Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν νικάει μια ομάδα με πάνω απο 3 γκόλ, η αντίπαλη δίνει το παιχνίδι. Λογική Έλληνα τώρα. Τελικά μας αξίζει οτι μας αξίζει στο ακέραιο...

Απλά σκέφτομαι σαν φίλαθλος του Ο.Σ.Φ.Μ. Θα γράφατε αν ήταν Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. πως ο τέρμας έδωσε πασούλα στο 3ο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Απλά σκέφτομαι σαν φίλαθλος του Ο.Σ.Φ.Μ. Θα γράφατε αν ήταν Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ. πως ο τέρμας έδωσε πασούλα στο 3ο;

Στο τρίτο; Γιατί να μην δώσει στο πρώτο, να τελειώνουν γρήγορα-γρήγορα; Ένα λάθος που έχει κατάληξη γκόλ σε εκατοντάδες παιχνίδια του εξωτερικού...

Στο τρίτο; Γιατί να μην δώσει στο πρώτο, να τελειώνουν γρήγορα-γρήγορα; Ένα λάθος που έχει κατάληξη γκόλ σε εκατοντάδες παιχνίδια του εξωτερικού...

Έλα ντε... Εσείς λέτε κάτι τέτοια και τρελαίνομαι. Σειρά μου τώρα.

Τι να δώσουμε.Με πειραματική άμυνα και χωρίς τον μοναδικό παίχτη που τρέχει στα χαφ αυτοί είμαστε.Βάλε και ότι ο Μπάκα μπροστά είναι πιο αργός και από ριπλέι.Τέλος.Κατά τα άλλα υπάρχει ακόμη κόσμος που αμφιβάλει για την αξία του Μάκου.Όταν δεν παίζει γίνονται κηδείες.

Μακάρι να πάει πολύ ψηλά το σκόρ για να καταλάβουν μερικοί ότι η ομάδα έχει τεράστια κενά στα μπακ και στην επίθεση μπας και δώσουν λεφτά μετά από πόσα χρόνια για 2-3 μπακ κανονικά και να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι να βρεις παίχτη σαν τον Μπλάνκο μπας και τον κρατήσουν.Τίποτε άλλο.

Έχουμε τον Λαγό.Καλός παίχτης αλλά ΧΑΦ.Όχι μπάκ.Τι να σου κάνει εκεί;Τρύπα.Μανωλάς.Καλός,άπειρος παίχτης αλλά ΣΤΟΠΕΡ.Μπακ;Τρύπα.Παίχτης Νασούτι απλά δεν υπάρχει.Θα φύγει όπως ήρθε,θα σταματήσει και ο Δέλλας,θα φύγει και ο Ματέος.Μετά τι;Τρύπες.Αν δεν παίζουν δύο από τους Μανωλά,Ματέος,Δέλλα εκεί έχεις τρύπες.Τέλος.Ντιόπ,Μίτσελ,Καφές καλοί αλλά αργοί.Θες και τρεξίματα στα χαφ.Μόνο ο Μάκος;Όταν λείπει..Τρύπες.Ε όταν είσαι τόσο τρύπιος ας έρθουν και τα μεγάλα σκορ να στο επιβεβαιώσουν για να μην παραμυθιάζεσαι.

Νομίζουν οι Αδαμίδες ότι άμα φέρεις παλαίμαχους της πρέμιερ φτιάχνεις ομάδα.Αυτοί είναι καλοί για κανέναν Ατρόμητο.Ξεζουμισμένοι τελείως παίχτες.Αν δεν ήταν ξεζουμισμένοι δεν θα τους ξέρναγε η πρέμιερ.

Τελείως άκυρο το ρόστερ της ΑΕΚ.Μια 11άδα όλη και όλη και όταν λείπουν 1-2 πανωλεθρία.

Μας ακύρωσαν το γκολ της ανάκαμψης,αυτό του Καφέ!!!!Στημένος διαιτητής.....:P

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Στο 3ο γκολ υπάρχει πέναλτι και αποβολή. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτι. Παράγκα. :P

Να τα χώσω στο live για ανατροπή;

Να έρθω να τα δώσεις εμένα που είμαι ρέστος αυτό τον καιρό? Χαμένα θα πάνε ούτως ή άλλως, ας πάνε χαμένα πάνω μου. :P

Αυτόν τον Μπαχά που τον βρήκανε θέλω να μάθω.Τους χαλούσε ο soft Λεονάρντο που τουλάχιστον ξέρει να σουτάρει και να κάνει και καμία τρίπλα και πήρανε αυτό το πράγμα;Τι να πω.Και όχι τίποτε άλλο καίς και τον άλλον.Να κάθετε σπίτι του τώρα και να βλέπει αυτό το ζώο να παίζει στη θέση του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...