tasoskont Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μου δίνουν δύναμη να διορθώνω τα ορθογραφικά σου λάθη ενταξει τωρα μου την ειπες πασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μαζί σου LRoi. Όχι όσον αφορά το, τουλάχιστον ατυχές παράδειγμα του Κατίδη αλλά για τις λαμογιές που έχουν γίνει κατά καιρούς από όλες τις ομάδες ανεξαιρέτως. Ας το πάρουμε αλλιώς. Θετικά. Θα ήθελες να μου απαριθμήσεις για ποια πράγματα είσαι περήφανος ως Ολυμπιακός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σίγουρα όχι για την ευρωπαϊκή πορεία του!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Σίγουρα όχι για την ευρωπαϊκή πορεία του!!!! Ενω εσυ εισαι περηφανος για την Ευραπαικη σου πορεια? Και επισης παρε ενα αρθακι με αρθρα απο εφημεριδες και στοιχεια για την καραμελα που λετε για το Καραισκακη http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos Να μαθεις τι και πως εγινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ενω εσυ εισαι περηφανος για την Ευραπαικη σου πορεια? Και επισης παρε ενα αρθακι με αρθρα απο εφημεριδες και στοιχεια για την καραμελα που λετε για το Καραισκακη http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos Να μαθεις τι και πως εγινε... τέτοια όσο και να ψάξεις δεν έχω http://www.youtube.com/watch?v=KAhHHnAwRoE έχω κάτι ΑΕΚ - Πορτο 6-1 Πώς γίνεται σύμφωνα με το αξιόπιστο άρθρο που έβαλες, το γήπεδο να το χρηματοδότησε εξολοκλήρου ο Ολυμπιακός και τελικά να ανήκει στο κράτος? Το έκανε δώρο ο Κόκκαλης? Για πιο λόγο να φτιάχνεις το σπίτι σου μόνος σου και να μην μπορείς να το πουλήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εχεις τετοια ομως και οχι μονο μια φορα .... Επισης εισαι ομαδα Γ Εθνικης για αυτο κατσε εκει και οταν ξανανεβεις μιλας παλι ...Αν ανεβεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εχεις τετοια ομως και οχι μονο μια φορα .... Επισης εισαι ομαδα Γ Εθνικης για αυτο κατσε εκει και οταν ξανανεβεις μιλας παλι ...Αν ανεβεις .. O μεγαλύτερος εφιάλτης σου θα είμαι ακόμα και στην Γ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ναι το αεκακι ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης μου ....Με εκανες και γελασα ...Παρε τζουρα το video τωρα και ασε τα πολλα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εσύ ασχολήσε με την ΑΕΚ της Γ εθνικής, εσύ πέφτεις στα χαμηλά απο το τσούξιμο που σου έχει προκαλέσει η ΑΕΚ. Μόλις χωνέψεις τις ευρωπαϊκές σου πορείες θα το χωνέψω και εγώ. Κράτα τα στο αρχείο σου τα βιντεάκια, θα σου χρειαστούν όταν θα αναπολείς τις στιγμές σε λίγο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το ποιον τσουζει τι το βλεπουμε απο την υπογραφη σου κατω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Παλι βρωμισε ψαριλα το thread.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Που κολλάει οτι έφυγε ο Ντέμης, ήρθε ο Αδαμίδης και γάμησε την ΑΕΚ με αυτά που λέμε? Απλά για να πείς την μαλακία σου και να νομίζεις οτι την είπες ας πούμε....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 άστο ρε... ψαρώνεις με τον κάθε ένα... δεν διάβασες τι έγραφα στον λιρόι? είμαστε οι χειρότεροι, πιο βρώμικοι, ανάξιοι, μαζοχιστές... σε τι ακριβώς προσπαθείς να απαντήσεις στα παιδιά από πάνω? και τι θα τους κάνει η απάντησή σου? φτάσαμε στο σημείο όλοι να έχουν γνώση... δε χρειάζεται να απαντάς σοβαρά... μόλις έρθει η ώρα, θα μπαίνουμε και μεις στα αλλότρια threads και κει να δεις γέλιο... αν δεν έρθει εκείνη η ώρα δε χρειάζεται να απαντάς σε φράσεις "θυμάσαι την εξάρα, κούλα" όντως, μύρισε ψαρίλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κατσε ρε φιλε,δηλαδη μου δειχνεις ενα 7-0 που εφαγα στην Ευρωπη και μου δειχνεις και ενα αλλο 6-1 που ειχες εσυ με την Πορτο.Και? Αυτο σημαινει οτι εχεις Ευρωπαικη πορεια? Και εγω εχω φερει 3-3 με την Ρεαλ την ομαδαρα τοτε,εχω ριξει και 5αρες στην Ευρωπη και εσυ μου λες για ενα μονο? Αλλα βεβαια οταν εσυ εχεις βγει στην Ευρωπη 5 φορες σε ολη την ιστορια σου και εγω εχω βγει 200 λογικο ειναι να εχω και περισσοτερες αποτυχιες.Και κατι ακομα,το 7-0 με την Γιουβεντους ηταν στημενο,οποτε δεν το μετραμε.Επισης ρε φιλε για το Καραισκακη,ο ολυμπιακος ανελαβε την χρηματοδοτηση,και απλα δεν θα δινει για 15 χρονια απο το 2004 τιποτα στο κρατος.Το κρατος παραχωρησε την χρηση του γηπεδου.Δηλαδη ειπε,θα το βαλουμε στα Ολυμπιακα εργα,ψιφιστηκε το νομοσχεδιο για την ανεγερση του γηπεδου και ειπε οτι εγω σαν ολουμπιακος θα βαλω τα λεφτα να το φτιαξω αλλα δεν θα πληρωσω την αγορα της εκτασης.Θα μου την παραχωρησεις ετσι,θα ανηκει σε σενα,εγω θα βαλω τα λεφτα για να το φτιαξω και μετα το περας των 15 ετων θα σου πληρωσω σαν ενοικιο καποιο ποσοστο απο τα εισητηρια και τα εσοδα του γηπεδου και θα μπορει το γηπεδο να χρησιμοποιηθει στους Ολυμπιακους αγωνες αλλα και για την εθνικη ελλαδος.Στο παραχωρω για 49 χρονια και μετα θα μου το επιστρεψεις.Ετσι ο κοκκαλης πηρε μια εκταση χωρις να την αγορασει,εβαλε λεφτα απο την τσεπη του για να φτιαξει το γηπεδο και για ανταλλαγμα της εκτασης που παραχωρησε το κρατος ειπε οτι θα το χρησιμοποιω για 49 χρονια συνολικα,μετα απο 15 χρονια θα σου πληρωνω ενα ενοικιο απο αυτα που θα βγαζω και θα συνεχισω να το χρησιμοποιω.Μετα απο το περας των 49 χρονων θα στο επιστρεψω πισω.Ειναι σαν εσυ να μου παραχωρεις ενα οικοπεδο δωρεαν για να ανοιξω εγω μια επιχειρηση,την οποια θα χρηματοδοτησω εγω εξολοκληρου αφου δεν θα υπαρχει κτηριο και σου λεω οτι μετα απο 5 χρονια θα σου πληρωνω ενα ποσοστο απο τα κερδη μου ως ενοικιο.Και ολα αυτα θα ισχυουν για 25 χρονια και μετα το περας αυτων θα πρεπει να σου επιστρεψω τον χωρο που μου εδωσες πισω.Δλδ για 5 χρονια δεν σου πληρωνω τιποτα (ετσι κανω και αποσβεση καποιων χρηματων απο αυτα που εδωσα για την κατασκευη) και για τα υπολοιπα 20 χρονια σε πληρωνω με ενοικιο.Και αφου περασουν αυτα τα 20 χρονια πρεπει να σου επιστρεψω το χωρο σε σενα ή να σου πληρωνω καποιο στανταρ ενοικιο που θα μου ζητησεις εσυ τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Το πες λάθος. Εσείς είστε διορισμένοι για να βγαίνεται στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Μπορεί να μπαίνετε στο CL με σπρώξιμο αλλα βγαίνετε με την αξία σας κάθε φορά! Και μην μιλάς για 3-3 με Real δεν σε συμφέρει καθόλου. 3-3 στην Ν.Φιλαδέλφεια 2-2 Ισπανία. Μπορεί να έχουμε βγεί 5 φορές όπως λες Ευρώπη, αλλα αποχωρήσαμε με το κεφάλι ψηλά όχι με ράμματα στα χαμηλά... Και ξαναρωτάω για το γήπεδο, ΠΩΣ γίνεται να φτιάχνεις σπίτι με δικά σου λεφτά και να το παίρνει το κράτος και να σε αφήνει απλά να το χρησιμοποιήσεις? και μετά απο 15 χρόνια να δίνεις ενοίκιο. Στο 7-0 το είχατε στήσει μόνοι σας, θυμάμαι απο τα πρώτα 10 λεπτά ήταν στημένοι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις