Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι καν πως η Αεκ εχει παραβει το νομο δεκαδες φορες, ειτε σε οτι αφορα τις οφειλες της, ειτε μεσω της οργανωμενης αλητειας και του κλιματος ζουγκλας που επικρατει στους αγωνες της. Αν και θα επρεπε.

Το θεμα ειναι, πως αν πεσει ο Ηλυσιακος για μη αγωνιστικους λογους, θα επρεπε να ανεβει ο τριτος της Α2 και οχι φυσικα να παραμεινει η Αεκ.

Αλλα βεβαια, καποιοι πανε να προλαβουν τις εξελιξεις.

Προσωπικα, εχω αηδιασει με την Α1. Οπου και να κοιταξεις, σαπιλα.

Moνο με την Α1 εχεις αηδιασει? Οπου και να κοιταξεις σε αυτη την χωρα βλεπεις σαπιλα.Μακαρι αυριο να κατεβαιναν εξωγηινοι και να εξαφανιζαν απο τον χαρτη αυτη τη χωρα.Δεν θα ελειπε σε κανεναν.Μαζι και τους κατοικους της.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αληθεια? Προσωπικα ξερω πολλους Ελληνες που δεν φταιν στο παραμικρο για οσα συμβαινουν γυρω μας..

Αν και εχεις ενα ποιντ, οποτε θα αλλαξω το "Προσωπικα, εχω αηδιασει με την Α1" σε "Προσωπικα, εχω αηδιασει με τον ελληνικο αθλητισμο".

Δημοσ.

Αληθεια? Προσωπικα ξερω πολλους Ελληνες που δεν φταιν στο παραμικρο για οσα συμβαινουν γυρω μας..

Αν και εχεις ενα ποιντ, οποτε θα αλλαξω το "Προσωπικα, εχω αηδιασει με την Α1" σε "Προσωπικα, εχω αηδιασει με τον ελληνικο αθλητισμο".

Φταινε που δεν αντιδρουν μαζικα για οσα συμβαινουν και στον αθλητισμο και στην πολιτικο-οικονομικη ζωη.Προσωπικα θλιβομαι που ο υιος μου δεν θα μπορεσει ποτε να παει σε γηπεδο στην Ελλαδα και να ζησει καταστασεις ωραιες οπως αυτες στα γηπεδα Γερμανιας-Αγγλιας-Γαλλιας-ΗΠΑ και να διασκεδασει και να ψυχαγωγηθει.Οποτε φταιω και εγω που δεν αντιδραω αρα με βαζω μεσα στο ειδος προς αφανισμο.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι, πως αν πεσει ο Ηλυσιακος για μη αγωνιστικους λογους, θα επρεπε να ανεβει ο τριτος της Α2 και οχι φυσικα να παραμεινει η Αεκ.

Συμφωνώ πέρα για πέρα.

Δημοσ.

Μην ακούσω κανένα αεκτζή να ξαναπαραπονεθεί για το πρωτάθλημα του 2008. Που πήγε η "περήφανη" ΑΕΚ τώρα;

χαχαχαχ η χαρα του γαυρου ,ενταξει αποδεχομαι στο μπασκετ ειμαι βρωμικη ομαδα και κανω πουστιες,εσυ αποδεχεσαι τους ιδιους χαρακτηρισμους για την ομαδα σου στο ποδοσφαιρο?????ε???

Δημοσ.

χαχαχαχ η χαρα του γαυρου ,ενταξει αποδεχομαι στο μπασκετ ειμαι βρωμικη ομαδα και κανω πουστιες,εσυ αποδεχεσαι τους ιδιους χαρακτηρισμους για την ομαδα σου στο ποδοσφαιρο?????ε???

Ναί. Αλλά τουλάχιστον κερδίζω κούπες. :devil:

Δημοσ.

ναι, λες και μετριεται η ξεφτιλα.

μιλαμε για αποφαση σκανδαλο. Το μπουρδελο (οπως χαρακτηριστηκε απο τον προπονητη της) που λεγεται μπασκετικη Αεκ και χρωσταει μεχρι και στο μπακαλικο της γειτονιάς, καταπατώντας ένα σωρό οικονομικούς και ποινικούς νόμους θα παραμενει στην κατηγορία λόγω νομικής τιμωρίας μιας άλλης ομάδας.

Δημοσ.

Καλά χαλάρωσε λίγο.Οι Lakers πέσανε.H AEK δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει πρώτον.Και δεύτερον και να μείνει αγωνιστικά έπρεπε να μείνει.Άλλο το ότι δεν πρέπει να μείνει μπας και ξαναγίνει η ΑΕΚ που θέλουμε.Γιατί αν παραμείνει στην Α1 με αυτή την κατάσταση φως δεν βλέπουμε.

Δημοσ.

Τα μαλακισμενα και τα ανεγκεφαλα ατομα υπαρχουν παντου οπως βλεπουμε.Σαπιλα ρε πουστη μου.

Το 3ο γκολ του Καφε μου θυμισε απιστευτα αυτο του Κρεσπο στον τελικο του τσ.λιγκ το 2005

http://www.youtube.com/watch?v=muc-HOkvRHc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...