Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβαζεις τι ειπα? Το να μου μιλησει ο ΠΑΟ λεω οκ,αλλα εσυ ρε χανουμι να μιλας δεν το δεχομαι,επειδη εχεις περασει στα ημιτελικα.Σου ειπα,αφησε με εμενα να σου ριχνω 6αρες και 4αρες και μετα να βγαινεις να λες οτι ηταν στημενο το παιχνιδι..Οπως στημενο ηταν και το 81' οπως στημενη ηταν και η αλλη 6αρα στο κυπελλο το 2001,

Στημενα ολα αυτα ετσι? Στημενες οι 6αρες και αυτες ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε τελικό πρωταθλήματος πάντως τις κότες δεν της έχουμε κάνει και να μην κατέβουμε....

Ημιτελικά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση έχεις πάει? ΟΧΙ

Ημιτελικά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση έχω πάει? ΝΑΙ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΟΣΕΣ 6ΑΡΕΣ ΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!! 

• Like 2

Χαχα οι φιλοι μου οι διαιτητες φταινε για τις εξαρες ε?Χα το ακουσαμε και αυτο..Ρε φαε 3 6αρες φαπες απο μενα και αντε γεια.Και μακαρι να σας πετυχω και φετος να τα κανω 8..Μιλας για τις κοτες που πηρατε το κυπελλο και βγηκατε Ευρωπη στα χαρτια? Ή μηπως που κερδισατε τον Ηρακλη που επαιξε επιτηδες με 7 παικτες και μετα πανηγυριζατε..Φιλαρακι περασες στην Ευρωπη αλλα 6αρα εμενα προσωπικα δεν θα μου ριξεις ποτε,απεναντιας σου εχω ριξει ηδη 3 και επαιτε συνεχεια. (Οπως αναφερθηκες εσυ οτι στην Ευρωπη 7αρα δεν εφαγα εγω και ας εχω φαει φαπες,ετσι ελεγες,απο την στιγμη ομως που σου ειπα οτι εφαγες και εσυ 7αρα στην Ευρωπη εκανες τουμπεκι και επιασες αλλη καραμελα) Παντως περνα πρωτα σε πρωταθληματα μονο τον Τζορτζεβιτσ και τα ξαλαμε..Α! μιλα και για χαντμπολ,μονο εκει αξιζεις... ΦΑΑΑΑΠΠΠΠ

• Like 1

[...] Φιλαρακι περασες στην Ευρωπη αλλα 6αρα εμενα προσωπικα δεν θα μου ριξεις ποτε [...]

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, σου έχει ρίξει μια στο κύπελλο... το '78 :-D

Κατά τα άλλα, να φέρω τον χάρακα να λύσουμε όλες τις διαφωνίες μας μια και καλή; Τόσες σελίδες αρκούν, υπάρχουν και τα pm  :-(

Σου εχω ριξει 3 εξαρες και μου εριξες μια.. στημενο ηταν καλε το 6-1 στο κηπελο αφου δεν ειχαν πληρωθεί οι παίκτες του ολυμπιακού και το εστησαν... ας μην μετρησουμε ποσες φαπες σου εχω ριξει απο 3αρες 4αρες 5αρες...αφηστε το χανουμακια δεν σας παιρνει.. ειπαμε, φταστε πρωτα στα πρωτάθληματα που εχει ο Τζολε σαν Αεκ και τα ξαναλέμε οοοοταν ανεβειτε παλι SL. Εδω θα ειμαστε να σας ξεπαρθενιασουμε και το νεοσας γήπεδο. . Ισωσ ειναι και πιο νωρις αν σας πετύχουμε στο κύπελλο φέτος

Ρε φίλε αφού είσαι άσχετος απο μπάλα, κάθε μήνυμά σου θα έχει και μια μλκία μέσα. Γ εθνική κύπελλο δεν παίζουν στο επαγγελματικό αλλα στο κύπελλο που διοργανώνει κάθε ΕΠΣ....

Μπορεί ο καράφλας να έχει περισσότερα απο την ΑΕΚ, αλλα το ξεχείλωμα που σας έχει κάνει ο Ντέμης δεν περιγράφεται και ας πέρνατε 150 πρωταθλήματα...

ΥΓ. Υπάρχει ματς που έχει λήξει 7-3

• Like 1

Μάλιστα, και εγώ τι ακριβώς θέλεις να κάνω, να συνεχίσω κουβέντα καφενείου που ξεκίνησαν κάποιοι εδω μέσα; 

Αντί να κοιτάει η κάθε ομάδα τα δικά της προβλήματα, αρχίσαμε από προχτές να μετράμε ποιοί την έχουν μεγαλύτεροι, πόσοι τρώγανε εφτάρες και οχτάρες στην ευρώπη, ποιοί έχουν απατεώνες προέδρους, πόσα πρωταθλήματα έχει ο τζόλε και πόσα δοκάρια έχει ο μαλαδένης.

Ε ρε φίλε, χέστηκα για όλα αυτά. Υποστηρίζω μια ομάδα που ουσιαστικά δεν υπάρχει πια, εξαιτίας (κυρίως) των ηλιθίων που την διοικούσαν τόσα χρόνια αλλά και των ανίκανων φορέων του κράτους (βλέπε δίκες Μάκαρου στην προκειμένη). Παράλληλα κάποιοι αντί να κάτσουν και να σκεφτούν οτι μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας ξεκινούν τζιχάντ με την παραμικρή ατάκα/πείραγμα/μπηχτή του κάθε αντίπαλου παράγοντα ή οπαδού. Μαγκιά τους, αλλά εγώ δεν θα κάτσω να ασχοληθώ.

Θα πεταχτεί ο τραγανεύς τώρα να μου πει οτι έχω άδικο και οτι οι γαύροι λένε μαλακίες και πρέπει να αντιδράσει, ε θα απαντήσω στα παπάρια σου τότε και εσένα ρε συ, γιατί ασχολείσαι; Άστους να σκοτωθούν μόνοι τους.

Πληροφοριακά, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, η επισήμανση για την χρονολογία του 6-1 στην προηγούμενη απάντηση είχε αρκετή δόση ειρωνίας.  ;)

Κάτι ακόμα μιας και φεύγω. Στην προηγούμενη συζήτηση μας μου ανέφερες σχετικά με δύναμη παραγόντων (στο θέμα της βρωμιάς). Εγώ στο φέρνω αλλιώς: Αν η ΑΕΚ ή η κάθε ΑΕΚ είχε την οικονομική (και όχι μόνο) δύναμη που έχεις και εσύ, αμφιβάλλεις οτι πολύ πιθανό τώρα να είμασταν «εμείς» αυτοί που θα μιλούσαμε για εξάρες και τα περισσότερα πρωταθλήματα του Γεωργέα (λολ επιλογή όμως).

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για εμένα επιχειρήματα τύπου «φτάσαμε πρώτοι στα ημιτελικά» ή «έχουμε περισσότερες εξάρες από εσάς»δεν έχουν κανένα. απολύτως. νόημα.  ;)

• Like 1

Αυτο λεω και εγω φιλε. Ας κοιταξει η καθε ομαδα τα χαλια της και τις μαλακιες που εκαναν οι προεδροι τους και ας αφησουν τον ολυμπιακό οτι αυτος φταιει για την καταντια τους. Οταν κερδιζατε 2-3-4-5-6 μηδεν τον ολυμπιακό ολα ηταν ροδινα. Οταν σας εριξε 6 ηταν στημενο... καταλαβαινεις τι λεω. Τουλάχιστον εσυ εχεις μυαλο και βλέπεις τα πράγματα σφαιρικα. Οταν μου λέει ο άλλος οτι για την κατάντια της αεκ σημερα φταίει ο Ολυμπιακός που πηρε το πρωτάθλημα το 2008 στα χαρτια και με τα 20 εκ τότε που θα έπαιρνε απο το cl θα ηταν αλλιως σημερα ενω πριν ειχε 170 εκ χρεη κ γιαυτό μπηκε στο 44 μου λέει μαλακιες. Ας μην την ειχαν χρεωσει 170 εκ πριν για να μην είχε ανάγκη τα 20 της χρονιάς εκεινης..

Ρε φίλε αφού είσαι άσχετος απο μπάλα, κάθε μήνυμά σου θα έχει και μια μλκία μέσα. Γ εθνική κύπελλο δεν παίζουν στο επαγγελματικό αλλα στο κύπελλο που διοργανώνει κάθε ΕΠΣ....

Μπορεί ο καράφλας να έχει περισσότερα απο την ΑΕΚ, αλλα το ξεχείλωμα που σας έχει κάνει ο Ντέμης δεν περιγράφεται και ας πέρνατε 150 πρωταθλήματα...

Τα ξεχειλωματα που σας εκανε ο τζολε ο αλεξανδρης και η παρεα του δεν χονευονται...

Δεν θα πεταχτώ να σου πω οτι έχεις άδικο, μια χαρά τα λες. Απλά απο την στιγμή που δεν έχουμε νεα για την ομάδα τις τελευταίες μέρες κάθομαι και ασχολούμαι με τον γαυράκο να περάσει η ώρα μου. Θέλω να κατανοήσω την μαγεία που κρύβουν αυτοί οι φίλαθλοι, που θα είναι αντικειμενικότατοι για όλες τις άλλες ομάδες, ζητάνε να παραδεχθείς οτι έχει γίνει με την ομάδα σου, απαιτούν να παραδεχτείς την ανωτερότητά τους και μόλις πεις τίποτα για την ομάδα τους γίνεται η μεταμόρφωση, βάζουν τα κόκκινα γυαλιά και δώωωωωσε. Κάθεται ο άλλος τώρα και ασχολείται με την ΑΕΚ της Γ εθνικής, αυτό σημαίνει οτι και εκεί τον τσούζει, ε αφου δεν έχω τι να κάνω θα του πίνω το αίμα. Τουλάχιστον έμαθε και 3-4 πράγματα ιστορικά για την ΑΕΚ επειδη το έπαιζε και έξυπνος...

in other news όλο και πληθαίνουν τα σενάρια συμμετοχής στην Football League.... που πιστεύω οτι έτσι θα γίνει στο τέλος

Αυτο λεω και εγω φιλε. Ας κοιταξει η καθε ομαδα τα χαλια της και τις μαλακιες που εκαναν οι προεδροι τους και ας αφησουν τον ολυμπιακό οτι αυτος φταιει για την καταντια τους. Οταν κερδιζατε 2-3-4-5-6 μηδεν τον ολυμπιακό ολα ηταν ροδινα. Οταν σας εριξε 6 ηταν στημενο... καταλαβαινεις τι λεω. Τουλάχιστον εσυ εχεις μυαλο και βλέπεις τα πράγματα σφαιρικα. Οταν μου λέει ο άλλος οτι για την κατάντια της αεκ σημερα φταίει ο Ολυμπιακός που πηρε το πρωτάθλημα το 2008 στα χαρτια και με τα 20 εκ τότε που θα έπαιρνε απο το cl θα ηταν αλλιως σημερα ενω πριν ειχε 170 εκ χρεη κ γιαυτό μπηκε στο 44 μου λέει μαλακιες. Ας μην την ειχαν χρεωσει 170 εκ πριν για να μην είχε ανάγκη τα 20 της χρονιάς εκεινης..

Τα ξεχειλωματα που σας εκανε ο τζολε ο αλεξανδρης και η παρεα του δεν χονευονται...

Είδες? Κάθε μήνυμά σου κρύβει και μια μλκία. Το 2008 με τα 20εκ η ΑΕΚ θα είχε και κέρδος, με διακανονισμένα τα χρέη και με κέρδος θα είχε πολύ καλύτερη συνέχεια. Τα 170 μάλλον στον ύπνο σου θα τα είδες.... Να μην πω για τα διαρκείας μετά που θα είχαμε κάνει ρεκόρ, ήδη είχαμε κάνει ρεκόρ και δεν είχαμε και πρωτάθλημα. 

υγ. ο αλεξανδρής είχε παίξει στην ΑΕΚ δεν είχει πει Ή στον Γαύρο ή κόβω την μπάλα...... Αυτό ήταν τα μεγαλύτερο τσούξιμο με τον Ντέμη

• Like 1

Ας γελάσουμε και λίγο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμμεσα βέλη με αποδέκτες τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ιβάν Σαββίδη και Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε στην ομιλία του στο 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατσε στην Γ' εθνικη χανουμακι και αντε γεια.. κατηγορια αλλος επεσε οχι εγω. Και μαλιστα αγωνιστικα... εκει εκει στην γ' εθνικη οπως σας αξιζει. Παιξτε Β' να δουμε αν θα πειτε για σκανδαλο. Πεσατε τυπικα γ' για να σβησετε τα χρεη και ξαφνικα θα παιξετε Β'. Μαλιστα γ' εθνικη για 2 μηνες και ξαφνικα Β' χωρις χρεη.. ρε στα τετοια μου αν ο ντεμης δεν ήθελε να παιξει αλλου.. με γλεντησε οπως λες ο ντεμης για ποσο? Για 2, 3, 5 χρονια?? Ε εγω σε γλενταω εδω και 40 χρόνια με την παρεα του τζολε του Γεωργάτου του ζιοβανι του καστιγιο και του μιραλλας. Ας γλεντήσει που και που η ομαδα σου να ξεκουραστουν και οι γλετζεδες λιγο γτ τα γλεντια μου εναντίον σου ειναι και θα είναι αμέτρητα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...