Mika Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γιαννακόπουλος, Βενετίδης, Γεωργιάδης, Καφές, Κατεργιαννάκης, (θα μπορούσα να πω Νταμπίζας και Νικοπολίδης). Όλοι ήταν στη συγκεκριμένη Εθνική. γιαννακοπουλος επαιζε στη Μπολτον Γεωργιαδης , Καφες , ,Κατεργιαννακης συνεβαλαν στο Euro περιπου οσο και ο Σαββα Καφε. Νικοπολίδης δεν ειχε παιξει ακομα στον ολυμπιακο Νταμπιζας στη Λεστερ Ευχαριστουμε για τον Βενετιδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 γιαννακοπουλος επαιζε στη Μπολτον Γεωργιαδης , Καφες , ,Κατεργιαννακης συνεβαλαν στο Euro περιπου οσο και ο Σαββα Καφε. Νικοπολίδης δεν ειχε παιξει ακομα στον ολυμπιακο Νταμπιζας στη Λεστερ Ευχαριστουμε για τον Βενετιδη Πρώτον αν καταλάβαινες την αξία των αναπληρωματικών, θα καταλάβαινες γιατί έχασες 6-0 χθες. Δεν έπαιζε ο Δέλλας και κατέρρευσε όλη η άμυνα. Οι αναπληρωματικοί ΠΑΝΤΑ συμβάλλουν στην ομάδα. Δεύτερον ο Γιαννακόπουλος ήταν 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και 1 χρόνο μέχρι τότε στην Μπόλτον. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε. Αν το πας έτσι Σειταρίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Φύσσας και Νικοπολίδης ήταν προαποφασισμένο να φύγουν απο τον Βάζελο (στα πλαίσια διάλυσης της ομάδας της Ριζούπολης)...άρα ούτε στον βάζελο έπαιζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Βέβαια μιας και έθιξες αυτό το θέμα...ο περιφερόμενος θίασος με το εθνόσημο, που μας ρεζίλεψε διεθνώς στα γήπεδα της Αφρικής φέτος, παίκτες των τριτοδεύτερων δεν ήταν; Μόνο ο Τοροσίδης έσωσε κάπως την αξιοπρέπειά μας. Αφού έπρεπε να παίζει ο Χαριστέας, μέχρι να μη βρίσκεται ομάδα να του κάνει συμβόλαιο, πώς να χωρέσουν άλλοι παίχτες? Μιλάμε για μια φουρνιά από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές απάτες που έβγαλε ποτέ χώρα και αυτό φαίνεται κι από την μετέπειτα πορεία τους. Η επιτυχία του Euro 2004 οφείλεται εν πολλοίς και στον γαύρο Β. Γκαγκάτση, ο οποίος επέλεξε και επέμεινε στον Ρεχάγκελ, παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε κατά καιρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεύτερον ο Γιαννακόπουλος ήταν 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και 1 χρόνο μέχρι τότε στην Μπόλτον. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε. Αν το πας έτσι Σειταρίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Φύσσας και Νικοπολίδης ήταν προαποφασισμένο να φύγουν απο τον Βάζελο (στα πλαίσια διάλυσης της ομάδας της Ριζούπολης)...άρα ούτε στον βάζελο έπαιζαν. 6-0 oσο ζω δεν με εχεις κερδισει (και ουτε παλαιοτερα απ οσο ξερω) Σειταριδης ναι ειχε φυγει. Μπασινάς σηκωσε κουπα με τον Παναθηναικο τον επομενο χρονο. Φυσσας ηταν οντως να φυγει ο Νικοπολιδης ειχε φυγει Κατσουρανης wtf στην Αεκ επαιζε. απλα για να μην δημιουργουνται εντυπωσεις ετσι; η προσφορα του οσφπ στην Εθνικη σε σχεση με τις αλλες δυο ομαδες του ΠΟΚ ειναι πολυ μικροτερη. αυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο ή κακο. ο Ερωδιος εδωσε μια ωραια εξηγηση γιατι συμβαινει αυτο. εσυ μου αρχισες για τον Κατεργιαννακη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εντάξει, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με τ' ονομά τους, από τους Έλληνες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία 4-5 έχουν μείνει στην ιστορία για την ποδοσφαιρική τους αξία. Γεωργάτος, Ελευθερόπουλος, Στολτίδης, Νινιάδης, Γιαννακόπουλος, άντε και Πατσατζόγλου, στα πολύ καλά του όμως. Πιο παλιά υπήρχε και Καραπιάλης και Αλεξανδρής. Από εκεί και πέρα έχουν περάσει πολλά ντόπια κατσίκια από τον Ολυμπιακό κατά καιρούς. Κάτι Βενετίδηδες και Ανατολάκηδες μου προκαλούν γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καψής,Δέλλας,Τσιάρτας,Νικολαίδης,Κατσουράνης,Ζαγοράκης, παίζαν στην ομάδα για γέλια που είπες πρίν.Απλά για να καταλάβεις λίγο τι ομάδες χάναν το πρωτάθλημα από τον Γκώνια και τον Ανατολάκη στο είπα.Τέλος πάντων δεν μπορώ να κάτσω να το συζητήσω άλλο.Ότι και να πούμε ο Ολυμπιακός τα πήρε.Ή δέχεσαι ότι οι ομάδες με Ανατολάκη και Γκώνια που γίναν και περίγελος στην Ευρώπη ήταν χειρότερες και απλά είχες Κόκκαλη και τα έπαιρνες ή ζείς στον κόσμο σου και νομίζεις ότι ήσουν καλύτερος από τους άλλους. Εγώ την έχω πεί την άποψή μου.Αν δεν υπήρχε κόκκαλης ΠΑΛΙ ο Ολυμπιακός θα είχε τα περισσότερα,απλά θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι,θα είχαμε καλύτερο πρωτάθλημα,πιο ανταγωνιστικές ομάδες και στην Ευρώπη θα συνεχίζαμε τις πορείες μας εκεί που ήμασταν μέχρι πρίν τον Κόκκαλη.Δηλαδή με ομάδες σταθερά στους 16 και 8 από πρωταθλητριών και ΟΥΕΦΑ. Τώρα εσείς καθίστε και πανυγυρίστε για αυτόν τον άνθρωπο που μας κατάντησε έτσι.Από του παραχρόνου που θα το πέρνετε και δεν θα βγαίνετε ούτε σε προκρικατικά Τσάμπιονς Λίγκ ίσως και να παραδεχτείτε κάποια πράγματα.Εμένα αυτός ο άνθρωπος είναι μαζί με τα καρναβάλια που διοικούσαν ο άνρθωπος που ευθύνεται περισσότερο για την καταστροφή της ομάδας μου και τον βρίζω. 1)Διέλυσε την μεγάλη ομάδα του Μπάγεβιτς.Ντούσαν,Σάμπα,Αλεξανδρής,πήγε και για Μανωλά και Τόνι δεν τους πήρε αλλά το θέμα έσκασε για να φέρει διχόνια...ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΝΙΑ.Μόνο για να διαλύσει την ΑΕΚ δηλαδή το έκανε. 2)Έσκασε μίζες και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που ήταν να χτιστεί για τους Ολυμπιακούς έγινε στο Καραισκάκη τελικά.Double hit! 3)Όσες φορές και αν έχει γίνει υπέρβαση οικονομική για να ανακάμψουμε μα με τον έναν μα με τον άλλον πάλι αυτός το έπαιρνε. Και γιατί είμαι Έλληνας και παρακολουθώ Ελληνικό ποδόσφαιρο τον βρίζω.Και κυρίως για την νοοτροπία που έχει καλιεργήσει στο ποδόσφαιρο.Είμαι δυνατός στους διαιτητές και το παίρνω.Και είναι και φυσιολογικό.Και χαίρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Και γιατί είμαι Έλληνας και παρακολουθώ Ελληνικό ποδόσφαιρο τον βρίζω.Και κυρίως για την νοοτροπία που έχει καλιεργήσει στο ποδόσφαιρο.Είμαι δυνατός στους διαιτητές και το παίρνω.Και είναι και φυσιολογικό.Και χαίρομαι. Δεν την πρωτοεφάρμοσε ο Κόκκαλης αυτή την τακτική. Έτσι τα βρήκε τα πράγματα και τα πήγε παραπέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 2)Έσκασε μίζες και το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας που ήταν να χτιστεί για τους Ολυμπιακούς έγινε στο Καραισκάκη τελικά.Double hit! Ο τελευταίος που είπε αυτό μαχαιρώθηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καψής,Δέλλας,Τσιάρτας,Νικολαίδης,Κατσουράνης,Ζαγοράκης, παίζαν στην ομάδα για γέλια που είπες πρίν.Απλά για να καταλάβεις λίγο τι ομάδες χάναν το πρωτάθλημα από τον Γκώνια και τον Ανατολάκη στο είπα. Όλοι αυτοί που είπες έχασαν το πρωτάθλημα απο Ζιοβάνι, Αλεξανδρή, Ζέτερμπεργκ, Καρεμπέ, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Γεωργάτο, Στολτίδη, Καστίγιο, Ζάχοβιτς, Ίβιτς, Ριβάλντο και πολλούς άλλους. Τα παιχτάκια της πλάκας που προανέφερες δεν φτάνουν ούτε στο δακτυλάκι αυτών των παικταράδων. Αυτοί σε κερδίζουν εδώ και μια 15ετία...όχι οι Γκώνιας και Ανατολάκης. Ο Γκώνιας μία χρονιά έπαιξε στον Ολυμπιακό...και σε 2-3 ματς. Απλά σου έβαλε ένα γκολ της πλάκας και σε κέρδισε..ενώ παίζαμε στο γήπεδό σου με 10 παίκτες...το θυμάσαι καλά φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 "παιχτάκια της πλάκας"... τι άλλο θα ακούσουμε ρε θεε!!! αλλά τόσα τους έμαθαν, τόσα ξέρουν... παρεμπιπτόντως 10 μύρια για Ντιόγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 "παιχτάκια της πλάκας"... τι άλλο θα ακούσουμε ρε θεε!!! αλλά τόσα τους έμαθαν, τόσα ξέρουν... παρεμπιπτόντως 10 μύρια για Ντιόγκο Και ποιος μίλησε για Ντιόγκο? Και στην τελική τι ήταν ο Καψής ή τι είναι ακόμα ο Κατσουράνης? Μήπως τπτ παιχταράδες παγκόσμιας κλάσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 απλά τραγικός... "δε σχολιάζω άλλο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VooFV_LTu_k&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Παππάς: «Χτυπάω το κεφάλι μου» «Θα βάλω ότι χρήματα αναλογούν στο ποσοστό μου για την αδειοδότηση και θα φύγω. Ούτε στον τελικό Κυπέλλου θα πάω. Το έχω πει και στην διοίκηση της ομάδας πως ίσως τελειώσω πριν γίνει ο τελικός. Το έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου», δήλωσε ο Παππάς. Και καταλήγοντας τόνισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του Σωκράτη Κόκκαλη, που μου έλεγε τότε: "Τι πας να κάνεις; Τρελός είσαι; Εγώ έχω ρίξει τόσα λεφτά, έχω πάρει τόσα πρωταθλήματα και με βρίζουν". Ε, λοιπόν βαρέθηκα να πληρώνω και να με βρίζουν κιόλας. Φεύγω οριστικά και χτυπάω το κεφάλι μου για τόσα χρόνια που ήμουν εδώ και πλήρωνα». http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=120572760 update Έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι του Νάτσο Σκόκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να είχα χτίσει ένα νοσοκομείο και να είχα βοηθήσει πραγματικά τους συμπατριώτες μου», δήλωσε ο Παππάς. lol, αλήθεια ρε; Μήπως μας λές μλκιες γιατί αν ήταν να κάνεις κάτι για να "βοηθήσεις τους συματριώτες σου" θα το είχες κάνει ήδη.. Τον μπούλο. Έτσι κι άλλιως, σαν την Ελλάδα και η ΑΕΚ, ας χρεωκοπήσουμε, να πιάσουμε πάτο και να χτίσουμε απο την αρχή όπως έκανε και η Γιουβέντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις