margaritagr Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 μα το θεμα ειναι αν ειναι λιγο η πολυ? αυτο που πρεπει να δουμε ρε Νικο (το ρε φιλικο αν ενοχλει το βγαζω) ειναι οτι ολες οι ομαδες εχουν μεσα σκατενιους κι οτι οι διαιτητες/εποπτες ειναι για τα μπαζα. αυτα που φωναζω τοσο καιρο και λεω δεν ειναι 1,2 ειναι ΟΛΟΙ. Και για το μπασκετ να σου πω κατι? κανενας γνωστος μου αεκτζης δε γουσταρε την ομαδα στην Α2 κ ολοι χαρηκαν με τα νεα. ΑΛλα ηταν οι ιδιοι που μ εκραζαν πριν 3-4 χρονια. ε αυτο δε το μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Όχι ρε μαργαρίτα αλλά άλλο το να είναι λίγο μπορστά πάνω στη φάση και άλλο να είναι 2 μέτρα και καρά οφσάιντ που τα έχουμε ακούσει 5000 φορές σήμερα.Μπορεί και να ήταν.Και εγώ ότι ήταν πιστεύω αλλά δεν ήταν τόσο καρά που λέτε.Ε δεν αντιλέγει κανείς ότι για την γενική κατάσταση αλλά δεν νομίζω να κλαίει τόσο κανένας άλλος για φάσεις στο φτερό.Για το μπάσκετ καθίστε πρώτα να μείνει η ΑΕΚ και τα λέτε μετά.Μακάρι τόσα χρόνια να έχανα με τέτοια οφσάιντ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ναι καθηστε εσεις να μετρατε ποσα μετρα ηταν οφφσαιντ. εδω ρε μπηκαν μεσα πρεζο-καφροι ΦΛΟΡΙΤΖΙΝΑΛΕΣ και πηγαν να ορμηξουν σε γυναικοπαιδα , συζηγους ποδοσφαιριστων και μικρα παιδια. και οι αλλοι οι "υγιεις" φιλαθλοι καθοντουσαν και εκαναν ΟΥΥΥ αντι να τους απομονωσουν και να τους πεταξουν εξω απο το γηπεδο. παιζαν ξυλο με τους ποδοσφαιριστες του ατρομητου στο κεντρο του γηπεδου. σε τελικο! μπροστα σε ΓΓΑ και προεδρο ΕΠΟ. και ο Κακος χεσμενος μη χασει τα εξτραδακια που βγαζει παιζωντας τον διαιτητη... τι να μιλησουμε για τιμωριες και κουραφεξαλα? ΞΕΦΤΙΛΑ απλα οτι τιμωρια και να πεσει. και η ΑΕΚ αξια της μοιρας της και σε αυτα που προκειται να ερθουν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 ναι, είμαστε κι εμείς, αλλά εσείς είστε πιο πολύ. Ναι, να τιμωρηθούμε, αλλά πρώτα να τιμωρηθείτε εσείς. Ήταν οφσάηντ, αλλά δεν ήταν πολύ οφσάηντ. Το δικό σας πρόπερσι ήταν πιό οφσάηντ. Να πάρουμε στους ατρόμητους μια κούπα από το τζάμπο, να βλέπουν την δικιά μας την κυπελάρα και να κλαίνε. Εγώ αυτό που κατάλαβα σήμερα, ήταν το πόσο μεγάλη μαλακία έκανα που αγόρασα στον γιό μου πέρυσι την φανέλα του Μπλάκο. Και γυρνάει από τότε όλο χαρά και καμαρώνει ότι είναι ΑΕΚ, και του λένε όλοι "τι ΑΕΚ ρε, σαλονικιός δεν είσαι;". "Ναι,αλλά είμαι ΑΕΚάρα". Σκατά στα μούτρα μου. Κάτσαμε να δούμε παρέα το ματς, και έκλεισα την τιβι και μου λέει "γιατί την κλείνεις μπαμπά, δεν θα δούμε που θα μας δώσουν το κύπελο;". Να μας το βάλουν στον κώλο καλύτερα. Τέλος η καφρίλα από μένα σύντροφοι. Ελληνικό ποδόσφαιρο μαη ας. Τσάμπιονς Ληγκ τις τετάρτες παρέα με τον μικρό, με πίτσα και μπύρα (χυμό αυτός). Και η φανέλα του Μπλάνκο στα σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ρε φιλε από τη μία λες ότι ο κόσμος έκανε ουυυυ από την άλλη λες άξια της μοίρας της.Δεν διαφωνεί κανένας σε αυτά που λες.Απλά το να βάζεις και άλλες σάλτσες δεν έχει νόημα.Συμφωνώ και με τα 1000 μάλιστα.Ας γίνει πρώτα σε μια από τις 2 μεγάλες ομάδες που έχουν γίνει άπειρες φορές για παραδειγματισμό και από εκεί και πέρα να εφαρμόζεται παντού.Όσο δεν τιμωρείτε κάποιος από τους 2,αυτά θα γίνονται χωρίς να σταματήσουν ποτέ.Το να γίνουν στην ΑΕΚ ή στον ΠΑΟΚ πχ δεν πρόκειται να βοηθήσει και τίποτα.Όταν γίνει σε Ολυμπιακο ή Παναθηναικό την επόμενο δευτερόλεπτο θα πέσει ολικό τουμπεκί από όλους.Δεύτερη περίπτωση να γίνει ολικό τουμπεκί είναι να έχουμε νεκρό ποδοσφαιριστή από επεισόδια.Ποιό πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο να γίνει;Δεύτερον η ΑΕΚ να είσαι σίγουρος δεν θα φάει ΜΟΝΟ μια αγωνιστική για αυτά τα επεισόδια όπως άλλοι.Και μια να φάει δηλαδή καλώς θα την φάει λόγω δεδικασμένου.Ας μην γινόταν πιο πρίν.Όσο οι από πάνω φοβούνται μην χάσουν ψήφους και τα συντηρούν αυτά θα γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 εγω μεγαλε να στο πω κιολας, χεστηκα και για την αεκ και για τον παοκ και για τον οσφπ και για τον παο και για ολους τους. αυτο που μου την δινει ειναι η ασυδοσια, η ατιμωρισια η κοροιδια και τα ξεφτιλικια που γινονται μπροστα στους αρμοδιους και αυτοι αντι να τα αντιμετωπισουν καθονται και μ@@#@κιζονται γελωντας μπροστα στα μουτρα μας και υποτιμωντας την νοημοσυνη μας. Εκνευριζομαι με τους ηλιθιους ανεγκεφαλους πρεζο-καμενους που πανε γηπεδο απλα και μονο για να προκαλεσουν ζημιες σε περιουσιες και ανθρωπους. ευχομαι πραγματικα να καταρρευσει αυτη η σαπιλα που λεγεται ποδοσφαιρο.. γιατι δεν μιλαμε πια για υγιη αθλητισμο αλλα για γαγκραινα της κοινωνια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Συμφωνούμε.Εγώ σου λέω πως θα λυθεί.Αλλιώς δεν πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InvadersMustDie Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τελικός Κυπέλλου: 60 προσαγωγές, 11 συλλήψεις και 11 τραυματίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 και γαμω τις παρωδιες. το πρωτο γκολ ηταν μουφα απο αυτα που βγαζουν ματι.. γενικα μπαλα δεν παιχτηκε... οσο για τις ηλιθιοτητες των καφρων , τι να πεις. ΞΕΦΤΙΛΑ. μα καλα ποσο βλακες ζωα μπορει να ειναι αυτοι που πηγαν να την πεσουν στην θυρα με τις οικογενειες και τους φιλους των παιχτων του Ατρομητου? ποσο ζωα πραγματικα ? να μου απαντησει καποιος που δε φοραει οπαδικα γυαλια! και ο αλλος ο Πιλαβιος τι ρολο βαραει? μπροστα του βριζοντουσαν ο αδαμιδης με τον Σπανο, παραπερα οι ανεγκεφαλοι πλακωνοντουσαν με τα ΜΑΤ και στο γηπεδο επεφτε ξυλο και κανεις δεν ξερει αν πραγματικα τελικα σφυριξε ληξη ο διαιτητη..και πηγε να κανει και την απονομη αντι να ακυρωθει το ματς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, που ολοι εχουν καταντησει υπερμαχοι τιμωρια της βιας αλλα οταν ερχεται η ωρα να πραξουν τοτε το κανουν τσοκο μπλουμ κωλοτουμπα . ουστ παλιοξεφτιλες που βγαινουν και οι παραγοντες σας και μιλαμε για την "βια" κιολας Στο έβαλε και ο Νίκος πριν για εμπέδωση στο βάζω και εγώ. Μάτια έχεις? Την εικόνα αυτή τη βλέπεις για "μουφα απο αυτα που βγαζουν ματι.."? Κατά τα άλλα δε σε νοιάζει η ΑΕΚ, και οι υπόλοιπες ομάδες... Oh yeah σκέψου και να σε ένοιαζαν. Για τους κάφρους πάντως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αρκεί να συμφωνήσεις πως τα ίδια και πολύ χειρότερα έχουν γίνει σε Τούμπα, Καραϊσκάκη κλπ, κλπ και μάλιστα αυτοί αποτελούν τους πρώτους διδάξαντες. Προσωπικά θα κάνω πάρτι αν συλλάβουν όλους τους λεχρίτες αύριο και ας τιμωρηθεί και η ομάδα. Αρκεί να μπει τέλος σε αυτή τη ξεφτίλα. Ένα μπράβο στους παίχτες που το πήραν με το σπαθί τους και με το πεντακάθαρο 3-0 και ένα απεριόριστο fail στη κρατική τηλεόραση που μυξοέκλαιγε όλο το βράδυ για τα "δύο μέτρα offside" αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι στην ουσία οπαδική τηλεόραση ερυροθρόλευκων αποχρώσεων. Για τους ξεφτίλες που μπουκάρισαν τα είπα... ΥΓ: @Nikos21AEK Φίλε ΔΕΝ ήταν offside. Όχι γτ είμαστε ΑΕΚ αλλά γτ πολύ απλά δεν ήταν. Έχεις κάνει ένα μικρό λάθος στις γραμμές σου και η εικόνα ξεγελάει. Δεν έχεις ευθυγραμμιστεί με το τελευταίο αμυντικό (αυτόν που είναι δίπλα στον επόπτη). Αν το κάνεις θα δεις πως ο Λυμπε είναι καθαρά πίσω από αυτόν. Αυτό φαίνεται κυρίως στα πόδια του και στο πάτημα του. Λίγο πίσω αλλά καθαρά πίσω. Ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι στη δική μου φώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εσυ τωρα βλεπεις σε αυτη τη φωτο οτι δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εγώ βλέπω τον διαιτητή εκτός θέσης και αν βάλεις τις ευθείες του γηπέδου αν είναι οφσάιντ είναι για λίγο.Τραγικά πράγματα δηλαδή να το λες και οφσάιντ 2 μέτρα κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Στο έβαλε και ο Νίκος πριν για εμπέδωση στο βάζω και εγώ. Μάτια έχεις? Την εικόνα αυτή τη βλέπεις για "μουφα απο αυτα που βγαζουν ματι.."? Κατά τα άλλα δε σε νοιάζει η ΑΕΚ, και οι υπόλοιπες ομάδες... Oh yeah σκέψου και να σε ένοιαζαν. Για τους κάφρους πάντως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αρκεί να συμφωνήσεις πως τα ίδια και πολύ χειρότερα έχουν γίνει σε Τούμπα, Καραϊσκάκη κλπ, κλπ και μάλιστα αυτοί αποτελούν τους πρώτους διδάξαντες. Προσωπικά θα κάνω πάρτι αν συλλάβουν όλους τους λεχρίτες αύριο και ας τιμωρηθεί και η ομάδα. Αρκεί να μπει τέλος σε αυτή τη ξεφτίλα. Ένα μπράβο στους παίχτες που το πήραν με το σπαθί τους και με το πεντακάθαρο 3-0 και ένα απεριόριστο fail στη κρατική τηλεόραση που μυξοέκλαιγε όλο το βράδυ για τα "δύο μέτρα offside" αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι στην ουσία οπαδική τηλεόραση ερυροθρόλευκων αποχρώσεων. Για τους ξεφτίλες που μπουκάρισαν τα είπα... ΥΓ: @Nikos21AEK Φίλε ΔΕΝ ήταν offside. Όχι γτ είμαστε ΑΕΚ αλλά γτ πολύ απλά δεν ήταν. Έχεις κάνει ένα μικρό λάθος στις γραμμές σου και η εικόνα ξεγελάει. Δεν έχεις ευθυγραμμιστεί με το τελευταίο αμυντικό (αυτόν που είναι δίπλα στον επόπτη). Αν το κάνεις θα δεις πως ο Λυμπε είναι καθαρά πίσω από αυτόν. Αυτό φαίνεται κυρίως στα πόδια του και στο πάτημα του. Λίγο πίσω αλλά καθαρά πίσω. Ρίξε μια ματιά αν δε βαριέσαι στη δική μου φώτο... τις γραμμες δεν τις εβαλε καθετα :mrgreen: παει πλαγια για να ειναι οπως τον βολευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 τις γραμμες δεν τις εβαλε καθετα :mrgreen: παει πλαγια για να ειναι οπως τον βολευει Οι γραμμές μάστορα είναι ευθυγραμμισμένες με το γκαζόν οι οποίες σε όλα τα γήπεδα του κόσμου είναι ακριβώς οριζόντιες (στην ευθεία). Για αυτό το λόγο σου έχω και τη πρώτη η οποία δε χρειάζεται τίποτα για τη φάση απλά για να δεις πως δεν έκλεψα. Η πρώτη λοιπόν είναι στην ευθεία του γκαζόν ενώ η δεύτερη είναι παράλληλη αυτής. Φυσικά μιλάς για πλάγια, δείγμα του ότι βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις και όχι αυτό που πρέπει. Προφανώς λοιπόν και είναι πλάγια αφού και η κάμερα είναι πλάγια. Πρώτη φορά στη ζωή σου βλέπεις ανάλυση για offside? Μάλλον ναι... Ο Λύμπε λοιπόν είναι πίσω από το τελευταίο αμυντικό (ο οποίος είναι αυτός που είναι στο πλάγιο δίπλα στον επόπτη και όχι αυτός που στέκεται δίπλα του), και αυτό φαίνεται από το που πατάνε οι παίκτες. Ο παίκτης του Ατρόμητου πατάει ακριβώς στη γραμμή που έχω τραβήξει ενώ ο Λύμπε έχει και τα δύο πόδια πίσω από τη γραμμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τον αγώνα δεν τον είδα, οπότε θα σχολιάσω μόνο τα περι της... πως να το πω; Μαλακίας που μας δέρνει; Το πρώτο goal για εμένα που δεν είμαι ειδικός είναι ίσως ο ορισμός του οριακού offside. Δείτε εδώ στο 1:19 (1:22 η σέντρα). Λόγω της θέση του επόπτη και της κίνηση του παίκτη του ατρομήτου μπροστά του (φτάνει ακριβώς στο ύψος του Λύμπε και την ώρα που γίνεται η πάσα ξεκινάει να κινείται κάθετα) είναι ακατόρθωτο να το δει σωστά ο επόπτης. Στην "καλύτερη" καλυπτόταν έστω και για το δέκατο του δευτερολέπτου που γίνεται η σέντρα, στη χειρότερη είναι μισό σώμα μπροστά. Και νομίζω εδώ και καιρό το "το οριακό είναι υπέρ του επιτιθέμενου" έχει αλλάξει πια, ας μας πει κάποιος που ξέρει. Σε κάθε περίπτωση, με ενα goal offside το οποίο μάλιστα δεν φαίνεται να έγινε από δόλο και δεν ήταν και το μοναδικό του αγώνα, μπορώ να ζήσω. Αυτό που δεν ανέχομαι με τίποτα είναι ένα σωρό μουνόπανα που ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή, προχτές βρισκόντουσαν στην Αλεξάνδρας και στο ΟΑΚΑ. Έτσι όπως τους "μάθανε" κάποιοι (...) να διαμαρτύρονται και να τα κανουν πουτάνα εδώ και μια δεκαετία σε ό,τι γούσταραν ή δεν γούσταραν, τώρα φτάσαν σε σημείο να πανηγυρίζουν με τον ίδιο τρόπο. Ένας θεός ξέρει τι θα γινόταν αν χάναμε. Να χαρώ το κύππελο; Γιατί; Γιατί για μία ακόμα φορά αποδεικνύουμε πως όχι μόνο "ποδοσφαιρική" παιδεία δεν έχουμε, δεν έχουμε καθόλου παιδεία; Για το ξύλο που έπεσε από οπαδούς, από ποδοσφαιριστές, από παράγοντες. Σε λίγο θα μας πούνε πως έφταιγε και ο Σαρμιέντο που ανταπέδιδε τα κλωτσομπουνίδια στους ανθρώπους που επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στις οικογένειες των παικτών. Και η αστυνομία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αράζει στην Αλεξάνδρας και στο ΟΑΚΑ να απολαμβάνει τα επεισόδια και όταν της καυλώσει να κάνει ντού όχι μόνο στους υπεύθυνους των επεισοδίων αλλά σε ευκαιριακούς στόχους, πούλμαν και τα ρέστα. Ας τιμωρηθούμε τώρα να "βάλουμε μυαλό", που λέει ο λόγος. Γιατί όπως ακριβώς χαϊδεύουν τις άλλες ομάδες, έτσι θα χαϊδέψουν και εμάς. Αμφιβάλλω αν η τιμωρία θα έχει αντίστοιχη βαρύτητα με τα επεισόδια. Ακόμα και οι δυο αγωνιστικές είναι λίγες, εγώ θα έριχνα τιμωρία κεκλεισμένων σε ΟΛΗ τη διάρκεια των play-off.&- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ 100%. Το κείμενο αυτό θα μπορούσα να το έχω γράψει εγώ. Θέλω να πιστεύω πως ως οπαδοί της ΑΕΚ διαφέρουμε ακόμα (έστω και λίγο) από τους υπόλοιπους (ειδικά Ολυμπιακούς/Παναθηναϊκούς) και δε μπορούμε να χαιρόμαστε μετά από τέτοια καρογκιοζιλίκια. Προσωπικά έχω αρρωστήσει από εχθές το βράδυ. Θα προτιμούσα να το είχα χάσει το κύπελλο παρά αυτά που γίνανε... Σιγά τι 13, τι 14 κύπελλα. Αυτά όμως μένουν και στη πορεία αλλάζουν και το DNA των οπαδών μας, κάνοντας τους ένα ΟΣΦΠ wannabe πράγμα. Απλά θλιβερό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις