την σέντρα ο Σκόκο και δείξτο μας να δούμε πόσο μπροστά είναι.Μέχρι να το κάνεις όμως τις ανακρίβειες τις λες εσύ.Για να είναι οφσάιντ πρέπει να είναι εκτεθειμένος τη στιγμή που φεύγει η μπάλα από το πόδι αυτού που κάνει την πάσα.Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι είναι οφσάιντ και τα λες αυτά.

αν το παραπανω δεν ειναι αρνηση του οφσαιντ τοτε τι ειναι;

Δημοσ.

Άρνηση στο παρακάτω είναι αυτό που γράφω στο οποίο και απαντάω..

οριακο οφσαιντ...200-300 μπαχαλακηδες....

γλαφυρες ανακριβειες.

Δημοσ.

καλα οκ. και απαντας οτι δεν ξερω τι ειναι το οφσαιντ με υπονοια οτι ο Λυμπε δεν ειναι εκτεθιμενος. κατα τα αλλα παραδεχεσαι το οριακο.

ρε ουτε γαυροι δεν τα λενε αυτα. παραδεχτειτε οτι ο Λυμπε εχε ξεχαστει και οτι ο εποπτης ηταν για τον π0υτσο δεν ειναι κακο να δεχομαστε την ευνοια της ομαδας μας που και που

Δημοσ.

Καλά, ένα λάθος σφύριγμα, ειδικά οριακό, δε συνιστά εύνοια. θα πρέπει να δούμε τα σφυρίγματα στο σύνολό τους.

Δημοσ.

Την έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και άνετα θα το έκανα και τώρα αν έβλεπα εύνοια.Καμία υπόνοια για αυτό που λες δεν κάνω.Στο ότι είναι ανακρίβεια ότι είναι οριακό οφσάιντ απαντάω.Και την διευκρίνηση ότι για να είναι οφσάιντ πρέπει να μην καλύπτεται την ώρα που φεύγει η μπάλα από το πόδι του Σκόκο στην κάνω μην τυχόν και μου δείξεις φωτογραφία τη στιγμή της κεφαλιάς που εκεί όντως είναι 2 μέτρα μπροστά από τους αμυντικούς που κοιμήθηκαν σαν βόδια.Από εκεί και πέρα μάτια έχω και βλέπω.Αν εσύ παρόλες τις φωτογραφίες που έβαλε ακόμη και ο κιριλεμαν επιμένεις ότι ήταν 2 μέτρα οφσάιντ δικό σου πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...