Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σου παραχωρει ρε φιλε την εκταση ΠΑΝΩ στην οποια θα χτισεις το γηπεδο με τα δικα σου λεφτα.Το χτιζεις και το χρησιμοποιεις,εχεις κερδος απο αυτο για τα επομενα 49 χρονια,δικο σου γηπεδο και δικα σου εσοδα,καποια απο τα οποια τωρα πανε στην τραπεζα απο οπου πηρε δανειο ο Κοκκαλης και το ξεχρεωνει και αφου γινει αυτο θα πληρωνεις ενοικιο στο κρατος.Η εκταση ανηκει στο κρατος,στην παραχωρει δωρεαν και χτιζεις εσυ με δικα σου χρηματα ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ το γηπεδο απο το οποιο βγαζεις χρηματα εσυ και θα πληρωνεις και καποιο ενοικιο στο κρατος το οποιο θα βγαζει χρηματα απο την εκταση που σου εχει παραχωρησει.Σου εφερα παραδειγμα,εχω ενα οικοπεδο 500τμ. το δινω σε σενα δωραν και μου υπογραφεις οτι θα χτισεις εσυ ενα μαγαζι απο το οποιο εμενα θα μου δινεις επι % των κερδων για να στο παραχωρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Η λογική του Γαυρου: Είχες μπλέξει και εσύ σε ένα σκάνδαλο το 1821 άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για τα 100αδες σκάνδαλα που έχει κάνει η ομάδα μου. Είχες τον απατεώνα ψωμιάδη(που έτρωγε λεφτά από την ΑΕΚ, την έβαζε μέσα και κανένας δεν τον πείραζε) άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για τους δικούς μας απατεώνες (που έτρωγαν τα λεφτά του κοσμάκη και τα κάνανε μεταγραφές για την ομαδάρα μας). Μου λες κάτι που δεν ξέρω τι να απαντήσω, ασχολούμαι με την ορθογραφία σου. Παίρνει η ΑΕΚ 20 εκατομμύρια για το γήπεδο και είναι σκάνδαλο. Χρωστάει ο Ψωμιάδης 80 εκατομμύρια στην ΑΕΚ, έλα μωρέ τώρα, ποια 80 μύρρια? Δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτώ τίποτα για την ομάδα μου αν δεν παραδεχτούν πρώτα όλοι οι άλλοι τα δικά τους. Σε λίγο θα αρχίσουμε και τα καθρεφτάκια εδώ μέσα… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δεν ειπε κανεις οτι ειναι σκανδαλο.Σκανδαλο πρπσπαθειτε εσεις να βγαλετε το Καραισκακη.Αυτο που ειπαμε ειναι οτι οι εποχες ειναι δυσκολες για να δωσει το κρατος 20εκ ΤΩΡΑ για ητν εποχη αυτη την ωρα που ο κοσμος πειναει,που της μητερας σου και του πατερα σου,του δικου σου του εχουν μειωσει τον μισθο 50%.Απο την αλλη,εχει και την καλη πλευρα το θεμα οτι θα ανοιξουν καποιες θεσεις εργασιας για μενα,για σενα και τον απεναντι που ειναι ανεργοι φτανει αυτες οι θεσεις να μην ειναι 20 και οι υπολοιπες 2000 που λεει ο λογος να ειναι τα παιδια και τα ξαδελφια και κολλητοι των παιδιων του Τιγρη και του καθε υπαλληλου της ΑΕΚ.Αυτο ειπαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μπορείς να καταλάβεις οτι αυτα τα χρήματα είναι για συγκεκριμένο σκοπό; Αν πχ πούμε σήμερα"οχι δεν τα θέλουμε", νομίζεις οτι αυριο θα πάνε αυτά τα χρήματα σε παιδεία ή υγεία(γιατι έτσι πάτε να το περάσετε). Απ'οσο γνωρίζω, αν δεν αξιοποιήθούν τα χρήματα για το σκοπό που έχουν διατεθεί, επιστρέφονται στην ΕΕ(αν κάνω κάποιο λάθος, να με διορθώσετε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αυτο τι σχεση εχει? Με την λογικη αυτη και τα χρηματα που λες οτι πηρε ο Ολυμπιακος απο το δημοσιο και τα χαλασε σε μεταγραφες δεν θα πηγαιναν στην παιδεια και υγεια οποτε? Ποιος καιγεται! Δεν ειναι λογικη αυτη.Ειπα εγω προσωπικα οτι η ΑΕΚ χρωσταει 30εκ στο κρατος,και αντ'αυτου της δινουν 20εκ ετσι.Σε μια εποχη που ειναι δυσκολοι καιροι.Ας τα εδινε ο Μελισσανιδης.Αφου μπορεσε και τα πηρε καλα εκανε,δεν ειπα τιποτα.Απλα ειναι δυσκολοι οι καιροι αυτη την περιοδο και ειναι λεφτα του κρατους.Ασχετα αν θα χρησιμοποιηθουν ή στην παιδεια ή στην υγεια απο αυτα.Με την λογικη αυτη σου ειπα και το παραπανω.Το καλο ειναι οπως ξαναειπα οτι θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας για ανεργους και μακαρι να καλυφθουν απο απλους πολιτες που εχουν αναγκη και ειναι ανεργοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Για τον Κοσκωτά που έπαιρνε τα λεφτά απο την τράπεζα και τα έκανε μεταγραφές λέει και τον Κόκκαλη που έπαιρνε απο την ΕΡΤ και τα έκανε μεταγραφές. Πες αγόρι μου, δεν με νοιάζει να χαθούν τα λεφτά, η ΑΕΚ να μην τα πάρει και φτιάξει γήπεδο. Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με τον όρο χάνονται άστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ο Κοσκωτάς τα πήρε από τις τράπεζες και τα έριξε στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ μπροστά ο άνθρωπος. Ρομπέν των δασών κι έτσι Μπορείς να καταλάβεις οτι αυτα τα χρήματα είναι για συγκεκριμένο σκοπό; Αν πχ πούμε σήμερα"οχι δεν τα θέλουμε", νομίζεις οτι αυριο θα πάνε αυτά τα χρήματα σε παιδεία ή υγεία(γιατι έτσι πάτε να το περάσετε). Απ'οσο γνωρίζω, αν δεν αξιοποιήθούν τα χρήματα για το σκοπό που έχουν διατεθεί, επιστρέφονται στην ΕΕ(αν κάνω κάποιο λάθος, να με διορθώσετε). Η πλάκα είναι ότι αν διατεθούν τα χρήματα του ΕΣΠΑ για γήπεδα και ιστορίες, έχουμε να φάμε μια προστιμάρα από την ΕΕ που θα μας μπουν τα είκοσι από πίσω ολονών μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αυτο τι σχεση εχει? Με την λογικη αυτη και τα χρηματα που λες οτι πηρε ο Ολυμπιακος απο το δημοσιο και τα χαλασε σε μεταγραφες δεν θα πηγαιναν στην παιδεια και υγεια οποτε? Ποιος καιγεται! Δεν ειναι λογικη αυτη.Ειπα εγω προσωπικα οτι η ΑΕΚ χρωσταει 30εκ στο κρατος,και αντ'αυτου της δινουν 20εκ ετσι.Σε μια εποχη που ειναι δυσκολοι καιροι.Ας τα εδινε ο Μελισσανιδης.Αφου μπορεσε και τα πηρε καλα εκανε,δεν ειπα τιποτα.Απλα ειναι δυσκολοι οι καιροι αυτη την περιοδο και ειναι λεφτα του κρατους.Ασχετα αν θα χρησιμοποιηθουν ή στην παιδεια ή στην υγεια απο αυτα.Με την λογικη αυτη σου ειπα και το παραπανω.Το καλο ειναι οπως ξαναειπα οτι θα δημιουργηθουν θεσεις εργασιας για ανεργους και μακαρι να καλυφθουν απο απλους πολιτες που εχουν αναγκη και ειναι ανεργοι.. Γράφεις: οι εποχες ειναι δυσκολες για να δωσει το κρατος 20εκ ΤΩΡΑ για ητν εποχη αυτη την ωρα που ο κοσμος πειναει,που της μητερας σου και του πατερα σου,του δικου σου του εχουν μειωσει τον μισθο 50%. Σου απαντάω οτι αυτά τα χρήματα δεν γίνεται να πάνε στον κόσμο που πεινάει, γιατί προορίζονται για αναπτυξιακά έργα και με ρωτάς: "Αυτο τι σχεση εχει?". Ε πες μου οτι απλά θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις βγάζοντας την ΑΕΚ ευνοημένη εις βάρος του Ελληνικού λαού, να μην ασχολούμαι τζάμπα. Όσο για το bold, η ΑΕΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Έλεος με τα ψέμματα... Τόσο καιρό κλαίγατε γιατί δεν πέφτει η ΑΕΚ με τα χρέη που έχει. Τώρα που πέσαμε και ξεχρεώσαμε, κλαίτε γιατί δεν χρωστάμε. Δεν σας πιάνουμε πουθενά ρε π....η μου :S 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 «Με αιχμή το αναπτυξιακό έργο της Περιφέρειας Αττικής και το ταμειακό διαθέσιμο των 301 εκατομμύρια ευρώ που είναι κωδικοποιημένο για έργα, παρουσιάστηκε ο Απολογισμός Οικονομικού Έτους 2012, στη χθεσινή Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, το Αναπτυξιακό Έργο της Περιφέρειας εμφανίζεται στον Προϋπολογισμό με έργα ύψους 201 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν από το ταμειακό διαθέσιμο της Περιφέρειας, που σήμερα ανέρχεται στο ύψος των 301 εκατομμύρια ευρώ Αναλυτικά οι κατηγορίες των έργων στις οποίες επιμερίζεται ο συνολικός Προϋπολογισμός είναι: •Αντιπλημμυρικά έργα: 15 εκατομμύρια Ευρώ •Έργα κοινωνικών και αθλητικών υποδομών : 55 εκατομμύρια Ευρώ •Κτηριακά έργα: 30 εκατομμύρια Ευρώ •Έργα οδοποιίας: 60 εκατομμύρια Ευρώ •Περιβαλλοντικά έργα: 15 εκατομμύρια Ευρώ •Έργα πολιτισμού: 15 εκατομμύρια Ευρώ •Έργα ύδρευσης και άρδευσης: 10 εκατομμύρια Ευρώ» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
izerman76 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο σαιτ, αλλά με αυτά που διαβάζω έπρεπε να γράψω. τελικά είμαστε χειρότεροι από τους γαύρους και τους βάζελους - αυτοί τουλάχιστον δε κοροϊδεύουν το κόσμο με γραφικότητες περι ήθους κλπ. Γκρινιάζουμε που πήραν οι γαύροι πρωτάθλημα στα χαρτιά, πάμε να κάνουμε ένσταση. Χαρίζουν το Καραϊσκάκη στο Κόκαλη βγάζοντας τη Φιλαδέλφεια από το φάκελο, λέμε είναι έργο ανάπτυξης το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια (γιατί ως γνωστόν η ανάπτυξη έρχεται με καταστήματα ρούχων και παγωτατζίδικα). Α, και δεν ξεχρεώσαμε, φεσώσαμε δεύτερη φορά το ελληνικό δημόσιο (εμένα και εσάς δηλαδή αν δεν το καταλαβαίνετε - μαντέψτε την τρύπα των 40-50 εκατομμυρίων πώς θα τη καλύψουν). Και σαν ανταμοιβή, ο μαγκας ο Σγουρός δίνει και 20 εκ στο κολλητό του Σαμαρά. Οταν τα εκανε ο Κόκκαλης ήταν λαμόγιο, ο Μελισσανίδης είναι μάγκας και τίγρης. Και βέβαια θα υπερκοστολογήσει το γήπεδο, θα βγάλει κ μερικά εκατομμύρια κ μετά θα τη πουλήσει πάλι στο πρώτο τυχάρπαστο (όπως συνειδητά έκανε με τον Τροχανά - γιατί μη μου πει κανείς πως τόσο ικανό επιχειρηματία τον κορόιδεψε ο Τροχανας κ τον έπεισε ότι είναι σοβαρός άνθρωπος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Γράφεις: Σου απαντάω οτι αυτά τα χρήματα δεν γίνεται να πάνε στον κόσμο που πεινάει, γιατί προορίζονται για αναπτυξιακά έργα και με ρωτάς: "Αυτο τι σχεση εχει?". Ε πες μου οτι απλά θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις βγάζοντας την ΑΕΚ ευνοημένη εις βάρος του Ελληνικού λαού, να μην ασχολούμαι τζάμπα. Όσο για το bold, η ΑΕΚ δεν χρωστάει σε κανέναν. Έλεος με τα ψέμματα... Τόσο καιρό κλαίγατε γιατί δεν πέφτει η ΑΕΚ με τα χρέη που έχει. Τώρα που πέσαμε και ξεχρεώσαμε, κλαίτε γιατί δεν χρωστάμε. Δεν σας πιάνουμε πουθενά ρε π....η μου :S Ρε φιλε ζουσε η ΑΕΚ με χρεη? Ασχετα αν παραγραφησαν μετα την πτωχευση.Ζουσες με χρεη,πηρες πρωταθλημα με χρεη,οχι με δικα σου λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο σαιτ, αλλά με αυτά που διαβάζω έπρεπε να γράψω. τελικά είμαστε χειρότεροι από τους γαύρους και τους βάζελους - αυτοί τουλάχιστον δε κοροϊδεύουν το κόσμο με γραφικότητες περι ήθους κλπ. Γκρινιάζουμε που πήραν οι γαύροι πρωτάθλημα στα χαρτιά, πάμε να κάνουμε ένσταση. Χαρίζουν το Καραϊσκάκη στο Κόκαλη βγάζοντας τη Φιλαδέλφεια από το φάκελο, λέμε είναι έργο ανάπτυξης το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια (γιατί ως γνωστόν η ανάπτυξη έρχεται με καταστήματα ρούχων και παγωτατζίδικα). Α, και δεν ξεχρεώσαμε, φεσώσαμε δεύτερη φορά το ελληνικό δημόσιο (εμένα και εσάς δηλαδή αν δεν το καταλαβαίνετε - μαντέψτε την τρύπα των 40-50 εκατομμυρίων πώς θα τη καλύψουν). Και σαν ανταμοιβή, ο μαγκας ο Σγουρός δίνει και 20 εκ στο κολλητό του Σαμαρά. Οταν τα εκανε ο Κόκκαλης ήταν λαμόγιο, ο Μελισσανίδης είναι μάγκας και τίγρης. Και βέβαια θα υπερκοστολογήσει το γήπεδο, θα βγάλει κ μερικά εκατομμύρια κ μετά θα τη πουλήσει πάλι στο πρώτο τυχάρπαστο (όπως συνειδητά έκανε με τον Τροχανά - γιατί μη μου πει κανείς πως τόσο ικανό επιχειρηματία τον κορόιδεψε ο Τροχανας κ τον έπεισε ότι είναι σοβαρός άνθρωπος). Έλειψε μια φωνή λογικής από το νήμα, αυτό είναι αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Albert_Hofman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 @ izerman76 Θα το ξαναπώ γιατί φαίνεται ότι δεν διάβασες αυτά που γράψαμε… 1ον Δεν φεσώσαμε κανένα ελληνικό δημόσιο. Αν είχε ενδιαφερθεί το κράτος, θα είχε προχωρήσει το δικαστήριο του ψωμιάδη και θα είχε πάρει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια πίσω. Κάποιο λόγο θα είχαν που δεν θέλανε να τον κυνηγήσουν… 2ον Τα χρήματα είναι της Ευρωπαϊκής ένωσης και πάνε μόνο για αναπτυξιακά έργα. Δεν τα στερείται κανένας άνεργος, κανένα νοσοκομείο, κανένα σχολείο. Αν δεν τα δεχτούμε, τα επιστρέφουμε πίσω στην ΕΕ. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε; Ρε φιλε ζουσε η ΑΕΚ με χρεη? Ασχετα αν παραγραφησαν μετα την πτωχευση.Ζουσες με χρεη,πηρες πρωταθλημα με χρεη,οχι με δικα σου λεφτα. Ποτέ πήρα πρωτάθλημα με χρέη? Postaρεις ποτέ χωρίς να γράψεις ψέματα? Έλειψε μια φωνή λογικής από το νήμα, αυτό είναι αλήθεια. Μπα μην το λες… έχουμε πήξει στην φωνή της λογικής από τους αδικημένους ολυμπιακούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μπα μην το λες… έχουμε πήξει στην φωνή της λογικής από τους αδικημένους ολυμπιακούς. Δεν το παίζει ο Ολυμπιακός αδικημένος, εσείς το παίζετε μυξοπαρθένες, μα τα 21 νύχια του Χίτλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τοσο πολυ ζηλευουν οι γαυροι και μπαινουν στο τοπικ της ΑΕΚ,του ΠΑΟΚ κτλπ.Ποποπο ζηλιαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις