Zus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μου αρεσει που μερα νυχτα ασχολεισαι με την ομαδα μου, το λατρευω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Γέλα και λίγο αγοράκι μου, κάνε και κανένα like έτσι για αλλαγή. Εγώ έκλαψα μόλις το είδα, μην είσαι τόσο κολλημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 2 μπάτσες τα έχει τα χουλιγκάνια ο Σέρβος πάντως. Ακόμα και τώρα δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δε μου προκάλεσε το γέλωτα, ελπίζω να μην προσβληθείς γιαυτό Αντίθετα, έκλαψα με αυτό! >> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Πάντως λίγο τα φιλικά με Σεβίλλη κ Ίντερ ,λίγο με την μεταγραφή Μπουονανότε η ΑΕΚ φαίνεται να επιστρέφει στη σουπερ λίγκ έτοιμη για να γυρίσει σελίδα μετά την απουσία 2 ετών.Έχει ανέβει κ η ψυχολογία του κόσμου όπως τους κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις