firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 "Τι κάνεις εκεί αγαπούλα; iPhone 4 είναι αυτό και βγάζει φωτογραφίες; Πως σε λένε αγαπούλα;" Χα χα χα χα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 εσένα θυμήθηκα... δεν μπορούσαν και να βγάλω φωτό ρε γμτ... αυτοί οι 2, ο Καρντόζο και εγώ ήμασταν όλο όλο απ'εξω Αν ήθελες να βρεθείς τσιμεντωμένος στον πάτο της θάλασσας, έπρεπε να τραβήξεις μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Προς την έξοδο ο Παππάς στο καλό και να μας γράφει... πρωτοδικείο, 4η εθνική, και με λεφτά από όλους μας ακαδημίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Οκ έφαγε η ΑΕΚ από τον ΟΣΦΠ. Δίκαια όπως λέτε... Ας αναλύσουμε αυτό το 6-0 λοιπόν: Κερδισε ο ΟΣΦΠ 6-0 μία αδιάφορη ΑΕΚ (η οποία τον κέρδισε στον 1ο γύρο αν θυμάστε), που είχε 5 βασικούς παίκτες εκτός, που έπαιξε κουρασμένη από τον τελικό της Τούμπας (να σας θυμίσω γιατί είναι ξεκούραστοι οι του ΟΣΦΠ, μακάμπι και παοκ λέμε τώρα), σε ματς δικό τους φιέστα που παίζαν στο 120% για να πάρουν το πρωτάθλημα, σε ματς που κοιμήθηκε ο θεός και μπήκαν από το πουθενά δύο στις δύο στημένες φάσεις στο 5ο λεπτό και ένα γκολ δώρο τερματοφύλακα στο 20ο λεπτό (που 10 χρόνια να ξαναπαίζουν ακόμα και οι ίδιες 11αδες με την ελλιπη ΑΕΚ δεν θα ξαναγίνει) και μετά το ματς έγινε πάρτυ, σε ματς που ο Μανόλο έπαιξε με δεξί μπακ (!) τον Μανωλά και αριστερό μπακ (!) τον Λαγό και σε ματς όπου ο διαιτητής για μια ακόμη φορά έσφαξε την ΑΕΚ (ναι ακόμα και σε ματς του 6-0), μην μετρώντας καθαρό γκολ όπου θα γινόταν το 3-1 και που δεν απέβαλε τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς για ολοκάθαρες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο (όπου φυσικά το ματς στο 3-1 και ο ΟΣΦΠ με 10 ή 9 παίχτες δεν νομίζω να πιστεύετε ότι θα έρθει 6-0 έτσι δεν είναι)... Το μόνο που έχω να προσάψω στους παίκτες της ΑΕΚ είναι η αντίδρασή τους μετά το αναπάντεχο 3-0 και που δεν προσπάθησαν να σώσουν το ματς και να μην πάει στο 6-0. Βέβαια πήγαν να προσπαθήσουν αλλά τους το...ξέκοψε ο Παμπορίδης... Αν μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι το 6-0 έγινε γιατί η ΑΕΚ είναι Κούλα, άσχετη και τρισχειρότερη (αυτή η ΑΕΚ που κέρδισε φέτος ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ,ΑΡΗ) κι εγώ δεν ξέρω τί άλλο, να χαίρεστε τότε το 38ο και τον 1008ο. Δεν μας είπατε όμως για πόσα από αυτά είστε περήφανοι και δεν είναι βουτηγμένα στην βρωμιά... Κι αν δεν το ξέρετε θα σας βοηθήσω εγώ να το βρειτε: ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΞΟΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν θες πραγματικά να αναλύσουμε το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο αδιάφορος αφού και να μη κέρδιζε την ΑΕΚ...θα κέρδιζε ένα απο τα επόμενα 3 ματς. Το ίδιο αδιάφορος ήταν και με τον ΜΠΑΟΚ και γι'αυτό έχασε στη Τούμπα, το ίδιο αδιάφορος ήταν και με τον Πανιώνιο που πήγε ισοπαλία. Αν κάτι έκανε τους παίκτες του Ολυμπιακού να σκυλιάσουν ήταν η εμμετική συμπεριφορά του Αδαμίδη (ας πρόσεχε). Παίζαμε χωρίς τα βασικότατα μπακ μας (Τοροσίδη/Μπράβο). Με κατ'ανάγκη αμυντικό μέσο (Μοντέστο) και Μιραλάς δεξί χαφ που δεν είναι η θέση του. Ο Μανωλάς γιατί να μη μπορεί να παίξει μπακ; Ο Μοντέστο πως παίζει 3 θέσεις μια χαρά; Ο Μπράβο πως παίζει και μπακ και κεντρικός αμυντικός; Ο Τοροσίδης το ίδιο... Τα πρώτα 3 γκόλ κάθε άλλο παρα τυχαία είναι. Το 1ο είναι καθαρά κομπίνα Βαλβέρδε όπου τη πατήσατε. Το 2ο είναι καθαρά ανικανότητα στο μαρκάρισμα του κεντρικού σας αμυντικού...που πήγε να φάει κανα 2-3 γκόλ απο παρόμοιες φάσεις. Θυμίζω κεφαλιές Μέλμπεργκ και το άχαστο του Χολέμπας που ήταν μόνος του. Το 3ο γκόλ είναι καθαρά αποτέλεσμα της ασφυκτικής πίεσης...ο Σάχα δεν είχε που να τη δώσει και έκανε λάθος. Όσο για τα επόμενα απλά σας έκαναν ρόμπα ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ. Το γκόλ που βάλατε...ούτε ο Καφές διαμαρτυρήθηκε, ούτε ο Ντιόπ. Λες αμα πίστευαν το αντίθετο δεν θα γινόταν χαμός και ενώ το σκόρ μπορεί να παει 3-1; Ναι κέρδισες τα μεγάλα ματς...και έφαγες 7(!!!) συνολικά απο τον Ολυμπιακό Βόλου...τί να λέμε τώρα; Εκτός έδρας έχεις καμια νίκη; 1-2 σύνολο; Μας δουλεύεις; Τον Ολυμπιακό τον κέρδισες στο ΟΑΚΑ κατα τύχη στο 90 με φωτοβολίδα μέσα στη μικρή περιοχή και τον Blogger Ντουντου να έχει χάσει πέναλτι. Στον τελικό πήγες παρ'όλο που σε έκανε ρόμπα ο βάζελος...απλά κοιμήθηκε ο θεός στο 95... Αλλά...οκ αν εσύ θελεις να πιστεύεις ότι έχεις ομαδάρα δικαίωμα σου. Τις ίδιες δικαιολογίες λέτε εδώ και 17 χρόνια γι'αυτό είστε σε αυτή τη κατάντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 όπως και να το κάνεις, ο ΟΣΦΠ καθαρίζει παιχνίδια τραγικά εύκολα το φετινό το πήρε αέρα θυμάμαι στο πρώτο γύρο που είχαμε παίξει καμιά 10αρια αγώνες, και όλοι οι βαθμοί μας σχεδόν ήταν από "ντέρμπι"!! ξεφτίλα όπως και να το κάνεις. και αν το πάρεις και ποδοσφαιρικά (sic), δεν γίνεται να είσαι μεγάλη ομάδα και να ξέρεις να παίζεις μόνο με τους μεγάλους, και όταν έρχεται η ώρα να κάνεις παιχνίδι (στο 90% των αγώνων του πρωταθλήματος) να μη μπορείς να αλλάξεις 2 μπαλιές. δεν πειράζει που έφαγες 6 από τον έτοιμο-πλήρη-ξεκούραστο-παμπορισμένο-Soon_to_be_champion Ολυμπιακό μέσα στο Τηγάνι, αλλά 4 από τον ΟΛ Βόλου στο ΟΑΚΑ είναι η ξεφτίλα και όσο για το Βαγγέλη ψάξου, δεν σου είπα ότι θα πάρω πρωτάθλημα, ούτε ότι θα με αφήσουν, αλλά αυτοί φέτος ούτε που χρειάστηκε να τους κόψουν ρε συ για να μη το παλέψουν! από τότε που χάθηκε ο πρωταθλητής στο χορτάρι, και εμφανίστηκε ο πρωταθλητής στα χαρτιά, και αλλάξανε χέρια 20 μύρια από το κακό στο χειρότερο πάμε. τι να κάνουμε, δε γίνεται να δίνεις τόσα λεφτά και πάλι να μην κάνεις τίποτα... και υγιής οργανισμός σε άρρωστο περιβάλλον δεν μπορεί να υπάρξει το Βενγκερ να είχαμε, και πίστωση 10 χρόνια απο την Ορίτζιναλ (μεγάλη η χάρη της, φύγαν οι "εχθροί" Ντέμης και Ντούσαν και κάθισαν στα αυγά τους... γουστάρουν τώρα αυτοί οι αεκτζήδες) πρωτάθλημα ποτέ δε θα παίρναμε (γιατί δεν θα λεγόταν ποτέ το "Αρσέν, ψάξου!!!") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 O λόγος της ήττας για εμένα ήταν τα εγκλήματα του Μανώλη,και η ανικανότητα του ρόστερ που κλήθηκε να παίξει και η διάθεση των παιχτών του Ολυμπιακού να δώσουν απαντήσεις στις εφημερίδες που νυχθημερόν τους ανέβαζαν και τους κατέβαζαν άχρηστους. Ο Χιμένεθ κατέβασε την ομάδα λες και πάει για 5χ5 για ξεμούδιασμα.Πειραματικά μπάκ,Νασούτι!,έξω Λύμπε,μέσα Μπάχα μπροστά,εκτός αποστολής Μπλάνκο,Δέλλας,Μάκος.Ε τους παίρνεις έστω μαζί σου.Θες να τους ξεκουράσεις;ΟΚ δεν τους ξεκινάς αλλά χωρίς αυτούς τους 3 δεν πας εκδρομούλα.Είναι οι 3 από τους 5 παίχτες που έχεις δηλαδή.Και άντε κατεβάζει την παιδική χαρά 11άδα.Βλέπει ότι το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα,1-0,2-0,3-0,κάρτες δεν πρόκειται να πάρουν οι αντίπαλοι,γκόλ δεν πρόκειται να σου μετρήσουν.ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ!Το καταλαβαίνεις και αράζεις..Ο τύπος έβαλε 3 επιθετικούς μετά το 3-0!!!Στο 6-0 έβαλε μέχρι και τον Έντερ δηλαδή για να γελάνε τα χαλίκια.Το παλικάρι ανάθεμά το αν θα έπαιζε με Πανσερραικό αλλά στο Καραισκάκη μπήκε στο 6-0!Με λίγα λόγια ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ σε τέτοιο ματς ρε μεγάλε.Και αν το κάνεις ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ στο 3-0!Πως δεν έβαλε και τον Τσαμουρλίδη δηλαδή μέσα! Αυτό είναι και δείγμα ΠΟΛΥ ΚΑΚΗΣ νοοτροπίας.Δηλαδή η νοοτροπία της ομάδας φέτος είναι το κύπελλο να πάρουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια ας ξεφτιλιστούμε."ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ"-(φράση Αδαμίδης).Αυτό σημαίνει ότι η δοιήκηση και κατά συνέπεια και ο προπονητής είναι στον κόσμο τους.Μακάρι και το εννοώ,ΜΑΚΑΡΙ,αυτό το πράγμα να έγινε για να είναι η ομάδα πιο έτοιμη στα κρίσιμα ματς.Γιατί κακά τα ψέμματα τα κρίσιμα ματς ο τελικός είναι και τα πλέι οφ.Μακάρι λοιπόν να ξέρει ο Μανώλης τι κάνει.Αλλά όσο να ναι η ξεφτίλα είναι ξεφτίλα.Τέλος Από εκεί και πέρα γιατί ο διαιτητής σε ματς 3-0 δεν τιμωρεί παίχτες του Ολυμπιακού και δεν μετράει γκόλ;E κλασικά.Η φράση του Ζήκου ίσχυε,ισχύει και θα ισχύει.Ο διαιτητής φοβάται να σφυρίξει κάτι εις βάρος του Ολυμπιακού μέσα στο Καραισκάκη.Είτε λόγο έδρας(λογικό),είτε λόγο φιέστας(λογικό),είτε λόγω άλλων πραγμάτων,δεν ξέρω.Αλλά δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ακόμη και 10-0 να έβγαινε,όσο χάλια και αν έπαιζε η ΑΕΚ. Τώρα για τα 17 χρόνια που είπε ο φίλος πιο πάνω.Αυτό έλλειπε να τσουβαλιάσουμε έτσι όλα αυτά τα χρόνια κλοπών επειδή εδώ και 3 χρόνια που είμαστε σε μια τρελή κατηφόρα με αποκορύφωμα φέτος όσο και να ασελγήσει πάνω μας κάποιος δεν μας απασχολεί γιατί είμαστε εκτός πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη.Μακάρι δηλαδή κάποια στιγμή να τα φέρει έτσι η ζωή να τους ακυρώνουν αυτούς γκόλ,να μας αφήνουν εμάς να παίζουμε με αγκώνες,γόνατα και τα πάντα όλα χωρίς κάρτες,να είμαστε καλύτεροι και αντί για ένα φυσιολογικό 3-1,ή μεγάλο 4-1 να έρθει ένα 6-0 για να τους δω τι θα λένε.Και να βλέπουν μερικοί δικοί μας που κάνουν fair play σε αντίστοιχες καταστάσεις με 3-0 στο ημίχρονο ότι ο άλλος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να σε ξεφτιλίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αν θες πραγματικά να αναλύσουμε το ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν το ίδιο αδιάφορος αφού και να μη κέρδιζε την ΑΕΚ...θα κέρδιζε ένα απο τα επόμενα 3 ματς. Το ίδιο αδιάφορος ήταν και με τον ΜΠΑΟΚ και γι'αυτό έχασε στη Τούμπα, το ίδιο αδιάφορος ήταν και με τον Πανιώνιο που πήγε ισοπαλία. Αν κάτι έκανε τους παίκτες του Ολυμπιακού να σκυλιάσουν ήταν η εμμετική συμπεριφορά του Αδαμίδη (ας πρόσεχε). Παίζαμε χωρίς τα βασικότατα μπακ μας (Τοροσίδη/Μπράβο). Με κατ'ανάγκη αμυντικό μέσο (Μοντέστο) και Μιραλάς δεξί χαφ που δεν είναι η θέση του. Ο Μανωλάς γιατί να μη μπορεί να παίξει μπακ; Ο Μοντέστο πως παίζει 3 θέσεις μια χαρά; Ο Μπράβο πως παίζει και μπακ και κεντρικός αμυντικός; Ο Τοροσίδης το ίδιο... Τα πρώτα 3 γκόλ κάθε άλλο παρα τυχαία είναι. Το 1ο είναι καθαρά κομπίνα Βαλβέρδε όπου τη πατήσατε. Το 2ο είναι καθαρά ανικανότητα στο μαρκάρισμα του κεντρικού σας αμυντικού...που πήγε να φάει κανα 2-3 γκόλ απο παρόμοιες φάσεις. Θυμίζω κεφαλιές Μέλμπεργκ και το άχαστο του Χολέμπας που ήταν μόνος του. Το 3ο γκόλ είναι καθαρά αποτέλεσμα της ασφυκτικής πίεσης...ο Σάχα δεν είχε που να τη δώσει και έκανε λάθος. Όσο για τα επόμενα απλά σας έκαναν ρόμπα ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ. Το γκόλ που βάλατε...ούτε ο Καφές διαμαρτυρήθηκε, ούτε ο Ντιόπ. Λες αμα πίστευαν το αντίθετο δεν θα γινόταν χαμός και ενώ το σκόρ μπορεί να παει 3-1; Ναι κέρδισες τα μεγάλα ματς...και έφαγες 7(!!!) συνολικά απο τον Ολυμπιακό Βόλου...τί να λέμε τώρα; Εκτός έδρας έχεις καμια νίκη; 1-2 σύνολο; Μας δουλεύεις; Τον Ολυμπιακό τον κέρδισες στο ΟΑΚΑ κατα τύχη στο 90 με φωτοβολίδα μέσα στη μικρή περιοχή και τον Blogger Ντουντου να έχει χάσει πέναλτι. Στον τελικό πήγες παρ'όλο που σε έκανε ρόμπα ο βάζελος...απλά κοιμήθηκε ο θεός στο 95... Αλλά...οκ αν εσύ θελεις να πιστεύεις ότι έχεις ομαδάρα δικαίωμα σου. Τις ίδιες δικαιολογίες λέτε εδώ και 17 χρόνια γι'αυτό είστε σε αυτή τη κατάντια. Α) Όταν χάνει ο ΟΣΦΠ, πάντα ακούω από γαύρους να λένε: Στημένο ήταν, το δώσαμε, ήμασταν χαλαροί, δεν μας ένοιαζε το ματς, αδιάφορο ήταν και τέτοια. Ο ΟΣΦΠ δεν χάνει ποτέ κανονικά, το έχουμε μάθει αυτό. Β) Οι στημένες φάσεις είναι αποτέλεσμα στιγμής και τύχης και λιγότερο κομπίνας. Αν ήταν όλες οι κομπίνες φάουλ θα έμπαιναν γκολ... Γ) Είναι διαφορετικό το ρόστερ της ΑΕΚ από του ΟΣΦΠ. Αν δεν κλεβατε τα 20 εκατομμύρια στο πρωτάθλημα του βάλνερ (ξέρεις σε αυτό το πρωτάθλημα που η ΑΕΚ σας ξεφτίλισε σε όλα τα στατιστικά, σας έριξε 4-0 και ο Κωστένογλου στο 70 είπε παιδιά χαλαρά σεβαστείτε τον ΟΣΦΠ, μεγάλο λάθος του τότε), το ρόστερ της ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικό Δ)Για την σφαγή που μιλάω σε παραπέμπω στον γαύρικο sportfm όπου μιλάει για τα εγκλήματα του Παμπορίδη και την αλλοίωση αποτελέσματος. Το σκορ έπρεπε στο ημίχρονο να είναι 3-1 και να παίζει ο ΟΣΦΠ με 9 παίκτες! Άρα για ποιό 6-0 μιλάμε? Ορίστε και το λινκ αν δεν πιστεύεις: http://www.sport-fm.gr/article/465500 Ε)Το ότι κέρδισε η ΑΕΚ πολλά μεγάλα ματς από μόνο λέει κάτι για την ποιότητα της ομάδας και το πόσης διαφορά ή όχι έχει με τις άλλες. Το ότι χάσαμε από Βόλο και λοιπούς δεν σε αφορά, ούτε δικαιολογεί την διαφορά που έχουμε μεταξύ μας. Κι εγώ από την μεριά μου σου λέω ότι ξεφτιλίστηκες από Μακάμπι ενώ η ΑΕΚ έπαιξε μέχρι Δεκέμβριο ευρώπη και αποκλείστηκες από Κύπελο κι η ΑΕΚ πάει τελικό! Τί να λέει αυτό? ΣΤ) Ποτέ δεν είπα ότι η ΑΕΚ έχει ομαδάρα. Αυτά είναι δικά σας κλασικά ψεύτικα λόγια... Ζ) Όταν σε αυτά τα 17 χρόνια άξιζε η ΑΕΚ να πάρει 4-5 πρωταθλήματα αλλά αυτά κλάπηκαν, δεν χρειάζεται να συζητήσουμε παραπάνω...Αυτό τα λέει όλα...Όταν σε κλέβουν, δεν μπορείς να βάλεις και παραπάνω λεφτά. Εσένα αν σου έκλεβαν τα λεφτά, θα δημιουργούσες νέα και θα ήσουν άνετος? Στην πείνα θα ήσουν και θα προσπαθούσες με πέτρες να ανέβεις... Καλημέρα σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το να τρως έξι και να το ρίχνεις στην ανάλυση είναι ξεφτίλα polakis, όχι τα έξι γκολ καθέ αυτού... 6 μπορεί να φάει οποιαδήποτε ομάδα. Θυμάσαι πρόπερσι που έπεφταν εναλλάξ 4άρες; Εμείς τον βάζελο, ο βάζελος εσάς, εσείς εμάς. Την λογική της αλάνας 'εγώ κέρδισα αυτόν που σε κέρδισε, άρα είμαι καλύτερος' ούτε στα καφενεία δεν την ακούς. Κερδίζεις μέσα στην Τούμπα και γίνεσαι υπερομάδα... τρως έξι και είσαι για τα λιοντάρια. Χάνω μέσα στην Τούμπα και είμαι looser... σου ρίχνω έξι και είμαι η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας... άλλη μία λογική καφενείου. Μετά την Τούμπα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο ήρωες οι παίκτες... τώρα έφυγαν με ταξί γιατί τους περίμεναν... τρίτη λογική καφενείου. Αν σου αρέσει εσένα να είσαι καφενείο μαγκιά σου. Παρηγορήσου με "Βαγγέλα" "καλησπέρα σας" κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Το να τρως έξι και να το ρίχνεις στην ανάλυση είναι ξεφτίλα polakis, όχι τα έξι γκολ καθέ αυτού... 6 μπορεί να φάει οποιαδήποτε ομάδα. Θυμάσαι πρόπερσι που έπεφταν εναλλάξ 4άρες; Εμείς τον βάζελο, ο βάζελος εσάς, εσείς εμάς. Την λογική της αλάνας 'εγώ κέρδισα αυτόν που σε κέρδισε, άρα είμαι καλύτερος' ούτε στα καφενεία δεν την ακούς. Κερδίζεις μέσα στην Τούμπα και γίνεσαι υπερομάδα... τρως έξι και είσαι για τα λιοντάρια. Χάνω μέσα στην Τούμπα και είμαι looser... σου ρίχνω έξι και είμαι η Μπαρτσελόνα της Ελλάδας... άλλη μία λογική καφενείου. Μετά την Τούμπα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο ήρωες οι παίκτες... τώρα έφυγαν με ταξί γιατί τους περίμεναν... τρίτη λογική καφενείου. Αν σου αρέσει εσένα να είσαι καφενείο μαγκιά σου. Παρηγορήσου με "Βαγγέλα" "καλησπέρα σας" κτλ Δεν είμαι καφενείο. Ανάλυση στοιχείων κάνω που προφανώς εσείς αγνοείτε λόγω του 6-0. 200 χρόνια να παίζανε οι ίδιες ομάδες με τις ίδιες 11αδες, 6-0 δεν ξαναρχόταν το ματς. Καθαρά συγκυριακό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα ντροπή, αλλά συγκυριακό, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Και η Ρεαλ έφαγε 5αρα από Μπάρτσα, τί να λέει αυτό.Χαλαρώστε λίγο, με τις κούλες, τα αεκάκια, τις κατάντιες κλπ. Λίγο κράτει...Μάλλον άλλοι είναι τα καφενεία κι όχι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τεράστιο Μαρινάκιο λάθος και τρομερή βλακεία του Αδαμήδη. Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ με του οπαδούς; Τι λες ρε βλάκα... Είχαμε τον Μαρινάκη έχουμε και τον Αδαμίδη τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ε ναι αυτό είναι.Η ουσία είναι πως η ομάδα ήταν ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ και τα έφαγε.Και τόσα να μην έτρωγε,και να συμάζευε λίγο ο άλλος αντί να βάζει επιθετικούς,θα έτρωγε 4.Και κόκκινη να έπαιρνε ο Ολυμπιακός και γκόλ να μετρούσε θα έβγαινε 4-1.Δεν αλλάζει κάτι.Το σκόρ μόνο.Η ουσία είναι ουσία.Ότι η ομάδα κυριολεκτικά ήταν καφενείο και η νοοτροπία είναι χειρότερη από ποτέ.Με πρόεδρο και προπονητή λαικιστές,έχουν δώσει την εντύπωση στους παίχτες ότι το κύπελο φέτος είναι ο αυτοσκοπός της ΑΕΚ και κρίμα κιόλας γιατί μάλλον το πιστεύει ο άλλος από τη γελοία ανακοίνωση που έβγαλε. Είμαστε τελικό,είμαστε στα πλέι οφ και κατεβαίνουμε εκδρομούλα.Αυτό είναι η κατάντια της ομάδας για εμένα και ούτε η 6άρα ούτε η 3η θέση ούτε τίποτε άλλο.Η 3η θέση για τα κυβικά της ομάδας μια χαρά είναι.Και η 6άρα με αυτούς τους παίχτες να παίζουν λογική.Η νοοτροπία είναι το πρόβλημα.Ότι χάναν 3-0 και δεν έγινε ούτε ένα τάκλιν,ότι πήγε 4-0 και ο άλλος κοίταζε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Έντερ και τον Μπέρνς αντί να συμμαζέψει τίποτα. Δεν είμαι καφενείο. Ανάλυση στοιχείων κάνω που προφανώς εσείς αγνοείτε λόγω του 6-0. 200 χρόνια να παίζανε οι ίδιες ομάδες με τις ίδιες 11αδες, 6-0 δεν ξαναρχόταν το ματς. Καθαρά συγκυριακό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα ντροπή, αλλά συγκυριακό, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Και η Ρεαλ έφαγε 5αρα από Μπάρτσα, τί να λέει αυτό.Χαλαρώστε λίγο, με τις κούλες, τα αεκάκια, τις κατάντιες κλπ. Λίγο κράτει...Μάλλον άλλοι είναι τα καφενεία κι όχι εγώ... Με τις ίδιες 11άδες 200 φορές να παίξουμε κάτω από 4 δεν πρόκειται να φάμε ούτε μία! Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ με του οπαδούς; Ακολουθεί κατά γράμμα την χθεσινή ανακοίνωση της Ορίτζιναλ.Από την πρώτη μέρα λαικιστής είναι.Τι περίμενες να κάνει τώρα;Σιγά που είπε σε απλήρωτους παίχτες τέτοιο πράγμα.Απλά αυτό έβγαλε προς τα έξω για τα μάτια του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εν τω μεταξυ ο συγκεκριμενος αν δεν ηταν προεδρος θα επινε καφε στο λονδινο και θα μπερδευε το κυπελλο με το πρωταθλημα ξερω γω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Α) Άρα μόνο η ΑΕΚ δικαιούται να είναι χαλαρή...όχι ο Ολυμπιακός έτσι; Εσύ ισχυρίστικες ότι ήταν χαλαρή η ΑΕΚ χθές...και εγώ σου λέω ότι άνετα μπορώ να ισχυριστώ ότι και ο Ολυμπιακός ήταν εξίσου χαλαρός. Β) Ο Ολυμπιακός φέτος έχει βάλει αρκετά φάουλ απο κομπίνες. Τα περισσότερα φυσικά αποτυγχάνουν, αλλά αν έχεις αμυντικούς επιπέδου ΑΕΚ λογικό είναι να τα φας. Το 2ο του Μέλμπεργκ ήταν καθαρά ανικανότητας μαρκαρίσματος. Μα κάθε στημένο που κάναμε μύριζε γκόλ. Ο Μέλμπεργκ έχασε άλλες 2 καλές κεφαλιές, και ο Χολέμπας μία κεφαλιά ξεμαρκάριστος. Αυτό δεν είναι τύχη, είναι ανίκανοι αμυντικοί Γ)Ξεκαρδιστική δικαιολογία. Ιδιαίτερα αν λάβεις υπόψη σου ότι την επόμενη χρονιά δεν βγήκαμε ΤΣ.Λ αφού αποκλειστηκαμε απο την Ανόρθωση. Τα 20 εκατομμύρια στα "έφαγε" ο Βάζελος αφού παρα το γεγονός ότι ήσουν "ηθικός πρωταθλητής" δεν κατάφερες να βγείς ούτε 2ος στα Play-off αφού μάζεψες 4άρες απο Βάζελο και Άρη. Η διαφορά είναι ότι εμείς φάγαμε 4άρα, μας έγινε μάθημα, δεν ψάξαμε ηλίθιες δικαιολογίες όπως κάποιοι απο εσάς (π.χ ελάχιστοι γάβροι είπαν ότι ο Ριβάλντο και ο Σέζαρ ο δικός μας ήταν κολλητάρια) και τις επόμενες χρονιές φτιάξαμε ομάδα. Εσείς φάγατε 6άρα και καταρέετε και ακόμα το ρίχνετε στο κατεστημένο του Κόκκαλη Δ)Ετσι έτσι...γαύρικο sport-fm...όλα τα μεσα ακόμα και το Ντέρμπι και η Πράσινη είναι γαύρικα. Ε για να το λέει ο συντάκτης του sport-fm θα είναι σωστό έχεις δίκιο. Ε)Το πρωτάθλημα έχει 16 ομάδες, δεν έχει τις 5 πρώτες δυστυχώς για σένα. Γι'αυτό είναι ανώτερος θεσμός απο το Κύπελλο. Στο κύπελλο αρκεί ένα κωλόφαρδο γκόλ στο 95 και περνάς, παρόλο που σε έχει κάνει ρόμπα ο ΠΑΟ. Ποιά ποιότητα; Έχεις μόλις 5 νίκες εκτός έδρας....και ειδικά στον Β' γύρο έχεις να κερδίσεις απο τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!! Εντάξει και μένα με κέρδισε ο Ηρακλής...και εγώ πέρυσι κέρδισα 2 φορές τον Βάζελο και έχασα 16 βαθμούς στην επαρχία...αντίο πρωτάθλημα. Έτσι είναι αυτά. ΣΤ) Εδώ μας είπες ότι κανονικά έπρεπε να είσαι πρωταθλητής αφού έχεις κερδίσει τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος...δεν έχεις ομαδάρα; Οκ δεν είσαι και μπάρτσα . Υπόψη..ο Βόλος είναι 5ος και έχεις φάει 7 μόνο απο αυτόν. Τα 4 στην έδρα σου. Z) Το μόνο που ίσως να άξιζε είναι το πρωτάθλημα του 2008. Όλες τις άλλες χρονιές ήταν απλά ομάδα για γέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν είμαι καφενείο. Ανάλυση στοιχείων κάνω που προφανώς εσείς αγνοείτε λόγω του 6-0. 200 χρόνια να παίζανε οι ίδιες ομάδες με τις ίδιες 11αδες, 6-0 δεν ξαναρχόταν το ματς. Καθαρά συγκυριακό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα ντροπή, αλλά συγκυριακό, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Και η Ρεαλ έφαγε 5αρα από Μπάρτσα, τί να λέει αυτό.Χαλαρώστε λίγο, με τις κούλες, τα αεκάκια, τις κατάντιες κλπ. Λίγο κράτει...Μάλλον άλλοι είναι τα καφενεία κι όχι εγώ... πολύ σωστά για το συγκυριακό. Μερικά ματς σου κάθονται κάπως και ή διασύρεσαι ή περνάς από πάνω τους, όπως έγινε με εμάς την Κυριακή. Από εκεί και πέρα για την καζούρα, ναι... θα σε πω και αεκάκι και κούλα και άλλα τέτοια... 6 σου έριξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις