Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ΒΤW, μου αρέσει που σχεδίαζαν να μεταδώσουν τον τελικό κυπέλλου σε HD κάνοντας τους ένα ΟΣΦΠ wannabe πράγμα. Απλά θλιβερό... Ποτέ Ολυμπιακός οπαδός δεν έχει κάνει ντού να χτυπήσει γυναικόπαιδα αντίπαλης ομάδας, ειδικότερα σε τελικό κυπέλλου και να τα στείλει σε νοσοκομείο. "Τέτοιες" πρωτιές τις πρωτοείδαμε χθές απο τους Αεκτζήδες.
vassilis_pap Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σωστά! Γιατί όπως είχε πει και μέγας Σαλιαρέλης εσείς έχετε οπαδούς επιστήμονες μόνο... Βασικά είμαι τόσο ζοχαδιασμένος και στεναχωρημένος με τα δικά μας τα μπουμπούκια που βαριέμαι και να σου απαντήσω...
liopyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σοβαρά τώρα, συζητάτε για το ποιος έχει τους πιο πολιτισμένους μπάχαλους; ΧΑΧΑ! Έχει σημασία αν ο μπάχαλος είναι αεκτζής ή ολυμπιακός και αν καταστρέφει τελικούς κυπέλλων ή φιλικά προετοιμασίας; ΡΕ.
Mika Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ΔΕΝ ήταν offside. :mrgreen: ουτε γαυροι δεν τα λενε αυτα... σας εχει μικρυνει πολυ ο αδαμιδης.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εσύ είσαι σίγουρος δηλαδή ότι είναι οφσάιντ;2 μέτρα;5 μέτρα; Πείτε μας να ξέρουμε και εμείς πόσο την έχει ο Λύμπε γιατί μάλλον σας έχει τσούξει γιατί το υπόλοιπο σώμα του θέλει κάμερα από πάνω και μοιρογνωμόνιο για να πείς άμα είναι πιο μπορστά.Που οι περισσότεροι ότι μάλλον οφσάιντ οριακό ήταν λέμε.Ο παίχτης του Ατρομήτου είναι στην γραμμή του πλαγίου και ο Λύμπε στο πέναλτι.Δηλαδή πρέπει να έχεις μάτι αλφάδι για να το βλέπεις τόσο άνετα.Καλά για τον επόπτη δεν το συζητάω καν ότι τον Λύμπε λόγο θέσης τον βλέπει πολύ καλυμμένο.Δεν είναι δικαιολογία αυτή.Θα έπρεπε να έχει σωστή θέση.Αν και πάλι θα τον κάλυπταν οι 2 παίχτες που ήταν στην ίδια ευθεία με τον Λύμπε ακριβώς μπροστά του.Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα "λάθος" σφυρίγματα κατά και της ομάδας μου και όλων των ομάδων του κόσμου.Και πραγματικά δεν θα είχα κανένα ζόρι να παραδεχτώ ακόμη και αν ήταν 10 μέτρα οφσάιντ.Από τη στιγμή που κερδίσαμε τίποτα δεν θα άλλαζε οπότε δεν υπάρχει λόγος να με νοιάζει. Για το μόνο λάθος σφύριγμα που είμαι σίγουρος 100% χθες ήταν το πέναλτι στον Δέλλα που δεν δόθηκε.
tasoskont Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 περα απο τα αστεια post των πικραμενων βαζελων που για 4 μερες εγιναν ατρομητοι(κατα τατ αλλα εμεις εχουμε μικρυνει)αλλα και πικραμενων γαυρων που περιμενουν στην γωνια για να δικαιολογησουν το πρωταθλημα στα χαρτια(μπασκετ τελικο κυπελλου και τι αλλο ακομα θα βρουν) πρεπει να ευχαριστησουμε και τον ατρομητο γιατι λεει μας χαριζει το κυπελλο, η ομαδα με την μια φαση χαχαχαχα http://www.sport24.gr/football/omades/Atromitos/pae_atromhtos_den_theloyme_titlo_sta_xartia.848825.html
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αυτό παίζει να το συνέταξε ο Χατζηχρήστος; http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1355&n_id=6812 Μιλάμε για παρωδία ανακοίνωση για ακόμη μια φορα.Οι άνθρωποι είναι τελείως επικίνδυνοι.Τους έχει η ορίτζιναλ και τους κάνει ότι θέλουν.Έ ρε Μελισσανίδης που χρειάζεται..Δεν πάει πιο κάτω δυστυχώς.Εγώ τα χθεσινά τα έχω δει στους τελευταίους 4 τελικούς κυπέλλου,άλλες 10 φορές φέτος,και δεν μου προκαλούν πλέον καμία εντύπωση.Μετά από αυτή την ανακοίνωση όμως πραγματικά δεν ξαναασχολούμαι μέχρι να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και να φύγει η Ορίτζιναλ από τα κοινά της ΑΕΚ.
guido Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Αυτό παίζει να το συνέταξε ο Χατζηχρήστος; http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1355&n_id=6812 Μιλάμε για παρωδία ανακοίνωση για ακόμη μια φορα.Οι άνθρωποι είναι τελείως επικίνδυνοι.Τους έχει η ορίτζιναλ και τους κάνει ότι θέλουν. θα μας πει και το 44 για χαλκηδόνες. ασε μας ρε αεκούλα χαχαχα
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έλα μου ντε..Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έγραψε αυτό το πράγμα αλλά είναι επιεικώς επικίνδυνος να βρίσκεται στην ομάδα και είναι η 3η ΤΟΣΟ αποτυχημένη ανακοίνωση. 1.Ασχολείσαι με τον Ατρόμητο;Είσαι σοβαρός;O Ατρόμητος σε μάρανε; 2.Χρωστάς τα κέρατά σου και μιλάς για Χαλκιδώνες 3.Χρησιμοποιείς "φήμες" μούφες κατά 99% γιατί όσο πήρε ο Μαρινάκης τον Σπανό άλλο τόσο πήρε και τον Αδαμίδη.Και οι δύο το διέψευσαν πολύ αυθόρμητα κιόλας,για να πεις τι;Να ανοίξεις πόλεμο και με τους Ατρόμητους;Να πετάξεις μπηχτή για Μαρινάκη;Από που και ως που; 4."Η ΑΕΚ δέχεται επιθέσεις από παντού και ο πόλεμος εναντίον της θα ενταθεί πριν και κατά τη διάρκεια των play off και όχι μόνο." Τι έγινε ρε παλικάρια μήπως έχετε στήσει για το στοίχημα και κανένα Παναθηναικός - ΑΕΚ 6-0 και μας προειδοποιείτε από τώρα;Τι είναι αυτά ρε;;¨Η μήπως νομίζουν ότι μετά τα χθεσινά δεν θα τιμωρηθούν; Και 5.Κερασάκι στην τούρτα."Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους της ΑΕΚ σε εγρήγορση και συσπείρωση για την επίτευξη των στόχων της μεγάλης Ενωσίτικης Οικογένειας. Ενωμένοι είμαστε πάντα πιο δυνατοί." Μετά από έναν οχετό μπαρούφας πετάει και το άκυρο!Που ρε μεγάλε;Στο άδειο ΟΑΚΑ εξαιτίας των τσαμπατζίδων της οριτζιναλ που μπαίνουν με ντού;Ή μήπως σε καμμία "πρωτοποριακή" λαική βάση σαν του Άρη ;Νομίζεις ότι μετά τα χθεσινά θα δώσει κανένας λεφτά;Από τους τσαμπατζήδες να ζητήσεις που δεν χρειάζονται ανακοίνωση.Ή μήπως θα σκάσει κανένας λεφτά οταν θα ξέρει ότι τις επόμενες 3 αγωνιστικές δεν θα μπορεί ούτε στο γήπεδο να πάει;Που ζείς ρε φίλε και τα γράφεις αυτά; Πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι που έγραψαν αυτή την ανακοίνωση είναι επικίνδυνοι και κάνουν κακό στην ομάδα.Και εκτός από αυτό νομίζουν ότι κάνουν και εξυγίανσηΕξυγίανση κάνεις μάστορα όταν από 7 εκατομμύρια το μπάτζετ το πας 10 εκατομμύρια και βγάζεις 15 από τα διαρκείας,όχι όταν από 7 το πας 4 και δεν βγάζεις ούτε 2 εκατομμύρια από τα εισιτήρια.Νομίζουν ότι είναι και επιτυχημένοι επειδή πήραν ένα κυπελλάκι που απλά έτυχε να το πάρουν.Μπάλα είναι.Η ανακοίνωση πέρα από την πλάκα είναι σαν να την έγραψε ο Χατζηχρήστος.
guido Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 νικο με όλα το σεβασμό δεν είναι μόνο πρόβλημα διοίκησης , αλλα γενικά η αεκ έχει μικρύνει σε νοοτροπία . το να μιλάνε διάφοροι για ομάδα γειτονιάς , το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν το παραπάνω , γιατι οπαδοί μιας πραγματικά μεγάλης ομάδα δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι χθες λες και παίζανε με την μπαρτσελόνα. ο άλλος πιο πάνω λεει θα μας φέρει κούπα από τα jumbo. ρε μάστορα ο οπαδός του ατρομήτου , τους πας γιάννενα κτλ χέστηκε αν θα δει ποτέ κούπα. άλλοι είναι που νομίζουν πως είναι μεγάλη ομάδα και κάνουν σαν στερημένα στον τελικό επειδή είχαν να δουν κούπα χρόνια.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Και η νοοτροπία δεν είναι η διοίκηση;Για χθες δεν συμφωνώ αλλά και να σου πω τη γνώμη μου δεν θα την συμμεριστείς. Αν και για τα χθεσινά θέμα διοίκησης είναι και πάλι για εμένα.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ε δεν είναι έτσι.Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στην πλειοψηφία τους είναι αηδιασμένοι από τα χθεσινά.Πάρε από τον Λέφτερμαν μέχρι τον Βούρο.Δεν υπάρχει κάποιος που δεν αηδίασε χθές. Μόνο αυτοί που τα συντηρούν δεν αηδίασαν.Δηλαδή αυτός που έγραψε αυτή την εμετική ανακοίνωση και οι όμοιοί του. Και γενικά τα χθεσινά ήταν αναπόφευκτα.Δεν μιλάω για το ξύλο στο τέλος.Αυτό πραγματικά είναι να απορείς.Δεν το χωράει καν ο νούς σου.Αλλά για το ότι η ΑΕΚ θα πάρει το κύπελο με συνθήκες τρομοκρατίας στο γήπεδο ήταν δεδομένο.
guido Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν διαφωνώ , αν πρόσεξες ανέφερα οπαδούς και όχι φίλαθλους.
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οι οπαδοί είναι ο στρατός των διοικήσεων όμως. Όπως πχ ήταν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα πήγαινε στην Τούμπα να παίξει το παιχνίδι σε συνθήκες τρομοκρατίας έτσι ήταν δεδομένο και χθές ότι από το πρώτο λεπτό οι "κάφροι" ή αλλιώς τσαμπατζήδες που μπούκαραν λίγο πριν τον αγώνα θα ήταν επί 90 λεπτά στα όρια του γηπέδου και ότι το παιχνίδι θα πήγαινε τρομοκρατία τελείως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις