user12 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλα καναν τα παιδια και στησαν τα ματσακια αφου δεν τα πληρωνανε, κλεφτες θα γινουν να ηταν σωστη η ΑΕΚ με τις πληρωμες να φωναζουμε αλλα οχι κι ετσι . Εγω με τους Αργεντινους δεν εχω τιποτα και αμα ερθει ο Σαχα πισω θα τον χειροκροτησω. Οσο για τα γηπεδα και πρωταθληματα και αυτα ας περιμενουμε να δουμε. Και ο κοκαλης ελεγε για Champions League και ο Ντεμης οτι σε πεντε χρονια θα γινουμε Πορτο. Γενικα οι προεδροι στην Ελλαδα ταιζουν χορτο αβερτα και μεις το τρωμε. 1
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Φιλε μου οτι εστησαν το ματσ το 6-0 ειναι απλα μαλακιες.Δηλαδη στα ματσ που η ΑΕΚ εφαγε 6αρα και η 4αρα στο ΟΑΚΑ ηταν στημενα? και οχι δηλαδη εχασαν επειδη ο αντιπαλος επαιξε καλυτερα?
traganeus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Το έστησαν οι αργεντίνοι όπως είπε και ο απο πάνω. Εσύ λες οτι αν παραδεχθείς οτι το έστησαν οι αργεντίνοι πρέπει να παραδεχτούμε και οτι το 4-0 μας το δώσατε? Δεν μας το δώσατε, τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα που πήρε και πρωτάθλημα!!! Καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Ναι ρε την ξερουμε την καραμελα..Οταν χανει η ΑΕΚ ειτε ειναι στημενο ειτε στημενοι οι διαιτητες..Το ξερουμε αυτο..Ωραια λοιπον,και το 4-0 το 2008 στημενο ηταν οποτε τουμπεκι τωρα..Επισης κατι ακομα,ημιτελικα ποτε πηγες? Δεν πηγες ποτε και ουτε εχεις παρει ποτε πρωταθλημα.Η ΑΕΚ πλεον δεν εχει τους τιτλους και την ιστορια της..Οποτε μοκο και τελος...Η νεα ΑΕΚ λοιπον οταν θα ανεβει SL και οοοοταν ξαναπαρει πρωταθλημα και οοοοταν ξαναβγει Ευρωπη τα ξαναλεμε..Μιλησες για την 7αρα στην Ευρωπη,σου λεω λοιπον ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ οτι και εσυ εχεις φαει 7αρα στην Ευρωπη.Οποτε και παλι τουμπεκι κανε... Α και κατι ακομα,εσεις ρε, η ηθικη ΑΕΚ με τους ηθικους παικτες δεχτηκατε να στησετε παιχνιδι? Ε οχι,αυτο δεν μπορω να το πιστεψω...Εσεις οι καθαροι και ηθικοι να δεχτειτε στησιμο απο τον Μαρινακη? Απο τον Ολυμπιακο της Βρωμιας? αδυνατω να πιστεψω κατι τετοιο... Α! και τοτε που πηγες στα ημιτελικα ηταν uefa και οχι CL. Και μαθε με ποιες υπερομαδες επαιξες τοτε και πηγες και να ξαναλεμε..Και δες ποιες ομαδες επαιξα εγω οταν πηγα στους 8 και αποκλειστηκα απο την Γιουβεντους με τον τροπο που αποκλειστηκα και τα ξαναλεμε.Που θα μου πεις εσυ για Ευρωπη,ομαδα της 7αρας και των αμετρητων 5αρων και 4αρων και τα ξαναλεμε.Σου ειπα να μιλαει ο ΠΑΟ να πω ναι,αλλα και εσυ ελεος δλδ..Δεν εχεις δικαιωμα..Μεχρι να ξαναεχεις δικαιωμα να μιλησεις αφου ανεβεις SL παλι με τον τροπο που πανε να σε βαλουν να παιξεις απο φετος στην Β' (ξερω ξερω,με τον νομιμο και ηθικο τροπο που ξερετε εσεις θα παιξετε Β' απο φετος) κανε τουμπεκι και μετρα 6αρες που σου εχω ριξει (και μαλιστα οχι μια φορα.... ή μηπως ηταν και το αλλο παιχνιδι του 6-1 στημενο????) και 4αρες και 3αρες και τα ξαναλεμε Τίγκα στις μαλακίες το ποστ. Παραλήρημα τρελό!!! http://www.balleto.gr/europi/europa_league/san-simera-i-aek-sta-imitelika-toy-kypelloy-oyefa.html πάρε τα ημιτελικά να χωνέψεις. Το 4-0 ΔΕΝ ήταν στημένο είχες χάλια ομάδα και δεν έχει ακουστεί ΤΙΠΟΤΑ το δικό σου μυαλό το δημιούργησε αυτό για να ξεπεράσεις την ντροπή. Οι τίτλοι θα παραμείνουν στην ΑΕΚ, καθώς πηγαίνουν στην ερασιτεχνική. Οι τίτλοι θα χάνονταν μόνο αν πέρναμε νέο ΑΦΜ. Η ΝΕΑ ΑΕΚ που λέμε εμείς θα έχει ακριβώς ίδιο όνομα με την παλιά ΑΕΚ, γιατί θα γίνει η εκκαθάριση μέχρι τον Αύγουστο και θα είναι διαθέσιμο το όνομα. Και διαθέσιμο να μην είναι, γίνεται αλλαγή καταστατικού στην παλιά ΑΕΚ σε ΑΕΚ 1924 και τελειώνει η υπόθεση. Για την 7άρα σου λέω ψάξε στο google puta de europa και δες τα αποτελέσματα. Σκέψου άλλη μαλακία να πεις να δούμε τώρα... η εικόνα είναι απο wikipedia. Μήπως είναι στημένη και αυτή???
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μαλακια τις βλεπεις εσυ.Η 7αρα σου στην Ευρωπη ειναι γεγονος και οχι μαλακια.Οπως και οι 5αρες και 4αρες που εχεις φαει.Αντε γεια!!!
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εύχομαι να σας πετύχουμε στο κύπελλο να σας ξαναβαφτίσουμε Από αεξάρα, αεδωδεκάρα
tasoskont Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Η ΑΕΚ44 πλέον δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, καλό είναι που ανέλαβε ο Τίγρης μπάς και δούμε λίγο ανταγωνισμό, αλλά βρέ αδερφέ, με χαρισμένα χρέη-γήπεδο απ' το κράτος, πλέον κάνεις λίγο κράτη και του βουλώνεις πλέον. Το σύστημα που "καταδιώκει" εδώ και δεκαετίες την "κατατρεγμένη" ΑΕΚ σας εξέθεσε εν μια νυκτί μια και καλή. πιστευω οτι να κατσω να εξηγησω γιατι αυτα τα 2 ειναι μπουρδες που γραφονται στο tsoykalas-sheep7guide ειναι τσαμπα κοπος γιατι θα ειναι σαν να μην τα εγραψα θα πω μονο το εξης με 20 μυρια ουτε γηπεδο τενις δεν φτιαχνεις. Εύχομαι να σας πετύχουμε στο κύπελλο να σας ξαναβαφτίσουμε Από αεξάρα, αεδωδεκάρα ελα θα εχουμε και βερμουτακι να κερασουμε τον βαγγελα στα αποδυτηρια των διαιτητων σε περιπτωση που ζορισουν τα πραγματα 3
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 πιστευω οτι να κατσω να εξηγησω γιατι αυτα τα 2 ειναι μπουρδες που γραφονται στο tsoykalas-sheep7guide ειναι τσαμπα κοπος γιατι θα ειναι σαν να μην τα εγραψα θα πω μονο το εξης με 20 μυρια ουτε γηπεδο τενις δεν φτιαχνεις. http://www.xxsports.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D/ Ρε κλαίω λέμε...
traganeus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ο μεγαλύτερος εφιάλτης σας θα ξαναγίνουμε.... Καταφέρατε και το ξεπεράσατε για λίγα χρόνια... Τότε που κοιμόσασταν και σκούζατε ΟΧΙ ΝΤΕΜΗΗΗΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ!!!!
Str Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 το έχετε θάψει το θέμα ε? δηλαδή, το γαμήσαμε και ψόφησε... και το θάψαμε κι όλας...
Superpie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 πιστευω οτι να κατσω να εξηγησω γιατι αυτα τα 2 ειναι μπουρδες που γραφονται στο tsoykalas-sheep7guide ειναι τσαμπα κοπος γιατι θα ειναι σαν να μην τα εγραψα θα πω μονο το εξης με 20 μυρια ουτε γηπεδο τενις δεν φτιαχνεις. ελα θα εχουμε και βερμουτακι να κερασουμε τον βαγγελα στα αποδυτηρια των διαιτητων σε περιπτωση που ζορισουν τα πραγματα Φιλε πες μου λοιπον,σου δινει 20 εκ το κρατος ετσι? Η ΓΓΑ να το πω καλυτερα,τα οποια αφορουν χρηματα τα οποια ειναι ΜΟΝΟ για εργα..Πες μου λοιπον,η συμφωνια για αυτο το ποσο ποια ειναι? Θα τα παρεις χαρισμα? Μετα απο καποια χρονια θα πρεπει να επιστραφει το γηπεδο στον δημο?(οπως ειναι για το Καραισκακη) Θα πρεπει μετα απο καποιο διαστημα να πληρωνεις ενα ποσοστο προς τον δημο της Φιλαδελφιας?(Οπως στο Καραισκακη) ποια ειναι η συμφωνια?
tasoskont Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Φιλε πες μου λοιπον,σου δινει 20 εκ το κρατος ετσι? Η ΓΓΑ να το πω καλυτερα,τα οποια αφορουν χρηματα τα οποια ειναι ΜΟΝΟ για εργα..Πες μου λοιπον,η συμφωνια για αυτο το ποσο ποια ειναι? Θα τα παρεις χαρισμα? Μετα απο καποια χρονια θα πρεπει να επιστραφει το γηπεδο στον δημο?(οπως ειναι για το Καραισκακη) Θα πρεπει μετα απο καποιο διαστημα να πληρωνεις ενα ποσοστο προς τον δημο της Φιλαδελφιας?(Οπως στο Καραισκακη) ποια ειναι η συμφωνια? η συμφωνια ειναι απο τα 70 μυρια που θα κοστισει περιπου το γηπεδο τα 20 τα δινει ο δημος σαν αναπτυξιακο εργο δηλαδη εβαλε το γηπεδο μεσα σε ενα συνολο αναπτυξιακων εργων που θα γινουν αν εσυ το βλεπεις λαμογια και δεν ειναι αναπτυξιακο εργο δεν θα γινουν θεσεις εργασιας κτλπ και το βλεπεις μου χαριζουν λεφτα παω πασο. 1
Superpie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ωραια ρε φιλε.Γιατι λοιπον δεν εκαναν το ιδιο και με το γηπεδο του ΠΑΟ? Αλλα του ΠΑΟ του ειπαν οτι θα σου δωσουμε το οκ να χτισεις γηπεδο αν βρεις καποιον να το πληρωσει? Γιατι δεν εδωσαν και στον ΠΑΟ 10-20-30εκ σαν αναπτυξιακο εργο να φταιξει και εκεινος γηπεδο? Και επισης,λες οτι το εβαλαν μεσα σε ενα συνολο αναπτυξιακων εργων που θα γινουν,ποια ειναι ακριβως αυτα τα αλλα αναπτυξιακα εργα που συμπληρωνουν αυτο το "συνολο"? Και επισης ο Σγουρος αναφερεται σε μια υποσχεση που ειχε δωσει παλια και για τον λογο αυτο την τηρει αλλα λεει μαλιστα οτι θα επιδιωξει ξανα την επανεκλογη του στην τοπικη αυτοδιοιηκηση Και επισης Πριν ένα μήνα, ο κ.Σγουρός απασχόλησε τα ΜΜΕ, κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, θεωρώντας πολύ πιθανή την απώλεια 56 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, εξαιτίας σοβαρών καθυστερήσεων σε 37 ενταγμένα έργα, όπως την αναβάθμιση εξοπλισμού σε 15 νοσοκομεία και την κατασκευή 18 βρεφικών και παιδικών σταθμών. Βλεπεις λοιπον οτι η καθυστερηση για τα εργα αυτα ηταν δεδομενη,για νοσοκομεια και παιδικους σταθμους..Απο την αλλη το παραδακι των 20εκ επεσε μεσα σε μια βδομαδα για το γηπεδο της ΑΕΚ... Και μαλιστα λεει στην δηλωση του οτι ζηταει και απο αλλους κρατικους φορεις αλλα και απο την ερασιτεχνικη ΑΕΚ να βαλουν και αυτοι λεφτα γιατι αυτα τα 20εκ δεν φτανουν για την ολοκληρωση του εργου.Και να ρωτησω κατι εγω..Λεμε οτι συμφωνουμε οτι οκ,τα εδωσε τα λεφτα,θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας κ.τ.λ.Αυτα τα λεφτα τα δινει σε εναν ιδιωτη,η ΓΓΑ τι κερδος θα εχει απο αυτα τα λεφτα? Ναι μεν θα βρουν εργασια πολλα ατομα τα οποια θα πληρωνονται απο που? Απο το κρατος? απο τον Μελισσανιδη? Και πες οτι τους πληρωνει ο Τιγρης,η πολιτια που δινει 20 εκ ευρω τι κερδος θα εχει απο αυτα? Ανθρωπιστικο πνευμα για την βοηθεια του κοσμου απλα? Και επισης,με τι εγγυησεις δινει η περιφερεια αυτα τα λεφτα απο την στιγμη που δεν εχουν βγει ουτε μακετες για το γηπεδο,ουτε για το ποσο θα στοιχισει το γηπεδο ΕΠΙΣΗΜΑ? Και πως γνωριζουν οτι το εργο θα ολοκληρωθει σιγουρα και δεν θα σταματησουν τα εργα στα μισα ας πουμε για οποιονδηποτε λογο? Με τι εγγυησεις βγαινουν αυτα τα λεφτα απο τα ταμια και δινονται σε εναν ιδιωτη που θα φτιαξει ενα γηπεδο το οποιο θα ανηκει ΜΟΝΟ σε αυτον και στην ΑΕΚ?Και μαλιστα χωρις να εχουν ξεκινησει καν τα εργα?
tasoskont Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αν ανατρεξεις λιγο πιο πισω θα δεις το συνολο των αναπτυξιακων εργων,γιατι του παο δε το εβαλαν στα αναπτυξιακα εργα εγω που να ξερω πως και τι καποιος λογος θα υπηρχε.για τις εγγυησεις που λες ειναι οι ιδιες εγγυησεις που εδωσε το κρατος πριν καποια χρονια στην αεκ οτι θα την συμπεριλαβει στο φακελο με τα ολυμπιακα εργα και νυχτα την εβγαλε για τσιμπισει την μιζουλα με αποτελεσμα να μεινει η αεκ χωρις γηπεδο αν το εχεις καταλαβει μας χρωστανε δεν χρωσταμε
akar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 [...] Α! και τοτε που πηγες στα ημιτελικα ηταν uefa και οχι CL. Και μαθε με ποιες υπερομαδες επαιξες τοτε και πηγες και να ξαναλεμε..Και δες ποιες ομαδες επαιξα εγω οταν πηγα στους 8 και αποκλειστηκα απο την Γιουβεντους με τον τροπο που αποκλειστηκα και τα ξαναλεμε.Που θα μου πεις εσυ για Ευρωπη,ομαδα της 7αρας και των αμετρητων 5αρων και 4αρων και τα ξαναλεμε.Σου ειπα να μιλαει ο ΠΑΟ να πω ναι,αλλα και εσυ ελεος δλδ..Δεν εχεις δικαιωμα..Μεχρι να ξαναεχεις δικαιωμα να μιλησεις αφου ανεβεις SL παλι με τον τροπο που πανε να σε βαλουν να παιξεις απο φετος στην Β' (ξερω ξερω,με τον νομιμο και ηθικο τροπο που ξερετε εσεις θα παιξετε Β' απο φετος) κανε τουμπεκι και μετρα 6αρες που σου εχω ριξει (και μαλιστα οχι μια φορα.... ή μηπως ηταν και το αλλο παιχνιδι του 6-1 στημενο????) και 4αρες και 3αρες και τα ξαναλεμε Όταν η ΑΕΚ πήγε στους τέσσερεις του UEFA, στην διοργάνωση συμμετείχαν οι δεύτεροι, τρίτοι & τέταρτοι της προηγούμενης χρόνιας. Αυτοί που έχασαν το πρωτάθλημα για ένα πέναλτι ή ένα δοκάρι. Η ΑΕΚ εκεί έφτασε με δύο ξένους και όχι με δέκα δεκαπέντε κοινοτικούς & ξένους αγορασμένους με τα λεφτά του Champions League. Οι ομάδες που απέκλεισε ήταν: Δυναμό Μόσχας (2-0, 1-2) Derby County (2-0, 3-2) Ερυθρός Αστέρας (2-0, 1-3) Q.P.R. (0-3, 3-0, πρόκριση πέναλτι) Η Γιουβέντους (1-4, 0-1), απέκλεισε την ΑΕΚ και τελικά κατέκτησε και το UEFA. Μήπως σας πέφτουν λίγες για τα τεράστια κυβικά της ομαδάρας σας? Πριν ξεκινήσει το Champions League με την σημερινή του μορφή, πόσες φορές στην ιστορία σου είχες περάσει στον δεύτερο γύρο οποιασδήποτε Ευρωπαϊκής διοργάνωσης? Που δεν θα σου μιλήσει για Ευρώπη ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ & ο ΠΑΟΚ…? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις