Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μη μου θυμίζεις αυτούς τους δυσβάσταχτους πόνους, σε παρακαλώ ρε φίλε...

το θυμάμαι και ξαναπονάω!!! θέλω να πάω σε γιατρό να μου γράψει κι άλλα χάπια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τουλαχιστον ο προεδρος μου δεν εχει μπει φυλακη,ουτε ειναι μπλεγμενος με λαθραιμποριο πετρελαιου..Α! Και για οσο αφορα αυτα περι αναμειξης του Ολυμπιακου με τις κυβερνησεις και οτι ηταν κολλητοι κ.τ.λ δειτε ο Τιγρης τι σχεσεις εχει με την κυβερνηση και ο δικηγορος του ποιος ακριβως ειναι και τα ξαναλεμε..

μη μου θυμίζεις αυτούς τους δυσβάσταχτους πόνους, σε παρακαλώ ρε φίλε...

το θυμάμαι και ξαναπονάω!!! θέλω να πάω σε γιατρό να μου γράψει κι άλλα χάπια...

Ετσι κο κο κο και κωλοτουμπες να παμε σε αλλη συζητηση.Ειπατε για την 7αρα που εφαγα στην Ευρωπη και τις φαπες που τρωω εκει.Ε λοιπον και εγω ριχνω φαπες με 6αρες και 4αρες σε σενα.Τουμπεκι τωρα...

αμίλητος, θα κάτσω σπίτι 4 μήνες από ντροπή...

(η παραπάνω πρόταση είναι μεταφρασμένη με τη βοήθεια του google translate από τη γλώσσα "κοτέτσι"

το original κείμενο ακολουθεί παρακάτω:

"ko ko ko kokoko kokoko ko ko ko koko kokooko ko")

• Like 1

έχεις και διδακτορικό στη Νομική?

έχει μήπως βγάλει κάποιο βιβλίο να διαβάσω?

σκέφτομαι αν πάω φέτος σε κάποια παραλία, να έχω τίποτα για διάβασμα να περνάει η ώρα, να μαθαίνω και τίποτα.

Αν έχεις εκδώσει κάτι, σε παρακαλώ στείλε μου κάποιο link να πάω να το αγοράσω

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το off topic

Εισαι απλα τραγικος.Δεν εχουν καμια σχεση αυτα που λες..Σου ειπα,εσεις λετε για τις φαπες που τρωει μια αλλη ομαδα την οποια δεν υποστηριζετε,και σας ενδιαφερει αυτο.Ωραια λοιπον,πειτε εσεις για τις φαπες που τρωει μια αλλη ομαδα στην Ευρωπη και αφηστε με εμενα να μιλαω για την ΦΑΠΑ 6ΑΡΑΣ που εφαγε και ριχνει η δικια μου ομαδα στην δικια ΣΟΥ!!!

Άν κάνεις google search την φράση "la puta de europa" τι βγάζει πρώτα αποτελέσματα?

Άκου να δεις superpie, επειδής είσαι κλασσικός ολυμπιακός, δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο σε ότι συμβαίνει στην ομάδα σου παραμέσα και επειδή δεν σου λένε κιόλλας, σε έχουν να μυρικάζεις τις 6άρες, έμαθες 2-3 πράγματα και έχεις σύγχυση. Μιλάς για χρέη, πάρτα στην μάπα απο τον γαύρο, δεν το δέχεσαι και λές για διακανονισμένα και διεγραμένα χρέη. Πάρτα και πάλι απο τον γαύρο με χαρισμένα λεφτά, με πληρωμένα χρέη απο την ΓΓΑ και απο το κράτος με την Τράπεζα Κρήτης. Αλλα επειδή έχεις συνηθήσει αλλιώς έχει μπει σε φάση άρνησης τώρα, ΟΧΙ ότι κάνει ο γαύρος είναι σωστό και νόμιμο, εσείς που χρησιμοποιήσατε ΝΟΜΟ του κράτους είστε αλήτες. Έπρεπε να κλέψετε λεφτά απο τις καταθέσεις του κόσμου και να φέρεται τον Ντέταρι μεταγραφή, να σας χαρίσουν χρέη, να πλήρωσει το κράτος και να γίνει διακανονισμός για 30 χρόνια. Εμείς πήγαμε καθόλα νόμιμα και ζητούσαμε τον τελευταίο καιρό να γίνει διακανονισμός για 30 δόσεις όχι 30 χρόνια. 

Επειδή λοιπόν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ιστορία, δεν ασχολούμαι πάλι σοβαρά μαζί σου. Μόνο θα σου πίνω το αίμα κάθε φορά που θα πετάς μλκία. Juve θρησκεία!!!

ΥΓ. Λογικά τώρα θα κάνετε αναφορά τα γαυράκια να φάω κανα μήνα μπαν αλλα δεν πειράζει η 7αρα μετράει απο την juve. Και επειδή μιλάς για Μονακό, θα σου πω το εξής. ΠΗΓΑΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!! ΓΚΕΓΕ???

Οκ οταν θα παω θα σου πω.Εσυ οταν θα μου ριξεις 6 τοτε μου ξαναμιλας ΓΚΕΓΚΕ? Οταν θα ξανανεβεις SL μου ξαναμιλας ΓΚΕΓΚΕ? Οταν θα ξανακουσεις live τον ηχο του CL να ξαναλεμε ΓΚΕΓΚΕ? Οταν θα παψεις να παιζεις με την κωλοπετινιτσα της Κατω Ραχουλας μου ξαναμιλας ΓΚΕΓΚΕ? Και τελος για να δεις ποσο σας ποναει,εσυ μιλησες για την 7αρα απο την Γιουβε και εγω σου απαντησα αναλογως για την 7αρα που εφαγες απο την Μονακο.Τι κακο εχει αυτο? Δεν μιλησαμε για το που πηγε καποιος.Και ο Παο πηγε τελικο με τον τροπο που πηγε και το ξερουμε ολοι,τι παει να πει.Οτι θα μου μιλησει για τελικο? Και μαλιστα πριν 50 χρονια που εκει εκανες 5 παιχνιδια και πηγαινες τελικο ας πουμε? Διαφορετικος τροπος προκρισης.Τωρα τι κανεις? που εισαι στον Ευρωπαικο χαρτη? Ωπ σορυ ξεχασα,δεν εισαι καν στον ποροσφαιρικο χαρτη της SL..Ωπ! ξεχασα δεν εισαι ουτε στο της Β'.

Οταν επιστρεψεις τα ξαναλεμε χανουμακι..Και για την Ρεαλ δεν μιλαει κανεις τωρα οτι εχει τοσα ευρωπαικα,μιλανε για το οτι 10 χρονια δεν εχει παρει τιποτα..Αντε γεια σας χανουμακια.Τα ξαναλεμε οοοοταν ανεβειτε SL.

Εσύ είσαι ο ταλαίπωρος της υπόθεσης που ασχολείσαι μαζί μας. Δεν μπήκαμε σε κανα thread του γαύρου. Μόνο γι ανα κράξουμε μπαίνουμε. Εσύ όμως εκείιιιι γουστάρεις να βγαίνεις κάθε φορά λάθος και να κάνεις τρίπλες που νομίζεις οτι είναι πετυχημένες.

Πάντως μέχρι να ανέβουμε superleague το καλό είναι οτι θα έχουμε αρκετά στανταράκια να πληρωθούμε στο στοίχημα απο τον γαύρο στην ευρώπη. 

Μαλώνεται για λεφτά άλλων λαμογιές άλλων και μπιζνες άλλων.Τώρα συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ αν πράγματι καταφέρει να φτιάξει γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφια που είναι η ιστορική της έδρα.Ποσός με ενδιαφέρει που βρήκε τα λεφτά.Προφανώς απο κει που τα βρήκαν και τα άλλα λαμόγια που λυμαίνονται τώρα δεκαετίες το Ελληνικό ποδόσφαιρο.Αυτά από έναν φανατικό γαύρο.Και για να πάμε στο άλλο θέμα της λαμογιάς να πω την άποψη μου και εκεί.Εγώ να δεχτώ ότι έχω κάνει τα μύρια όσα στο ποδόσφαιρο.Από τα 15 πρωταθλήματα των τελευταίων 18 χρόνων πόσα πήρα με λαμογιά και πόσα με την αξία μου;Μήπως έφερνα και παιχταράδες τύπου Ριβάλντο Τζιοβάνι Ζαχοβιτς κ.λ.π. κ.λπ; όχι καμιά φορά να τα λέμε όλα.Το πολύ να πήρα τρία πρωταθλήματα από την σφυρτίχτρα και με αυτόν τρόπο πήραν και άλλοι.Τεσπά αυτό είναι άλλη κουβέντα.Εύχομαι το παλάτι σας στημ Ν.Φιλαδέλφια να στηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

To θέμα είναι οτι δεν έμενες στου παιχταράδες που όντως έφερνες, αλλα συνέχιζες να βιάζεις όλες τις ομάδες γιατι έτσι. Τα 3 πρωταθλήματα είναι 60εκ μόνο απο το cl, δώσε και σε μας ή στον ΠΑΟ ή τον ΠΑΟΚ ένα 20αρικάκι και θα δείς τι παίχτες θα φέρουν και αυτοί. Και σε περιπτώσεις που η νίκη σου είναι 100% σίγουρη θα το γαμήσεις το παιχνίδι για επίδειξη δύναμης. Και μην πεις οτι δεν γίνεται αυτό είδαμε στον τελικό τι έγινε.

Δεν πειράζει που κάποτε το προσφυγικό σωματείο έπαιζε φιλικά στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, αυτά είναι για τους ρομαντικούς, σημασία έχει τώρα να "γαμησουμετονπουστητονολυμπιακό", και μετά, σαν καλές πουτάνες να συνεχίσουμε την ποδοσφαιρική διαμάχη μας για το ποιος πληρώνει τον λογαριασμό.

Ο Μελισσανιδης την πηγε στο Βελιγραδι για οσους ξεχνανε,ενω κανενας απο την Εnic δεν ηθελε να γινει αυτο το ταξιδι!

Ο Μελισσανιδης ειναι αυτος που υπερτονιζει σε καθε τοποθετηση του το προσφυγικο στοιχειο της ΑΕΚ και  εχει ως οραμα την δημιουργια ενος μουσειου που θα θυμιζει σε ολους μας τι πρεσβευει αυτη η ομαδα

Ο Μελισσανιδης εκανε την ομαδα, που κατα γενικη ομολογια, επαιξε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα

Ο Μελισσανιδης ηταν ο προεδρος της πρωτης Ελληνικης ομαδας που εφτασε στους ομιλους του Champions League

Ο Μελισσανιδης ηταν προεδρος οταν πηρες το τελευταιο σου πρωταθλημα

και δυστυχως για πολλους ειναι και παλι ΕΔΩ!

Ναι, όταν κλείνει το τηλέφωνο που απειλούσε πως θα σκοτώσει ανθρώπους την ώρα που κοιμούνται, πάει στην αγιά σοφιά να ζητήσει συγχώρεση επειδή παραφέρθηκε, και μετά κατεβαίνει μέχρι την Σούδα για να διαμαρτυρηθεί για τις νατοϊκές βάσεις.  :rolleyes:

Στην Παναγία την Σουμελά που έσκασε 5εκ για να την φτιάξει πάει... 

Και το μεγαλύτερο γέλιο το έριξα με αυτό: "Βλέπετε στην κορυφή του ολοσκέπαστου γηπέδου που υπάρχει ένας πύργος ελέγχου; Η πρώτη σκέψη είναι αυτός ο πύργος ελέγχου να αντικατασταθεί για τα δεδομένα της ΑΕΚ από καμπαναριό! Ναι σωστά διαβάζετε... Κρατήστε αυτή την πληροφορία. Θα σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον..."

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...