alldaynews Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Γράψτε το παιδιά.Στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα 2-1 υπές της Αεκάρας φυσικά
we_will_rise Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 <p>Γράψτε το παιδιά.Στο ΟΑΚΑ το αποτέλεσμα 2-1 υπές της Αεκάρας φυσικά</p> Δε νομίζω.. Sent from my iPhone using Insomnia
cepola Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια σας εχω μια μπουλντοζα παιχνιδακι την θελετε ρε σεις μηπως και φτιαξετε γηπεδο; Πλακα κανω μην αρπαχτητε
IOSTEFO Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομίζω.. Sent from my iPhone using Insomnia Φίλτατε γιατί μας μολύνεις το χώρο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Η ΑΕΚ ,οι παιχτες που έχει τώρα μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο και όταν ανέβει Σουπερλιγκ με πόσο μπατζετ εκατομμύρια € θα κάνει μεταγραφες;
liopyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν σας πουλάμε ούτε παίχτες ούτε Ντούσκο, πάνε αυτά.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Η ΑΕΚ ,οι παιχτες που έχει τώρα μέχρι πότε έχουν συμβόλαιο και όταν ανέβει Σουπερλιγκ με πόσο μπατζετ εκατομμύρια € θα κάνει μεταγραφες; Αυτά για να ξέρει να στα απαντήσει κάποιος πρέπει είτε να είναι μέλος της διοίκησης έιτε να έχει κολλητάρι μέσα από την διοίκηση....
Albert_Hofman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πάει για αναβολή ο αγώνας κυπέλλου.Να μας πουν πότε θέλουν να γίνει, για να τους κλείσουμε κάνα SPA/massage την προηγούμενη μέρα να είναι φρέσκα και ξεκούραστα τα παλικάρια...Μέτα σου λένε οτι έχουν 3 ισάξιες ενδεκάδες και θα ρίξουν 6 στην ΑΕΚ της Β' εθνικής.
Zerg13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τα ιδια καναν με τον ΠΑΟΚ πέρσι. Η επο έβαλε το ματς οπου βόλευε τον οσφπ για να μην συμπέσει με την ευρωπη. Για το ιστορικο, ο παναθηναικος εχει κανει 2 φορες αιτήματα για αναβολή είτε για κύπελλο είτε για πρωταθλημα( είμασταν στους 8 του cl barca pao και νικώντας βγαίναμε στους 4), αιτήματα που απορρίφθηκαν γιατι παίζαμε εναντιον του διορισμένου, και η επο του γκαγκατση διάλεξε να παιξει μια ελληνική ομαδα με δυσμενείς συνθήκες σε ευρωπαϊκό ματς, μαζεύοντας εν τέλη λιγότερους βαθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις