Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξημεροβραδιάζεστε όλη μέρα στο thread της ΑΕΚ, γράφετε ότι προπαγάνδα σας κατεβαίνει στο κεφάλι  και είμαστε και ψιξοπαρθένες και από πάνω;

Που έχεις πάρει με τον σουπερ πίτα όλα τα thread των ομάδων και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάνω κάτω  τα ίδια αίσχη με όλους τους άλλους; Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε.

Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι οτι ο Τάκης Τσουκαλάς, μιλάει για φωνή λογικής…

Ακριβως αυτο...ασχολουνται πιο πολυ με την ΑΕΚ παρα με τις μεταγραφες τους..Ακομα και να θελαν να που κατι, το κερασακι ηταν ο τελικος κυπελλου, εκει εδειξαν σε πανελληνια μεταδοση το ηθος τους, οπως φυσικα και του κοιτους που τους κυβερναει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακριβως αυτο...ασχολουνται πιο πολυ με την ΑΕΚ παρα με τις μεταγραφες τους..Ακομα και να θελαν να που κατι, το κερασακι ηταν ο τελικος κυπελλου, εκει εδειξαν σε πανελληνια μεταδοση το ηθος τους, οπως φυσικα και του κοιτους που τους κυβερναει

Ξημεροβραδιάζεστε όλη μέρα στο thread της ΑΕΚ, γράφετε ότι προπαγάνδα σας κατεβαίνει στο κεφάλι  και είμαστε και ψιξοπαρθένες και από πάνω;

Που έχεις πάρει με τον σουπερ πίτα όλα τα thread των ομάδων και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάνω κάτω  τα ίδια αίσχη με όλους τους άλλους; Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε.

Το πιο αστείο της υπόθεσης, είναι οτι ο Τάκης Τσουκαλάς, μιλάει για φωνή λογικής…

Αυτή είναι η ομάδα του Τίγρη

Χαχαχ, νευρικό με έχει πιάσει.

Ανάμεσά τους ένας πρώην υποδιοικητής της ΕΥΠ που είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη, ένας αναπληρωτής διευθύνοντας σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας που το Spiegel τον είχε χαρακτηρίσει "σωτήρα της Ελλάδας" όταν ως πρόεδρος του οργανισμού δημοσίου χρέους έπαιξε με το περίφημο κούρεμα, και μία αστυνομικός που βλέπει τα παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τα παιδιά της. Όχι μόνη της, με τα παιδιά της. Το προσέξατε όλοι; Με τα παιδιά της.

Λοιπόν, τέρμα τα αστεία.

Βάλτε στην εξίσωση τις πολιτικές φιλίες του τίγρη (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα γιατί απαγορεύεται), λίγα λαθραία πετρέλαια, μερικοί εκβιασμοί κατά της ζωής δημοσιογράφων, κάμποση "αθλητική" δημοσιοκαφρία να σιγοντάρει, και ναι, σύντροφοι αεκτζήδες, βρήκαμε τον νταβατζή που μας αρμόζει.

Δεν πειράζει που κάποτε το προσφυγικό σωματείο έπαιζε φιλικά στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, αυτά είναι για τους ρομαντικούς, σημασία έχει τώρα να "γαμησουμετονπουστητονολυμπιακό", και μετά, σαν καλές πουτάνες να συνεχίσουμε την ποδοσφαιρική διαμάχη μας για το ποιος πληρώνει τον λογαριασμό.

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά οτι η ΑΕΚ που οραματιζόμασταν και είχαμε οι ρομαντικοί πάει. Τώρα πρόκειται για την ΝΕΑ ΑΕΚ...

Τουλάχιστον η ΝΕΑ ΑΕΚ θα τον περιποιηθεί τον γαύρο μια χαρά. Προτιμώ να τον περιποιηθεί η ΝΕΑ ΑΕΚ, παρά να περιμένουμε πότε θα πάει ευρώπη για να τον περιποιηθούν όπως πολύ καλα ξέρει τα τελευταία χρόνια.

Ρε φιλε για ποιο κλαμα μιλας? Πλακα κανεις? Παιζεις Γ' Εθνικη και μου λες οτι κλαιγομαι εγω? Εισαι εντελως αστειο..Δεν μιλαω σε κανενα θεμα αγωνιστικα ουτε καν για τα ιδιοκτησιακα.Ημουν και ειμαι αυτος που γουσταρει να μπει επιτελους ενας ανθρωπος δυνατος οικονομικα οπως ο Τιγρης στην ΑΕΚ αλλα και ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ γιατι σε 2-3 χρονια ελπιζω να μπορω να δω ενα ματσ της Σουπερλιγκας χωρις πονους στα ματια.Απο την μια κραζω τον Μαρινακη που δεν κανει μεταγραφες,αν δυναμωσει η ΑΕΚ και η καθε ομαδα θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να βαλει περισσοτερα και να δω τον Ολυμπιακο που γουσταρω.Εγω το θελω,δεν εχω θεμα.Εδω μιλαω για θεματα που για ολα φταιει ο Ολυμπιακος και πραγματα τα οποια και εσεις δεν ειστε καλυτεροι.Αυτο λεω.Τα χρεη ρυθμιστηκαν σε δοσεις και καποια απο αυτα πληρωθηκαν απο τον Κοκκαλη.Και οσα και αν εχουν μεινει ακομα τα πληρωνει σε δοσεις.Εσυ πες μου ομως,οτι χρεη εκανες,για οποινδηποτε λογο τα εκανες ποιος ακριβως θα τα πληρωσει? Να πω ενα παραδειγμα για να το καταλαβετε πως το εννοω.Εστω εγω οτι εχω μια εταιρια,μαι επιχειρηση (ΑΕΚ),για παραδειγμα θα πω με ζαχαρωτα..Παιρνω εμπορευμα (ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Κ.Τ.Λ) αξιας 50000 ευρω και δεν το πληρωνω ντουκου αλλα με αλλους τροπους οπως παρε το 10% και τα αλλα με δοσεις ή "θα τα βρουμε" ή "γραφτα στο βιβλιο βερεσε" Παιρνω το εμπορευμα (ΠΑΙΚΤΕΣ) και ξεκιναω (ΠΑΙΖΩ ΑΓΩΝΕΣ,ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ.Τ.Λ) την επιχειρηση μου.Αφου τα ζαχαρωτα τα εχω πουλησει και με τα κερδη εχω φτιαξει σπιτι κ.τ.λ. και εχω δωσει και ικανοποιηση σε 5000 παιδια που χαρισα το εμπορευμα που δεν πουληθηκε παω και δηλωνω πτωχευση της εταιριας.Με αποτελεσμα ολα τα χρεη που ειχα προς τους προμηθευτες να διαγραφη ΕΝΤΕΛΩΣ.Οκ μεχρι εδω,ελα ντε ομως ρε φιλε οτι εγω την δουλεια μου την εχω κανει (Εχω παρει παικτες,εχω κανει πρωταθλητισμο στην Ελλαδα,εχω παρει πρωταθλημα (δεν εννοω οτι το πηρε με μουφα τροπο) εχω πουλησει παικτες και εχω βαλει λεφτα στην τσεπη,εχω παρει κυπελλο κ.τ.λ).Ετσι ας πουμε για παραδειγμα,με το εμπορευμα που πηρα και δεν το πληρωσα αλλα το εκανα με δοσεις εγω εβγαλα λεφτα,δουλεψα την επιχειρηση μου,δουλευε η επιχειρηση μου.Χεστηκα αν τα χρεη σβηστηκαν ΝΟΜΙΜΑ οπως και εγινε λογω πτωχευσης της εταιριας,το θεμα μου ειναι οτι αυτα τα χρεη τα οποια σβηστηκαν ΝΟΜΙΜΑ μετα την πτωχευση της ΠΑΕ ΑΕΚ ηταν δημιουργημα απο την λειτουργια της ΠΑΕ αυτων των χρονων.Και μην ξεχνας οτι πραγραφησαν αλλα 100+ εκ οταν μπηκες στο αρθρο 44...

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ??? ο,τι γουστάρεις κάνεις με τον ιδιώτη φίλε μου. Και 1% του δίνεις και τίποτα, όπως συμφωνήσετε είναι. Η εφορία είναι το θέμα και σου ξαναλέω τα χρέη περνάνε σε φυσικά πρόσωπα. Απλά πιάστηκες απο μια πρόταση που έγραψα, η οποία είναι προσωπική μου άποψη για το οτι θα διαγραφούν. Πάρε αναλυτικά και επίσημα πως γίνεται η εκκαθάριση μιας ΑΕ να μάθεις.

"Εκκαθάριση σημαίνει ότι εισπράττονται οι τυχόν απαιτήσεις, εκποιούνται τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ και γίνεται προσπάθεια να πληρωθούν τα χρέη. Επειδή μοναδικό σοβαρό περιουσιακό στοιχείο είναι το λεωφορείο (που φυσικά δεν φτάνει), το Ελληνικό Δημόσιο (Εφορία) μπορεί να στραφεί κατά της ατομικής περιουσίας των νομίμων εκπροσώπων της Εταιρίας για το χρονικό διάστημα που γεννήθηκαν τα χρέη (δηλαδή κατά των Διευθυνόντων Συμβούλων τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα). Μπορεί δηλαδή να κατασχέσει τα περιουσιακά τους στοιχεία (σπίτι, αυτοκίνητο, λογαριασμούς κ.λ.π). Δεν αποκλείεται δηλαδή, αυτοί με τη σειρά τους να στραφούν αναγωγικά κατά των υπολοίπων που ήταν μέλη του ΔΣ το επίμαχο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως και κατά των μετόχων. Μπορούν να το κάνουν αυτό βάσει του νόμου Α. 115 Ν. 2238/1994. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό και γιατί έχει δύσκολα μονοπάτια η οδός της πτώχευσης; Γιατί είναι σαν μία  βόμβα, η οποία αν πυροδοτηθεί μπορεί να δημιουργήσει αλλεπάλληλες εκρήξεις. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δραστηριοποιηθεί ο Μελισσανίδης, ο οποίος έχει από πίσω του δυνατό νομικό επιτελείο, θα υπάρξει ασπίδα στην ομάδα".

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά οτι η ΑΕΚ που οραματιζόμασταν και είχαμε οι ρομαντικοί πάει. Τώρα πρόκειται για την ΝΕΑ ΑΕΚ...

Τουλάχιστον η ΝΕΑ ΑΕΚ θα τον περιποιηθεί τον γαύρο μια χαρά. Προτιμώ να τον περιποιηθεί η ΝΕΑ ΑΕΚ, παρά να περιμένουμε πότε θα πάει ευρώπη για να τον περιποιηθούν όπως πολύ καλα ξέρει τα τελευταία χρόνια.

Την ΝΕΑ ΑΕΚ να την βάλουν εκεί που ξέρουν. Εγώ με την παλιά μεγάλωσα.

Βασικα οταν ανεβεις SL θα τα ξαναπουμε,εδω θα ειμαστε εμεις.Ο Μελισσανιδης δεν ξερω αν θα ειναι εκει ακομα.Επισης για ποτε εκανες κωλοτουμπα και αλλαξες θεμα ετσι!Και μιλας εσυ για Ευρωπη? ΕΣΥ? Να μιλησει ο ΠΑΟ παει στο διαολο αλλα και εσυ ρε χανουμι? Ενταξει ελεος,δεν εχεις τον θεο σου..Και επισης σου ξαναπα,τα χρεη δεν τα εχεις πλεον,ειχες μπει και στο αρθρο 44 μην το ξεχναμε.Το 90% των χρεων σου σβηστηκαν,και αυτα ηταν προς το δημοσιο,προσαυξησεις κ.τ.λ βεβαια αλλα χρεος.Εχω πει,κοιταμε πρωτα την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων...

Την ΝΕΑ ΑΕΚ να την βάλουν εκεί που ξέρουν. Εγώ με την παλιά μεγάλωσα.

Εγώ λόγο ηλικίας για μια ΑΕΚ θα λέω πάντα αυτή απο το 2004 έως το 2008. Για παλιότερα δεν ξέρω γιατί ήμουν και πιο μικρός και δεν ασχολιόμουν τόσο πολύ. 

Βασικα οταν ανεβεις SL θα τα ξαναπουμε,εδω θα ειμαστε εμεις.Ο Μελισσανιδης δεν ξερω αν θα ειναι εκει ακομα.Επισης για ποτε εκανες κωλοτουμπα και αλλαξες θεμα ετσι!Και μιλας εσυ για Ευρωπη? ΕΣΥ? Να μιλησει ο ΠΑΟ παει στο διαολο αλλα και εσυ ρε χανουμι? Ενταξει ελεος,δεν εχεις τον θεο σου..Και επισης σου ξαναπα,τα χρεη δεν τα εχεις πλεον,ειχες μπει και στο αρθρο 44 μην το ξεχναμε.Το 90% των χρεων σου σβηστηκαν,και αυτα ηταν προς το δημοσιο,προσαυξησεις κ.τ.λ βεβαια αλλα χρεος.Εχω πει,κοιταμε πρωτα την δικη μας καμπουρα και μετα των αλλων...

Ξέρω η Ευρώπη σε πονάει γι'αυτό το λέω και μην ανησυχείς μια χαρά θα είναι ο Μελισσανίδης και ας μην φαίνεται.... Και να ξέρεις οτι μπορεί να έρθει λίγο νωρίτερα η ώρα της superleague, υπάρχουν ενδεχόμενα να πάμε κατευθείαν στην Β.... Και για ευρώπη όσο θέλω θα μιλάω, γιατί όσες φορές και να βγήκα δεν χρειαζόμουν ράμματα μετά. Αξιοπρεπή πορεία κάθε φορά, χωρίς 7άρες στον σβέρκο!!!

• Like 1

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ??? ο,τι γουστάρεις κάνεις με τον ιδιώτη φίλε μου. Και 1% του δίνεις και τίποτα, όπως συμφωνήσετε είναι. Η εφορία είναι το θέμα και σου ξαναλέω τα χρέη περνάνε σε φυσικά πρόσωπα. Απλά πιάστηκες απο μια πρόταση που έγραψα, η οποία είναι προσωπική μου άποψη για το οτι θα διαγραφούν. Πάρε αναλυτικά και επίσημα πως γίνεται η εκκαθάριση μιας ΑΕ να μάθεις.

"Εκκαθάριση σημαίνει ότι εισπράττονται οι τυχόν απαιτήσεις, εκποιούνται τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ και γίνεται προσπάθεια να πληρωθούν τα χρέη. Επειδή μοναδικό σοβαρό περιουσιακό στοιχείο είναι το λεωφορείο (που φυσικά δεν φτάνει), το Ελληνικό Δημόσιο (Εφορία) μπορεί να στραφεί κατά της ατομικής περιουσίας των νομίμων εκπροσώπων της Εταιρίας για το χρονικό διάστημα που γεννήθηκαν τα χρέη (δηλαδή κατά των Διευθυνόντων Συμβούλων τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα). Μπορεί δηλαδή να κατασχέσει τα περιουσιακά τους στοιχεία (σπίτι, αυτοκίνητο, λογαριασμούς κ.λ.π). Δεν αποκλείεται δηλαδή, αυτοί με τη σειρά τους να στραφούν αναγωγικά κατά των υπολοίπων που ήταν μέλη του ΔΣ το επίμαχο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως και κατά των μετόχων. Μπορούν να το κάνουν αυτό βάσει του νόμου Α. 115 Ν. 2238/1994. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό και γιατί έχει δύσκολα μονοπάτια η οδός της πτώχευσης; Γιατί είναι σαν μία  βόμβα, η οποία αν πυροδοτηθεί μπορεί να δημιουργήσει αλλεπάλληλες εκρήξεις. Πιστεύω όμως ότι εφόσον δραστηριοποιηθεί ο Μελισσανίδης, ο οποίος έχει από πίσω του δυνατό νομικό επιτελείο, θα υπάρξει ασπίδα στην ομάδα".

Ρε φιλε ποιο χρεος του Ιδιωτη μου λες? Τα λεφτα που χρωστας στο ΟΑΚΑ προς ιδιωτη πανε? Οταν εκανες μια μεταγραφη και εδινες συμβολαιο 1εκ μονο ενω επρεπε να πληρωνεις 1.5 με την εφορια μαζι και εσυ δεν εδινες αυτα τα 500χιλ στην εφορια ειναι προς ιδιωτη?Με τον τροπο αυτο εσυ δεν εβγαινες κερδισμενος? Οταν για εναν παικτη χρειαζοταν να δωσεις 3εκ μαζι με την εφορια και εσυ εδινες 3 εκ για ΔΥΟ παικτες χωρις την εφορια ειναι προς ιδιωτη? Παραδειγμα σου εφερα για να καταλαβεις..Ειχες χρεος 138 εκ. ευρω,μπηκες στο 44 και σβηστηκε το 90%.Μην μιλας λοιπον για ηθικη και λεφτα του Ολυμπιακου..Ο κοκκαλης εκανε διακανονισμο για τα χρεη του Κοσκωτα που επαιρνε απο τις τραπεζες ως δανεια.Η Τραπεζα Κρητης η οποια πτωχευσε μετα ηταν δημοσια τραπεζα? Και απο την στιγμη που ΠΤΩΧΕΥΣΕ για ποιο λογο θα επρεπε να πληρωσει τα χρεη που ειχε?

Ρε φιλε ποιο χρεος του Ιδιωτη μου λες? Τα λεφτα που χρωστας στο ΟΑΚΑ προς ιδιωτη πανε? Οταν εκανες μια μεταγραφη και εδινες συμβολαιο 1εκ μονο ενω επρεπε να πληρωνεις 1.5 με την εφορια μαζι και εσυ δεν εδινες αυτα τα 500χιλ στην εφορια ειναι προς ιδιωτη?Με τον τροπο αυτο εσυ δεν εβγαινες κερδισμενος? Οταν για εναν παικτη χρειαζοταν να δωσεις 3εκ μαζι με την εφορια και εσυ εδινες 3 εκ για ΔΥΟ παικτες χωρις την εφορια ειναι προς ιδιωτη? Παραδειγμα σου εφερα για να καταλαβεις..Ειχες χρεος 138 εκ. ευρω,μπηκες στο 44 και σβηστηκε το 90%.Μην μιλας λοιπον για ηθικη και λεφτα του Ολυμπιακου..Ο κοκκαλης εκανε διακανονισμο για τα χρεη του Κοσκωτα που επαιρνε απο τις τραπεζες ως δανεια.Η Τραπεζα Κρητης η οποια πτωχευσε μετα ηταν δημοσια τραπεζα? Και απο την στιγμη που ΠΤΩΧΕΥΣΕ για ποιο λογο θα επρεπε να πληρωσει τα χρεη που ειχε?

Άλλα νταλον λες. Έχεις μια σύγχυση στο κεφάλι σου... Για το ΟΑΚΑ αν χρωστάγαμε να μην μας ξαναδέχονταν πίσω... Αυτό που περιέγραψες πιο πριν είναι συμφωνία με ιδιώτη. Αυτό που περιέγραψες τώρα είναι ο τρόπος που γίνεται το χρέος στο δημόσιο. Όταν μου βγάλεις στοιχεία στα οποία ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε ευρώ ο Ολυμπιακός στο δημόσιο θα σου πω μάγκα έχεις δίκιο. 99% των επιχειρηματιών αφήνουν απλήρωτο το δημόσιο γιατί ξέρουν οτι θα γλιτώσουν λεφτά και ξέρουν οτι θα κάνουν διακανονισμό (όπως έκανε και ο κόκκαλης που σας πλήρωσαν τα χρέη η ΓΓΑ, που έβαλε δόσεις 100 χρόνια κτλ). Έτσι κάνουν ΟΛΟΙ λοιπόν, έτσι έκανε και η ΑΕΚ. Δεν φταίει η ΑΕΚ που έπαιρνε μέχρι και πριν 2 χρόνια φορολογική ενημερότητα κανονικά και δεν φταίει η ΑΕΚ που έκαναν τα κόλπα και πήρε αδειοδότηση χωρίς να έχει φορολογική ενημερότητα.

Αλλα επιμένω να μου παραθέσεις στοιχεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού, γιατί εγώ θυμάμαι τότε που εφευγε ο Κόκκαλης για κάτι υπέρογκα χρέη που έχει η ΠΑΕ, αλλα απάντηση θα δώσεις όπως έδωσε ενας φίλος μου γαύρος... "Μην τα πιστεύεις αυτά έτσι τα γράφουν οι εφημερίδες" Δεν τα πιστεύω λοιπόν, μόνο ότι γράφουν για τις άλλες ομάδες είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι υπόδειγμα Α.Ε.

• Like 1

Αυτο που ειπα και που το γραφει το αρθρο που παρεθεσες εσυ παραπανω ειναι οτι ο Ολυμπιακος οταν ανελαβε ο Κοκκαλης πληρωσε τα χρεη που ειχε τοτε η ΠΑΕ.Καποια αλλα χρεη τα εβαλε σε διακανονισμο που μπορει και να τα πληρωνει ακομα και τωρα.Στο αρθρο 44 δεν μπηκε ομως οπως μπηκες εσυ.Αλλα ανελαβε τα χρεη του και τα πληρωσε/πληρωνει.Αυτη ειναι η διαφορα,εσυ δεν το κανεις αυτο.Μπηκες στο αρθρο 44 για να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ τα χρεη σου.ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και να τα πληρωνεις οπως λες για 100 χρονια οπως εκανε ο Ολυμπιακος,αυτο σου λεω.ΣΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τα δικα σου.Εγω ειχα 150εκ χρεος? τα εβαλα σε διακανονισμο και τα πληρωσα/ρωνω,εσυ ειχες χρεος 150εκ,σου εσβησαν τα 120 και ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 30...Επισης μην χαιρεσαι,εχεις φαει και εσυ στην Ευρωπη 7αρα αλλα ησουν τυχερος,εβαλες 2...Γιατι μπορει εγω να εφαγα 7αρα,αλλα αν ειναι να μετρησουμε τις 3αρες,4αρες και 5αρες που εχεις φαει ΕΣΥ στην Ευρωπη αστο γιατι θα το γυρισουμε στο μπαρμπουτι...

Διαβασε και εδω.http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=122895

Απο το βημα,εκτος αν ουτε αυτο ειναι εγκυρο.Και μην αναφερθεις επειδη μιλαει ο Κοκκαλης,μιλαει με αριθμους..Και λεει πως εγιναν ρυθμισεις των χρεων.Και επισης στο αρθρο που εβαλες πριν λεει οτι το αποτελεσμα της δικης θα γινει το Δεκεμβριο,οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες κατι για το οποιο δεν εχει βγει αποφαση.Θα βγει αποφαση των 40εκ. θα μπουν σε ρυθμιση και θα τα πληρωνει κανονικα.Οτι χρεη εκανε ο Ολυμπιακος τα πληρωσε ή τα πληρωνει με διακανονισμο.Και επισης τοτε την εποχη εκεινη το κρατος εγγυωταν καποια χρηματα στις ΠΑΕ,οχι αποκλειστικα στον Ολυμπιακο.Μεχρι ενα συγκεκριμενο ποσο.Αυτο το ποσο λοιπον ηταν και το μονο που καταβληθηκε απο το Κρατος σαν εγγυηση που παρειχε σε ολες τις ΠΑΕ

Αυτο που ειπα και που το γραφει το αρθρο που παρεθεσες εσυ παραπανω ειναι οτι ο Ολυμπιακος οταν ανελαβε ο Κοκκαλης πληρωσε τα χρεη που ειχε τοτε η ΠΑΕ.Καποια αλλα χρεη τα εβαλε σε διακανονισμο που μπορει και να τα πληρωνει ακομα και τωρα.Στο αρθρο 44 δεν μπηκε ομως οπως μπηκες εσυ.Αλλα ανελαβε τα χρεη του και τα πληρωσε/πληρωνει.Αυτη ειναι η διαφορα,εσυ δεν το κανεις αυτο.Μπηκες στο αρθρο 44 για να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ τα χρεη σου.ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ και να τα πληρωνεις οπως λες για 100 χρονια οπως εκανε ο Ολυμπιακος,αυτο σου λεω.ΣΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τα δικα σου.Εγω ειχα 150εκ χρεος? τα εβαλα σε διακανονισμο και τα πληρωσα/ρωνω,εσυ ειχες χρεος 150εκ,σου εσβησαν τα 120 και ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ 30...Επισης μην χαιρεσαι,εχεις φαει και εσυ στην Ευρωπη 7αρα αλλα ησουν τυχερος,εβαλες 2...Γιατι μπορει εγω να εφαγα 7αρα,αλλα αν ειναι να μετρησουμε τις 3αρες,4αρες και 5αρες που εχεις φαει ΕΣΥ στην Ευρωπη αστο γιατι θα το γυρισουμε στο μπαρμπουτι...

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ 44 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???  "Ο Κόκκαλης ήταν μέλος του Δ.Σ. της πειραϊκής ΠΑΕ, το οποίο ορίστηκε από το Πρωτοδικείο τον Μάρτιο του ’92 και φυσικά πρωτοστάτησε στην ρύθμιση των χρεών του συλλόγου, τα οποία αποπλήρωσε ο ίδιος κατά την προεδρία του. Χρέος ύψους 7 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο αποπλήρωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, έπειτα από την ευνοϊκή ρύθμιση, την οποία πέτυχε από την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…" Είναι άλλωστε γνωστή η ατάκα του Μητσοτάκη μαζί με τον Κόκκαλη, που είπε σήμερα αποφασίσαμε να σώσουμε τον Ολυμπιακό. Εσένα σου έκανε χάρη ο πρωθυπουργός, εγώ χρησιμοποίησα νόμο του κράτους. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Βρες αλη καραμέλα.

Και μόνο που γελάει η Ευρώπη μαζί σου και παρακαλάνε να είσαι στον όμιλό τους κάθε κλήρωση φτάνει...

Συνολικά 16 φορές έχουν καταφέρει ελληνικές ομάδες να φτάσουν στην προημιτελική φάση κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης η να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο. Σημαντικότερη επιτυχία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1971. Τέσσερις φορές ελληνικές ομάδες έχουν φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τρεις φορές ο Παναθηναϊκός και μία η ΑΕΚ.

ANTE ΓΕΙΑ!!!!!

Αλλα επιμένω να μου παραθέσεις στοιχεία της ΠΑΕ Ολυμπιακού, γιατί εγώ θυμάμαι τότε που εφευγε ο Κόκκαλης για κάτι υπέρογκα χρέη που έχει η ΠΑΕ, αλλα απάντηση θα δώσεις όπως έδωσε ενας φίλος μου γαύρος... "Μην τα πιστεύεις αυτά έτσι τα γράφουν οι εφημερίδες" Δεν τα πιστεύω λοιπόν, μόνο ότι γράφουν για τις άλλες ομάδες είναι αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι υπόδειγμα Α.Ε.

<<Οι δύο άνδρες τα είπαν για περισσότερες από 3 ώρες, με τον Ευάγγελο Μαρινάκη να προσφέρει κοντά στα 100.000.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας εφοπλιστής, πρότεινε 50.000.000 ευρώ αντιστοιχούν στο 67% των μετοχών, να αποπληρώσει το άνοιγμα της ΠΑΕ, το οποίο ανέρχεται κοντά στα 40 εκ. ευρώ (για άλλους 34 εκ. και για άλλους 40 εκ.), αλλά και να αγοράσει το 50% του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" αντί του ποσού των 10 εκ. ευρώ (μην ξεχνάμε ότι το άλλο μισό γήπεδο ανήκει στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη)>>

Οριστε ποιος τα πληρωσε τα χρεη που ειχε φιλε μου οταν την πηρε την ομαδα ο Μαρινακης απο τον Κοκκαλη.Ο μαρινακης τα πληρωσε.Εξαλλου βγηκε και το ειπε και περυσι οτι με τα εσοδα τωρα απο CL κ.τ.λ. προσπαθει να κανει μια αποσβεση απο την τρυπα των χρεων που ειχε η ΠΑΕ πριν περασει στον Μαρινακη..

E τότε τι μιλάς για λειτουργία της ΠΑΕ με χρέη αφού το ίδιο κάνει και ο Ολυμπιακός, το ίδιο έκανε και επι εποχές Κοκκαλιάρη τα ίδια γίνεται και τώρα. Σιγά μην είναι μλκας ο Μαρινάκης....

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ 44 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???  "Ο Κόκκαλης ήταν μέλος του Δ.Σ. της πειραϊκής ΠΑΕ, το οποίο ορίστηκε από το Πρωτοδικείο τον Μάρτιο του ’92 και φυσικά πρωτοστάτησε στην ρύθμιση των χρεών του συλλόγου, τα οποία αποπλήρωσε ο ίδιος κατά την προεδρία του. Χρέος ύψους 7 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο αποπλήρωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, έπειτα από την ευνοϊκή ρύθμιση, την οποία πέτυχε από την κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…" Είναι άλλωστε γνωστή η ατάκα του Μητσοτάκη μαζί με τον Κόκκαλη, που είπε σήμερα αποφασίσαμε να σώσουμε τον Ολυμπιακό. Εσένα σου έκανε χάρη ο πρωθυπουργός, εγώ χρησιμοποίησα νόμο του κράτους. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Βρες αλη καραμέλα.

Και μόνο που γελάει η Ευρώπη μαζί σου και παρακαλάνε να είσαι στον όμιλό τους κάθε κλήρωση φτάνει...

ANTE ΓΕΙΑ!!!!!

Αλλο συστημα να περασεις τοτε και αλλο τωρα.Οσο για τον τελικο του ΠΑΟ ολοι ξερουμε τι εγινε τοτε περι χουντας εκτος αν το αμφησβητεις και αυτο..Και εσενα σου εκαναν χαρη που εβγαλαν τον νομο του αρθρου 44 και ακομα περισσοτερο που σε εβαλαν μεσα και χωρις να πληρωνεις σε αφησαν να εισαι ακομα εκει...Αφου τοτε δεν υπηρχε ο νομος παει να πει οτι επρεπε να καταστραφει ο Ολυμπιακος ή η καθε ομαδα της εποχης?Αλλες ομαδες δλδ τοτε δεν ειχαν χρεη? Εσυ ησουν καθαρος τοτε 100%?

Και επειδη εχετε αρχισει τα κολλητιλικια με τα βαζελια να σου πω οτι ο Ολυμπιακος εσωσε τον ΠΑΟ απο την Β' Εθνικη..Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι παρακαλαει να με εχουν δεν ξερω..Εχω αξιπρεπεστατη πορεια τα τελευταια 4 χρονια στην Ευρωπη ειτε σου αρεσει ειτε οχι,οταν εσυ εψαχνες 2500 ευρω να πληρωσεις τους διαιτητες στο ΟΑΚΑ και οπως εψαχνες λεφτα για να μπορεσει η ομαδα σου να σου πουλησει εισιτηριο... Τα τελευταια 3 χρονια εχω μαζεψει 9 και 10 βαθμους και δεν εχω περασει λογω αλλων αποτελεσματων.Αλλιως θα ημουν και τις 3 χρονιες στους 16.Και σου ξαναλεω,καμια σχεση το συστημα αγωνων τοτε με τωρα.Οσο για την 7αρα εχεις φαει και εσυ στον σβερκο.Τουλαχιστον εγω την εφαγα απο μια Γιουβεντους και οχι απο μια Μονακο...

Για χρεη δικα μου παλια,οχι τωρινα που καθε χρονο εβαζα καινουρια και να μην εχω να πληρωσω τους διαιτητες να ξεκινησουν το παιχνιδι.Ουτε να μην μπορω να σφραγησω εισιτηρια για το γηπεδο...Και σου ειπα,εμενα δεν μου διακανονισαν το 1/5 των χρωστουμενων μου,διακανονισα ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ.Εσυ χρωσταγες 150 και πληρωνεις με διακανονισμο τα 30..Τα αλλα ουτε τα ειδαμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...