Str Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 1. Βγήκε ο Λουρόπουλος και το διέψευσε... 2. Εδώ μιλάμε τι κάναν οι ομάδες μας, με ποιο τρόπο ευνοηθήκαμε εις βάρος άλλων ομάδων... δηλαδή αν ξενογαμήσει ο Σαββίδης ή πιάσει ο Αλαφούζος τη γυναίκα του με εραστή και τους σκοτώσει, θα φταίνε οι ομάδες? Δε μιλάμε ούτε για τα οικογενειακά των διοικήσεων ούτε για τα άσχετα με την ομάδα αδικήματα... εξ'άλλου δε νομίζω να μην έχουμε "το καλύτερο παιδί"... όλοι το ξέρουμε... (μία φορά είπαμε να στηρίξουμε άξιο πρόεδρο και έπεσαν οργανωμένοι, αντίπαλοι και κράτος να τον ρίξουν... δεν πειράζει, αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόεδρο που να είμαστε περήφανοι, ας έχουμε το αιλουροειδές) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 χαλάρωσε για πλάκα το έβαλα... Ηθελα να το σχολιάσει ο Τραγανεους να γελασουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 χαλάρωσε για πλάκα το έβαλα... Ηθελα να το σχολιάσει ο Τραγανεους να γελασουμε. Να σου στείλω ένα βιντεάκι απο ένα ματς της Juventus στο CL πριν κατι χρόνια να γελάσεις καλύτερα μωρέ??? [superpie mode on]Αν υπάρχει κάτι να πάνε στην δικαιοσύνη η οποία θα λάμψει και να αποδοθούν ευθύνες ΑΝ υπάρχουν.[/superpie mode on] YΓ. Θέλω να μου πείς γιατί έδιωξε ο βαγγέλας τον Zardim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τι τσαντιζεσαι βρε τωρα και που κολαει η 7αρα με τις βλακίες που γράφουν για τον γατουλη?? Για πλάκα στο έβαλα για να δεις τι βλακιες μπορουν να γράψουν. Για να καταλάβεις οτι και τα μισά που γράφουν για άλλους δεν ισχύουν. YΓ. Θέλω να μου πείς γιατί έδιωξε ο βαγγέλας τον Zardim Με τη μουρμουρα του κόσμου και εγω θα τον έδιωχνα...Τωρα αν ξέρεις εσυ κάτι άλλο το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τι τσαντιζεσαι βρε τωρα και που κολαει η 7αρα με τις βλακίες που γράφουν για τον γατουλη?? Για πλάκα στο έβαλα για να δεις τι βλακιες μπορουν να γράψουν. Για να καταλάβεις οτι και τα μισά που γράφουν για άλλους δεν ισχύουν. Με τη μουρμουρα του κόσμου και εγω θα τον έδιωχνα...Τωρα αν ξέρεις εσυ κάτι άλλο το λες. http://www.xxsports.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 ΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τον κακομοίρη. Πάντως για τον Μελισσανίδη δεν βγήκα να πω οτι είναι ο καλύτερος. Αν εχεις παρακολουθήσει κάποιες φορές μου έγγραφα σοβαρά έχω γράψει πολλά!!! Και πιστεύω οτι με απειλές βγήκε ο άλλος να διαψεύσει.... Είναι συνηθισμένος τώρα, όπως και με τον Unfollow κτλ... Αν έβγαινα να πω οτι είναι μάγκας και αυτοδημιούργητος και έξυπνος επιχειρηματίας κτλ να με έκραζες. Αλλα απο μια σχολή οδηγών να γίνεις ο 4ος πλουσιότερος Έλληνας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 http://www.xxsports.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D/ Α ναι...ειναι τα ιδια σάιτ που έλεγαν για τη γυναικα του Αντζα κτλ κτλ...Εντομεταξυ μιλάμε για τον Ζαρντιμ...Ζαρντιμ ο ομορφος. ΑΓΟΡΑΡΕ ΜΟΥ!!! Πάντως για τον Μελισσανίδη δεν βγήκα να πω οτι είναι ο καλύτερος. Μα ειδες να σου πω τιποτε???Πλάκα κάνω το ξεκαθαρίζω απ την αρχη. Βάλτε λιγο χιουμορ λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Α ναι...ειναι τα ιδια σάιτ που έλεγαν για τη γυναικα του Αντζα κτλ κτλ...Εντομεταξυ μιλάμε για τον Ζαρντιμ...Ζαρντιμ ο ομορφος. ΑΓΟΡΑΡΕ ΜΟΥ!!! Μα ειδες να σου πω τιποτε???Πλάκα κάνω το ξεκαθαρίζω απ την αρχη. Βάλτε λιγο χιουμορ λέμε. ουτε εγω το ηξερα γαυρος μου το ειπε και δεν ειναι κατι που το εβγαλαν οι βαζελοι το εβγαλαν ευρωπαικα σαιτ.καλα του αντζα πεζει να στεκει πιο πολυ.ναι μιλαμε για το ζαρντιμ αλλα επισης μιλαμε και την γυναικα του πολντο.εξαλου οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Πρέπει να εχει σοβαρό πρόβλημα κάποια για να ρισκάρει μια πλούσια ζωή να παει με τον..... Ζαρντιμ!! Ευρωπαϊκό κουτσομπολιστικο σάιτ το έβγαλε τη ξέρω τη περίπτωση! Οποίος το πιστεύει ειναι σα να πιστεύει ότι έκαναν πρόταση στη Θωδη να τραγουδήσει στα σκάλα του Μιλανου! Μπορώ να βρω ξένο λινκ αν θες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Να σου στείλω ένα βιντεάκι απο ένα ματς της Juventus στο CL πριν κατι χρόνια να γελάσεις καλύτερα μωρέ??? [superpie mode on]Αν υπάρχει κάτι να πάνε στην δικαιοσύνη η οποία θα λάμψει και να αποδοθούν ευθύνες ΑΝ υπάρχουν.[/superpie mode on] YΓ. Θέλω να μου πείς γιατί έδιωξε ο βαγγέλας τον Zardim Εγω λεω να δεις αυτο να γελασεις καλυτερα μιας και αφορα την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ομαδα και την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σε μεταξυ τους παιχνιδι.Τι λες? Και μιας και αναφερθηκες σε Ευρωπη παρε και τις δικες σου φαπες και μαλιστα και με 7αρα απο καποια Μονακο να γελασεις ακομα περισσοτερο... http://www.gazzetta.gr/article/item/224359-e-aek-kai-oi-varies-ettes-vid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Η ΑΕΚ44 πλέον δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, καλό είναι που ανέλαβε ο Τίγρης μπάς και δούμε λίγο ανταγωνισμό, αλλά βρέ αδερφέ, με χαρισμένα χρέη-γήπεδο απ' το κράτος, πλέον κάνεις λίγο κράτη και του βουλώνεις πλέον. Το σύστημα που "καταδιώκει" εδώ και δεκαετίες την "κατατρεγμένη" ΑΕΚ σας εξέθεσε εν μια νυκτί μια και καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγω λεω να δεις αυτο να γελασεις καλυτερα μιας και αφορα την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ομαδα και την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σε μεταξυ τους παιχνιδι.Τι λες? Και μιας και αναφερθηκες σε Ευρωπη παρε και τις δικες σου φαπες και μαλιστα και με 7αρα απο καποια Μονακο να γελασεις ακομα περισσοτερο... http://www.gazzetta.gr/article/item/224359-e-aek-kai-oi-varies-ettes-vid HMITEΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ??? το οτι βάζεις βίντεο με τα στημένα δεν μου λέει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ναι ρε την ξερουμε την καραμελα..Οταν χανει η ΑΕΚ ειτε ειναι στημενο ειτε στημενοι οι διαιτητες..Το ξερουμε αυτο..Ωραια λοιπον,και το 4-0 το 2008 στημενο ηταν οποτε τουμπεκι τωρα..Επισης κατι ακομα,ημιτελικα ποτε πηγες? Δεν πηγες ποτε και ουτε εχεις παρει ποτε πρωταθλημα.Η ΑΕΚ πλεον δεν εχει τους τιτλους και την ιστορια της..Οποτε μοκο και τελος...Η νεα ΑΕΚ λοιπον οταν θα ανεβει SL και οοοοταν ξαναπαρει πρωταθλημα και οοοοταν ξαναβγει Ευρωπη τα ξαναλεμε..Μιλησες για την 7αρα στην Ευρωπη,σου λεω λοιπον ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ οτι και εσυ εχεις φαει 7αρα στην Ευρωπη.Οποτε και παλι τουμπεκι κανε... Α και κατι ακομα,εσεις ρε, η ηθικη ΑΕΚ με τους ηθικους παικτες δεχτηκατε να στησετε παιχνιδι? Ε οχι,αυτο δεν μπορω να το πιστεψω...Εσεις οι καθαροι και ηθικοι να δεχτειτε στησιμο απο τον Μαρινακη? Απο τον Ολυμπιακο της Βρωμιας? αδυνατω να πιστεψω κατι τετοιο... Α! και τοτε που πηγες στα ημιτελικα ηταν uefa και οχι CL. Και μαθε με ποιες υπερομαδες επαιξες τοτε και πηγες και να ξαναλεμε..Και δες ποιες ομαδες επαιξα εγω οταν πηγα στους 8 και αποκλειστηκα απο την Γιουβεντους με τον τροπο που αποκλειστηκα και τα ξαναλεμε.Που θα μου πεις εσυ για Ευρωπη,ομαδα της 7αρας και των αμετρητων 5αρων και 4αρων και τα ξαναλεμε.Σου ειπα να μιλαει ο ΠΑΟ να πω ναι,αλλα και εσυ ελεος δλδ..Δεν εχεις δικαιωμα..Μεχρι να ξαναεχεις δικαιωμα να μιλησεις αφου ανεβεις SL παλι με τον τροπο που πανε να σε βαλουν να παιξεις απο φετος στην Β' (ξερω ξερω,με τον νομιμο και ηθικο τροπο που ξερετε εσεις θα παιξετε Β' απο φετος) κανε τουμπεκι και μετρα 6αρες που σου εχω ριξει (και μαλιστα οχι μια φορα.... ή μηπως ηταν και το αλλο παιχνιδι του 6-1 στημενο????) και 4αρες και 3αρες και τα ξαναλεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Η ΑΕΚ44 πλέον δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για τίποτα. Για να μην παρεξηγηθώ, καλό είναι που ανέλαβε ο Τίγρης μπάς και δούμε λίγο ανταγωνισμό, αλλά βρέ αδερφέ, με χαρισμένα χρέη-γήπεδο απ' το κράτος, πλέον κάνεις λίγο κράτη και του βουλώνεις πλέον. Το σύστημα που "καταδιώκει" εδώ και δεκαετίες την "κατατρεγμένη" ΑΕΚ σας εξέθεσε εν μια νυκτί μια και καλή. Εν τέλει, ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εν τέλει, ποιός έχει δικαίωμα να μιλάει; Κανεις δεν εχει δικαιωμα να μιλαει.Και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ εχουν κανει τις βρωμιες τους.Το μεγεθος των οποιων εξαρτιωταν απο την οικονομικη αλλα και γενικως δυναμη του καθε ενα προεδρου/παραγοντα τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις