traganeus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Οκ κερδίζεις. Με την σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό σου δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Απο το ένα θέμα στο άλλο, ότι να ναι λες και νομίζεις οτι επιχειρηματολογείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 αυτο δεν ειναι τιποτα εχεις να δεις πλακες τα επομενα χρονια θα παρεις και για το σπιτι Σε περιμένω να σε δω στο γηπεδάκι με τον Κεραυνό Σαμπάναγας και τελικό για την άνοδο με Αχιλλέα Φαρσάλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) σοβαρά τώρα ρε παιδιά... κάθεστε και ασχολείστε με ομάδα 3ης κατηγορίας? έχετε λόγο που το κάνετε? δεν είστε 2 κατηγορίες πάνω? αφού εμείς είμαστε δεν είμαστε 500 άτομα σε όλη την Ελλάδα, τι κάθεστε και ασχολείστε με ομάδα που θα παίζει με τη Μαγούλα του χρόνου? αφήστε...αφήστε...αφήστε... these are not the droids you are looking for... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2013 από Str 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Και με τον Αχιλλέα Φαρσάλων ασχολούμαι, τις πονάω εγώ τις μικρές κατηγορίες. Περιμένω να μας κάνει και να μας δείξει ο Μελισσανίδης, επειδή όλοι τον τρέμουμε και τον φοβόμαστε. 5 βρακιά έχω χέσει από το πρωί λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εμείς είμαστε ένα μικρό τοπικό ερασιτεχνικό σωματείο... αλλά αν έχεις πρόβλημα, να κάνουμε ένα έρανο για καινούρια εσώρουχα... όλο και κάτι θα μαζέψουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Βρείτε εσεις βρακιά για το ποπουδάκι σας και τα δικά μου όλο και κάποια θα μου τα αγοράσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εμείς δε φοράμε... είναι από το "αυτοί δεν έχουν ούτε βρακί να βάλουν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Σε περιμένω να σε δω στο γηπεδάκι με τον Κεραυνό Σαμπάναγας και τελικό για την άνοδο με Αχιλλέα Φαρσάλων. ενταξει τωρα μου την ειπες ασχημα και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 εμείς δε φοράμε... είναι από το "αυτοί δεν έχουν ούτε βρακί να βάλουν" Στα είπα, δεν στα είπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/financial_times_o_proedros_toy_opap_dexthhke_apeiles_apo_ton_d_melissanidh.2311705.html Να τος ο νέος Βαγγέλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Οκ κερδίζεις. Με την σύγχυση που υπάρχει στο μυαλό σου δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Απο το ένα θέμα στο άλλο, ότι να ναι λες και νομίζεις οτι επιχειρηματολογείς. Εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεμε.Απο την μια ο Ολυμπιακος ας πουμε οτι χρωσταει ακομα και ζει με διακανονισμους,ωραια,αλλα διακανονισμους για ολα τα χρεη του.Αντιθετα με σενα που πληρωνεις με διακανονισμο το 1/5 του χρεους σου και οχι ολοκληρου..Τα 4/5 στα διεγραψαν..Οταν θα πληρωνεις εστω και με διακανονισμους τα χρεη τα οποια εκανες τοτε τα ξαναλεμε Ηθικε του Ελληνικου ποδοσφαιρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 traganeus δωσε πονο φιλε! και αστους να λενε για χρεη τωρα κατοπιν εορτης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Πονο σας εχει δωσει ο Ολυμπιακος με 6αρες,3αρες και 4αρες...Οπως και αλλες 6αρες στο παρελθον που δεν ηταν στημενες,γιατι στημενη ηταν η προσφατη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 πονούσα μέχρι πριν λίγο καιρό από την τελευταία εξάρα... σοβαρά, δεν μπορούσα ούτε καφέ να φτιάξω... μετά ανακάλυψα κάτι χάπια, καταπληκτική δουλειά... θα σου πω πως τα λένε σε λίγο καιρό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ρε φιλε οταν αναφερεσαι οτι εγω ποναω στην Ευρωπη κ.τ.λ. ε και εγω σου αναφερω οτι και εσυ πονας απο τις 6αρες που τρως.Αναφερεσαι στην 7αρα που εφαγα εγω απο την ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ενω εσυ εχεις φαει 7αρα απο την ΜΟΝΑΚΟ.Επισης εχετε αναφερθει στα 4 που εφαγα στο ΟΑΚΑ απο τον Ριβαλντο κ.τ.λ. Ε οπως μου λες εσυ οτι ποναω για ολα αυτα τοτε και εγω σου λεω οτι πονας για τα 13 γκολ που εχεις φαει μονο σε 3 ματσ συνολικα απο μενα...Λες οτι δεν μπορουσες ουτε καφε να φιαξεις ειρωνικα,γιατι εγω σου ειπα οτι πονεσα με την αρα απο την Γιουβεντους που μου λες εσυ? Μετρα ποσες 5αρες και 4αρες εχεις φαει στην Ευρωπη και τα ξαναλεμε.Σου ειπα,να μιλησει ο Βαζελος για Ευρωπη παει στο διαολο,αλλα οχι και εσυ...Γελαει και καθε πικραμενος.Οσο για τα χαπακια που λες,κατσε σου ειπα πρωτα να ερθεις SL και τα ξαναλεμε τοτε..Κατσε να μετρησουμε απο ποιες ομαδες της Γ' θα φας φαπα φετος και να ξαναλεμε...Αλλα ξεχασα,ισως να ανεβειτε Β' κατευθειαν εσεις,κατι που κανονικα δεν γινεται στην περιπτωση που ανεβειτε φετος στην Β' με σβησμενα τα χρεη σας...Εκει αν θα μιλαμε για σκανδαλο.Αλλα ειπαμε,ο Τιγρης ο ηθικος και τημιος ανθρωπος δεν τα κανει αυτα...Μονο ο Μαρινακης τα κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις