Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκάκι. Άθλημα. Σκάκι. Άθλημα.

Και τελικά νόμιζα ότι μόνο οι βάζελοι πίστευαν ότι το σκάκι είναι άθλημα.

Προσθέστε ντάμα, πόκερ, πεντόβολα, ζάρια, γκρινιάρη, φιδάκι, Hotel, Μυστήρια στο Πεκίνο, Scotland yard, Monopoly, το παιχνίδι της ζωής και μετά ποιος σας φτάνει...

χαχαχαχαχαχαχα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Chess is a recognized sport of the International Olympic Committee and international chess competition is sanctioned by the World Chess Federation (FIDE), which adopted the now-standard Staunton chess set in 1924 for use in all official games.

Σχεδόν οποιαδήποτε σωματική ή πνευματική δραστηριότητα μπορεί να χαρακτηριστεί άθλημα ή σπορ όταν αποκτά ανταγωνιστικό χαρακτήρα, το αν αναγνωρίζεται επίσημα είναι άλλο θέμα. Το σκάκι πάντως αναγνωρίζεται, οπότε τα παράπονα σας στην ΔΟΕ.

The precise definition of what separates a sport from other leisure activities varies between sources, with no universally agreed definition. The closest to an international agreement on a definition is provided by SportAccord, which is the association for all the largest international sports federations (including association footballathletics, cycling, tennis, equestrian sports and more), and is therefore the de facto representative of international sport.

SportAccord uses the following criteria, determining that a sport should:

• have an element of competition
  • be in no way harmful to any living creature
  • not rely on equipment provided by a single supplier (excluding proprietary games such as arena football)
  • not rely on any "luck" element specifically designed into the sport
They also recognise that sport can be primarily physical (such as rugby or athletics), primarily mind (such as chess or go), predominantly motorised (such as Formula 1 or powerboating), primarily co-ordination (such as billiard sports), or primarily animal supported (such as equestrian sport).

Hint: υπάρχει η σωματική άθληση και η πνευματική άθληση. Long story short, το σκάκι και ίσως το πόκερ μπορούν να χαρακτηριστούν πνευματικά αθλήματα σε αντίθεση π.χ. με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την ιππασία και την σκοποβολή που για εμένα δεν εμπίπτουν σε καμία από τις δυο κατηγορίες.

Τέλος πάντων, μην το χαλάτε ρε, συνεχίστε να σκοτώνεστε μεταξύ σας για το ποιός την έχει μεγαλύτερη.

(την ομάδα ντε)

χρειάζεται να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη;Seriusly?Με ποιον να την μετρήσουμε με το Αεκάκι;

Παλι καλα που υπαρχουν και τα sports e-penis..

Προσωπικά δε μου αρέσει αυτή η αντιπαλότητα.

Traganeus αν ησουν λιγο πιο χαλαρός στα σχόλια σου, δε νομίζω οτι θα χαν μπει οι γάβροι εδω μέσα να αρχίσουν τις μ@λ@κιες.

Στο έγραψε και ο manofsteel τις προάλλες.

Την ΑΕΚ οι περισσότεροι, ειδικά οι μεγαλυτεροι Ολυμπιακοι, τη βλέπουμε με μεγάλη συμπάθεια.

Όταν η ΑΕΚ έπεσε έγραψα ένα σχόλιο ψυχής εδώ, για μια λαική ομάδα την οποία είχα τη τύχη να δω σε μεγάλες επιτυχίες και να παίζει κάποτε τη καλυτερη μπάλα που έπαιξε ποτέ ομάδα στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά ποτέ οι Ολυμπιακοι δεν ειχαν κάτι απέναντί της.

Κάποτε υπήρξαμε και φίλοι απέναντι στον άνθρωπο που ξεκίνησε τη παράγκα στην Ελλάδα.

Ο Σωκράτης έκανε το λάθος και σας πηρε τον Μπάγεβιτς και εκει ξεκίνησε η έχθρα και την παγίωσε με το ανηθικο πρωτάθλημα του 2008.

Ομως αυτά ειναι πράγματα που έχουμε παραδεχτει οι ίδιοι οι Ολυμπιακοι.

Τι άλλο μπορουμε δηλαδη να κάνουμε??

Αντι να εισθε περηφανοι Αεκτζηδες και να ασχολειστε καθαρά με την ομάδα σας, κυνηγοντας συγκεκριμένους ανθρωπους που τη διέλυσαν (βλέπε Μάκαρος), ασχολειστε με τους Ολυμπιακου και το τι ΘΑ κάνει η ομάδα σας τωρα που ασχοληθηκε ο Τιγραρος κτλ κτλ...

Για εμένα ειναι άσχημα για οπαδους που θελουν να πιστευουν οτι ανηκουν σε ομάδα του ήθους, να βριζουν άλλους, τη στιγμη που ουσιαστικά, χαρήστικα χρέη που κακός χρεώθηκαν στην ομάδα τους, από λάθη άλλων, και να θεοποιουν έναν άνθρωπο που ανέλαβε την ομάδα, όταν αυτή έπεσε.

....

Αντι να εισθε περηφανοι Αεκτζηδες και να ασχολειστε καθαρά με την ομάδα σας, κυνηγοντας συγκεκριμένους ανθρωπους που τη διέλυσαν (βλέπε Μάκαρος), ...........

Φιλε μου, μην παρεξηγηθεις αλλα δεν πρεπει να εχεις ασχοληθει πολυ με το θεμα και το τι γινεται με τον Μακαρο και την "ελληνικη δικαιοσυνη".

Φιλε μου, μην παρεξηγηθεις αλλα δεν πρεπει να εχεις ασχοληθει πολυ με το θεμα και το τι γινεται με τον Μακαρο και την "ελληνικη δικαιοσυνη".

ανοησιες.

το κρατος μας ευννοει ξεκαθαρα.δε το βλεπεις????

ανοησιες.

το κρατος μας ευννοει ξεκαθαρα.δε το βλεπεις????

Ποιες ειναι ανοησιες?

Ποιος ειναι το "μας" που ευννοει το κρατος?

Τι θες να πεις?

Ποιες ειναι ανοησιες?

Ποιος ειναι το "μας" που ευννοει το κρατος?

Τι θες να πεις?

ειρωνικα το λεω.

'μας' ειμαστε εμεις  :-D

πιστεψε με εχουν γινει χιλιαδες τετοιες συζητησεις νοημα δεν προκυται να βγαλεις.

αμα σου λενε οτι ευννοησε λεγε τους ναι.

εδω ολοκληρο γηπεδο μας χαριζουν σε λιγο απο οτι διαβαζω χαχαχα

Σκάκι. Άθλημα. Σκάκι. Άθλημα.

Και τελικά νόμιζα ότι μόνο οι βάζελοι πίστευαν ότι το σκάκι είναι άθλημα.

Προσθέστε ντάμα, πόκερ, πεντόβολα, ζάρια, γκρινιάρη, φιδάκι, Hotel, Μυστήρια στο Πεκίνο, Scotland yard, Monopoly, το παιχνίδι της ζωής και μετά ποιος σας φτάνει...

Εγώ πάντως ΑΕΚ έγινα από το σκάκι......:P

ειρωνικα το λεω.

'μας' ειμαστε εμεις  :-D

πιστεψε με εχουν γινει χιλιαδες τετοιες συζητησεις νοημα δεν προκυται να βγαλεις.

αμα σου λενε οτι ευννοησε λεγε τους ναι.

εδω ολοκληρο γηπεδο μας χαριζουν σε λιγο απο οτι διαβαζω χαχαχα

LoL.

Πραγματικα εχει ξεφυγει το θεμα! Ακρη δεν βγαινει. Καλυτερα διαβασμα!  :-D

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου λεει ενας Ολυμπιακος να μην ασχολουμαι με το τι ΘΑ κανει το γατι ο Μελισσανιδης και τι ΘΑ κανει η ομαδα μου.Εγω θα ειμια παντα ΑΕΚαρα και οχι ΑΕΚακι γιατι καταγομαι απο την Κωνσταντινουπολη και αμυνομαι επιτιθεμενος.Παντα ασχολιομουν με το τι κανει η ομαδα αλλα απο τοτε το 2008 καταλαβα τι εννοουσε ο ΠΑΟ περι παραγκας. Ποτε δεν εχω μπει στο αντιστοιχο τοπικ του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ για να πικαρω καποιον ή να ειρωνευτω κατι. ή να δω τι ΘΑ παρει ο Μαρινακης ή τι ΘΑ κανει ο Αλαφουζος.Δεν καταλαβαινω λοιπον πως μπηκαν γαυροι εδω μεσα,για να μπηκατε ή εμπαθεια θα έχετε ή θα σας τρωει η ΑΕΚ για το τι θα γινει.

Η Κωνσταντινουπολη για εσας τους γαυρους ειναι χωμα ελληνικο οταν παιζετε εναντιον της Γαλατα και της Φενερ εκει μεσα ενω οταν παιζετε διπλα απο το τουρκολιμανο και το πασα-λιμανι  με χρωματα ερυθρολευκα εναντιον της ΑΕΚ με τα κιτρινομαυρα της εκκλησιας ειμαστε Τουρκαλαδες και τουρκοσποροι.

Λοιπον επειδη θελω να κλεισει αυτη η συζητηση περι ανταγωνισμου εγω θα ασχολουμαι μονο με τον Δικεφαλο Αετο (ειτε Νοτου ειτε Βορρα,γιατι γουσταρω και τον ΠΑΟΚ ο οποιος καποτε λεγοταν ΑΕΚ Θεσσαλονικης αν και οι σημερινοι ΑΕΚτζηδες και ΠΑΟΚτζηδες εχουν μια κοντρα που δεν ξερω γιατι) 

Παντα θα ειμαι ενας Υπερηφανος ΑΕΚτζης αν και δεν εχω δει πρωταθλημα απο την ομαδα μου(κουπα πρωταθληματος να σηκωνεται εννοω) γιατι εχω γεννηθει δυστυχως το 1995 οταν η ΑΕΚ σταματησε να παιρνει πρωταθληματα.Εχω δει την ΑΕΚ ομως σε καλες πορειες στην Ευρωπη και να εχει καποιες χρονιες την καλυτερη ομαδα και να κατακτα και καποια Κυπελλα καποιες αλλες.Εχουν περασει απο την ΑΕΚ πολλοι μεγαλοι παιχτες και ξενοι και Ελληνες.Και επισης καποιοι που αμεσως μετα εγιναν ξακουστοι.

Για αυτους του λογους λοιπον εγω θα λεω παντα ΑΕΚ και σκασμος εδω μεσα στο τοπικ

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...