Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ξεφτιλίζεστε μόνοι σας γαυράκια. Απο τώρα ξεκίνησε να σας γλεντάει ο Τί΄γρης, θα κιτρινήσει το μικρολίμανο στην επίσημη συνέντευξη τύπου που θα κάνει.

Την βρωμιά και την σαπίλα σας, ούτε στην χειρότερη καντίνα δεν την βρίσκεις. Έχετε χεστεί απάνω σας γαυράκια και έχετε μαζευτεί πολλά τώρα εδώ, τί παίζει ρίχνεται κλεφτές ματιές να δείτε τι γίνεται? Ακόμα και στην Γ μόνο φόβο σας προκαλεί αυτή η ομάδα.

Και στον παρπάνω φίλο με τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που έβγαλε, αν ξεκινήσω να γράφω τα σκάνδαλά σου θα πέσει το insomnia, ωστόσο μια απο αυτές τις μέρες που δεν θα έχω τι να κάνω θα σου κάνω ενα ποστ να το βουλώσεις μια και καλή. Και Σούπεργαύρε, τα 170 εκ είναι επειδή δεν έχει τελειώσει το 44, μην πληρωθεί το 44 ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, γιατί κάναμε χρήσει του ΝΟΜΟΥ και δεν μας ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ και δεν ΠΛΗΡΩΣΕ το ελληνικό δημόσιο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά ρε traganeus είπαμε μερικοί από μας να γράψουμε  γραμμές συμπάθειας για την ομάδα σου επειδή κάποτε ήταν μέσα στους τρεις μεγάλους και σωματείο που συνδέονταν με την προσφυγιά.Κάποτε...Τώρα τι συγκρίνεις δηλαδή την πο@τσα με την βουρτσα;Έλεος πια παλικάρι μου άσε το ποδόσφαιρο που το πήδηξα και το διέφθειρα (κατά δήλωση σου)και πιάσε όλα τα άλλα αθλήματα και έλα να μου πεις ποιος είναι ο σύλλογος μου και ποιος ο δικό σου.Ε όχι να φτάνει στο σημείο το μυρμήγκι να λέει στον ελέφαντα θα σε πηδήξω!!!Μόνο γέλιο προκαλεί αυτό!Μου αρέσει που λες ότι θα με γλεντήσεις σε δύο χρόνια λες και έχεις την άνοδο στο τσεπάκι σου.Κατάφερε να ανέβεις στην super leagueπέρασε και άλλα δύο χρόνια προσαρμογής στην μεγάλη κατηγορία και τότε με γλεντάς.Ολά τα άλλα που λες είναι όνειρα θερινής νυκτός.Με την δική σου λογική του χρόνου έχω ρίξει στην Μπάγερν ένα 6-0 στον τελικό και έχω πάρει ch.l μόνο με νίκες.Και μετά ξύπνησες.....

Ασε φιλε να χαιρονται που θα ριχνουν 3αρες και 4αρες στην Γ' και τους περιμενουμε στην SL για νεες "στημενες" 6αρες.Εγω σου ειπα οτι μαλακια του Βαλβερδε τοτε που εκανε τις αλλαγες στο 70' και δεν τους αφησε να φανε 10 γκολ να βαλουν και στην τσεπη.Ονειρευονται οτι φοβομαστε κ.τ.λ..Κουνια που σας κουναγε χανουμακια.Δεν φοβομαστε κανεναν,και οτι θα κανεις συν. τυπου στο μικρολιμανο δεν λεει απολυτως τιποτα..Προσεξε μονο μην κατεβουν τιποτα μηχανακια και φατε μαπες και εκτος γηπεδου! Οσο για την εκτοξευση,εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε..Μαζευει καβα απο το CL ο Μαρινακης και θα σας φτιαξει καλα.. Προσεξε μονο μην γυρισεις SL και παιζεις με τα παικτακια που εχεις ηδη και τωρα γιατι 4ετες συμβολαια πολλα μαζευτηκαν..Εμεις εδω θα ειμαστε και θα σας περιμενουμε χανουμακια.Ακους εκει που θα φοβηθουμε κιολας,ποσο μαλλον τωρα που εισαι στην Γ'.

ΧΑΧΑΧΑ!!!Εχετε πολυ πλακα.Οσο για το γιατι μπαινουμε εδω,δεν ειναι επειδη φοβομαστε,ειναι για να σπαμε πλακα μαζι σας γιατι αυτο σας αξιζει.Και πολυ αργησε η Γ' Εθνικη για την ομαδα σου..Οτι χρωστας 150+εκ στο δημοσιο ειναι γεγονος,ειτε θελεις να το πιστεψεις ειτε οχι αυτο ισχυει και δεν αλλαζει οτι και αν μου πεις,οτι και πρωτοσελιδα να μου βγαλεις και με οτι σκανδαλα να μου πεις για τον ΟΣΦΠ..Υπαρχουν βεβαιως σκανδαλα για τον Ολυμπιακο αλλα δοξα τον Θεο μια χαρα σκανδαλα εχετε και εσεις.Απλα δεν εχετε τα @δια να το παραδεχτειτε και γιάυτο καλα σας κανει ο Μαρινακης και ο Κοκκαλης και σας γλενταγανε και θα συνεχισουν να σας γλεντανε οσο χρειαστει.Που θα μιλησεις εσυ για Πρωταθλητισμο και για Ευρωπη.Η Κουλα της 6αρας και των 4αρων και 5αρω και απο ποιον? απο μενα που σε κερναγα φαπες τοσα χρονια και βγαινεις να μιλησεις εσυ..Τουλαχιστον οι δικοι μου προεδροι,παλιοι βεβαια αλλα μπηκαν φυλακη.Οι δικοι σου για τοσα χρεη που ακριβως βρισκονται? Στην Μυκονο μαλλον διακοπουλες με την Βανδη κ.τ.λ ετσι?

Αυτοι ξερεις τι νομιζουν? Οτι ο Μελισσανιδης ειναι Αμπραμοβιτσ και οτι θα βαζει 50εκ καθε χρονο απο την τσεπη του για να φτιαξει την ΑΕΚ υπερδυναμη της Ευρωπης κ.τ.λ.Νομιζει οτι θα θα βαζει θα βαζει θα βαζει για υπερμεταγραφες και ετσι.Και εκει ειναι που θα φανε το κεφαλι τους.Ειναι σιγουροι οτι ο Μελισσανιδης οτι λεφτα εχει (και ειναι παρα πολλα ειναι η αληθεια) θα τα ριχνει στην ΑΕΚ,δεν θα εχει αλλη δουλεια να κανει..Εγω ειπα,προσεξτε μην αρχισουν οι φαπες απο φετος στην Γ' ή στην Β' εθνικη και μετα παραμιλατε.Αλλα ξερουμε,θα τα ριξουν παλι στον Μαρινακη,αυτος θα φταιει και εκει...

ΥΓ. Ασε που ετοιμαζουν νεο σκανδαλο για να παιξουν Β' Εθνικη που κανονικα ΔΕΝ επιστρεπεται απο την στιγμη που ο υποβιβασμος εγινε στην Γ' για την εκκαθαριση της..Εδω αλλαξε τον νομο ο Μελισσανιδης για παικτες ανω των 32 ετων για να μπορει να παιξει η ΑΕΚ με τετοιους... (το οριο ηταν μονο ενας)

Δηλαδή βρίζεις την ομάδα μας και τους φιλάθλους της και περιμένεις να μην απαντήσουτε επειδή ειναι topic της Α.Ε.Κ;Wtf;Άσε τα βίντεο του Τσουκαλά του ηλίθιου και απάντα χωρίς υπεκφυγές που μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο συλλογων;Που ;Πες ένα άθλημα ρε αδερφέ.Στίβο πόλο κολύμβυση μπάσκετ βόλει ανδρών γυναικών που;Διάλεξε ένα και πες που υπερτερείς.Ακόμα και στο ποδόσφαιρο θες να βγάλω 10 στημένα κατά την γνώμη σου πρωταθλήματα μου;Θες να τα κάνω 15 τα στημένα 20;Μάντεψε. Και πάλι τα υπερδιπλάσια έχω από σένα.Είναι αυτό που σου είπα πρίν.Είπε το μηρμύγκι στον ελέφαντα ότι θα τον πηδήξει.Και για το ότι είσαι μηρμύγκι φταίνε πρώτα οι δικοί σου παράγοντες και μετά οι άλλοι.Η αλήθεια είναι πικρή αλλά πρέπει να λέγεται.Κάποτε ήσουν ομάδα.Μετά έγινες το Αεκάκι που το γλένταγε ο κάθε πικραμένος.Ελπίζω να ξανά γίνεις μεγάλος αλλά με τα μυαλά που βλέπω να κουβαλάτε εκεί δεν το βλέπω και είναι κρίμα....

καλα ενταξει μην σε πιασουν και τα δακρυα κιολας, αντε να παρεις διαρκειας τωρα για Γ εθνικη να γουσταρεις εξυγιανση.. τα χρωστουμενα δωστα σε πασατεμπο οποτε μπορεσεις

Μερικοί απο μας εκφράσαμε την συμπάθεια μας προς την ομάδα σας και αν θέλετε εγώ ίσως και λίγο περισσότερο επειδή ήταν ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου Α.Ε.Κ.Ο traganeus όμως το γ@μησε και ψόφησε με τα βρισίδια και τις ειρωνίες προς την δική μου την ομάδα.Εντάξει μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία και να μην θυμάται η να γνωρίζει και πολλά αλλά έλεος πια.Δεν υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο συλλόγων όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε οποιοδήποτε άθλάμα θέλει.Ας μας πει λοιπόν σε ποιο άθλημα νομίζει ότι υπερτερεί να του απαντήσουμε αναλόγως.Και στο ποδόσφαιρο από τους 40 τίτλους που έχω έτσι για να του κάνω την χάρη θα του πω ότι οι μισοί ήταν στημένοι.Ας μετρήσει ξανά.Και πάλι δεν φτάνει πουθενά.Τώρα σε τέτοιο άτομο αν απαντήσω άντε γεια δεν λέει αυτά είναι για άτομα επιπέδου τσουκαλά.Από μένα καλή συνέχεια.

Δεν το ξερεις πως το πανε αυτοι? Εχουμε 40,πες οτι οι μισοι απο αυτους ειναι στημενοι,ειμαστε στους 20.. Ε δεν μας φτανουν παλι...Εεεεελα που πρεει να βαλεις και αυτους που εχουν κλεψει απο την ΑΕΚ...Καταλαβες? Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι..Στημενοι οι μισοι οι δικοι μας,στημενοι οι μισοι οι δικοι τους που επρεπε να παρουν αλλα δεν τους πηραν,τσουπ.. αντε μας προσπερνανε για 1-2..Αλλα τωρα βρηκαμε αλλη καραμελα,δεν το ξερεις? Ευρωπαικη ΑΕΚ,κατι 7αρες που φαγαμε εμεις απο την Γιουβε και κατι τετοια..Κατι 6αρες που τους ριξαμε εμεις ηταν στημενες..Καταλαβαινεις τωρα για τι επιπεδο μιλαμε.Παντως ρε man of steel και εσυ τους αδικεις..Χαντμπολ εχουν καλο..Αλλα μαλλον παραγκα θα εχουν εκει...

Δεν το ξερεις πως το πανε αυτοι? Εχουμε 40,πες οτι οι μισοι απο αυτους ειναι στημενοι,ειμαστε στους 20.. Ε δεν μας φτανουν παλι...Εεεεελα που πρεει να βαλεις και αυτους που εχουν κλεψει απο την ΑΕΚ...Καταλαβες? Φασουλι φασουλι γεμιζει το σακουλι..Στημενοι οι μισοι οι δικοι μας,στημενοι οι μισοι οι δικοι τους που επρεπε να παρουν αλλα δεν τους πηραν,τσουπ.. αντε μας προσπερνανε για 1-2..Αλλα τωρα βρηκαμε αλλη καραμελα,δεν το ξερεις? Ευρωπαικη ΑΕΚ,κατι 7αρες που φαγαμε εμεις απο την Γιουβε και κατι τετοια..Κατι 6αρες που τους ριξαμε εμεις ηταν στημενες..Καταλαβαινεις τωρα για τι επιπεδο μιλαμε.Παντως ρε man of steel και εσυ τους αδικεις..Χαντμπολ εχουν καλο..Αλλα μαλλον παραγκα θα εχουν εκει...

My bad που ξέχασα αυτό το τιτανοτεράστιο άθλημα οπου πήραν ένα τίτλο επιτέλους  σε οποιοδήποτε άθλημα μετά απο 25 χρόνια.Μεγάλη ομάδα σου λένε μετά.

Ένα και ένα κάνουν δύο.

Εάν αυτά τα 20 απο τα 40 που λέτε δεν τα είχατε πάρει εσείς, θα τα είχε πάρει κάποιος άλλος, οπότε και οι ισορροπίες θα ήταν διαφορετικές.

Όπως και να έχει, χαλαρώστε. Έχει ξεφύγει η συζήτηση, εκτροχιασμός, ναυάγιο, συντριβή.

Αυτά. 

Nαι ρε μαγκες, χαλαρωστε λιγο. Εχει ξεφυγει το θεμα και δεν θα βγαλετε ακρη ποτε.

Κι εσυ ρε superpie εχεις παρει ολα τα τοπικ σβαρνα. Αραξε λιγο και μην επιμενεις συνεχως γιατι σε βλεπω να κρυβεσαι παλι στο τελος, οπως εκανες σε αλλο τοπικ.

Που υπερτερουμε σε σχεση με τον γαυρο:

Βολλευ γυναικων

Χαντμπολλ

Ξιφασκια

Στιβος

Μηκος

Σκακι

Ποδηλασια

Πινγκ-πονγκ

Futsal

Πυγμαχια

Και μεχρι πριν 2 χρονια στο μπασκετ

Που υπερτερει ο γαυρος

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Πολο

Βολλευ ανδρων

Κολύμβηση

Κωπηλασία

Άρση βαρών

Σκοποβολη

Ιστιοπλοία

Ποδόσφαιρο βάση τίτλων νικάτε όπως και στο μπασκετ για λίγο.Βολλευ ανδρων επισης,βολλευ γυναικων εμεις.Χαντμπολ εμεις, πόλο εσεις.Γενικα στα μεγαλα αθληματα νικατε βασει τιτλων αλλα και η Ρεαλ Μαδριτης εχει περισσοτερα απο Μπαρτσελονα στο ποδοσφαιρο αλλα ολοι στον κοσμο ξερουμε ποια ειναι μεγαλυτερη ομαδα

Αν νομίζεις ότι υπερτερείς στον στίβο από μας έχεις βαθιά μεσάνυχτα.Μα πολύ βαθιά όμως.Άσε που ολη η λίστα που παραθέτεις είναι άκυρη δεν το σχολιάζω άλλα ειδικά για τον στίβο κάθε χρόνο σχεδόν ο Ολυμπιακός κερδίζει το διασυλλογικό πρωτάθλημα.Οπότε  think again.Όσο για τα 20 στημένα το λέω προς χάρην της συζήτησης με τον traganeus φυσικά και δεν πιστεύω ότι έχω τόσους χαριστικούς τίτλους.Πάντα μετά τα πέτρινα χρόνια είχα ομαδάρα με παιχταράδες μα πάντα όμως .Θα εξαιρέσω τον τίτλο που έπρεπε να πάρει ο ΠΑΟ με τον κυραστα προπονητή και το χάρτινο που πήρα από σας.Αλλά όπως λέει ο traganeus ότι νόμιμα κινήθηκε για το άρθρο 44 νόμιμα και εγώ πήρα το χάρτινο.Νόμιμα ναι αλλά όχι ηθικά.

Σκάκι. Άθλημα. Σκάκι. Άθλημα.

Και τελικά νόμιζα ότι μόνο οι βάζελοι πίστευαν ότι το σκάκι είναι άθλημα.

Προσθέστε ντάμα, πόκερ, πεντόβολα, ζάρια, γκρινιάρη, φιδάκι, Hotel, Μυστήρια στο Πεκίνο, Scotland yard, Monopoly, το παιχνίδι της ζωής και μετά ποιος σας φτάνει...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...