liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το πρόβλημα είναι πως μπαίνουμε να χαζέψουμε το thread της ΑΕΚ και παρακολουθούμε μία γραπτή έκδοση της εκπομπής του Τσουκαλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Cossutius. Συμφωνω φιλε σε ολα απλα ειναι μερικοι που ειναι πολλοι προκλητικοι σε καποια σχολια που κανουν για να πειραξουν/πικαρουν τον αλλον και ειναι και πολλοι που τα παιρνουν ολα τις μετρητοις(ασχετως σχολιου) στα οσα λεει ο αλλος και μετα καταλαβαινεις τι γινεται....! Συμφωνω επισης και με το post 3028 και σ'αυτα που αναφερεις και το βλεπουμε περισσοτερο στα τοπικ Παναθηναικου-Ολυμπιακου που αν ενας πει καποια καλη κουβεντα για τον αντιπαλο καποιος θα πεταχτει και θα δημιουργησει θεμα. Προσωπικα αν και ειμαι Παναθηναικος ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα ηθελα να δω μια μεγαλη ομαδα σαν ΑΕΚ να πεσει κατηγορια.Εκει που τρελαινομαι ομως περισσοτερο ειναι οτι οι διοικησεις που τοσα χρονια ηταν στην ΑΕΚ την εφτασαν σ'αυτο το σημειο και κανενας δεν την βοηθησε οταν πραγματικα χρειαζονταν βοηθεια.Ισως ομως να ηταν και καλυτερα που εγινε τωρα αυτο παρα μετα απο 20 χρονια και η ομαδα να ηταν ακομη σ'αυτην την κατασταση. Ευχομαι ομως αυτο το ξεκινημα να ειναι μια νεα αρχη για την ομαδα της ΑΕΚ και να επιστρεψει γρηγορα στην Α' Εθνικη γιατι εκει ανηκει. Τωρα το να προκαλουν μερικοι με τα σχολια τους ειδικα σε μια τετοια ιδιαιτερη φαση στην οποια βρισκεται η ΑΕΚ δεν το βρισκω και σωστο αλλα αυτο εξαρταται και με το πως κρινει ο καθενας μας καποιες καταστασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Βγήκαν οι τιμές των διαρκείας: Θύρες 1, 35, 15: 150 ευρώ Θύρες 3: 200 ευρώ Θύρες 5, 13: 250 ευρώ Θύρες 7, 11: 350 ευρώ Θύρες 9: 450 ευρώ Θύρες 29: 550 ευρώ VIP (R1-R2): 2000 ευρώ Members: 4000 ευρώ Για ποιο γήπεδο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Γελάει ο κόσμος με τις τιμές των διαρκείας. Μάλλον κλαίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλά ρε, αγώνες Γ εθνικής και το φθηνότερο είναι 150€ έστω και στο ΟΑΚΑ? Και κατά τα άλλα αυτός είναι ο σωτήρας? Βάλτε λεφτά να φτιάξει γήπεδο ο Τίγρης. Γι' αυτό έλεγε "στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες"? Ο Τζάμπας ζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izerman76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εγώ λέω να να κρατάει το 1/3 για το νέο γήπεδο, το 1/3 για τα έξοδα και το 1/3 για τη καμπάνα που θα χτυπάει όχι όταν μπαίνει γκολ αλλά όταν εμφανίζεται άνθρωπος στις κερκίδες. Κατά τα άλλα θα φτιάξει γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσεις ("Δεν θέλω ούτε σούπερ μάρκετ, ούτε εμπορική χρήση. Ό,τι λέει ο νόμος και οι κανονισμοί. Αυτό το γήπεδο που είχαμε θέλουμε να ξαναχτίσουμε"), άρα χρηματοδότηση από τις τσέπες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν είμαστε εμείς κομπλεξικοί τότε τι να μας πουν άτομα σαν τον traganeus που μας βρίζουν επειδή λέμε καλό λόγο για την ομάδα τους!!!!!!wtf?Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του κόμπλεξ τότε τι είναι;Φαντάσου δηλαδή τι παιδικά τραύματα φέρει ο εν λόγο (δεν ξέρω και πως να τον χαρακτηρίσω δεν βγάζω άκρη για το iq του) από τον θρύλο.Αναμενόμενο μετά από τόσες εξάρες...... Αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Σας λέει κάτι ο traganeus και εσείς σαν 10χρονα κάθεστε και απαντάτε στο ίδιο ύφος. Τουλάχιστον πείτε τα με pm μπας και ξεπρηστούν οι μπάλες μας. Πάντως, να θυμουνται καποιοι οτι η εκάστοτε ομάδα, ειναι ομάδα ολων. Και στο τοπικ αυτο μπορουμε να γράφουμε όλοι, κρινοντας θετικά ή αρνητικά χωρις φυσικά να προσβάλουμε την ομάδα.. Αν κάποιοι προκαλειστε όταν ένας γαβρος γράφει ένα καλό λογο για την ομάδα που γουστάρετε περισσότερο, τοτε υπάρχει σοβαρότατο προβλημα, πραγματικά. Δεν είπε κανένας να μην γράφετε στο thread της ΑΕΚ. Αντιθέτως αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρων η συζήτηση αν υπάρχει και η αντίθετη γνώμη. Εσύ ας πούμε έχεις γράψει αρκετές φορές στο thread αλλά δεν συμπεριφέρεσαι σαν παιδάκι και σέβεσαι τον συνομιλητή σου. Μπορεί να διαφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά τουλάχιστον θα επιχειρηματολογήσεις και δεν θα γίνεις μπαμπουίνος γράφοντας ατάκες του τσουκαλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου προτού απαντήσω στον traganeus πέρασαν καμία 20 σελίδες να βρίζει τους οπαδούς της ομάδας μου και την ομάδα μου.Όχι απλά έκανα υπομονή στο να μην απαντήσω αλλά έκανα γαιδουρινή υπομονή.Βρες μου ένα post δικό μου που να έγραψα κάτι κακό για οπαδό της Α.Ε.Κ ή της ομάδας του πριν μας κάνει ο traganeus τα @ρχείδια σαν μπάλες ποδοσφαίρου.Ε μερικοί μόνο αν τους απαντάς στο ίδιο μήκος κύματος παίρνουν γραμμή. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2013 από man of steel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φίλε μου προτού απαντήσω στον traganeus πέρασαν καμία 20 σελίδες να βρίζει τους οπαδούς της ομάδας μου και την ομάδα μου.Όχι απλά έκανα υπομονή στο να μην απαντήσω αλλά έκανα γαιδουρινή υπομονή.Βρες μου ένα post δικό μου που να έγραψα κάτι κακό για οπαδό της Α.Ε.Κ ή της ομάδας του πριν μας κάνει ο traganeus τα @ρχείδια σαν μπάλες ποδοσφαίρου.Ε μερικοί μόνο αν τους απαντάς στο ίδιο μήλος κύματος παίρνουν γραμμή. http://www.youtube.com/watch?v=qXlnmF8-vAM 0:29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pernaei_iatrikes_kai_ypografei_o_mpresevits.2333019.html ψωνισαμε παλτουδαρα παλι απο τον ιλια περαστικα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pernaei_iatrikes_kai_ypografei_o_mpresevits.2333019.html ψωνισαμε παλτουδαρα παλι απο τον ιλια περαστικα μας Για την Γ' Εθνικη ειναι μια χαρα παικτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Χωρις εννοειται να εχω δει τους δυο παιχτες μονο απο αυτα που εχω διαβασει ο Ταιπ πρεπει να ηταν καλυτερη περιπτωση.Ειχε πιο ευκολο το γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Για την Γ' Εθνικη ειναι μια χαρα παικτης ισως γιατι απο σερβους του ιλια και του ντουσαν εχουμε καει απειρες φορες αλλα το θεμα ειναι να κανεις μεταγραφες με προοπτικη να μπορουν να σταθουν και Β εθνικη οχι Γ και αυτο με το ζορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απο ποιες μεταγραφες εχουμε καει??? Ο Ανθρωπος ειναι ο μονος στην Ελλαδα που αξιζει να λεγεται τεχνικος διευθυντης! Ο Ιvic δεν ειχε φερει ουτε ενα Σερβο στην ΑΕΚ(εκτος απο τν αδερφο του)! Αντιθετα εφερε τζαμπα Cirillo,Sorrentino,Toszer και Ηetemaj με 400.000,σε συνεργασια με Μαρκο-Ντεμη εφεραν τους 17χρονους Πλιατσικα,Παπασταθο,Κονε!Αυτος πιεζε τον Ντεμη να παρουν τον Scocco απο το καλοκαιρι του 06 αλλα ζητουσαν πολλα λεφτα οι Αργεντινοι για να τον δωσουν και τον πηραμε τελικα μετα απο 2 χρονια. Στον OΣΦΠ εφερε με μολις 2εκ τον Galletti,τον Βelluschi(με αρκετα ειναι η αληθεια χρηματα γυρω στα 6εκ για το 50%),εφερε τζαμπα τον Djuricic στα 16 του στον ΟΣΦΠ αλλα καταφεραν και τον εχασαν μεσα απο τα χερια τους(ο παικτης εκανε οργια 3 χρονια στην Heerenveen και τον αγορασε με 6εκ η Benfica) κτλ Εκανε φυσικα και λαθος επιλογες οπως Venglynsky,Nunes,Leonardo(ΟΣΦΠ),Chanco Υ.γ:Για τον επιθετικο που πηραμε δεν περιμενω και πολλα.Διατηρω μια μικρη αισιοδοξια μονο και μονο επειδη τον προτεινε ο Ilia! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Απο ποιες μεταγραφες εχουμε καει??? Ο Ανθρωπος ειναι ο μονος στην Ελλαδα που αξιζει να λεγεται τεχνικος διευθυντης! Ο Ιvic δεν ειχε φερει ουτε ενα Σερβο στην ΑΕΚ(εκτος απο τν αδερφο του)! Αντιθετα εφερε τζαμπα Cirillo,Sorrentino,Toszer και Ηetemaj με 400.000,σε συνεργασια με Μαρκο-Ντεμη εφεραν τους 17χρονους Πλιατσικα,Παπασταθο,Κονε!Αυτος πιεζε τον Ντεμη να παρουν τον Scocco απο το καλοκαιρι του 06 αλλα ζητουσαν πολλα λεφτα οι Αργεντινοι για να τον δωσουν και τον πηραμε τελικα μετα απο 2 χρονια. Στον OΣΦΠ εφερε με μολις 2εκ τον Galletti,τον Βelluschi(με αρκετα ειναι η αληθεια χρηματα γυρω στα 6εκ για το 50%),εφερε τζαμπα τον Djuricic στα 16 του στον ΟΣΦΠ αλλα καταφεραν και τον εχασαν μεσα απο τα χερια τους(ο παικτης εκανε οργια 3 χρονια στην Heerenveen και τον αγορασε με 6εκ η Benfica) κτλ Εκανε φυσικα και λαθος επιλογες οπως Venglynsky,Nunes,Leonardo(ΟΣΦΠ),Chanco Υ.γ:Για τον επιθετικο που πηραμε δεν περιμενω και πολλα.Διατηρω μια μικρη αισιοδοξια μονο και μονο επειδη τον προτεινε ο Ilia! δεν θυμαμαι ονοματα συγκεκριμενα απλα ειχα αυτη την εντυπωση οτι ειχε φερει αρκετα σαπακια στην αεκ τωρα αν του βγηκαν και 3-4 μεταγραφες καλες οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις